Ring til os Åbent nu 70 22 66 00

Nordcaliforniens højdepunkter

Autocamper-ferie fra 6.995 kr. pr. person

Denne ferie i autocamper i det nordlige Californien er en perfekt kombination af kendte seværdigheder og skjulte skatte. Glæd dig til bl.a. at opleve afslappede San Francisco, historiske Sacramento, frodige Yosemite National Park og smukke Lake Tahoe. Ruten fører dig via nogle af landets smukkeste highways til gemte perler, og der bliver rig mulighed for at parkere autocamperen og opleve den nordcaliforniske natur på f.eks. vandre-, svømme-, sejl- og fisketure.

Highlights

 • Storbyerne San Francisco og Sacramento
 • Nationalparken Yosemite
 • Vinområdet Sonoma
 • Vidunderlige kyststrækninger på Highway 1 langs Stillehavet
 • Idylliske Lake Tahoe
 • Guldgraverstemning i Eureka
 • Mount Shasta, det andethøjeste bjerg i Cascades-bjergkæden

Turen i ruteforslaget er ca. 2.030 km.

 

Altid skræddersyede rejser

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig.
Dorte Drejer Jørgensen

Rejseekspert

Ring til os på
70 22 66 00
Dorte Drejer Jørgensen

Rejseekspert

Altid skræddersyede rejser

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig.
Ring til os på
70 22 66 00

Vores ruteforslag

Forslag: Sådan kan din rejse se ud

 • Dag 1 Afrejse fra Danmark

  Tilkøbsmuligheder

  Skywalk med udsigt

  Skytower er Aucklands varetegn, men udsigtstårnet er mere end det. Det er her, du kan få et adrenalinkick, når du tager turen op til den udvendige platform 192 m oppe, der er helt uden rækværk, og hvor du kan gå rundt om tårnet. Du har naturligvis ”sikkerhedssele” på og kan være helt tryg ved oplevelsen, og i tilgift får du en ubeskrivelig 360 graders panoramaudsigt. 

  695 kr. pr. voksen
  545 kr. pr. barn

  * Afgang: Hver dag. Varighed: 1½ time.

 • Dag 2 Ankomst til San Francisco

  Autocamper-rejsen begynder i San Francisco med den storslåede beliggenhed ved Stillehavet. Fra næsten overalt i San Francisco er der udsigt til Golden Gate Bridge, der siden 1937 har været byens vartegn. Du henter autocamperen og kan begynde din rejse gennem det nordlige Californien.

  Dagens distance: 80 km

  Her kan du bo dag 2 & 3

  Marin RV Park

  Marin RV Park er en af de campingpladser, som ligger tættest på San Francisco, så der er rig mulighed for at besøge attraktioner og seværdighe...

 • Dag 3 Fisherman's Wharf, Alcatraz og Golden Gate Bridge i San Francisco

  Hvis du overnatter på Marin RV Park kan du nemt benytte offentlig transport ind til centrum af San Francisco. Storbyen med den smukke beliggenhed har noget for enhver. Vil du underholdes, er Fisherman’s Wharf stedet at tage til, og i Chinatown er oplevelsen så kinesisk, at du nemt glemmer, at du befinder dig midt i en amerikansk storby. Lombard Street med de otte skarpe hårnålesving har været kulisse til utallige biljagter i amerikanske film, og du kan jo prøve at tage turen i et mere moderat tempo. En sejltur til fængselsøen Alcatraz kan også anbefales. Her lå tidligere et af verdens bedst bevogtede fængsler, og da fængslet lukkede i 1963, varede det ikke længe, før det var en stor turistattraktion. Ikke nok med, at det er en fascinerende tur på selve øen, så giver færgeturen også et fantastisk udsyn over San Franciscos kystlinje.

 • Dag 4 Krabbekysten Bodega Bay og vinområdet Sonoma

  Mindre end en times kørsel nord for San Franciscos Golden Gate Bridge ligger Sonoma, hvor et utal af vingårde, spa-resorts, fra-jord-til-bord-restauranter, kunstgallerier og gårdbutikker er spredt over hele amtets bakkede landskab. Sonoma er en oplevelse for både natur- og kulturelskere. Vi foreslår at slå vejen forbi Bodega Bay, som er en lavvandet bugt, der er kendt for sine smukke havudsigter og krabbespecialiteter.

