Ring til os Åbent nu 70 22 66 00
Houston Skyline i Texas - Risskov Rejser

Texas & Louisiana – et sydstatseventyr

Autocamper-ferie fra 9.395 kr. pr. person

Denne tur i autocamper koncentrerer sig om to meget forskellige amerikanske sydstater. Texas er USA’s næststørste stat og tager imod med store vidder og den særlige ”tex-mex-kultur”. I Louisiana er det Cajun-kulturen med den specielle musik og gastronomi, der sætter kolorit på oplevelserne.

Turens highlights

 • Den historiske badeby Galveston
 • Missionsstation The Alamo i San Antonio
 • Byerne Fort Worth & Dallas
 • Natchez ved Mississippi med den interessante historie
 • New Orleans, hvor jazz’en blev født
 • Space Center Houston, der er et kig ”ud i rummet”
 • Texas er et møde med vaskeægte cowboys

Turen i ruteforslaget er ca. 3.140 km.

Altid skræddersyede rejser

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig.
Thomas Kirkeby Krogh

Rejseekspert

Ring til os på
70 22 66 00
Thomas Kirkeby Krogh

Rejseekspert

Altid skræddersyede rejser

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig.
Ring til os på
70 22 66 00

Vores ruteforslag

Forslag: Sådan kan din rejse se ud

 • Dag 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Houston

  Du lander i USA’s fjerdestørste by, og vil hurtigt få en fornemmelse af, at der er tale om en meget rig by. Tidligere var det olien, der var årsag til velstanden. I dag er det bl.a. rumfartsindustrien og byens mange elektronikvirksomheder, der står bag vækst og velstand, og som især kommer til udtryk i de spektakulære bygninger og fashionable butikker i centrum.

  Rumfart er uløseligt forbundet med Houston. Det vil være en god ide at besøge Space Center Houston, der ligger ved Johnson Space Center, hvorfra NASA’s bemandede rumskibe styres. Der er oplevelser til mere end hel dag på Space Center Houston, og man kan bl.a. opleve, hvordan det er at være vægtløs, prøve at styre en rumskibssimulator, og på en guidet tur i astronauternes træningshal kommer man også meget tæt på virkelighedens verden. Forlæng evt. dit ophold her i Houston med en nat så du har god tid til dette.

 • Dag 2 Feriebyen Galveston

  Autocamperen hentes, og tiden er inde til at sætte kurs mod Den Mexicanske Golf. Den lille langstrakte ø Galveston ud for Houston er uden tvivl den mest populære feriedestination i staten. Her er strand så langt øjet rækker, og ingen andre steder i USA vil man opleve en historisk by direkte på stranden, og Galveston er derfor ikke en helt almindelig amerikansk badeby. Der er nærmere tale om en by fra det 19. årh., der har fået vokseværk – og stadig har det.

  Dagens distance: 130 km

  Her kan du bo dag 2

  Jamaica Beach RV Resort

  Jamaica Beach RV Resort er en af de nyere campingpladser på Galveston Island. Fra campingpladsen er der frit udsyn til Den Mexicanske Golf, og str...

 • Dag 3 Natur og strand på vejen til Corpus Christi

  Fra Galveston og sydpå langs Texas’ kyst ligger en række langstrakte øer, hvoraf mange er ubeboede. Der er mange muligheder for at få en dejlig dag med strand- og naturoplevelser på turen til Corpus Christi. Vi foreslår, at du bor to nætter i Port Arkansas, som er en lille by beliggende på den smalle landtange Mustang Island, der udgør den yderste forpost mellem fastlandet og Den Mexicanske Golf, og her kan du opleve et spændende dyreliv med bl.a. pelikaner og delfiner.

  Dagens distance: 325 km

  Her kan du bo dag 3 & 4

  On the Beach RV Park

  Campingpladsen ligger i Port Aransas ca. 40 km fra Corpus Christi. Der er to muligheder for at komme hertil – enten med færgen fra Aransas Pass ...

