Se vores Rejsekalender
Skriv til os på verden@risskov.com
Ring til os Åbent nu 70 22 66 00
Ring til os Åbent nu 70 22 66 00
Motorhome Road Bear
Slå til nu-tilbud: 16 dages autocamper-ferie fra Chicago

Ved 2 voksne og 2 børn i 16 dage fra kr. 7.345

Om Slå til nu-tilbud: 16 dages autocamper-ferie fra Chicago

SLÅ TIL NU-TILBUD: 16 dages autocamper-ferie i USA i marts – Flyt en autocamper og få din amerikanske drømmeferie til en uhørt god pris!

Road Bear har en række spritnye autocampere som skal transporteres fra fabrikken i Chicago til flere forskellige destinationer rundt om i USA, hvilket giver mulighed for at få fingre i en af de lækre campere til helt vanvittige priser.

Der er mulighed for at cruise i enten en C 21-23, C 22-24, C 25-27 eller en C28-30 (læs mere om de enkelte modeller herunder) – modellen oplyses ved afhentning. Autocamperen afhentes i Chicago og køres til en af følgende på forhånd aftalte destinationer: Seattle, Los Angeles, Las Vegas, San Francisco eller Denver. 

Du kan fx opleve et af verdens syv vidundere Grand Canyon, køre på den kendte Route 66 og opleve Santa Monica Beach, hvor de kendte livredderhuse fra Baywatch står.

Prisen inkluderer: flybillet Danmark-Chicago t/r , 1 overnatning på Hotel Edward i O’Hare lufthavnen ved ankomst, transfer fra hotel til afhentningsstedet, 14 dages leje af Road Bear- autocamper,  forsikring med selvrisiko på USD 1.000, SLI-forsikring (udvidet ansvarsforsikring, op til USD 1 mio.), gratis udstyrspakke, 2500 gratis miles, ekstra fører og 24 timers helpline.

Det er muligt at tilkøbe en ekstra uges leje – kontakt en af vores rejseeksperter her for yderligere information – og husk, at vi også meget gerne hjælper med ruteplanlægning og oplevelser undervejs!

Kom med til et gratis inspirationsmøde

Pakkerejse inkl. fly og motorhome

Tilbuddet indeholder denne autocamper:

Alt det praktiske

 • Ud i trafikken

  Umiddelbart kan størrelsen på en autocamper virke overvældende, men alligevel er det nemt at navigere autocamperen rundt i trafikken. Det hjælper selvfølgelig, at der er god plads på de nordamerikanske ”highways”, og at mange campingpladser er indrettet specielt til autocampere.

  For at kunne leje en autocamper i USA kræves det, at du er 21 år og har et helt almindeligt dansk EU-kørekort. Da teksten på et dansk kørekort kun står på dansk, er det er en god idé at medbringe et internationalt kørekort.

 • Det er din rejse! - Ruteforslag eller 100% skræddersyet

  Selv om ferie i en autocamper er ferie med fleksibilitet, er det en god idé at planlægge turen i grove træk inden afrejsen.

  Her står vi selvfølgelig klar til at rådgive dig og skræddersyr selvfølgelig rejsen efter dine ønsker. Vi har udarbejdet en række ruteforslag, som vi anbefaler – men forslagene kan naturligvis kombineres og tilpasses, som du har lyst, ligesom en ferie i en autocamper også kan kombineres med andre ferieformer.

 • Benzinøkonomi

  Benzinøkonomien på de forskellige modeller varierer fra 3 til 6 km pr. liter alt efter størrelsen på autocamperen og din kørestil. Benzinen i USA er stadig markant billigere end i Danmark, hvilket hjælper på benzinøkonomien.