Se vores Rejsekalender
Skriv til os på verden@risskov.com
Ring til os 70 22 66 00
Ring til os 70 22 66 00
PorThe Portland Head Light - Risskov Rejser
New England – historie, kyst & grønne skove

Ved 2 voksne og 2 børn i 13 dage fra kr. 9.205

Om New England – historie, kyst & grønne skove

En ferie i autocamper er oplagt, når du vil have mest muligt ud af din USA-rejse. Denne rejse byder på skovrig natur, idylliske kyststrækninger og interessante historiske oplevelser i de ikoniske New England-stater Vermont, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Connecticut og Rhode Island.

New England skiller sig på mange måder ud fra resten af USA, og mange amerikanere føler sig hensat til Europa på grund af landskabet og de præg på området, som de mange europæiske immigranter har sat gennem tiden. Følg selv i fodsporene på de første engelske pilgrimme ved Plymouth Rock, og gå på opdagelse i Bostons rige historie langs The Freedom Trail. Lad dig betage af de uspolerede landskaber i de mange statsparker på rejsen, og nyd de mange muligheder for velsmagende pauser med alskens godt fra havet på menuen.

Highlights

 • Hyggelige kystbyer og idylliske fiskerlejer
 • Indblik i områdets maritime historie på museet Mystic Seaport
 • Mondæne Newport og John F. Kennedys Cape Cod
 • Naturen i White Mountain National Forest
 • Spændende historie i Boston langs The Freedom Trail
 • Plymouth Rock og pilgrimsskibet “Mayflower”
 • Mød Norman Rockwells Amerika i Arlington

Ruten er omkring 2.210 kilometer

Vores ruteforslag

Forslag: Sådan kan din rejse se ud

 • Dag 1 Afrejse fra Danmark
 • Dag 2 Newark – Preston

  I dag starter eventyret, når du får nøglerne i hånden til den autocamper, der skal være dit hjem de næste 11 dage. Fra Newark runder du Long Island Sound, hvorpå kursen går nordøst mod byen Preston i Connecticut. Undervejs kan du lægge vejen forbi havnebyen Bridgeport, der byder på museer og statens eneste zoologiske have. Du kan også gøre holdt i statens andenstørste by New Haven, hvor man finder det verdenskendte universitet Yale, og som også er tidligere præsident George W. Bushs fødeby.

  Dagens distance: 256 km

  Forslag til overnatning dag 2

  Hidden Acres Campground

  Denne familieejede campingplads ligger ved Quinebaug-floden i rolige omgivelser blandt træer og naturskønne områder. Der er forskellige pladser ...

 • Dag 3 Preston – Sagamore Beach

  I dag foreslår vi at køre ud til den lille kystby Mystic, hvor du finder det spændende maritime museum Mystic Seaport. Museet fortæller den interessante søfartshistorie for området, og der er en levende fiskerby, som den så ud i 1800-tallet komplet med skuespillere, der opfører sig, som var det i de gode gamle dage. Derudover er der flere smukke skibe at gå på opdagelse i. Med danske øjne er det især af interesse, at man her finder det tidligere forsyningsskib Gerda III, der under 2. verdenskrig blev brugt til at smugle omkring 300 danske jøder til Sverige. Også det tidligere skoleskib Georg Stage, der i dag er omdøbt til Joseph Conrad, er at finde her.

  Det er også oplagt at lægge vejen forbi Newport i staten Rhode Island, der ikke blot er USA’s mindste stat, men også en af de tættest befolkede. Byen Newport har haft en magisk tiltrækningskraft på nogle af de rigeste amerikanske familier, og de ”mansions”, der findes her i byen, er små eventyrlige slotte omgivet af velplejede parker. Man kan komme indenfor og opleve en svunden tid i eks. The Marble House, der giver indblik i, hvordan Vanderbilt-familien boede i slutningen af det 19. århundrede. Og føler man sig hensat til F. Scott Fitzgeralds roman The Great Gatsby, er det ikke så underligt, da Newport og dens rige indbyggere dannede forlæg til den fiktive by, der optræder i klassikeren.