 • Dag 4 Krigsskibe, skildpadder og delfiner i Port Arkansas

  Nyd dagen ved havet eller tag på sightseeing i Corpus Christi, hvor byens to store attraktioner ligger ved siden af hinanden på havnefronten. Her kan du komme om bord på USS Lexington – et af USA’s store hangarskibe bygget under 2. verdenskrig. USS Lexington spillede en vigtig rolle i afgørende slag mod den japanske flåde i Stillehavet. Efter at have været træningsskib for amerikanske piloter endte hangarskibet som museumsskib i Corpus Christi, der har en af landets store amerikanske flådebaser. Den anden store attraktion i Corpus Christi er Texas State Aquarium, som er en enestående mulighed for at opleve den forunderlige dyreverden i Den Mexicanske Golf og bl.a. komme tæt på skildpadder, delfiner og alligatorer.

 • Dag 5 "Tex-mex-kultur" i San Antonio

  I San Antonio møder man den særlige ”tex-mex-kultur”, som er opstået i området, hvor Texas og Mexico mødes, og en stor del af byens indbyggere har da også mexicanske rødder. Det mexicanske kan ses i arkitekturen, smages i maden og høres i sproget. The River Walk eller Paseo del River giver San Antonio et strejf af noget sydlandsk. En biflod til San Antonio River blev i 1939 lavet til en kanal, der snor sig gennem down town. Langs kanalen, der i øvrigt ligger under gadeniveau, er der et hyggeligt miljø med gallerier, butikker med kunsthåndværk, restauranter og caféer, og specielt i den lune aften er det et skønt sted at være, selv om der naturligvis er mange andre, der har fået samme idé. Vi foreslår, at du bor to nætter i San Antonio.

  Dagens distance: 405 km

  Her kan du bo dag 5 & 6

  Traveler’s World RV Resort

  Campingpladsen ligger i fredelige omgivelser ca. seks km fra det historiske centrum i San Antonio. Campingpladsen har 165 RV-sites med stik med el,...

 • Dag 6 Historiske The Alamo og La Villita i San Antonio

  Du må endelig ikke gå glip af en sejltur på kanalen, der forbinder de mange seværdigheder i centrum. Historiske bygninger ligger side om side med moderne skyskrabere. Det gælder f.eks. den gamle spanske missionsstation The Alamo. Den skrev sig ind i historien i 1836, da den var skueplads for et blodigt slag, hvor 189 texanere forsvarede sig til sidste mand (deriblandt Davy Crockett) mod 5.000 mexicanere. Besøg også La Villita – en af byens ældste bebyggelser, hvor bl.a. kunsthåndværkere og smykkekunstnere holder til, og hvor man bl.a. kan købe de karakteristiske Navajo-smykker med turkiser og perlemor.

 • Dag 7 "Grænsebyen" Abeline

  Texas er en kæmpestor stat – ja, faktisk er det den næststørste og kun overgået af Alaska. Denne dag er der mulighed for at opleve Texas uden for storbyerne, når turen går nordpå til byen Abeline. Byen er det, man tidligere kaldte ”en frontier town”, og er en god mulighed for at opleve et hjørne af USA, hvor livet leves ”typisk amerikansk.”

  Dagens distance: 410 km

  Her kan du bo dag 7

  Buck Creek RV Park

  Campingpladsen ligger i landlige og fredelige omgivelser ca. otte km fra Abiline, hvor der bl.a. er indkøbsmuligheder, og hvor man f.eks. kan ople...

