Se vores Rejsekalender
Skriv til os på verden@risskov.com
Ring til os 70 22 66 00
Ring til os 70 22 66 00
Slå til nu-tilbud: 16-dages autocamper-ferie i det vestlige USA!

Ved 2 voksne i 16 dage fra kr. 6.950

Om Slå til nu-tilbud: 16-dages autocamper-ferie i det vestlige USA!

SLÅ TIL NU-TILBUD: 16-dages autocamper-ferie i det vestlige USA i efteråret!

Det er muligt at afhente og aflevere autocamperen i Las Vegas, Los Angeles og San Francisco. Du vælger selv! Der er altså rig mulighed for at opleve nogle af det vestlige USA’s mest spektakulære nationalparker og interessante byer. Hvad siger du f.eks. til Grand Canyon, Route 66, sporvogn i San Francisco, kyststrækningen Highway 1 og spillebyen Las Vegas? Vi hjælper dig gerne med planlægningen!

Autocamperen er en Apollo Pioneer, hvor der er plads til op til fem personer. Pioneeren er perfekt til oplevelser på den åbne landevej og modellen har meget udstyr, så rejsen i autocamperen bliver ekstra komfortabel.

Prisen inkluderer: Fly t/r, 14 dages leje af Apollo Pioneer autocamper og enten 1.000 miles eller gratis envejsafgift, hvis du vil aflevere autocamperen i en anden by, end hvor den blev afhentet.

Tilbuddet er ved afrejse i perioden 1/10 – 22/11 2018.

Kontakt en af vores rejseeksperter her for yderligere information – og husk, at vi gerne hjælper med ruteplanlægning og oplevelser undervejs!

Pakkerejse inkl. fly og motorhome

Afrejsedato Varighed Bestil senest Autocamper Pris pr. person Bestilling

Alt det praktiske

 • Ud i trafikken

  Umiddelbart kan størrelsen på en autocamper virke overvældende, men alligevel er det nemt at navigere autocamperen rundt i trafikken. Det hjælper selvfølgelig, at der er god plads på de nordamerikanske ”highways”, og at mange campingpladser er indrettet specielt til autocampere.

  For at kunne leje en autocamper i USA kræves det, at du er 21 år og har et helt almindeligt dansk EU-kørekort. Da teksten på et dansk kørekort kun står på dansk, er det er en god idé at medbringe et internationalt kørekort.

 • Det er din rejse! - Ruteforslag eller 100% skræddersyet

  Selv om ferie i en autocamper er ferie med fleksibilitet, er det en god idé at planlægge turen i grove træk inden afrejsen.

  Her står vi selvfølgelig klar til at rådgive dig og skræddersyr selvfølgelig rejsen efter dine ønsker. Vi har udarbejdet en række ruteforslag, som vi anbefaler – men forslagene kan naturligvis kombineres og tilpasses, som du har lyst, ligesom en ferie i en autocamper også kan kombineres med andre ferieformer.

 • Benzinøkonomi

  Benzinøkonomien på de forskellige modeller varierer fra 3 til 6 km pr. liter alt efter størrelsen på autocamperen og din kørestil. Benzinen i USA er stadig markant billigere end i Danmark, hvilket hjælper på benzinøkonomien.