  Dagens distance: 200 km

  Forslag til overnatning dag 3

  Scusset Beach State Reservation

  Vi anbefaler at overnatte ved Scusset Beach State Reservation, som ligger i den sydvestlige del af Cape Cods bugt. Du kan nyde en over 2 km lang ky...

 • Dag 4 Sagamore Beach – Plymouth

  Inden turen går nordpå til Plymouth, kan du sætte kursen ned til halvøen Cape Cod og havnebyen Hyannis. Cape Cod er med sine skønne klitter, strande og små fiskerlejer et yndet fristed for folk fra New York og Boston. Det gælder også Kennedy-familien, der hver sommer kørte fra Boston til deres sommerresidens i Hyannis. Cape Cod var John F. Kennedys favoritsted, og i 1961 var han initiativtager til oprettelsen af den nationalpark, der i dag dækker hele den nordøstlige del af halvøen. På Kennedy Museet i det gamle rådhus i Hyannis kan man få historien om præsidentens fascination af Cape Cod.

  Tilbage i Plymouth er det et must at se den store granitsten Plymouth Rock, der ligger der, hvor man mener, de første engelske pilgrimme gik i land i 1620 for at grundlægge den første amerikanske koloni. Her kan du også se en kopi af skibet ”Mayflower”, som bragte pilgrimmene over Atlanterhavet, og på frilandsmuseet Plimoth Plantation kan du opleve en landsby fra perioden og få et indblik i, hvordan hverdagen så ud dengang.

  Dagens distance: 88 km

  Forslag til overnatning dag 4

  Pinewood Lodge Campground

  Campingpladsen ligger i Plymoth i Massachusetts blandt 200 hektar fyrreskov og med en ferskvandssø, hvor du kan fiske og nyde udsigten over den fl...

 • Dag 5 Plymouth – Salisbury Beach

  Turen fortsætter langs den smykke østkyst, og det er oplagt at tilbringe noget tid i Boston. Boston er hovedstaden i Massachusetts, og af alle de amerikanske storbyer er Boston den mest europæiske. Sightseeing i byen er på mange måder en tidsrejse tilbage til 1700-tallet og de første 13 amerikanske kolonier. Det kan du få et indtryk af på en tur rundt i byen til de historiske seværdigheder, der udgør The Freedom Trail, og som har relation til de begivenheder, der gik forud for den amerikanske uafhængighedserklæring i 1776.

  Fra den største by i New England går turen nordpå forbi små hyggelige byer, idylliske fiskerlejer og dejlige strande. Læg evt. vejen forbi Salem, der er berømt – om ikke berygtet – for sine hekseprocesser i slutningen af 1600-tallet, hvor man jagtede personer, som man mente udførte trolddom og sort magi.

  Dagens distance: 232 km

  Forslag til overnatning dag 5

  Beach Rose RV Park

  Campingpladsen ligger i Salisbury og kun en kort køretur til stranden og en forfriskende havbrise. Der er for nyligt anlagt en mindre park ved cam...

 • Dag 6 Salisbury Beach – Bar Harbor

  Det er en dag med oplevelser langs kysten i Maine, hvor livet leves mindre hektisk. I Portland, der er Maines største by, kan du gå på opdagelse i den gamle bydel, og i Camden foreslår vi en sejltur i Penobscot Bay – et af de mest naturskønne områder på Maines kyst. Har du ikke allerede smagt suppen ”clam chowder”, der er en New England-specialitet, har du chancen denne dag, hvor den ene lille fiskerby afløser den anden på ruten til Bar Harbour.

  Bar Harbour på Mount Desert Island var i starten af det 19. årh. østkystens mest populære feriested, foranlediget af at landskabsmalerne Thomas Cole og Frederick Kirke i 1844, der brugte stedets barske landskab som motiv, og de velhavende familier, der købte malerierne, begyndte at tilbringe somrene der.

