Ring til os 70 22 66 00
PorThe Portland Head Light - Risskov Rejser

New England – historie, kyst & grønne skove

Autocamper-ferie fra 8.995 kr. pr. person

En ferie i autocamper er oplagt, når du vil have mest muligt ud af din USA-rejse. Denne rejse byder på skovrig natur, idylliske kyststrækninger og interessante historiske oplevelser i de ikoniske New England-stater Vermont, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Connecticut og Rhode Island.

New England skiller sig på mange måder ud fra resten af USA, og mange amerikanere føler sig hensat til Europa på grund af landskabet og de præg på området, som de mange europæiske immigranter har sat gennem tiden. Følg selv i fodsporene på de første engelske pilgrimme ved Plymouth Rock, og gå på opdagelse i Bostons rige historie langs The Freedom Trail. Lad dig betage af de uspolerede landskaber i de mange statsparker på rejsen, og nyd de mange muligheder for velsmagende pauser med alskens godt fra havet på menuen.

Highlights

 • Hyggelige kystbyer og idylliske fiskerlejer
 • Indblik i områdets maritime historie på museet Mystic Seaport
 • Mondæne Newport og John F. Kennedys Cape Cod
 • Naturen i White Mountain National Forest
 • Spændende historie i Boston langs The Freedom Trail
 • Plymouth Rock og pilgrimsskibet “Mayflower”
 • Mød Norman Rockwells Amerika i Arlington

Ruten er omkring 2.210 kilometer

Altid skræddersyede rejser

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig.
Jane Bering Smedsrud

Rejseekspert

Ring til os på
70 22 66 00
Jane Bering Smedsrud

Rejseekspert

Altid skræddersyede rejser

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig.
Ring til os på
70 22 66 00

Vores ruteforslag

Forslag: Sådan kan din rejse se ud

 • Dag 1 Afrejse fra Danmark
 • Dag 2 Ankomst til Newark og videre til Preston

  I dag starter eventyret, når du får nøglerne i hånden til den autocamper, der skal være dit hjem de næste 11 dage. Fra Newark runder du Long Island Sound, hvorpå kursen går nordøst mod byen Preston i Connecticut. Undervejs kan du lægge vejen forbi havnebyen Bridgeport, der byder på museer og statens eneste zoologiske have. Du kan også gøre holdt i statens andenstørste by New Haven, hvor man finder det verdenskendte universitet Yale, og som også er tidligere præsident George W. Bushs fødeby.

  Dagens distance: 256 km

  Her kan du bo dag 2

  Hidden Acres Campground

  Denne familieejede campingplads ligger ved Quinebaug-floden i rolige omgivelser blandt træer og naturskønne områder. Der er forskellige pladser ...

 • Dag 3 Kystbyen Mystic, Newports "mansions" og Sagamore Beach

  I dag foreslår vi at køre ud til den lille kystby Mystic, hvor du finder det spændende maritime museum Mystic Seaport. Museet fortæller den interessante søfartshistorie for området, og der er en levende fiskerby, som den så ud i 1800-tallet komplet med skuespillere, der opfører sig, som var det i de gode gamle dage. Derudover er der flere smukke skibe at gå på opdagelse i. Med danske øjne er det især af interesse, at man her finder det tidligere forsyningsskib Gerda III, der under 2. verdenskrig blev brugt til at smugle omkring 300 danske jøder til Sverige. Også det tidligere skoleskib Georg Stage, der i dag er omdøbt til Joseph Conrad, er at finde her.

  Det er også oplagt at lægge vejen forbi Newport i staten Rhode Island, der ikke blot er USA’s mindste stat, men også en af de tættest befolkede. Byen Newport har haft en magisk tiltrækningskraft på nogle af de rigeste amerikanske familier, og de ”mansions”, der findes her i byen, er små eventyrlige slotte omgivet af velplejede parker. Man kan komme indenfor og opleve en svunden tid i eksempelvis The Marble House, der giver indblik i, hvordan Vanderbilt-familien boede i slutningen af det 19. århundrede. Og føler man sig hensat til F. Scott Fitzgeralds roman The Great Gatsby, er det ikke så underligt, da Newport og dens rige indbyggere dannede forlæg til den fiktive by, der optræder i klassikeren.

  Dagens distance: 200 km

  Her kan du bo dag 3

  Scusset Beach State Reservation

  Vi anbefaler at overnatte ved Scusset Beach State Reservation, som ligger i den sydvestlige del af Cape Cods bugt. Du kan nyde en over 2 km lang ky...