  Dagens distance: 90 km

  Her kan du bo dag 4

  Porto Bodega Marina & RV Park

  Campingpladsen ligger i stille og rolige omgivelser i den nordlige del af Bodegas bugt. Det er en familievenlig campingplads, hvor der er rig mulig...

 • Dag 5 Highway 101, det autentiske Californien og Manchester Beach

  I dag er det på tide at køre mod nord på den berømte Highway 101 gennem Sonomas varierede landskab. Vi foreslår at gøre holdt ved forskellige vingårde, som sælger egne vine dyrket på druer fra området, og tage et par flasker med til de aftener, der skal være ekstra hyggelige. Det er også oplagt at besøge Armstrong Redwoods State Reserve nær Guerneville, som giver et autentisk billede af, hvordan meget af Californien så ud inden den omfattende skovdrift af de enorme redwoods, rødtræer, i det 19. årh. Her er det oplagt at udforske naturen på en af de mange vandrestier.

  På vejen ligger også Kruse Rhododendron State Reserve, der, som navnet afslører, er hjem for en overflod af rododendroner. Hver maj springer buskenes blomster ud i et væld af pink, rød, lilla og gul. En smuk – og ikke mindst velduftende – begivenhed! Du kan også slå et smut forbi Point Arenas historiske fyrtårn. Hvis du ønsker at få adgang til selve tårnet, så husk at tjekke åbningstider – ellers er udsigten over havet fra landjorden bestemt også værd at køre efter.

  Dagens distance: 113 km

  Her kan du bo dag 5

  Manchester Beach/Mendocino Coast KOA

  Denne campingplads ligger tæt på stranden, hvor der er rig mulighed for afslapning og aktiviteter. Du bor i en hyggelig del af Californien, hvor ...

 • Dag 6 Drive-Thru-træet i Humboldt Redwoods State Park, Eureka og Redwoods

  Dagens rute fortsætter langs Highway 1, hvor næsten 100 m høje rødtræer knejser over dit hoved, når du kører på strækningen, der kaldes ”Avenue of the Giants”. Disse træer her i Humboldt Redwoods State Park er del af verdens største tilbageværende primærskov-rødtræer. Det betyder, at skovens bevoksning har fået lov at trives uden indblanding fra mennesker – f.eks. ved fældning og såning af andre plantearter. Et besøg her giver derfor et helt autentisk billede af, hvordan naturen her har set ud i århundreder.

  Ved Myers Flat kan du se det berømte Drive-Thru-træ – måske endda køre igennem det, afhængigt af autocamperens størrelse, selvfølgelig. Fortsæt til den gamle by Eureka, hvis navn er identisk med Californiens officielle motto, som betyder ”jeg har fundet” og hentyder til guldfeberens euforiske rasen. I Eureka er mange af de gamle butiksfacader i victoriansk byggestil bevarede, og lidt uden for bymidten finder du mindst lige så mange sirligt udsmykkede villaer i pastelfarver.

  Dagens distance: 290 km

  Her kan du bo dag 6

  Redwoods RV Park

  Campingpladsen har en fantastisk beliggenhed langs Californiens nordlige kyst og kun en kort køretur fra Redwoods National Park. De enkelte pladse...

 • Dag 7 & 8 Guldminebyen Weaverville, westernstemning og Mt. Shasta

  Kør østpå ad Highway 299 og glæd dig til at få udsyn til noget af det mest varierede landskab i det nordligste Californien. I den gamle guldmineby Weaverville er der rig mulighed for at komme i rigtig westernstemning, og på Jake Jackson-museet kan du få et indblik i de tidlige pionerers hårde liv på prærien. Ved Whiskey Town National Recreation Area kan du gratis låne kajakker eller følge en af vandrestierne til områdets mange vandfald. I byen Mt. Shasta finder du utallige naturskønne vandre- og svømmesteder. Du kan også køre på Everitt Memorial Highway og herfra nyde de bjergtagende udsigter til majestætiske Mount Shasta, som er det næsthøjeste bjerg i Cascades-bjergkæden.

  Dagens distance: 340 km

  Her kan du bo dag 7 & 8

  Mount Shasta City KOA

  Campingpladsen ligger ved foden af den fantastiske vulkan Mount Shasta, så der er rig mulighed for vandreture og flotte naturscenerier. Der er sti...

