Ring til os 70 22 66 00

25 dages autocamper-ferie i New Zealand inkl. Maui-autocamper

Om 25 dages autocamper-ferie i New Zealand inkl. Maui-autocamper

SLÅ TIL NU-TILBUD: 25 dages autocamper-ferie i New Zealand i den bedste sæson!

Kunne du tænke dig en ferie i New Zealand til en ekstra god pris? Så er du kommet til rette sted. Vi har forhandlet nogle gode aftaler med vores leverandører i New Zealand, der sikrer dig en virkelig skarp pris på din autocamper-ferie i den bedste periode i New Zealand. Du bestemmer fuldkommen selv ruten, og vi kommer selvfølgelig gerne med gode forslag til, hvad du skal opleve undervejs på de 21 dage, du har til rådighed i autocamperen, så din rejse bliver skræddersyet 100 % efter dine ønsker.

Kort overblik over rejsen

Dag 1 Afrejse fra Danmark
Dag 3 Ankomst til New Zealand med 1 overnatning på lufthavnshotel
Dag 4 Afhentning af Maui-autocamper
Dag 4-23 Dejlig autocamper-ferie venter fyldt med oplevelser efter en skræddersyet rute
Dag 23 Aflevering af Maui-autocamper og hjemrejse
Dag 25 Ankomst til Danmark

Pakken indeholder:

 • fly t/r Danmark – Auckland eller Christchurch (det er muligt at flyve hjem fra en anden by, end den man ankommer til)
 • 1 overnatning på lufthavnshotel
 • 21 dages leje af Maui Ultima-autocamper
 • ubegrænset kilometer
 • forsikring, dog med depositum og selvrisiko på NZ$ 7.500 – beløbet reserveres på kreditkort og tilbageføres, når autocamperen afleveres uden skader.
 • tablet med GPS
 • køkkenudstyr
 • sengetøj (puder og dyner), linned og håndklæder
 • praktisk udstyr
 • 24 timers service via helpline
 • mulighed for service check ved mere end 21 dages leje
 • mappe med kort og rejseinformation

Altid skræddersyede rejser

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig.
Kamilla Fly Sørensen

Rejseekspert

Ring til os på
70 22 66 00
Kamilla Fly Sørensen

Rejseekspert

Altid skræddersyede rejser

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig.
Ring til os på
70 22 66 00

Maui Ultima-autocamperen er inkluderet i dette slå til nu-tilbud

Slå til nu-priser

DatoerPris pr. person
19. november 2019 - 16. december 2019Fra kr. 24260
17. december 2019 - 09. januar 2020Fra kr. 33605
10. januar 2020 - 03. februar 2020Fra kr. 26315
04. februar 2020 - 24. februar 2020Fra kr. 27685
25. februar 2020 - 31. marts 2020Fra kr. 23965
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud

Alt det praktiske

 • Ud i trafikken

  Campingpladser
  De newzealandske campingpladser er både kendt for meget fine faciliteter og naturskønne beliggenheder. Campingpladserne er enten privatejede eller underlagt Department of Conservation, hvor du kan finde en oversigt over campingpladser i New Zealand. Det kan være en god idé at bestille plads på de mest populære campingpladser f.eks. i nationalparkerne, da de hurtigt bliver udsolgt i højsæsonen.

  New Zealand er et af de få lande, hvor camping i det fri uden for campingpladserne er tilladt. Det kaldes ”freedom camping”. For at campere i det fri skal autocamperen være udstyret med følgende: et toilet, beholder med frisk vand, spildevandsopbevaring og skraldespand med låg. Læs mere om freedom camping her.

  Hvis du lejer en autocamper fra Maui eller Britz, kan du med fordel downloade en gratis app, der giver gode råd i forhold til campingpladser og har en oversigt over tankstationer, afleveringssteder, supermarkeder og restauranter. Søg på “Maui Roadtrip” eller “Britz Roadtrip”.

  Envejsleje
  Envejsleje er, hvis du ønsker at aflevere autocamperen i en anden by, end hvor den blev afhentet. Envejsleje er kun muligt mellem visse byer, og kan kun bestilles ved at tage kontakt til os. Envejsleje koster ca. NZ$ 75-250.

  Ubegrænset km og benzinøkonomi
  Når du lejer en autocamper i New Zealand, er der som standard inkluderet ubegrænset km. Dog anbefaler vi alligevel, at du har en idé om, hvilken rute du vil køre.

  Benzinøkonomien på de forskellige modeller varierer, men de kan køre ca. 9 km pr. liter alt efter størrelsen på autocamperen og din kørestil. Benzinpriserne i New Zealand er ca. den samme som i Danmark.

  Forsikring og selvrisiko
  Vores standardpriser inkluderer altid en forsikring dog med depositum og selvrisiko på ca. NZ$ 5.000-7.500. Vi anbefaler at tilkøbe en ”all inclusive”-pakke, der bl.a. indeholder en ”no worries”-forsikring med en selvrisiko på kr. 0 – derudover indeholder pakken også mulighed for at benytte en ekstra chauffør, Wi-Fi og tablet inkl. GPS. Pakken koster ca. kr. 200-300 pr. dag.

