Se vores Rejsekalender
Skriv til os på verden@risskov.com
Ring til os 70 22 66 00
Ring til os 70 22 66 00
Smuk solopgang i Alaska - Risskov Rejser
Autocamper: Alaska: Kenai Fjords, Mt. Denali & Anchorage

Ved 2 voksne og 2 børn i 13 dage fra kr. 9.540

Om Autocamper: Alaska: Kenai Fjords, Mt. Denali & Anchorage

På denne autocamper-rejse i Alaska er naturoplevelserne i højsædet, og du har med dette rejseforslag mulighed for at se nogle af Alaskas smukkeste naturområder. Rejsen begynder i Anchorage, fortsætter mod nord til Denali National Park med Mt. Denali – tidligere kaldt Mt. McKinley – Fairbanks, Seward og Kenai Fjords National Park. Det er en rejse ud i vildmarken, hvor der er langt mellem de pulserende storbyer, men kort mellem naturoplevelserne.

Highlights

 • Sejlturen gennem Prince William Sound
 • Den naturskønne Parks Highway
 • Den gamle guldminelejr Ester
 • Enorme Portage Glacier
 • Vandfaldene i Keystone Canyon

Dette ruteforslag er ca. 1.525 km.

Vores ruteforslag

Forslag: Sådan kan din rejse se ud

 • Dag 1 Afrejse fra Danmark
 • Dag 2 Ankomst til Anchorage – Palmer

  Du ankommer til Anchorage, hvor du henter din autocamper. Kør mod nordøst på Glenn Highway, hvor du passerer landsbyerne Eagle River og Chugiak og fortsæt videre mod Palmer, kun en times kørsel fra Anchorage. Nyd udsigterne over Chugach- og Talkeetna-bjergene, når du kører gennem Eklutna Flats.

  Dagens distance: 70 km

  Forslag til overnatning dag 2

  Mountain View RV Park

  Campingpladsen ligger i et område omgivet af natur og skove og med en enestående udsigt til bjerget Matanuska. Pladsen byder på et rigt natur- o...

 • Dag 3 & 4 Palmer – Denali National Park

  Fortsæt ruten ad Parks Highway gennem Matanuska-Susitna Valley og Denali State Park. Hvis der er tid til det, så tag gerne en afstikker til Talkeetna, som for mange er prototypen på, hvordan en mindre by i Alaska ser ud. Byen er et glimrende udgangspunkt for bjergklatring på Mount Denali, og om sommeren er der rig mulighed for at tage på sejlture i bl.a. Devils Canyon og Tokositna River og på rideture på de mange naturskønne ruter i området. Afslut gerne eftermiddagen med en kold øl fra Talkeetnas lokale bryggeri.

  Dagens distance: 320 km

  Forslag til overnatning dag 3 & 4

  Denali National Park

  Vi foreslår at overnatte i Denali National Park, så du kan opleve Alaskas natur helt tæt på. Ud over en smuk og betagende natur, så kan du ogs...

 • Dag 5 & 6 Denali National Park – Fairbanks

  Inden du vender autocamperen mod Fairbanks, så overvej en 7-timers Tundra Wildlife Tour ind i Denali National Park, som er beboet af et utal af spændende dyrearter. På turen kan du, hvis luften er klar, se til Mt. McKinley, mens du indtager din frokost.

  Fortsæt nordpå til Fairbanks i autocamperen, mens skov- og bjerglandskaberne passerer, og kør gennem Healy, Nenana og Ester, som er en gammel guldminelejr.

  Dagens distance: 200 km

  Forslag til overnatning dag 5 & 6

  River’s Edge RV Park

  Campingpladsen ligger ned til Chena-floden i Fairbanks og tilbyder alverdens faciliteter og aktiviteter. Du kan f.eks. besøge pladsens restaurant ...

 • Dag 7 Fairbanks – Paxson/Glennallen

  Følg Richardson Highway indtil Delta Junction, og kør forbi “Nordpolen”, hvor julemanden bor i Nordamerika. Turen fortsætter mod syd og Paxson/Glenannallen, hvis flod, Copper River, har glimrende muligheder for lakselystfiskeri og river rafting.

  Dagens distance: 290 km

  Forslag til overnatning dag 7

  Tolsona Wilderness Campground

  Campingpladsen ligger i et naturskønt område med utallige træer og en rindende bæk. På campingpladsens enkelte autocamper-pladser er der stik ...

 • Dag 8 Paxson/Glennallen – Valdez

  Dagens rute tager dig gennem spektakulær natur på Richardson Highway, som på en del af ruten løber parallelt med Trans-Alaska-olieledningen. Hvis vejret er til det, så stop på vejen og nyd udsigten til Wrangell-bjergene. Ruten fører dig videre gennem Keystone Canyon med de utallige vandfald.