 • Dag 4 Halvøen Cape Cod og pilgrimshistorie i Plymouth

  Inden turen går nordpå til Plymouth, kan du sætte kursen ned til halvøen Cape Cod og havnebyen Hyannis. Cape Cod er med sine skønne klitter, strande og små fiskerlejer et yndet fristed for folk fra New York og Boston. Det gælder også Kennedy-familien, der hver sommer kørte fra Boston til deres sommerresidens i Hyannis. Cape Cod var John F. Kennedys favoritsted, og i 1961 var han initiativtager til oprettelsen af den nationalpark, der i dag dækker hele den nordøstlige del af halvøen. På Kennedy-museet i det gamle rådhus i Hyannis kan man få historien om præsidentens fascination af Cape Cod.

  Tilbage i Plymouth er det et must at se den store granitsten Plymouth Rock, der ligger der, hvor man mener, de første engelske pilgrimme gik i land i 1620 for at grundlægge den første amerikanske koloni. Her kan du også se en kopi af skibet ”Mayflower”, som bragte pilgrimmene over Atlanterhavet, og på frilandsmuseet Plimoth Plantation kan du opleve en landsby fra perioden og få et indblik i, hvordan hverdagen så ud dengang.

  Dagens distance: 88 km

  Her kan du bo dag 4

  Pinewood Lodge Campground

  Campingpladsen ligger i Plymoth i Massachusetts blandt 200 hektar fyrreskov og med en ferskvandssø, hvor du kan fiske og nyde udsigten over den fl...

 • Dag 5 The Freedom Trail i Boston, hekseprocesserne i Salem og Salisbury Beach

  Turen fortsætter langs den smykke østkyst, og det er oplagt at tilbringe noget tid i Boston. Boston er hovedstaden i Massachusetts, og af alle de amerikanske storbyer er Boston den mest europæiske. Sightseeing i byen er på mange måder en tidsrejse tilbage til 1700-tallet og de første 13 amerikanske kolonier. Det kan du få et indtryk af på en tur rundt i byen til de historiske seværdigheder, der udgør The Freedom Trail, og som har relation til de begivenheder, der gik forud for den amerikanske uafhængighedserklæring i 1776.

  Fra den største by i New England går turen nordpå forbi små hyggelige byer, idylliske fiskerlejer og dejlige strande. Læg evt. vejen forbi Salem, der er berømt – om ikke berygtet – for sine hekseprocesser i slutningen af 1600-tallet, hvor man jagtede personer, som man mente udførte trolddom og sort magi.

  Dagens distance: 232 km

  Her kan du bo dag 5

  Beach Rose RV Park

  Campingpladsen ligger i Salisbury og kun en kort køretur til stranden og en forfriskende havbrise. Der er for nyligt anlagt en mindre park ved cam...

 • Dag 6 Portland, Camden og Bar Harbor

  Det er en dag med oplevelser langs kysten i Maine, hvor livet leves mindre hektisk. I Portland, der er Maines største by, kan du gå på opdagelse i den gamle bydel, og i Camden foreslår vi en sejltur i Penobscot Bay – et af de mest naturskønne områder på Maines kyst. Har du ikke allerede smagt suppen ”clam chowder”, der er en New England-specialitet, har du chancen denne dag, hvor den ene lille fiskerby afløser den anden på ruten til Bar Harbour.

  Bar Harbour på Mount Desert Island var i starten af det 19. årh. østkystens mest populære feriested, foranlediget af, at landskabsmalerne Thomas Cole og Frederick Kirke i 1844, der brugte stedets barske landskab som motiv, og de velhavende familier, der købte malerierne, begyndte at tilbringe somrene der.

  Dagens distance: 376 km

  Her kan du bo dag 6

  Bar Harbor/Oceanside KOA

  Denne campingplads ligger lige ned til kysten i Bar Harbor, så du kan nyde smukke solnedgange over vandet i horisonten. Derudover bor du tæt på ...

 • Dag 7 Tømmerbyen Bangor og naturoplevelser i Mount Blue State Park

  I dag går turen ind i landet til Maines største statspark, Mount Blue State Park. Undervejs kan du gøre et stop i Bangor, der i forne tider var tømmerhovedstaden over dem alle. Takket være den lukrative tømmerhandel har byen en masse interessant arkitektur at gå på opdagelse i. Og lad der så ellers gå natur i den!

