Ring til os 70 22 66 00
Lake Tremblant ved solnedgang - Risskov Rejser

Klassiske Québec – højdepunkter i det østlige Canada

Ved 2 voksne og 2 børn i 13 dage fra kr. 6.395

En autocamper-ferie i provinsen Québec i det østlige Canada. Det er her, de første franske pelshandlere slog sig ned i 1600-tallet, og provinsen er den dag i dag stadig præget af at have været under fransk herredømme. Rejseforslaget her tager dig gennem den sydlige del af Québec, hvor charmerende storbyer kiler sig ind mellem skønne, frodige landskaber. Montreal er den største fransktalende by uden for Frankrig, og når man bevæger sig rundt i bybilledet og hører folk tale sammen, hensættes man også næsten til Paris. Québec er landets ældste by, og den UNESCO-fredede gamle bydel er et must-see på turen. Nationalparkerne – og her er det om at holde tungen lige i munden for ikke at snuble over ordene – Mont-Tremblant, La Mauricie, Point-Taillon og Haute-Gorges-da-la-Riviére-Malbaie står for de store naturoplevelser.

Highlights

 • Picnic og svømmetur ved Waber Falls
 • Spøgelsesbyen Val-Jalbert
 • Udsigten over Saguenay-fjorden fra Saint-Rose-du-Nord
 • Indianerhistorie i Huron-Wendat-reservatet
 • Cykeltur omkring søen Lac Saint-Jean
 • Historiske Québec City

Dette ruteforslag er ca. 1650 km

Altid skræddersyede rejser

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig.
Susan Langerskov Buchhave

Rejseekspert

Ring til os på
70 22 66 00
Susan Langerskov Buchhave

Rejseekspert

Altid skræddersyede rejser

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig.
Ring til os på
70 22 66 00

Vores ruteforslag

Forslag: Sådan kan din rejse se ud

 • Dag 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Montreal
 • Dag 2 & 3 Aktiviteter i Mont-Tremblant National Park

  Hent autocamperen i Montreal, hvorfra der er ca. to timers kørsel til Mont-Tremblant National Park, som er det ideelle sted at begynde Québec-rejsen. Vi foreslår, at du slår dig ned på en campingplads de næste par dage og gør brug af de mange muligheder for aktiviteter i parken som f.eks. fluefiskeri eller vandring. Vandrestien Via Ferrata du Diable giver et helt eminent udsyn over landskabet – især, hvis du vover dig over hængebroen 30 m over floden – og på Diable-floden kan du med kano komme helt tæt på naturen, som du ikke kan det i autocamper eller bil.

  Dagens distance: 145 km

  Her kan du bo dag 2 & 3

  Parc National du Mont-Tremblant

  Vi foreslår, at du overnatter i nationalparken Parc National du Mont-Tremblant, hvor du kan opleve seks store floder og 400 søer og vandløb. Der...

 • Dag 4 Landlige Saint-Donat og Mandeville

  I dag går ruten gennem uspolerede, landlige omgivelser gennem Saint-Donat-området i Lanaudière-regionen, som er en naturoplevelse af de helt store uanset årstid. Hvis du har lyst, kan du, inden du forlader Mont-Tremblant-nationalparken, tage på en helikoptertur over områdets skove. Det er især en mindeværdig oplevelse i september og oktober, hvor trækronerne har skriftet farve fra frodiggrøn til alle gyldne nuancer af gul, orange og rød.

  Dagens distance: 140 km

  Her kan du bo dag 4

  Camping La Baie

  Campingpladsen ligger i byen Mandeville og byder på et rigt udvalg af faciliteter og aktiviteter. Der er forskellige størrelser og typer af plads...

 • Dag 5 & 6 Adrenalinkick og naturoplevelser ved Riviére Mattawin

  La Mauricie National Park er endnu et exceptionelt stop på rejsen. Prøv en tur til Waber Falls – f.eks. på vandre- eller kajaktur – og afslut med picnic og svømmetur ved en af parkens smukke vandfald. Det er en oplevelse, der er svær at glemme. Hvis du sætter pris på at nyde naturen med et adrenalinkick, foreslår vi at overnatte på Centre d’Aventure Mattawin, hvor du kan prøve kræfter med ”hydroluging”, som er en vandsport. Her ligger man på maven på en smal enmands-gummibåd og føres af floden strømme gennem det flotte landskab.