 • Dag 9 Via unikke Volcanic Legacy Scenic Byway, smukke Burney Falls, Subway Cave og Hat Creek

  Fra Mt. Shasta kører du på Highway 89 mod den lille by McCloud, som er anerkendt for sine glimrende muligheder for ørredfiskeri. Herfra kører du videre på en af Californiens eneste ”All American Roads” – en titel, som kun tilfalder veje, der er helt unikke hvad angår f.eks. arkæologi, kultur, historie og skønhed – nemlig Volcanic Legacy Scenic Byway. Vejen fører dig til McArthur-Burney Falls Memorial State Park, hvor du kan se det knap 40 m høje vandfald Burney Falls. Det er ikke det højeste, men muligvis det smukkeste vandfald i hele staten.

  I Subway Cave kan du godt glæde dig til en helt særlig oplevelse. Her har du mulighed for at gå gennem et halvanden km langt rør, som er skabt af enorme lavastrømme, der for kun 20.000 år siden flød gennem området. Der er mørkt og koldt i grotterne, så husk en varm jakke og en lommelygte.

  Dagens distance: 115 km

  Her kan du bo dag 9

  Hat Creek Resort & RV Park

  Campingpladsen ligger i Lassen National Forest, hvor du kan opleve en smuk natur og et rigt dyreliv, heriblandt sortbjørne. Du bor tæt ned til s...

 • Dag 10 & 11 Aktiviteter ved Lake Tahoe

  Turen går nu mod Lake Tahoe, som er et besøg værd året rundt. Her, hvor staterne Californien og Nevada mødes, er aktivitetsmulighederne uendelige, og uanset vejr og årstid er her aktiv underholdning for hele familien. Forår og efterår er perfekt til lystfiskeri og golfkurser i det grønne, mens sommeren er ideel til mountainbike-ture, ture på hesteryg, svømning og alverdens forskellige typer vandsport.

  Dagens distance: 345 km

  Her kan du bo dag 10 & 11

  Lake Tahoe KOA

  Campingpladsen ligger en kort køretur fra den sydlige kyst af betagende Lake Tahoe. Området byder på mange forskellige aktiviteter, f.eks. en se...

 • Dag 12 Rundvisning i California State Capitol og havfruer på bar i Sacramento

  Sacramento er Californiens hovedstad og tilbyder glimrende muligheder for underholdning og aktiviteter til den lille pengepung. F.eks. kan du komme på en gratis rundvisning i California State Capitol-bygningen, der fungerer som både regeringssæde og museum, eller udforske Sacramentos gamle bydel. Sacramento er kendt for sin produktion af gode råvarer på både store og små landbrug og til at bruge råvarerne lokalt. Det betyder, at du har rig mulighed for at få spændende smagsoplevelser på byens mange restauranter, barer og caféer. Hvis du er på udkig efter en anderledes oplevelse, så læg vejen forbi Dive Bar på K Street, hvor havfruer og havmænd svømmer rundt i et stort akvarie over baren.

  Dagens distance: 180 km

  Her kan du bo dag 12

  Cal Expo RV Park

  Denne campingplads ligger centralt i Sacramento, hvor du er tæt på byliv, shopping og restauranter. Nær campingpladsen ligger også The American...

 • Dag 13 & 14 Naturoplevelser i Yosemite National Park

  Turen går nu mod Yosemite, som er en af USA’s mest berømte nationalparker. Afsæt to dage til naturoplevelser af de helt store med flotte vandfald, monumentale klipper, spejlblanke søer, uforglemmelige udsigtspunkter og et spændende dyreliv. Der er mange afmærkede vandrestier, som man kan begive sig ud på, men det er også muligt at leje cykler og komme længere omkring. En mulighed er også at tage med en af de gratis busser, der cirkler rundt i nationalparken.

  Dagens distance: 220 km

  Her kan du bo dag 13 & 14

  Yosemite Ridge Resort

  Campingpladsen ligger tæt på både motorvej og smuk natur i den lille charmerende by Buck Meadows som kun har 50 indbyggere. Du bor tæt på Yose...

 • Dag 15 San Francisco og afrejse mod Danmark

  Det er rejsens sidste dag og tid til at vende tilbage til San Francisco og aflevere autocamperen.