  Dagens distance: 376 km

  Forslag til overnatning dag 6

  Bar Harbor/Oceanside KOA

  Denne campingplads ligger lige ned til kysten i Bar Harbor, så du kan nyde smukke solnedgange over vandet i horisonten. Derudover bor du tæt på ...

 • Dag 7 Bar Harbor – Mount Blue State Park

  I dag går turen ind i landet til Maines største statspark, Mount Blue State Park. Undervejs kan du gøre et stop i Bangor, der i forne tider var tømmerhovedstaden over dem alle. Takket være den lukrative tømmerhandel har byen en masse interessant arkitektur at gå på opdagelse i. Og lad der så ellers gå natur i den!

  I statsparken Mount Blue State Park er der åbent året rundt, og der er derfor udendørs aktiviteter for alle interesser. Om vinteren kan man stå på ski, isfiske og køre på snescooter, og om sommeren kan man ro i kano, fiske, vandre og slappe af. Tag f.eks. hen til Webb Beach, hvor du kan bade i søen og slappe af ved søens sandbred, og ved Center Hill kan du hoppe i vandreskoene og følge en af områdets mange vandreruter.

  Dagens distance: 256 km

  Forslag til overnatning dag 7

  Mount Blue State Park

  Vi foreslår at overnatte i Mount Blue State Park, som er Maines største statspark. Du bor bogstaveligt talt midt i naturen, når du camperer i pa...

 • Dag 8 Mount Blue State Park – White Mountain National Forest

  Turen går ind i landet til White Mountains, hvor Mount Washington troner over alle andre bjergtoppe med sine 1.874 m. Uanset om du tager til toppen i bil, til fods eller med det charmerende lille tog, der kører i rutefart til toppen, er du garanteret en stor naturoplevelse. Og er vejret venligt stemt, kan du fra toppen nyde en enestående udsigt. Du kan måske være heldig at få et glimt af en sortbjørn, som der er en del af i området.

  Tag dig eventuelt også tid til at besøge den lille hyggelige by Betlehem, der byder på små antikvitetsbutikker, gaveshops og gode restauranter.

  Dagens distance: 160 km

  Forslag til overnatning dag 8

  Beech Hill Campground

  Denne familievenlige campingplads ligger ved New Hampshires White Mountains og en kort gåtur fra Ammonoosuc-floden, hvor du bl.a. kan fiske. Fra c...

 • Dag 9 White Mountain National Forest – Gifford Woods State Park

  I dag udskifter du det ene smukke landskab med et andet, når det går videre til Gifford Woods State Park, der er en skøn lille statspark tæt på bjergene Killington og Pico. Statsparken ligger også i nærheden af den kendte vandrerute Appalachian Trail, der strækker sig 3.500 km gennem det østlige USA. Er du til vandreruter, kan du finde støvlerne frem i Gifford Woods State Park, men er du mere i sightseeing-humør i dag, anbefaler vi at stoppe i byen Hanover på din vej mod statsparken.

  I Hanover finder man det berømte universitet Dartmouth College, der blev grundlagt i 1769. Dartmouth tilhører Ivy League, der bl.a. også tæller Harvard, Yale og Princeton – og er et af landets mest estimerede universiteter. Her kan du passende finde Lou’s – Hanovers ældste diner og de studerendes yndlings-hæng-ud-sted, hvor du kan nyde en god kop kaffe med et stykke tærte eller en god burger.

  Dagens distance: 200 km

  Forslag til overnatning dag 9

  Gifford Woods State Park

  Vi anbefaler at overnatte i Gifford Woods State Park, hvor der er rig mulighed for at få brugt vandrestøvlerne, da parken er en populær destinat...