  Dagens distance: 120 km

  Her kan du bo dag 5 & 6

  Centre D’Aventure Mattawin

  Denne campingplads ligger langs floden Mattawin og i et område, hvor det er muligt at både fiske og vandre. Du camperer tæt på naturen og har d...

 • Dag 7 Cykeltur på Blueberry-ruten, spøgelsesbyen Val-Jalbert og Pointe-Taillon National Park

  Via en naturskøn rute når du i dag et af Québecs naturvidundere, søen Lac Saint-Jean. Den er så stor – 1.053 km2 – at den næsten kan betegnes som et indlandshav. Brug tiden her på at nyde det varme søvand, de lange sandbredder og smukke kystlinjer i nationalparken Pointe-Taillon, der grænser ned til søen. Lej cykler og cykl f.eks. på Blueberry-ruten, som er en asfalteret sti, der omkranser Lac Saint-Jean. Snyd heller ikke dig selv for et besøg i spøgelsesbyen Val-Jalbert, som i 1920’erne blev forladt, da byens papirfabrik lukkede.

  Dagens distance: 275 km

  Her kan du bo dag 7

  Centre de villégiature Dam-En-Terre

  Campingpladsen ligger langs floden Grande-Décharge, og beliggenheden er kendt for et naturskønt og grønt område, som byder på adskillige aktiv...

 • Dag 8 Klipperne i Saguenay-fjorden, naturhistorie på Rue de la Montagne og L’Anse-Saint-Jean

  Den sydligste fjord i Nordamerika, Saguenay-fjorden, er karakteriseret ved sine dramatiske klippeformationer, der strækker sig op over vandoverfladen. En af de smukkeste udsigter over fjorden kan du få fra landsbyen Sainte-Rose-du-Nord. Her kan du også bruge en times tid på det lille naturhistoriske museum på Rue de la Montagne – det ser ikke ud af meget, men det giver et fint billede af de mange særprægede væsener, der har levet i området i fortiden.

  Dagens distance: 150 km

  Her kan du bo dag 8

  Le 4 Chemins Camping

  Campingpladsen ligger i L’Anse-Saint-Jean og kun en kort køretur fra Saguenay National Park, der byder på en betagende natur. Der er picnic...

 • Dag 9 Fiskeri, cykeltur og naturoplevelser i Haute-Gorges-de-la-Riviére-Malbaie National Park

  Kør mod syd og ind i Charlevoix-regionen, som er berømt for sine bølgende bakker og bjerge, der er resultat af et enormt meteorit-nedslag for 350 millioner af år siden. Brug en dag på at udforske parken med det mundrette navn Haute-Gorges-de-la-Riviére-Malbaie, f.eks. på den majestætiske Acropole des Draveurs-vandresti. Du kan også leje en cykel og cykle den 16 km lange rute i parken eller fiske plettet trommefisk. Private køretøjer er ikke tilladt i parken, så parkér udenfor og sæt dig godt til rette i en af busserne, der kører dig rundt til forskellige udsigtspunkter i parken.

  Dagens distance: 170 km

  Her kan du bo dag 9

  Hautes-Gorges-de-la-Rivière-Malbaie National Park

  Vi anbefaler, at du overnatter i Hautes-Gorges-de-la-Rivière-Malbaie National Park, som er opkaldt efter dalene, der ligger blandt de høje bjerge...