  Dagens distance: 255 km

 • Dag 16 Ankomst til Danmark
 • Ekstra Forlæng rejsen

  Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøbsmuligheder

  Forlæng rejsen med Hawaii

  Tilføj en eksotisk bade- og oplevelsesferie til rejsen! Du bor 2 nætter i Honolulu på øen Oahu, og inkluderet i prisen er bl.a. en spændende udflugt til Pearl Harbour. Din base på øen bliver Outrigger Reef Hotel, som har en skøn beliggenhed direkte ud til den verdensberømte Waikiki Beach. Inkluderet i prisen er også 5 nætter på den romantiske ø Maui. Her bor du på hotellet Royal Kahana, hvorfra du får rig mulighed for at udforske Hawaiis store naturrigdomme. Prisen er en fra-pris da det er eksklusive fly. 

  5.495 kr. pr. person

  * Prisen er eksklusive fly.

Hvilken autocamper passer til din ferie?

Priser

Prisen inkluderer

 • Fly Danmark - San Francisco t/r, inkl. skatter og afgifter
 • Første overnatning på lufthavnshotel i San Francisco
 • 14 dages leje af Cruise America C-25 autocamper inkl. udstyrspakke, personlig pakke samt 2400 kilometer pakker
 • National Park Pass, som giver adgang for en bil inkl. personer ( 4 personer) til alle National Parker i USA i et år
 • Et års medlemsskab til Harvest Host, som giver gratis overnatninger hos vingårde og landbrugsgårde på tværs af hele USA
DatoerPris pr. person
Pris i lavsæsonFra 9.995 kr.
Pris i højsæsonFra 22.495 kr.
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud
DatoerPris pr. person
Pris i lavsæsonFra 6.995 kr.
Pris i højsæsonFra 13.295 kr.
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud
Prisen er en fra-pris. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen.

Lavsæson: 16/8-19/6, højsæson: 20/6-15/8
Børn skal være 11 år eller under.
Priserne kan varierer alt efter afrejse dag. Kontakt os for pris på lige netop din rejseperiode.

Vores samarbejdspartnere i USA

Cruise America

Vi samarbejder med Cruise America, der tilbyder en række meget populære modeller. Cruise America er størst på det amerikanske marked med ca. 4.000 autocampere og 25 udlejningsstationer i USA. I udviklingen bliver der især lagt vægt på køreegenskaber og benzinøkonomi.

Vælger du en Cruise-autocamper, får du rigtig gode rammer til ferien, og du kan forvente en god standard til en populær pris.

Cruise-autocampere kan lejes i følgende byer i USA: Boston, Philadelphia, Washington, New York, Newark, Orlando, Tampa, Miami, Ft. Lauderdale, Atlanta, Charlotte, Houston, New Orleans, Chicago,  Minneapolis, Dallas, Denver, Salt Lake City, Albuquerque, Phoenix, Las Vegas, Seattle, Los Angeles, San Francisco, San Diego, Bozeman, Billings, Portland og Anchorage.

Apollo

En Apollo-autocamper er kendetegnet ved, at luksus er standard. Der er kælet for detaljerne, og alle af Apollos autocampers er fra 2017 eller senere. Apollo er en af de største udlejere af autocampere i Australien/New Zealand, og den kvalitet, som Apollo kan tilbyde i USA, bygger på mange års erfaring og værdifuld feedback.

Der er kælet for indretning, detaljer og materialer, og alle modeller – undtagen den mindste – har tv/dvd, generator, bakke-kamera og markise, og man får ekstra plads, når der camperes, da modellerne har “slide out”. Men også den mindste model Pioneer er meget rummelig med bad/toilet og er et godt valg til et par eller den lille familie.

Apollo-autocampere kan lejes i følgende byer i USA: Denver, San Francisco, Los Angeles, Seattle, Orlando, Miami, New York, Las Vegas og Anchorage.

Road Bear

Vælger du en Road Bear-autocamper, kan du glæde dig til en autocamper-ferie på første klasse. Road Bear er ensbetydende med gennemført kvalitet, og det gælder alt fra det indbydende interiør til de vitale dele som chassis og motor – og køreegenskaberne er naturligvis også helt i top.

Autocampers hos Road Bear er maks. to år gamle, og afhængig af størrelse har de mange gode detaljer.

Road Bear autocampere kan lejes i syv byer i USA: Denver, San Francisco, Los Angeles, Las Vegas, Orlando, Seattle og New York.