  Kørerestriktioner
  Det er kun tilladt at køre på offentlig vej i New Zealand. Det vil sige, at det ikke er tilladt at køre på grusveje (med mindre den er vedligeholdt og fører frem til dit overnatningssted).

  Det er ikke tilladt at køre på Skippers Road og Crown Range Road (Queenstown), Ball Hut Road (Mt. Cook), North of Colville Towship (Coromandel Peninsula) og Ninety Mile Beach.

  Færdselsregler
  I New Zealand køres der i venstre side af vejen. Hastighedsbegrænsningen på de fleste veje uden for byerne er 100 km/t. Oftest vil du køre langsommere end det, da mange veje er snoede og smalle. I byerne er hastighedsgrænsen 50 km/t. De fleste veje i New Zealand har kun ét spor i hver retning, dog findes der visse steder ”overhalingsbaner”, hvor det er muligt at overhale eller trække ind. Husk at køre venstre om i rundkørsler. Vær forberedt på, at der godt kan være en flok får eller kvæg på vejen.

 • Værd at vide

  • New Zealand har venstrekørsel
  • Vi anbefaler en overnatning på hotel inden afhentning af autocamperen
  • Der skal betales et depositum for selvrisikoen på ca. NZ$ 5.000-7.500 ved afhentning – beløbet refunderes, hvis autocamperen afleveres uden skader og mangler. Du kan dog også købe en forsikring med en selvrisiko på kr. 0.
  • Autocamperen kan hentes/afleveres alle dage undtagen 25/12
  • Der er 24-timers nødnummer i autocamperen

 • De mest stillede spørgsmål

  Kan alle køre en autocamper? Ja! Mange danskere bliver overvældede, når de første gang ser størrelsen på en autocamper, men den er faktisk ret nem at køre. Husk dog at New Zealand har venstrekørsel og at lave store sving!

  Kræver det et specielt kørekort? Nej, at køre i autocamper i New Zealand kræver faktisk kun, at du har et helt almindeligt B-kørekort i Danmark – også selvom totalvægten kan overstige 3.500 kg. Dog anbefaler vi, at du får lavet et internationalt kørekort, inden du rejser til New Zealand. Dette er ikke et krav, men er altid en god idé, når du skal køre uden for EU.

  Hvor gammel skal man være? For at kunne leje en autocamper i New Zealand kræves det, at du er 21 år.

  Fordele og ulemper ved autocamper? Der er både fordele og ulemper ved at leje en autocamper i New Zealand. Den mest klare fordel er naturoplevelserne og friheden – du kan holde frokost-stop, når sulten melder sig, og tage en dukkert, når den perfekte strand dukker op – alle de nødvendige faciliteter er jo med. Du skal dog indstille dig på, at din rejseradius kan blive mindre i forhold til i en bil, da det tager længere tid at køre i en autocamper. Men New Zealand har faktisk en tilpas størrelse til, at du mere eller mindre kan nå omkring de fleste highlights på få uger. Det kan godt være en anelse dyrere, at leje en autocamper end en almindelig spil, men så sparer du til gengæld udgiften til hoteller, da du overnatter på campingpladser eller i naturen, som er lovligt visse steder i New Zealand.

  Hvad skal man medbringe? Du skal medbringe det samme, som du ville gøre til en bilferie. Der er både køkkenudstyr, dyne, puder, håndklæder og andet praktisk udstyr i autocamperen.

  Hvornår er det billigst? Prisen på autocamper er baseret på udbud og efterspørgsel og den ændres hver uge. Det kan dog bedst betale sig, at bestille turen i god tid, da der tidligt på sæsonen er et stort udbud og ofte gode rabatter ved at være en ”early bird”. Derudover er det selvfølgelig også billigere at rejse uden for højsæsonen fra december – marts.

 • Det er din rejse! - Ruteforslag eller 100 % skræddersyet

  Selv om ferie i en autocamper er ferie med fleksibilitet, er det en god idé at planlægge turen i grove træk inden afrejsen.

  Her står vi selvfølgelig klar til at rådgive dig og skræddersyr selvfølgelig rejsen efter dine ønsker. Vi har udarbejdet en række ruteforslag, som vi anbefaler – men forslagene kan naturligvis kombineres og tilpasses, som du har lyst, ligesom en ferie i en autocamper også kan kombineres med andre ferieformer. Du er altid velkommen til at kontakte os på 70 22 66 00 eller på verden@risskov.com

 • Gode råd

  • Du kan selv medbringe barnesæde til dit barn, men du kan også leje et gennem Maui eller Britz.
  • Campingbord- og stole kan også lejes hos udlejningsfirmaet.
  • Det er en god idé at proviantere, inden du begiver dig afsted. Udlejningskontoret henviser gerne til nærmeste supermarked og tankstation. Gastanken er kvartfuld ved afhentning, så det er vigtigt at få den fyldt op.
  • Køb rigeligt med vand på flaske, da man ikke kan drikke vandet fra autocamperens vandtank.
  • Kør en kortere distance den første dag – dels er det en god idé at blive fortrolig med autocamperen, og dels er der ikke så langt tilbage til udlejningskontoret, hvis der er noget, du gerne vil have tjekket.
  • Specielt på Sydøen kan der være langt mellem byerne, så fyld tanken op, når du kommer forbi en tankstation.