 • Dag 10 Gastronomisk rejse på Route des Saveurs, Jacques-Cartier National Park og Huron-Wendat-reservatet

  På strækningen Route des Saveurs, som ligger i hjertet af Charlevoix-regionen, kan du komme på en gastronomisk rejse gennem områdets rige madtraditioner. Stop i Baie-Saint-Paul og få frokost og besøg nogle af de mange kunstgallerier i byen. Senere ankommer du til Jaques-Cartier National Park, som er en af Québecs mest spektakulære parker, hvis naturskønne vidder befinder sig blot en halv times kørsel fra storbyen. I Loretteville kan du besøge Huron-Wendat-reservatet, hvor mellem 20.000 og 30.000 indfødte levede i begyndelsen af 1600-tallet, inden der på grund af epidemier og krige i 1650 kun var få hundrede stammemedlemmer tilbage.

  Dagens distance: 240 km

  Her kan du bo dag 10

  Jacques-Cartier National Park

  Overnat i Jacques-Cartier National Park, hvor du har mulighed for at opleve en enestående natur. I parken kan du opleve dybe dale, gletsjere og en...

 • Dag 11 Charmerende og historiske Québec City

  Intet besøg i provinsen Québec vil være komplet uden et ophold i Québec City, som velsagtens kan kaldes Nordamerikas mest charmerende by. Québec City er den eneste indmurede by nord for Mexico, og inden for byportene ligger hyggelige bistroer, små delikatesseforretninger side om side med historiske bygninger. Québec City er grundlagt i 1608 og dermed den ældste by i Canada, og går man en tur i den gamle bydel, får man nemt den tanke, at man befinder sig i Europa, og den historiske og velbevarede bymidte er fuldt fortjent på UNESCOs verdensarvsliste.

  Dagens distance: 345 km

  Her kan du bo dag 11

  Montreal South KOA

  Campingpladsen er den plads, der er tættest beliggende på Montreal, og ligger i rolige og hyggelige omgivelser langt fra motorvejsstøj. Du kan b...

 • Dag 12 Montreal og afrejse mod Danmark

  Autocamperen afleveres i Montreal, og det er på tide at vende hjem mod Danmark.

  Dagens distance: 65 km

 • Dag 13 Ankomst til Danmark
 • Ekstra Forlæng rejsen

  Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

Pakkerejse inkl. fly og autocamper

Prisen inkluderer

 • Fly Danmark – Montreal, inkl. skatter og afgifter
 • Overnatning på lufthavnshotel i Montreal
 • 11 dages leje af Cruise Canada C-25, udstyrspakke, personlige pakker, 1.600 km
Afrejsedato Varighed Bestil senest Autocamper Pris pr. person Bestilling

Hvilken autocamper passer til din ferie?

Vores samarbejdspartnere i Canada

Cruise Canada

Vi samarbejder med Cruise Canada, der tilbyder en række meget populære modeller.

Cruise America og Cruise Canada er størst på det nordamerikanske marked med ca. 4.000 autocampere og et stort antal udlejningsstationer. I udviklingen bliver der især lagt vægt på køreegenskaber og benzinøkonomi.

Vælger du en Cruise-autocamper, får du rigtig gode rammer til ferien, og du kan forvente en god standard til en populær pris.

Cruise Canada kan lejes i følgende byer:
Vancouver, Calgary, Halifax, Montreal og Toronto.

CanaDream

Skal I have lidt luksus på autocamper-ferien i Canada, så skal i vælge en autocamper fra CanaDream. Deres autocampere er kendetegnet ved de mange detaljer og høj kvalitet.
CanaDreams autocampere er maks. tre år gamle, og de gennemgår et større kvalitetstjek inden hver udlejning for at sikre den gode oplevelse. Alle modellerne har automatgear, aircondition, og flere af modellerne fås med “slide out”.

CanaDream-autocampere kan lejes i disse byer:
Vancouver, Calgary, Edmonton, Toronto, Montreal, Halifax og Whitehorse.

Fraserway

Hos Fraserway får du en luksuriøs camperoplevelse. Alle autocampere er højst 2 år gamle, og firmaet er kendt for kompromisløs kvalitet og service.
Fraserway tilbyder desuden gratis transfer fra lufthavn, lufthavnshoteller og udvalgte hoteller i centrum.

Fraserway kan lejes i disse byer:
Vancouver, Calgary, Edmonton, Whitehorse, Halifax og Toronto.