Cruise America - læs mere her
Apollo - læs mere her
Road Bear - læs mere her

Priser, rabatter og tilkøbspakker

Priserne på autocamper er såkaldte flex-priser, hvilket vil sige, at priserne varierer efter udbud og efterspørgsel og reguleres en gang om ugen af autocamper-leverandørerne. Derfor er det en god idé at bestille i god tid for at få den bedste pris. Hvis efterspørgslen er stor på mindre modeller, kan det være billigere at leje en større model.

Ring på 70 22 66 00 eller skriv til verden@risskov.com – vores rejseeksperter sidder klar til at give dig et godt tilbud!

Cruise America

Basislejen inkluderer

 • kasko- og ansvarsforsikring med selvrisiko på USD 1.500
 • SLI-forsikring – Udvidet ansvarsforsikring op til USD 10 mio.
 • ekstra fører
 • 24 timers telefon-hotline.
 • rabat på KOA-campingpladser.

Klik her og se bl.a. rabatter med Cruise America  

Cruise America – se indhold og rabatter

Apollo

Basislejen inkluderer

 • forsikring med selvrisiko på USD 1.000. (forsikringen gælder ikke ved skade på taget og undervognen of motorhomet.)
 • ekstra fører
 • 24 timers helpline
 • mappe med kort og rejseinformation
 • rabat på KOA-campingpladser.

Klik her og se bl.a. rabatter med Apollo

Apollo – se indhold og rabatter

Road Bear

Basislejen inkluderer

 • forsikring med selvrisiko på USD 1.000
 • SLI-forsikring – udvidet ansvarsforsikring op til USD 1 mio.
 • ekstra fører
 • 24 timers helpline
 • transport fra/til udvalgte hoteller/lufthavne
 • rabat på KOA-campingpladser

Klik her og se bl.a. rabatter med Road Bear

Road Bear – se indhold og rabatter

Alt det praktiske

 • Ud i trafikken

  Campingpladser
  Når du lejer en autocamper, får du udleveret en oversigt over alle KOA (Kampgrounds of Amerika) – campingpladser i USA. Det giver dig et godt overblik over de mere end 600 KOA-pladser. Det kan være en god idé at bestille plads på de mest populære campingpladser f.eks. i nationalparkerne, da de hurtigt bliver udsolgt. Find en campingplads i USA her

  Envejsleje
  Envejsleje er, hvis du ønsker at aflevere autocamperen i en anden by, end hvor den blev afhentet. Envejsleje er kun muligt mellem visse byer, og kan kun bestilles ved at tage kontakt til os. Envejsleje koster ca. USD 200-700.

  Miles/km-pakker og benzinøkonomi
  Det er en god idé, at overveje hvor langt du vil køre. Du kan nemlig bestille såkaldte miles/km-pakker, med forskelligt antal miles/km afhængigt af hvilken udbyder du vælger. Du kan også vælge unlimited miles (ubegrænset km) og undgå at tænke på, om du kører for meget. For hvis du overskrider den indkøbte miles/km-pakke, koster det op til USD 0,45 pr. kørt mile.

  Benzinøkonomien på de forskellige modeller varierer fra 3 til 6 km pr. liter alt efter størrelsen på autocamperen og din kørestil. Benzinen i USA er markant billigere end i Danmark, hvilket hjælper på benzinøkonomien.

  Forsikring og selvrisiko
  Vores standardpriser inkluderer altid en ansvarsforsikring med en selvrisiko på mellem USD 1.000-1.500. Derudover inkluderer nogle af udbyderne også en SLI-forsikring, der er en udvidet ansvarsforsikring på op til USD 1 mio.

  Kørerestriktioner
  Du kan køre autocamper stort set overalt i USA, dog med visse begrænsninger i Alaska. På Manhatten i New York City og i sommermånederne i Death Valley i Californien er det ikke tilladt at køre autocamper. Det er kun tilladt at køre på offentlig vej dvs. ingen grusveje, og det er ikke tilladt at køre over grænsen til Canada eller Mexico.

  Færdselsregler
  Hastighedsbegrænsningen på de fleste highways er 55-65 miles i timen (95-100 km i time). Overhold fartbegrænsningen, da der er stor kontrol med det i USA. Alle hastigheder i USA er miles pr. time. På en vej med flere baner må man passere både højre og venstre om. Det er tilladt at dreje til højre ved rødt lys i et lyskryds, hvis man først har gjort fuldt stop (undtagen i New York City). Dog ikke, hvis skiltningen siger ”No turn on red”. På nogle highways skal der betales vejafgift. Hav gerne kontanter klar til dette.

