Ring til os 70 22 66 00
Britz Trailblazer - Autocamper Australien - Risskov Rejser

Om autocamper

Den ultimative frihed på ferien

Ferie i motorhome eller autocamper er identisk med den totale frihed på fire hjul. Samtidig er det nemt og bekvemt at rejse på denne måde både med og uden børn. Bagagen pakkes kun ud én gang i det ”hjem”, man har med sig rundt på kør-selv-ferien, så det eneste, man skal vænne sig til, er en ny udsigt, når man bevæger sig rundt fra sted til sted gennem imponerende landskaber.

Det er en god ide at planlægge rejsen i grove træk. Man kommer nemlig langt med en fornuftig rute hjemmefra. Det er op til dig, hvor meget eller hvor lidt du selv vil stå for, og vi hjælper selvfølgelig gerne med planlægningen. I øvrigt anbefaler vi altid, at man indregner tid til overraskelser – for dem skal der være plads til på rejsen! En del af friheden på en ferie i motorhome er jo netop, at man har mulighed for at blive en ekstra dag, hvis noget frister. Eller køre en omvej, fordi du på campingpladsen har fået et godt tip til, hvad du kan køre ud at se.

Vi har udarbejdet en række ruteforslag, som vi anbefaler – men forslagene kan naturligvis kombineres og tilpasses, som du har lyst, ligesom en ferie i motorhome også kan kombineres med andre ferieformer.

Når du vælger motorhome, skal du overveje, om du vægter udstyr, plads og komfort, eller om du er på udkig efter en mere simpel eller mindre model. Udvalget af modeller er stort, og det er vigtigt, at du overvejer dine ønsker, før du bestiller. Vi har alt fra standard- til luksusudgaven, og du er meget velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig med at vælge netop det motorhome, der passer til dit behov og budget.

Vi er eksperter i udlejning af autocampere og motorhomes i USA, Canada, New Zealand og Australien. Læs mere nedenfor, hvor der er en masse gode råd, rejseforslag og udførlige beskrivelser af motorhome-typer. Vi sidder selvfølgelig også klar til at rådgive dig og hjælpe dig med planlægning af turen.