Cruise Canada - læs mere her
CanaDream - læs mere her
Fraserway - læs mere her

Priser, rabatter og tilkøbspakker

Priserne på autocampere er såkaldte flex-priser, hvilket vil sige, at priserne varierer efter udbud og efterspørgsel og reguleres en gang om ugen. Derfor er det en god ide at bestille i god tid for at få den bedste pris. Hvis efterspørgslen er stor på mindre modeller, kan det være billigere at leje en større model.

Ring på 70 22 66 00 og få et tilbud.

Cruise Canada

Standardpriserne inkluderer

 • Kasko- og ansvarsforsikring (der er en selvrisiko på CAD 1.000).
 • Primær dækning op til CAD 1. mio.
 • 24 timers telefon-hotline.
 • Rabat på KOA-campingpladser.

Klik her og læs mere om Cruise Canada

Cruise Canada – se indhold

CanaDream

Standardpriserne inkluderer

 • Forsikring med selvrisiko på op til CAD 1.500
 • Opstartskit
 • Transport fra/til udvalgte hoteller/lufthavne. Dog ikke i Montreal (Det koster CAD 90)
 • Opstartsgebyr (første tank propangas og kemikalier til toilettet)
 • 24 timers helpline
 • Rabat på KOA Campingpladser

Klik her og læs mere om CanaDream

CanaDream – se indhold

Fraserway

Basislejen inkluderer

 • Kasko- og ansvarsforsikring (der er en selvrisiko på CAD 7.500).
 • Primær dækning op til CAD 1. mio.
 • 24 timers telefon-hotline
 • Rabat på KOA-campingpladser
 • Preparation kit

Klik her og læs mere om Fraserway

Fraserway – se indhold

Alt det praktiske

 • Ud i trafikken

  Campingpladser
  Når du lejer en autocamper, får du udleveret en oversigt over alle KOA (Kampgrounds of Amerika) – campingpladser i Canada. Det giver dig et godt overblik over de mere end 600 KOA-pladser. Det kan være en god idé at bestille plads på de mest populære campingpladser f.eks. i nationalparkerne, da de hurtigt bliver udsolgt. Find en campingplads i Canada her

  Envejsleje
  Envejsleje er, hvis du ønsker at aflevere autocamperen i en anden by, end hvor den blev afhentet. Envejsleje er kun muligt mellem visse byer, og kan kun bestilles ved at tage kontakt til os. Envejsleje koster ca. CAD 400-1.400.

  Km-pakker og benzinøkonomi
  Det er en god idé, at overveje hvor langt du vil køre. En km-pakke indeholder fra 100-1.000 km afhængigt af hvilken udbyder du vælger. Du kan også vælge ubegrænset km og undgå at tænke på, om du kører for meget. For hvis du overskrider den indkøbte km-pakke, koster det op til CAD 0,42 pr. kørt km.

  Benzinøkonomien på de forskellige modeller varierer fra 3 til 6 km pr. liter alt efter størrelsen på autocamperen og din kørestil. Benzinen i Canada er markant billigere end i Danmark, hvilket hjælper på benzinøkonomien.

  Forsikring og selvrisiko
  Vores standardpriser inkluderer altid en ansvarsforsikring med en selvrisiko på mellem CAD 1.000-1.500. Derudover medfølger der en primær dækning på CAD 1-5 mio.

  Kørerestriktioner
  Du kan køre autocamper stort set overalt i Canada dog med visse begrænsninger. Det er kun tilladt at køre på offentlig vej dvs. ingen grusveje. Det er ikke tilladt at køre over grænsen til USA.

  Færdselsregler
  Hastighedsbegrænsningen på de fleste highways er 55-65 miles i timen (95-100 km i time). Overhold fartbegrænsningen, da der er stor kontrol med det i Canada. Alle hastigheder i Canada måles i km pr. time. På en vej med flere baner må man passere både højre og venstre om. Det er tilladt at dreje til højre ved rødt lys i et lyskryds, hvis man først har gjort fuldt stop. Dog ikke, hvis skiltningen siger ”No turn on red”. På nogle highways skal der betales vejafgift. Hav gerne kontanter klar til dette.