  I statsparken Mount Blue State Park er der åbent året rundt, og der er derfor udendørs aktiviteter for alle interesser. Om vinteren kan man stå på ski, isfiske og køre på snescooter, og om sommeren kan man ro i kano, fiske, vandre og slappe af. Tag f.eks. hen til Webb Beach, hvor du kan bade i søen og slappe af ved søens sandbred, og ved Center Hill kan du hoppe i vandreskoene og følge en af områdets mange vandreruter.

  Dagens distance: 256 km

  Her kan du bo dag 7

  Mount Blue State Park

  Vi foreslår at overnatte i Mount Blue State Park, som er Maines største statspark. Du bor bogstaveligt talt midt i naturen, når du camperer i pa...

 • Dag 8 Natur og dyreliv i White Mountain National Forest

  Turen går ind i landet til White Mountains, hvor Mount Washington troner over alle andre bjergtoppe med sine 1.874 m. Uanset om du tager til toppen i bil, til fods eller med det charmerende lille tog, der kører i rutefart til toppen, er du garanteret en stor naturoplevelse. Og er vejret venligt stemt, kan du fra toppen nyde en enestående udsigt. Du kan måske være heldig at få et glimt af en sortbjørn, som der er en del af i området.

  Tag dig eventuelt også tid til at besøge den lille hyggelige by Bethlehem, der byder på små antikvitetsbutikker, gaveshops og gode restauranter.

  Dagens distance: 160 km

  Her kan du bo dag 8

  Beech Hill Campground

  Denne familievenlige campingplads ligger ved New Hampshires White Mountains og en kort gåtur fra Ammonoosuc-floden, hvor du bl.a. kan fiske. Fra c...

 • Dag 9 Dartmouth College i Hanover og natur på Appalachian Trail og i Gifford Woods State Park

  I dag udskifter du det ene smukke landskab med et andet, når det går videre til Gifford Woods State Park, der er en skøn lille statspark tæt på bjergene Killington og Pico. Statsparken ligger også i nærheden af den kendte vandrerute Appalachian Trail, der strækker sig 3.500 km gennem det østlige USA. Er du til vandreruter, kan du finde støvlerne frem i Gifford Woods State Park, men er du mere i sightseeing-humør i dag, anbefaler vi at stoppe i byen Hanover på din vej mod statsparken.

  I Hanover finder man det berømte universitet Dartmouth College, der blev grundlagt i 1769. Dartmouth tilhører Ivy League, der bl.a. også tæller Harvard, Yale og Princeton – og er et af landets mest estimerede universiteter. Her kan du passende finde Lou’s – Hanovers ældste diner og de studerendes yndlings-hæng-ud-sted, hvor du kan nyde en god kop kaffe med et stykke tærte eller en god burger.

  Dagens distance: 200 km

  Her kan du bo dag 9

  Gifford Woods State Park

  Vi anbefaler at overnatte i Gifford Woods State Park, hvor der er rig mulighed for at få brugt vandrestøvlerne, da parken er en populær destinat...

 • Dag 10 Idylliske Arlington

  I dag er der mulighed for at dykke ned i en helt særlig del af nyere amerikansk historie, når ruten går til den lille by Arlington, der ligger idyllisk ved floden Battenkill. Det var nemlig i Arlington, at den kendte amerikanske forfatter, kunstner og illustrator Norman Rockwell boede i perioden 1939-53. Norman Rockwell er især kendt for sine mange forsider, der prydede avisen Saturday Evening Post gennem fem årtier. Han yndede især at bruge hverdagssituationer som motiv og har dermed været med til at fange den amerikanske sjæl og dokumentere en hel periode.

  På Norman Rockwell-udstillingen i Arlington kan du stifte bekendtskab med et bredt udsnit af hans værker og få helt særlige historier fra lokale Arlington-indbyggere, der blev brugt som motiv i hans mange illustrationer.

  Dagens distance: 96 km

  Her kan du bo dag 10

  Camping on the Battenkill

  Campingpladsen ligger nord for Arlington, og er en familieejet plads i rolige og naturskønne omgivelser. Du bor lige ved Battenkill-floden, som b...

 • Dag 11 Langs Hudson-floden, Hyde Park og hyggelige Gardiner

  I dag går ruten sydpå tilbage til staten New York langs Hudson-floden, hvor vi anbefaler at gøre stop ved Hyde Park. Her finder du ejendommen Springwood – stedet, hvor præsident Franklin D. Roosevelt blev født, boede og senere hen begravet. Her kan man gå på opdagelse i museet, i dele af ejendommen og i haveanlægget.

