Ring til os 70 22 66 00

Sådan sparer du 25 % på din rejse til Californien i højsæsonen

Et tip, der er mange tusinde kroner værd

USA er en rejseklassiker, og går du og tænker på, hvor du skal holde ferie næste gang, så er Californien i USA et oplagt valg, da der er noget for enhver smag. Uanset om du er til naturoplevelser, kulturelle indslag i de spændende storbyer eller vil have en ferie med fokus på oplevelser for børn i alle aldre, så er Californien leveringsdygtig.

Og vi har et helt fantastisk tip, der kan spare dig flere tusinde kroner på din rejse – og det er heldigvis et tip, der er ret nemt at efterkomme. Du skal simpelthen blot være i god tid, og så kan du vælge og vrage mellem alle de spændende oplevelser, de bedste autocampere, de mest populære lejebiler samt de overnatningssteder, der hurtigt melder udsolgt inde i fx nationalparkerne.

Hvornår skal jeg bestille min rejse til Californien?

Men hvornår er det så helt præcist, du skal gå i gang med at planlægge og bestille din ferie i 2020? Svaret er enkelt. Hvis du ønsker at rejse i eksempelvis skolernes sommerferie, så bør du allerede bestille rejsen nu. Så får du de absolut bedste priser, og du er sikret, at du kan få det, du efterspørger, da du er i god tid og dermed en af førstevælgerne.

Her kommer et konkret eksempel på forskellen mellem bestilling af en 16 dages autocamper-ferie lige nu versus først at bestille i januar, hvor de fleste typisk begynder at tænke i sommerferie.

Indhold i rejsen: Fly t/r, 1 overnatning på hotel og 14 dages autocamper-leje.

Pris ved bestilling nu: 18.945 kr. pr. person
Pris ved bestilling i januar: 24.605 kr. pr. person

Prisen gælder ved 2 personer – rejser I flere, er besparelserne endnu større!

Der er altså en besparelse på cirka 25 %over 5.500 kr.at spare pr. person, hvis du bestiller nu i modsætning til at bestille i januar 2020!

Bemærk, at de nævnte priser i eksemplerne er baseret på rejser i højsæsonen. Har du mulighed for at rejse i slutningen af juli og august, så er priserne endnu lavere med besparelser på helt op til 50 %!

Vi sidder klar til at give dig et rigtig godt tilbud – tryk på den grønne “Få et tilbud”-knap øverst på din skærm, ring 70 22 66 00 eller skriv til verden@risskov.com, så får vi sendt dig et vanvittigt godt tilbud til næste års ferie!

Hvorfor ændrer priserne sig?

Det hele handler om udbud og efterspørgsel. Tommelfingerreglen er: Jo tættere man kommer på afrejse – jo dyrere bliver rejsen. Ved charterrejser kan det nogle gange betale sig at vente til sidste øjeblik, da afbudsrejser opstår. Sådan fungerer det ikke i USA. Her kæmper hele verden om de samme hoteller, biler, autocampere og campingpladser.

Så hvis du ønsker en rejse til Californien i 2020 til en rigtig god pris, så er det nu du skal kontakte os.

Du kan se alle vores rejser i bil og autocamper i Californien herunder.

NB: Dette tilbud gælder ikke rundrejser med dansk rejseleder.

Altid skræddersyede rejser

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig.
Thomas Kirkeby Krogh

Rejseekspert

Ring til os på
70 22 66 00
Thomas Kirkeby Krogh

Rejseekspert

Altid skræddersyede rejser

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig.
Ring til os på
70 22 66 00

Vores rejser til USA

Filter på vores USA-rejser her
Alle rejser (16)
Ferie i autocamper (8)
Kør-selv-ferie (5)
Rejseforslag (1)
Ture & udflugter (1)
Glamping & ranches (1)