  Dagens distance: 300 km

  Forslag til overnatning dag 8

  Bear Paw RV Park

  Campingpladsen ligger i Valdez, hvor du bor en kort gåtur fra byens butikker, restauranter og seværdigheder. Der er to muligheder, når du camper...

 • Dag 9 Valdez – Seward

  I dag stiger du på færgen og sejler gennem smukke Prince William Sound til Whittier. Herfra går turen gennem Whittier-Portage-tunnelen og videre via det maleriske landskab på Seward Highway til byen Seward. Besøgscentrene Portage Glacier og Begich, Boggs er interessante stop på vejen. Her kan du gå gennem en simuleret isgrotte, se isorme og røre ved et isbjerg. For et nærmere kig på Portage Glacier er der sightseeing-cruises af ca. en times varighed på Portage Lake, eller du kan vandre ad nogle af de mange stier, der fører til gletsjeren.

  Dagens distance: 135 km

  Forslag til overnatning dag 9

  Stoney Creek RV Park

  Campingpladsen ligger nord for byen Seward, så der er både mulighed for at opleve byen og den betagende natur i området. Campingpladsen er omgiv...

 • Dag 10 & 11 Seward – Anchorage

  Turen går tilbage mod Anchorage – men først kan du nå at besøge Kenai Fjords National Park, som er hjem for nogle af verdens mest majestætiske, rå og bjergtagende gletsjere i Nordamerika. Gletsjerne har gennem mio. af år været med til at forme fjordene og skabe et hjem for et rigt dyreliv – både over og under vandet og på landet, der omkranser det.

  Dagens distance: 210 km

  Forslag til overnatning dag 10 & 11

  Golden Nugget RV Park

  Campingpladsen ligger ved Alaskas største by Anchorage og er en god base for udflugter til byen, som kun ligger cirka et kvarters kørsel væk. De...

 • Dag 12 Anchorage og hjemrejse til Danmark

  Det er tid til at aflevere autocamperen og vende næsen mod Danmark.

 • Dag 13 Ankomst til Danmark

Hvilken autocamper passer til din ferie?

Vores samarbejdspartnere i USA

Cruise America

Vi samarbejder med Cruise America, der tilbyder en række meget populære modeller. Cruise America er størst på det amerikanske marked med ca. 4.000 autocampere og 25 udlejningsstationer i USA. I udviklingen bliver der især lagt vægt på køreegenskaber og benzinøkonomi.

Vælger du en Cruise-autocamper, får du rigtig gode rammer til ferien, og du kan forvente en god standard til en populær pris.

Apollo

En Apollo-autocamper er kendetegnet ved, at luksus er standard. Der er kælet for detaljerne, og alle af Apollos autocampere er fra 2017 eller senere. Apollo er en af de største udlejere af autocampere i Australien/New Zealand, og den kvalitet, som Apollo kan tilbyde i USA, bygger på mange års erfaring og værdifuld feedback.

Der er kælet for indretning, detaljer og materialer, og alle modeller – undtagen den mindste – har tv/dvd, generator, bakke-kamera og markise, og man får ekstra plads, når der camperes, da modellerne har “slide out”. Men også den mindste model Pioneer er meget rummelig med bad/toilet og er et godt valg til et par eller den lille familie.

Apollo-autocampere kan lejes i syv byer i det vestlige USA: Denver, San Francisco, Los Angeles, Seattle, Orlando, New York og Las Vegas.

Road Bear

Vælger du en Road Bear-autocamper, kan du glæde dig til en autocamper-ferie på første klasse. Road Bear er ensbetydende med gennemført kvalitet, og det gælder alt fra det indbydende interiør til de vitale dele som chassis og motor – og køreegenskaberne er naturligvis også helt i top.

Autocampere hos Road Bear er maks. to år gamle, og afhængig af størrelse har de mange gode detaljer.

Road Bear autocampere kan lejes i syv byer i USA: Denver, San Francisco, Los Angeles, Las Vegas, Orlando, Seattle og New York.

Cruise America - læs mere her
Apollo - læs mere her
Road Bear - læs mere her

Priser, rabatter og tilkøbspakker

Priserne på autocampere er såkaldte flex-priser, hvilket vil sige, at priserne varierer efter udbud og efterspørgsel og reguleres en gang om ugen. Derfor er det en god ide at bestille i god tid for at få den bedste pris. Hvis efterspørgslen er stor på mindre modeller, kan det være billigere at leje en større model.