  Når sulten melder sig, er det oplagt at lægge vejen forbi kokkeskolen/kokke-universitetet Culinary Institute of America, hvor de studerende finpudser deres evner i én af fire campus-restauranter, hvor ingen gourmet går forgæves (det anbefales at bestille bord i forvejen).

  Videre går det til den lille hyggelige by Gardiner, der ligger tæt på Minnewaska State Preserve, hvor der er mulighed for at nyde naturen på både den afslappede og den aktive måde.

  Dagens distance: 225 km

  Her kan du bo dag 11

  Yogi Bear North Texas Jellystone Park

  Campingpladsen er en del af et landsdækkende netværk af temaparker, der kombinerer campingoplevelsen med et ”oplevelses-eldorado” for børn, ...

 • Dag 12 Afrejse fra Newark

  I dag er det tid til at levere autocamperen tilbage for at vende snuden hjemad mod Danmark.

  Dagens distance: 120 km

 • Dag 13 Ankomst til Danmark
 • Ekstra Forlæng rejsen

  Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

Hvilken autocamper passer til din ferie?

Priser

Prisen inkluderer

 • Fly Danmark - New York t/r, inkl. skatter og afgifter
 • Første overnatning på lufthavnshotel i New York
 • 11 dages leje af Cruise America C-25 autocamper med standardpakke, udstyrspakke, personlig pakke samt 2.240 kilometer
 • National Park Pass, som giver adgang for en bil inkl. personer ( 4 personer) til alle National Parker i USA i et år
 • Et års medlemsskab til Harvest Host, som giver gratis overnatninger hos vingårde og landbrugsgårde på tværs af hele USA
DatoerPris pr. person
Pris i lavsæsonFra 9.950 kr.
Pris i højsæsonFra 17.195 kr.
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud
DatoerPris pr. person
Pris i lavsæsonFra 8.995 kr.
Pris i højsæsonFra 11.650 kr.
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud
Prisen er en fra-pris. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen.

Lavsæson: 16/8-19/6, højsæson: 20/6-15/8
Børn skal være 11 år eller under.
Priserne kan varierer alt efter afrejse dag. Kontakt os for pris på lige netop din rejseperiode.

Vores samarbejdspartnere i USA

Cruise America

Vi samarbejder med Cruise America, der tilbyder en række meget populære modeller. Cruise America er størst på det amerikanske marked med ca. 4.000 autocampere og 25 udlejningsstationer i USA. I udviklingen bliver der især lagt vægt på køreegenskaber og benzinøkonomi.

Vælger du en Cruise-autocamper, får du rigtig gode rammer til ferien, og du kan forvente en god standard til en populær pris.

Cruise-autocampere kan lejes i følgende byer i USA: Boston, Philadelphia, Washington, New York, Newark, Orlando, Tampa, Miami, Ft. Lauderdale, Atlanta, Charlotte, Houston, New Orleans, Chicago,  Minneapolis, Dallas, Denver, Salt Lake City, Albuquerque, Phoenix, Las Vegas, Seattle, Los Angeles, San Francisco, San Diego, Bozeman, Billings, Portland og Anchorage.

Apollo

En Apollo-autocamper er kendetegnet ved, at luksus er standard. Der er kælet for detaljerne, og alle af Apollos autocampers er fra 2017 eller senere. Apollo er en af de største udlejere af autocampere i Australien/New Zealand, og den kvalitet, som Apollo kan tilbyde i USA, bygger på mange års erfaring og værdifuld feedback.

Der er kælet for indretning, detaljer og materialer, og alle modeller – undtagen den mindste – har tv/dvd, generator, bakke-kamera og markise, og man får ekstra plads, når der camperes, da modellerne har “slide out”. Men også den mindste model Pioneer er meget rummelig med bad/toilet og er et godt valg til et par eller den lille familie.

Apollo-autocampere kan lejes i følgende byer i USA: Denver, San Francisco, Los Angeles, Seattle, Orlando, Miami, New York, Las Vegas og Anchorage.

Road Bear

Vælger du en Road Bear-autocamper, kan du glæde dig til en autocamper-ferie på første klasse. Road Bear er ensbetydende med gennemført kvalitet, og det gælder alt fra det indbydende interiør til de vitale dele som chassis og motor – og køreegenskaberne er naturligvis også helt i top.