 • Dag 10 Gifford Woods State Park – Arlington

  I dag er der mulighed for at dykke ned i en helt særlig del af nyere amerikansk historie, når ruten går til den lille by Arlington, der ligger idyllisk ved floden Battenkill. Det var nemlig i Arlington, at den kendte amerikanske forfatter, kunstner og illustrator Norman Rockwell boede i perioden 1939-53. Norman Rockwell er især kendt for sine mange forsider, der prydede avisen Saturday Evening Post gennem fem årtier. Han yndede især at bruge hverdagssituationer som motiv og har dermed været med til at fange den amerikanske sjæl og dokumentere en hel periode.

  På Norman Rockwell-udstillingen i Arlington kan du stifte bekendtskab med et bredt udsnit af hans værker og få helt særlige historier fra lokale Arlington-indbyggere, der blev brugt som motiv i hans mange illustrationer.

  Dagens distance: 96 km

  Forslag til overnatning dag 10

  Camping on the Battenkill

  Campingpladsen ligger nord for Arlington, og er en familieejet plads i rolige og naturskønne omgivelser. Du bor lige ved Battenkill-floden, som b...

 • Dag 11 Arlington – Gardiner

  I dag går ruten sydpå tilbage til staten New York langs Hudson-floden, hvor vi anbefaler at gøre stop ved Hyde Park. Her finder du ejendommen Springwood – stedet hvor præsident Franklin D. Roosevelt blev født, boede og senere hen begravet. Her kan man gå på opdagelse i museet, i dele af ejendommen og i haveanlægget.

  Når sulten melder sig, er det oplagt at lægge vejen forbi kokkeskolen/kokke-universitetet Culinary Institute of America, hvor de studerende finpudser deres evner i én af fire campus-restauranter, hvor ingen gourmet går forgæves (det anbefales at bestille bord i forvejen).

  Videre går det til den lille hyggelige by Gardiner, der ligger tæt på Minnewaska State Preserve, hvor der er mulighed for at nyde naturen på både den afslappede og den aktive måde.

  Dagens distance: 225 km

  Forslag til overnatning dag 11

  Yogi Bear North Texas Jellystone Park

  Campingpladsen er en del af et landsdækkende netværk af temaparker, der kombinerer campingoplevelsen med et ”oplevelses-eldorado” for børn, ...

 • Dag 12 Afrejse mod Danmark

  I dag er det tid til at levere autocamperen tilbage for at vende snuden hjemad mod Danmark.

  Dagens distance: 120 km

 • Dag 13 Ankomst til Danmark

Pakkerejse inkl. fly og motorhome

Prisen inkluderer

 • Fly t/r New York
 • Overnatning på lufthavnshotel i New York/Newark
 • 11 dages leje af Cruise America C-25 autocamper med standardpakke, udstyrspakke, personlig pakke samt 1.400 (2.240 km) miles-pakker
 • National Park Pass, som giver adgang for en autocamper inkl. personer til alle National Parker i USA i et år
 • Et års medlemsskab til Harvest Host, som giver gratis overnatninger hos vingårde og landbrugsgårde på tværs af hele USA

Hvilken autocamper passer til din ferie?

Vores samarbejdspartnere i USA

Cruise America

Vi samarbejder med Cruise America, der tilbyder en række meget populære modeller. Cruise America er størst på det amerikanske marked med ca. 4.000 autocampere og 25 udlejningsstationer i USA. I udviklingen bliver der især lagt vægt på køreegenskaber og benzinøkonomi.

Vælger du en Cruise-autocamper, får du rigtig gode rammer til ferien, og du kan forvente en god standard til en populær pris.

Apollo

En Apollo-autocamper er kendetegnet ved, at luksus er standard. Der er kælet for detaljerne, og alle af Apollos autocampere er fra 2017 eller senere. Apollo er en af de største udlejere af autocampere i Australien/New Zealand, og den kvalitet, som Apollo kan tilbyde i USA, bygger på mange års erfaring og værdifuld feedback.

Der er kælet for indretning, detaljer og materialer, og alle modeller – undtagen den mindste – har tv/dvd, generator, bakke-kamera og markise, og man får ekstra plads, når der camperes, da modellerne har “slide out”. Men også den mindste model Pioneer er meget rummelig med bad/toilet og er et godt valg til et par eller den lille familie.