Ring på 70 22 66 00 og få et tilbud.

Cruise America

Standardpriserne inkluderer

 • kasko- og ansvarsforsikring med selvrisiko på USD 1.000
 • SLI-forsikring – Udvidet ansvarsforsikring op til USD 1 mio.
 • 24 timers telefon-hotline.
 • rabat på KOA-campingpladser.

Klik her og se bl.a. rabatter med Cruise America  

Cruise America – se indhold og rabatter

Apollo

Standardpriserne inkluderer

 • forsikring med selvrisiko på USD 1.500. (forsikringen gælder ikke ved skade på taget, markise og undervognen of autocamperen.)
 • ekstra fører
 • 24 timers helpline
 • mappe med kort og rejseinformation

Klik her og se bl.a. rabatter med Apollo

Apollo – se indhold og rabatter

Road Bear

Standardpriserne inkluderer

 • forsikring med selvrisiko på USD 1.000
 • SLI-forsikring – udvidet ansvarsforsikring op til USD 1 mio.
 • ekstra fører
 • 24 timers helpline
 • transport fra/til udvalgte hoteller/lufthavne

Klik her og se bl.a. rabatter med Road Bear

Road Bear – se indhold og rabatter

Over 25 år med autocamper-ferie i USA

Stort udvalg af autocampere til USA

Når du vælger autocampere i USA, skal du overveje, om du vægter udstyr, plads og komfort, eller om du er på udkig efter en mere simpel eller mindre model.

Vi samarbejder med firmaerne Cruise America, Apollo, og Roadbear, og det giver mange valgmuligheder, også når det gælder pris og kvalitet.

Vi er specialister – og det har vi papir på

Er det svært at køre en autocamper? Hvilken autocamper passer til os? Hvad skal man tænke på, før man tager afsted? Man kan have mange spørgsmål, når man ønsker at prøve kræfter med en autocamper-ferie. Vores rejsekonsulenter er alle certificerede autocamper-eksperter. Det vil sige, at de både har prøvet at køre i en autocamper i USA og Canada samtidig med, at de har bestået flere kurser, som gør, at du får Danmarks bedste rådgivning, hvis du ønsker en autocamper-ferie i Nordamerika.

Vis mere

Vis mindre

Stort udvalg af autocampere til USA

Når du vælger autocampere i USA, skal du overveje, om du vægter udstyr, plads og komfort, eller om du er på udkig efter en mere simpel eller mindre model.

Vi samarbejder med firmaerne Cruise America, Apollo, og Roadbear, og det giver mange valgmuligheder, også når det gælder pris og kvalitet.

Vi er specialister – og det har vi papir på

Er det svært at køre en autocamper? Hvilken autocamper passer til os? Hvad skal man tænke på, før man tager afsted? Man kan have mange spørgsmål, når man ønsker at prøve kræfter med en autocamper-ferie. Vores rejsekonsulenter er alle certificerede autocamper-eksperter. Det vil sige, at de både har prøvet at køre i en autocamper i USA og Canada samtidig med, at de har bestået flere kurser, som gør, at du får Danmarks bedste rådgivning, hvis du ønsker en autocamper-ferie i Nordamerika.

Alt det praktiske

 • Ud i trafikken

  Umiddelbart kan størrelsen på en autocamper virke overvældende, men alligevel er det nemt at navigere autocamperen rundt i trafikken. Det hjælper selvfølgelig, at der er god plads på de nordamerikanske ”highways”, og at mange campingpladser er indrettet specielt til autocampere.

  For at kunne leje en autocamper i USA kræves det, at du er 21 år og har et helt almindeligt dansk EU-kørekort. Da teksten på et dansk kørekort kun står på dansk, er det er en god idé at medbringe et internationalt kørekort.

 • Det er din rejse! - Ruteforslag eller 100% skræddersyet

  Selv om ferie i en autocamper er ferie med fleksibilitet, er det en god idé at planlægge turen i grove træk inden afrejsen.

  Her står vi selvfølgelig klar til at rådgive dig og skræddersyr selvfølgelig rejsen efter dine ønsker. Vi har udarbejdet en række ruteforslag, som vi anbefaler – men forslagene kan naturligvis kombineres og tilpasses, som du har lyst, ligesom en ferie i en autocamper også kan kombineres med andre ferieformer.

 • Benzinøkonomi

  Benzinøkonomien på de forskellige modeller varierer fra 3 til 6 km pr. liter alt efter størrelsen på autocamperen og din kørestil. Benzinen i USA er stadig markant billigere end i Danmark, hvilket hjælper på benzinøkonomien.