Ring til os 70 22 66 00
Cruise Canada autocamper - Risskov Rejser

Canadas vestlige vidundere

Autocamper-ferie fra 7.995 kr. pr. person

Det vestlige Canada er det bedste sted at udforske landets fantastiske vilde natur. Dette forslag til en kør-selv-tur inkluderer spektakulære naturoplevelser som bl.a. Rocky Mountains, Nordamerikas største gletsjerområde og spejlblanke turkise søer. Turen byder på flere nationalparker, møder med det vilde dyreliv og byen Vancouver. Dette er et eksempel på en sammensætning af en tur i en autocamper i det vestlige Canada.

Highlights

 • Okanagan Lake
 • Revelstoke i Monashee Mountains
 • Mount Revelstoke National Park
 • Glacier National Park
 • Columbia Icefields
 • Kom tæt på brune bjørne
 • Søerne i Rocky Mountains
 • Vancouvers ældste bydel Gastown

Turen er ca. 1.895 km

Altid skræddersyede rejser

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig.
Helle S. Petersen

Rejseekspert

Ring til os på
70 22 66 00
Helle S. Petersen

Rejseekspert

Altid skræddersyede rejser

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig.
Ring til os på
70 22 66 00

Anmeldelser fra tidligere rejsende til Canada

Vores ruteforslag

Forslag: Sådan kan din rejse se ud

 • Dag 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Vancouver

  Ankomst til Vancouver i Canada.

 • Dag 2 Gennem Vancouver til Burnaby

  Autocamperen afhentes. Der er kun en kort køretur gennem Vancouver til det første overnatningssted Burnaby Cariboo RV Park, som er et af de mest populære campingsteder i hele British Columbia. Den naturskønne campingplads byder på alt lige fra indendørs pool og jacuzzi til fitness. Herfra er det oplagt at udforske storbyen Vancouver, som der også bliver mere tid til i de sidste par dage. Brug også dagen til at proviantere.

  Dagens distance: 26 km

 • Dag 3 Ikoniske Transcanada Highway, vingårde og smukke Okanagan Lake

  Turen til Okanagan Lake tager ca. 4½ time og er hele køreturen værd! Turen starter på Transcanada Highway, og ved byen Hope drejer du nordpå mod Okanagan Valley, hvor det smukkeste sceneri viser sig i den grønne dal, der er et kendt vinområde. Besøg en af de mange vingårde, hvor der er mulighed for at smage på forskellige vine fra området. Vi anbefaler at overnatte på den nordlige eller sydlige campingplads ved søen Okanagan Lake.

  Dagens distance: 392 km

 • Dag 4 Vandsport og afslapning ved Okanagan Lake

  Campingpladsen ved Okanagan Lake byder på nogle fantastiske badestrande, som er omringet af høje nåletræer. Det er også muligt at dyrke forskellige vandaktiviteter på søen. Tilbring dagen med at vandre i naturen omkring campingpladsen ved Okanagan Lake eller tag en dagstur til Oyama, hvor der er mulighed for at zipline gennem de grønne trætoppe. Turen til Oyama tager ca. en time, og her kommer du også forbi byen Kelowna, der byder på en masse aktiviteter for både børn og voksne.

 • Dag 5 Revelstoke i Monashee Mountains

  Inden længe dukker Rocky Mountains op i det fjerne, og efter tre timers køretur ankommer du til Revelstoke, som har en fantastisk beliggenhed højt oppe i de sneklædte Monashee Mountains. Her vil du opleve de mest imponerende maleriske scenerier i hele Canada. Besøg den frodige regnskovslignende Mount Revelstoke National Park, som byder på flotte udsigter, vandreruter og aktiviteter. Overnat på RV Camping Revelstoke, som er beliggende i smukke grønne omgivelser.

  Dagens distance: 239 km

 • Dag 6 Vandring og aktiviteter i Mount Revelstoke National Park

  Brug dagen på at udforske den frodige regnskovslignende Mount Revelstoke National Park, som byder på flotte udsigter, vandreruter og aktiviteter. Under en vandretur i nationalparken kan du opleve en spektakulær udsigt over bjergene og komme tæt på Canadas vidunderlig natur.

 • Dag 7 Glacier National Park, Kicking Horses Pass og Lake Louise

  På vejen til Lake Louise kører du igennem Glacier National Park, der består af en masse gletsjere, som navnet også indikerer. Turen er så smuk, at der bør gøres nogle stop undervejs for at tage billeder. Undervejs passerer du høje bjergtinder, og lige ved grænsen mellem British Colombia og Alberta kører du over Kicking Horses Pass, et bjergpas på 1.653 meter som i dag er forbundet via en bro. Kort derefter ankommer du til Lake Louise Campground, hvor du har de næste to overnatninger.