Autocampers hos Road Bear er maks. to år gamle, og afhængig af størrelse har de mange gode detaljer.

Road Bear autocampere kan lejes i syv byer i USA: Denver, San Francisco, Los Angeles, Las Vegas, Orlando, Seattle og New York.

Cruise America - læs mere her
Apollo - læs mere her
Road Bear - læs mere her

Priser, rabatter og tilkøbspakker

Priserne på autocamper er såkaldte flex-priser, hvilket vil sige, at priserne varierer efter udbud og efterspørgsel og reguleres en gang om ugen af autocamper-leverandørerne. Derfor er det en god idé at bestille i god tid for at få den bedste pris. Hvis efterspørgslen er stor på mindre modeller, kan det være billigere at leje en større model.

Ring på 70 22 66 00 eller skriv til verden@risskov.com – vores rejseeksperter sidder klar til at give dig et godt tilbud!

Cruise America

Basislejen inkluderer

 • kasko- og ansvarsforsikring med selvrisiko på USD 1.500
 • SLI-forsikring – Udvidet ansvarsforsikring op til USD 10 mio.
 • ekstra fører
 • 24 timers telefon-hotline.
 • rabat på KOA-campingpladser.

Klik her og se bl.a. rabatter med Cruise America  

Cruise America – se indhold og rabatter

Apollo

Basislejen inkluderer

 • forsikring med selvrisiko på USD 1.000. (forsikringen gælder ikke ved skade på taget og undervognen of motorhomet.)
 • ekstra fører
 • 24 timers helpline
 • mappe med kort og rejseinformation
 • rabat på KOA-campingpladser.

Klik her og se bl.a. rabatter med Apollo

Apollo – se indhold og rabatter

Road Bear

Basislejen inkluderer

 • forsikring med selvrisiko på USD 1.000
 • SLI-forsikring – udvidet ansvarsforsikring op til USD 1 mio.
 • ekstra fører
 • 24 timers helpline
 • transport fra/til udvalgte hoteller/lufthavne
 • rabat på KOA-campingpladser

Klik her og se bl.a. rabatter med Road Bear

Road Bear – se indhold og rabatter

Alt det praktiske

 • Ud i trafikken

  Campingpladser
  Når du lejer en autocamper, får du udleveret en oversigt over alle KOA (Kampgrounds of Amerika) – campingpladser i USA. Det giver dig et godt overblik over de mere end 600 KOA-pladser. Det kan være en god idé at bestille plads på de mest populære campingpladser f.eks. i nationalparkerne, da de hurtigt bliver udsolgt. Find en campingplads i USA her

  Envejsleje
  Envejsleje er, hvis du ønsker at aflevere autocamperen i en anden by, end hvor den blev afhentet. Envejsleje er kun muligt mellem visse byer, og kan kun bestilles ved at tage kontakt til os. Envejsleje koster ca. USD 200-700.

  Miles/km-pakker og benzinøkonomi
  Det er en god idé, at overveje hvor langt du vil køre. Du kan nemlig bestille såkaldte miles/km-pakker, med forskelligt antal miles/km afhængigt af hvilken udbyder du vælger. Du kan også vælge unlimited miles (ubegrænset km) og undgå at tænke på, om du kører for meget. For hvis du overskrider den indkøbte miles/km-pakke, koster det op til USD 0,45 pr. kørt mile.

  Benzinøkonomien på de forskellige modeller varierer fra 3 til 6 km pr. liter alt efter størrelsen på autocamperen og din kørestil. Benzinen i USA er markant billigere end i Danmark, hvilket hjælper på benzinøkonomien.

  Forsikring og selvrisiko
  Vores standardpriser inkluderer altid en ansvarsforsikring med en selvrisiko på mellem USD 1.000-1.500. Derudover inkluderer nogle af udbyderne også en SLI-forsikring, der er en udvidet ansvarsforsikring på op til USD 1 mio.

  Kørerestriktioner
  Du kan køre autocamper stort set overalt i USA, dog med visse begrænsninger i Alaska. På Manhatten i New York City og i sommermånederne i Death Valley i Californien er det ikke tilladt at køre autocamper. Det er kun tilladt at køre på offentlig vej dvs. ingen grusveje, og det er ikke tilladt at køre over grænsen til Canada eller Mexico.