Apollo-autocampere kan lejes i syv byer i det vestlige USA: Denver, San Francisco, Los Angeles, Seattle, Orlando, New York og Las Vegas.

Road Bear

Vælger du en Road Bear-autocamper, kan du glæde dig til en autocamper-ferie på første klasse. Road Bear er ensbetydende med gennemført kvalitet, og det gælder alt fra det indbydende interiør til de vitale dele som chassis og motor – og køreegenskaberne er naturligvis også helt i top.

Autocampere hos Road Bear er maks. to år gamle, og afhængig af størrelse har de mange gode detaljer.

Road Bear autocampere kan lejes i syv byer i USA: Denver, San Francisco, Los Angeles, Las Vegas, Orlando, Seattle og New York.

Cruise America - læs mere her
Apollo - læs mere her
Road Bear - læs mere her

Priser, rabatter og tilkøbspakker

Priserne på autocampere er såkaldte flex-priser, hvilket vil sige, at priserne varierer efter udbud og efterspørgsel og reguleres en gang om ugen. Derfor er det en god ide at bestille i god tid for at få den bedste pris. Hvis efterspørgslen er stor på mindre modeller, kan det være billigere at leje en større model.

Ring på 70 22 66 00 og få et tilbud.

Cruise America

Standardpriserne inkluderer

 • kasko- og ansvarsforsikring med selvrisiko på USD 1.000
 • SLI-forsikring – Udvidet ansvarsforsikring op til USD 1 mio.
 • 24 timers telefon-hotline.
 • rabat på KOA-campingpladser.

Klik her og se bl.a. rabatter med Cruise America  

Cruise America – se indhold og rabatter

Apollo

Standardpriserne inkluderer

 • forsikring med selvrisiko på USD 1.500. (forsikringen gælder ikke ved skade på taget, markise og undervognen of motorhomet.)
 • ekstra fører
 • 24 timers helpline
 • mappe med kort og rejseinformation

Klik her og se bl.a. rabatter med Apollo

Apollo – se indhold og rabatter

Road Bear

Standardpriserne inkluderer

 • forsikring med selvrisiko på USD 1.000
 • SLI-forsikring – udvidet ansvarsforsikring op til USD 1 mio.
 • ekstra fører
 • 24 timers helpline
 • transport fra/til udvalgte hoteller/lufthavne

Klik her og se bl.a. rabatter med Road Bear

Road Bear – se indhold og rabatter

Alt det praktiske

 • Ud i trafikken

  Umiddelbart kan størrelsen på en autocamper virke overvældende, men alligevel er det nemt at navigere autocamperen rundt i trafikken. Det hjælper selvfølgelig, at der er god plads på de nordamerikanske ”highways”, og at mange campingpladser er indrettet specielt til autocampere.

  For at kunne leje en autocamper i USA kræves det, at du er 21 år og har et helt almindeligt dansk EU-kørekort. Da teksten på et dansk kørekort kun står på dansk, er det er en god idé at medbringe et internationalt kørekort.

 • Det er din rejse! - Ruteforslag eller 100% skræddersyet

  Selv om ferie i en autocamper er ferie med fleksibilitet, er det en god idé at planlægge turen i grove træk inden afrejsen.

  Her står vi selvfølgelig klar til at rådgive dig og skræddersyr selvfølgelig rejsen efter dine ønsker. Vi har udarbejdet en række ruteforslag, som vi anbefaler – men forslagene kan naturligvis kombineres og tilpasses, som du har lyst, ligesom en ferie i en autocamper også kan kombineres med andre ferieformer.

 • Benzinøkonomi

  Benzinøkonomien på de forskellige modeller varierer fra 3 til 6 km pr. liter alt efter størrelsen på autocamperen og din kørestil. Benzinen i USA er stadig markant billigere end i Danmark, hvilket hjælper på benzinøkonomien.