  Dagens distance: 226 km

 • Dag 8 Nationalparken Banff, Moraine Lake, Sulphur Mountain og Lake Louise

  Brug dagen på at besøge Banff National Park, Canadas første nationalpark, som blev oprettet i 1885. Søerne i Rocky Mountains er en helt speciel oplevelse på grund af de eventyrlige turkise farver, og bjergene, der spejler sig i den blanke overflade. Søen Moraine Lake har sin intense farve fra gletsjernes smeltevand og minder mest af alt om et postkort. I nationalparken Banff kan man både få en fredfyldt naturoplevelse eller en aktiv dag med rafting, ridning eller kano. Den flotteste udsigt fås fra svævebanen til toppen af Sulphur Mountain, som har en storslået udsigt over Bow Valley og Bow River, der snor sig mellem bjergene.

 • Dag 9 Ikoniske Icefields Parkway, Peyto Lake og Jasper

  Vejen til Jasper går på vejen Icefields Parkway, blandt andet over de to pas The Bow og Sunwapta. Du kører forbi Nordamerikas største gletsjerområde Colombia Icefields, som også er mulig at køre på. Undervejs foreslår vi små afstikkere til vandfaldet Sunwapta, der har en helt speciel hesteskoform, og bjergområdet Bow Summit med sin storslåede udsigt over Peyto Lake. Overnatning enten på Whistlers eller Wapiti Campground i Jasper National Park eller i byen Hinton lidt nord for nationalparken.

  Dagens distance: 234 km

 • Dag 10 Nationalparken Jasper og solopgang ved Pyramid Lake

  Nationalparken Jasper byder på et usædvanligt rigt dyreliv, og størstedelen af parken er beskyttet vildmark, og man skal derfor benytte sig af de afmærkede stier. Tag den korte køretur til Pyramid Lake, og gerne om morgenen, hvor du får en helt særlig og uforglemmelig oplevelse, når solen står op, og bjergene spejler sig i søens stille vand.

 • Dag 11 Yellowhead Pass, Blue River og bjørne

  Følg Yellowhead Highway over Yellowhead Pass, så kommer Mount Robson, det højeste bjerg i de canadiske Rocky Mountains, til syne. Efter et par timers kørsel når du til Blue River, hvor det er muligt at komme på bjørnesafari og opleve de brune bjørne på nært hold på en sejltur på floden. Vil du overnatte i Wells Gray Provincial Park, skal du booke i god tid, da der kun er plads til få autocampere i Helmcken Falls Lodge & RV Park, som har vildmarken lige uden for døren. Herfra kan du desuden vandre til det smukke vandfald Moul Falls. Ellers anbefaler vi at overnatte i den idylliske by Clearwater.

  Dagens distance: 318 km

 • Dag 12 Vandfald og bjørne i uspolerede Wells Gray Provincial Park

  Brug dagen i Wells Gray Provincial Park. Her vil du opleve et af de mest uberørte områder i det centrale British Columbia – og kun en 29 km lang vej fører ind i parken, der dækker et område på 5.250 km², hvor det ikke er usædvanligt at se sortbjørne. Det siger lidt om, hvad der er i vente! Ikke mindre end 39 navngivne vandfald og en lang række unavngivne er årsagen til, at parken bliver kaldt ”Canada’s Waterfall Park”. Sæt tid af til en vandretur til f.eks. Helmcken Falls, der først blev opdaget i 1913 i forbindelse med anlæggelse af Canadian Pacific Railway.

 • Dag 13 Tilbage til Burnaby/Vancouver

  Der er 4½ times køretur tilbage til Vancouver og Burnaby Cariboo RV Park, hvor du igen skal overnatte. Nyd den smukke køretur gennem bjerglandskabet.

  Dagens distance: 461 km

 • Dag 14 Grønne Stanley Park, svævebanen på Grouse Mountain og bydelen Gastown

  Det er nemt at komme fra campingpladsen i Burnaby til Vancouvers centrum via skytrain. Brug dagen i det naturgrønne område Stanley Park, der har badestrande og smukke totempæle. Du kan også tage svævebanen til toppen af Grouse Mountain og få en fornemmelse af byens størrelse. Gå en tur rundt i Vancouvers ældste bydel Gastown, der blev grundlagt tilbage i 1867, og som blandt andet byder på et dampende ur og delikate spisesteder.

 • Dag 15 Hjemrejse fra Vancouver

  Aflevering af autocamperen og afrejse fra Vancouver.

 • Dag 16 Ankomst til Danmark
 • Ekstra Forlæng rejsen

  Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

Hvilken autocamper passer til din ferie?