 • Værd at vide

  • Minimumslejen er 7 dage
  • Der kræves en hotelovernatning inden afhentning af autocamperen
  • Der skal betales et depositum på ca. CAD 500-1.500 ved afhentning – beløbet refunderes, hvis autocamperen afleveres uden skader og mangler
  • Autocamperen kan hentes/afleveres alle dage undtagen søndage og helligdage
  • Der er 24-timers telefon-nødnummer i autocamperen

 • De mest stillede spørgsmål

  Kan alle køre en autocamper? Ja! Mange danskere bliver overvældede, når de første gang ser en autocamper, men de hjælper selvfølgelig at der er god plads på de canadiske highways. Den er faktisk ret nem at køre, men husk at lave store sving!

  Kræver det et specielt kørekort? Nej, at køre i autocamper i Canada kræver faktisk kun, at du har et helt almindeligt B-kørekort i Danmark – også selvom totalvægten kan overstige 3.500 kg. Dog anbefaler vi, at du får lavet et internationalt kørekort, inden du rejser til Canada. Dette er ikke et krav, men er altid en god idé, når du skal køre uden for EU.

  Hvor gammel skal man være? For at kunne leje en autocamper i Canada kræves det, at du er 21 år.

  Fordele og ulemper ved autocamper? Der er både fordele og ulemper ved at leje en autocamper i Canada. Den mest klare fordel er, at du kommer helt ud i den flotte natur med mulighed for at overnatte i de mange nationalparker. Derudover har du en helt særlig frihed, da du har bil og hotel samlet i et køretøj. Du skal dog indstille dig på, at din rejseradius kan blive mindre i forhold til i en bil, da det tager længere tid at køre i en autocamper. Desuden er det lidt dyrere at leje en autocamper end en almindelig bil, men så sparer du til gengæld at betale for hoteller, da du overnatter på campingpladser. Ved en autocamper køber du km-pakker eller betaler for pr. kørt km i modsætning til bilen, der stort set altid er med fri km.

  Hvad skal man medbringe? Du skal medbringe det samme, som du ville gøre til en bilferie. Det er muligt at tilkøbe en udstyrspakke med standardkøkkenudstyr og en personlig pakke med tæppe, hovedpude, håndklæder osv.

  Hvornår er det billigst? Prisen på autocamper er baseret på udbud og efterspørgsel og den ændres hver uge. Det kan dog bedst betale sig, at bestille turen i god tid, da der tidligt på sæsonen er et stort udbud og ofte gode rabatter ved at være en ”early bird”.

  Find svar på flere spørgsmål i vores autocamper Q&A 

 • Spændende forslag til ruter - men du bestemmer!

  Selv om ferie i en autocamper er ferie med fleksibilitet, er det en god idé at planlægge turen i grove træk inden afrejsen.

  Her står vi selvfølgelig klar til at rådgive dig og skræddersyr selvfølgelig rejsen efter dine ønsker. Vi har udarbejdet en række ruteforslag, som vi anbefaler – men forslagene kan naturligvis kombineres og tilpasses, som du har lyst, ligesom en ferie i en autocamper også kan kombineres med andre ferieformer.

 • Gode råd

  • Du skal selv medbringe barnesæde til dit barn, men du kan også købe et i Canada i f.eks. Walmart.
  • Campingbord- og stole kan lejes hos nogle udlejningsfirmaer, eller købes billigt i Walmart.
  • Det er en god idé at proviantere, inden du begiver dig afsted. Udlejningskontoret henviser gerne til nærmeste supermarked og tankstation. Gastanken er mindst kvartfuld ved afhentning, så det er også vigtigt at få den fyldt op.
  • Køb rigeligt med vand på flaske, da man ikke kan drikke vandet fra autocamperens vandtank.
  • Kør en kortere distance den første dag – dels er det en god idé at blive fortrolig med autocamperen, og dels er der ikke så langt tilbage til udlejningskontoret, hvis der er noget, du gerne vil have tjekket.
  • Køb et vejatlas på en benzinstation eller i et supermarked.

Trustpilot