 • Værd at vide

  • Minimumslejen er 7 dage
  • Der kræves en hotelovernatning inden afhentning af autocamperen (undtagen ved Apollo)
  • Der skal betales et depositum på ca. USD 500-1.500 ved afhentning – beløbet refunderes, hvis autocamperen afleveres uden skader og mangler
  • Autocamperen kan hentes/afleveres alle dage undtagen søndage og helligdage
  • Der er 24-timers telefon-nødnummer i autocamperen

 • De mest stillede spørgsmål

  Kan alle køre en autocamper? Ja! Mange danskere bliver overvældede, når de første gang ser en amerikansk autocamper, men den er faktisk ret nem at køre, da de amerikanske veje er bygget til større køretøjer end i Danmark. Husk dog at lave store sving!

  Kræver det et specielt kørekort? Nej, at køre i autocamper i USA kræver faktisk kun, at du har et helt almindeligt B-kørekort i Danmark – også selvom totalvægten kan overstige 3.500 kg. Dog anbefaler vi, at du får lavet et internationalt kørekort, inden du rejser til USA. Dette er ikke et krav, men er altid en god idé, når du skal køre uden for EU.

  Hvor gammel skal man være? For at kunne leje en autocamper i USA kræves det, at du er 21 år.

  Fordele og ulemper ved autocamper? Der er både fordele og ulemper ved at leje en autocamper i USA. Den mest klare fordel er, at du kommer helt ud i den flotte natur med mulighed for at overnatte i de mange nationalparker. Derudover har du en helt særlig frihed, da du har bil og hotel samlet i et køretøj. Du skal dog indstille dig på, at din rejseradius kan blive mindre i forhold til i en bil, da det tager længere tid at køre i en autocamper. Desuden er det lidt dyrere at leje en autocamper end en almindelig bil, men så sparer du til gengæld at betale for hoteller, da du overnatter på campingpladser. Ved en autocamper køber du km-pakker eller betaler for pr. kørt km i modsætning til bilen, der stort set altid er med fri km.

  Hvad skal man medbringe? Du skal medbringe det samme, som du ville gøre til en bilferie. Det er muligt at tilkøbe en udstyrspakke med standardkøkkenudstyr og en personlig pakke med tæppe, hovedpude, håndklæder osv.

  Hvornår er det billigst? Prisen på autocamper er baseret på udbud og efterspørgsel og den ændres hver uge. Det kan dog bedst betale sig, at bestille turen i god tid, da der tidligt på sæsonen er et stort udbud og ofte gode rabatter ved at være en ”early bird”.

  Find svar på flere spørgsmål i vores autocamper Q&A 

 • Det er din rejse! - Ruteforslag eller 100% skræddersyet

  Selv om ferie i en autocamper er ferie med fleksibilitet, er det en god idé at planlægge turen i grove træk inden afrejsen.

  Her står vi selvfølgelig klar til at rådgive dig og skræddersyr selvfølgelig rejsen efter dine ønsker. Vi har udarbejdet en række ruteforslag, som vi anbefaler – men forslagene kan naturligvis kombineres og tilpasses, som du har lyst, ligesom en ferie i en autocamper også kan kombineres med andre ferieformer.

 • Gode råd

  • Du skal selv medbringe barnesæde til dit barn, men du kan også købe et i USA i f.eks. Walmart.
  • Campingbord- og stole kan lejes hos nogle udlejningsfirmaer, eller købes billigt i Walmart.
  • Det er en god idé at proviantere, inden du begiver dig afsted. Udlejningskontoret henviser gerne til nærmeste supermarked og tankstation. Gastanken er mindst kvartfuld ved afhentning, så det er også vigtigt at få den fyldt op.
  • Køb rigeligt med vand på flaske, da man ikke kan drikke vandet fra autocamperens vandtank.
  • Kør en kortere distance den første dag – dels er det en god idé at blive fortrolig med autocamperen, og dels er der ikke så langt tilbage til udlejningskontoret, hvis der er noget, du gerne vil have tjekket.
  • Køb et vejatlas på en benzinstation eller i et supermarked

Trustpilot

Har du brug for hjælp?
Ring til os på
70 22 66 00