Priser

Prisen inkluderer

 • Flybillet fra Danmark – Vancouver inkl. skatter, (København, andre lufthavne mod evt. gebyr).
 • 1 overnatning på hotel i lufthavnen ved ankomst
 • 14 dages autocamper-leje
 • Kasko- og ansvarsforsikring (selvrisiko på $1.500)
 • Km-pakke med 2.000 km
 • Udstyrspakke til autocampere (køkkenudstyr)
 • Personlige pakker (vattæppe, pude, håndklæder mv.)
 • Ekstra fører
 • Tilladt kørsel i USA
 • 10% rabat på KOA campingpladser
 • Discovery Pass som giver gratis adgang til bl.a. alle nationalparker (værdi 410-965 kr.)
DatoerPris pr. person
Pris i lavsæsonFra 7.995 kr.
Pris i højsæsonFra 14.895 kr.
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud
DatoerPris pr. person
Pris i lavsæsonFra 10.995 kr.
Pris i højsæsonFra 22.595 kr.
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud
Prisen er en fra-pris. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen.

Lavsæson: 16/8-19/6, højsæson: 20/6-15/8
Børn skal være 11 år eller under.
Priserne kan varierer alt efter afrejse dag. Kontakt os for pris på lige netop din rejseperiode.

Vores samarbejdspartnere i Canada

Cruise Canada

Vi samarbejder med Cruise Canada, der tilbyder en række meget populære modeller.

Cruise America og Cruise Canada er størst på det nordamerikanske marked med ca. 4.000 autocampere og et stort antal udlejningsstationer. I udviklingen bliver der især lagt vægt på køreegenskaber og benzinøkonomi.

Vælger du en Cruise-autocamper, får du rigtig gode rammer til ferien, og du kan forvente en god standard til en populær pris.

Cruise Canada kan lejes i følgende byer:
Vancouver, Calgary, Halifax, Montreal og Toronto.

CanaDream

Skal I have lidt luksus på autocamper-ferien i Canada, så skal i vælge en autocamper fra CanaDream. Deres autocampere er kendetegnet ved de mange detaljer og høj kvalitet.
CanaDreams autocampere er maks. tre år gamle, og de gennemgår et større kvalitetstjek inden hver udlejning for at sikre den gode oplevelse. Alle modellerne har automatgear, aircondition, og flere af modellerne fås med “slide out”.

CanaDream-autocampere kan lejes i disse byer:
Vancouver, Calgary, Edmonton, Toronto, Montreal, Halifax og Whitehorse.

Fraserway

Hos Fraserway får du en luksuriøs camperoplevelse. Alle autocampere er højst 2 år gamle, og firmaet er kendt for kompromisløs kvalitet og service.
Fraserway tilbyder desuden gratis transfer fra lufthavn, lufthavnshoteller og udvalgte hoteller i centrum.

Fraserway kan lejes i disse byer:
Vancouver, Calgary, Edmonton, Whitehorse, Halifax og Toronto.

Cruise Canada - læs mere her
CanaDream - læs mere her
Fraserway - læs mere her

Priser, rabatter og tilkøbspakker

Priserne på autocampere er såkaldte flex-priser, hvilket vil sige, at priserne varierer efter udbud og efterspørgsel og reguleres en gang om ugen af autocamper-leverandørerne. Derfor er det en god idé at bestille i god tid for at få den bedste pris. Hvis efterspørgslen er stor på mindre modeller, kan det være billigere at leje en større model.

Ring på 70 22 66 00 eller skriv til verden@risskov.com – vores rejseeksperter sidder klar til at give dig et godt tilbud!

Cruise Canada

Basislejen inkluderer

 • Kasko- og ansvarsforsikring (der er en selvrisiko på CAD 1.500).
 • Primær dækning op til CAD 1. mio.
 • 24 timers telefon-hotline.
 • Rabat på KOA-campingpladser.

Klik her og læs mere om Cruise Canada

Cruise Canada – se indhold

CanaDream

Basislejen inkluderer

 • Kasko- og ansvarsforsikring (der er en selvrisiko på op til CAD 1.750)
 • Primær dækning op til CAD 5 mio.
 • Transport fra/til udvalgte hoteller/lufthavne
 • Opstartsgebyr (første tank propangas og kemikalier til toilettet)
 • 24 timers helpline
 • Rabat på KOA Campingpladser

Klik her og læs mere om CanaDream

CanaDream – se indhold

Fraserway

Basislejen inkluderer

 • Kasko- og ansvarsforsikring (der er en selvrisiko på CAD 7.500).
 • Primær dækning op til CAD 5 mio.
 • 24 timers telefon-hotline
 • Rabat på KOA-campingpladser
 • Preparation kit

Klik her og læs mere om Fraserway

Fraserway – se indhold

Trustpilot