  Færdselsregler
  Hastighedsbegrænsningen på de fleste highways er 55-65 miles i timen (95-100 km i time). Overhold fartbegrænsningen, da der er stor kontrol med det i USA. Alle hastigheder i USA er miles pr. time. På en vej med flere baner må man passere både højre og venstre om. Det er tilladt at dreje til højre ved rødt lys i et lyskryds, hvis man først har gjort fuldt stop (undtagen i New York City). Dog ikke, hvis skiltningen siger ”No turn on red”. På nogle highways skal der betales vejafgift. Hav gerne kontanter klar til dette.

 • Værd at vide

  • Minimumslejen er 7 dage
  • Der kræves en hotelovernatning inden afhentning af autocamperen (undtagen ved Apollo)
  • Der skal betales et depositum på ca. USD 500-1.500 ved afhentning – beløbet refunderes, hvis autocamperen afleveres uden skader og mangler
  • Autocamperen kan hentes/afleveres alle dage undtagen søndage og helligdage
  • Der er 24-timers telefon-nødnummer i autocamperen

 • De mest stillede spørgsmål

  Kan alle køre en autocamper? Ja! Mange danskere bliver overvældede, når de første gang ser en amerikansk autocamper, men den er faktisk ret nem at køre, da de amerikanske veje er bygget til større køretøjer end i Danmark. Husk dog at lave store sving!

  Kræver det et specielt kørekort? Nej, at køre i autocamper i USA kræver faktisk kun, at du har et helt almindeligt B-kørekort i Danmark – også selvom totalvægten kan overstige 3.500 kg. Dog anbefaler vi, at du får lavet et internationalt kørekort, inden du rejser til USA. Dette er ikke et krav, men er altid en god idé, når du skal køre uden for EU.

  Hvor gammel skal man være? For at kunne leje en autocamper i USA kræves det, at du er 21 år.

  Fordele og ulemper ved autocamper? Der er både fordele og ulemper ved at leje en autocamper i USA. Den mest klare fordel er, at du kommer helt ud i den flotte natur med mulighed for at overnatte i de mange nationalparker. Derudover har du en helt særlig frihed, da du har bil og hotel samlet i et køretøj. Du skal dog indstille dig på, at din rejseradius kan blive mindre i forhold til i en bil, da det tager længere tid at køre i en autocamper. Desuden er det lidt dyrere at leje en autocamper end en almindelig bil, men så sparer du til gengæld at betale for hoteller, da du overnatter på campingpladser. Ved en autocamper køber du km-pakker eller betaler for pr. kørt km i modsætning til bilen, der stort set altid er med fri km.

  Hvad skal man medbringe? Du skal medbringe det samme, som du ville gøre til en bilferie. Det er muligt at tilkøbe en udstyrspakke med standardkøkkenudstyr og en personlig pakke med tæppe, hovedpude, håndklæder osv.

  Hvornår er det billigst? Prisen på autocamper er baseret på udbud og efterspørgsel og den ændres hver uge. Det kan dog bedst betale sig, at bestille turen i god tid, da der tidligt på sæsonen er et stort udbud og ofte gode rabatter ved at være en ”early bird”.

  Find svar på flere spørgsmål i vores autocamper Q&A 

 • Det er din rejse! - Ruteforslag eller 100% skræddersyet

  Selv om ferie i en autocamper er ferie med fleksibilitet, er det en god idé at planlægge turen i grove træk inden afrejsen.

  Her står vi selvfølgelig klar til at rådgive dig og skræddersyr selvfølgelig rejsen efter dine ønsker. Vi har udarbejdet en række ruteforslag, som vi anbefaler – men forslagene kan naturligvis kombineres og tilpasses, som du har lyst, ligesom en ferie i en autocamper også kan kombineres med andre ferieformer.

 • Gode råd

  • Du skal selv medbringe barnesæde til dit barn, men du kan også købe et i USA i f.eks. Walmart.
  • Campingbord- og stole kan lejes hos nogle udlejningsfirmaer, eller købes billigt i Walmart.
  • Det er en god idé at proviantere, inden du begiver dig afsted. Udlejningskontoret henviser gerne til nærmeste supermarked og tankstation. Gastanken er mindst kvartfuld ved afhentning, så det er også vigtigt at få den fyldt op.
  • Køb rigeligt med vand på flaske, da man ikke kan drikke vandet fra autocamperens vandtank.
  • Kør en kortere distance den første dag – dels er det en god idé at blive fortrolig med autocamperen, og dels er der ikke så langt tilbage til udlejningskontoret, hvis der er noget, du gerne vil have tjekket.
  • Køb et vejatlas på en benzinstation eller i et supermarked

Trustpilot