 • Dag 8 Kvæghistorie i Fort Worth og aktiviteter i North Texas Jellystone Park

  Er ungerne med på turen til USA, er det måske en god idé at køre direkte til North Texas Jellystone Park, der byder på aktiviteter og oplevelser for børn og barnlige sjæle, og hvor der også kan overnattes på campingplads. Men du kan naturligvis også afsætte det meste af dagen til at opleve byerne Fort Worth og Dallas, der næsten er vokset sammen. Fort Worth er oprindelig kendt som “Cowtown”, da store kvægflokke blev samlet her, inden de skulle drives over Red River og gennem ”Indian country”. Du kan f.eks. besøge Stockyards National Historic District i Fort Worth og få hele historien samtidig med, at du bliver underholdt. Du kan også vælge at koncentrere dig om Dallas, som skrev sig ind i verdenshistorien 22. nov. 1963. Det, som ingen troede, kunne ske, skete på åben gade i Dallas. Præsident John F. Kennedy blev skudt, da bilkortegen drejede ned ad Elm Street. The Sixth Floor Museum er indrettet i bygningen, hvorfra der blev skudt, og her kan du se en enestående udstilling med effekter, nyhedsudsendelser og fotos, der afdækker det tragiske forløb.

  Dagens distance: 250 km

  Her kan du bo dag 8

  Yogi Bear North Texas Jellystone Park

  Campingpladsen er en del af et landsdækkende netværk af temaparker, der kombinerer campingoplevelsen med et ”oplevelses-eldorado” for børn, ...

 • Dag 9 Western-atmosfære i Texarkana

  Dagens første oplevelse kunne være et besøg på Southfork Ranch i det nordøstlige Dallas. Her blev der optaget 356 episoder af den populære tv-serie ”Dallas” tilbage i 1980’erne, og hver dag er der guidede rundvisninger i familien Ewings hjem. På den videre rute kan du evt. stoppe i Mount Pleasant og opleve en typisk texansk by, der emmer af western-atmosfære. Dagens mål er byen Texarkana, der som navnet antyder, ligger på grænsen mellem Texas og Arkansas.

  Dagens distance: 375 km

   

  Her kan du bo dag 9

  Texarkana KOA

  Denne campingplads ligger i grønne og skyggefulde omgivelser, og det er vel at mærke midt i byen Texarkana, og du er således tæt på alle byens...

 • Dag 10 Bomuldsplantager og historie i Natchez

  Denne dag oplever du ikke mindre end fire stater: Texas, Arkansas, Louisiana og Mississippi. Du lægger Texas bag dig, og turen går gennem det sydvestligste hjørne af Arkansas til Louisiana. Dagens mål er Natchez ved Mississippi River i staten Mississippi. Her i Natchez kommer du på en rejse tilbage til perioden før den amerikanske borgerkrig, hvor Natchez var en af de rigeste byer i USA. Årsagen var primært beliggenheden ved Mississippi River, som gjorde det nemt at afskibe bomuldsproduktionen. Plantageejerne spandt guld på bomulden og gjorde dem i stand til at bygge de prægtigste og mest overdådige palæer og villaer. De er meget fine eksempler på den arkitektoniske stil, der bliver kaldt ”ante bellum”, og som var typisk for perioden. Mange er åbne for besøg/rundvisning, og du kan f.eks. vælge “Melrose”, der stort set står som, da John T. McMurran opførte den overdådige bygning i 1840’erne med bl.a. 10 pejse bygget af marmor fra Italien.

  Dagens distance: 425 km

  Her kan du bo dag 10

  River View RV Park

  Campingpladsen ligger i byen Vidalia lige syd for Natchez, men på den vestlige side af Mississippi River. Beliggenheden kan næsten ikke være bed...

 • Dag 11 Cajun-kultur i New Orleans

  New Orleans er en sand smeltedigel af forskellige kulturer og er meget anderledes end andre amerikanske storbyer. I New Orleans er atmosfæren helt speciel på grund af Cajun-kulturen, der har rod i den franske befolkningsgruppe, som blev fordrevet fra Canada i 1750’erne, og som endte med at bosætte sig i Louisianas sumpområder. Glæd dig til at opleve, hvordan deres specielle musik og gastronomi sætter kolorit på livet i New Orleans. Begynd oplevelserne i det franske kvarter, hvor musik i alle tonearter – jazz, soul, R’n’B, cajun, reggae og rock’n’roll strømmer ud fra spillestederne.

  Dagens distance: 265 km

  Her kan du bo dag 11 & 12

  French Quarter RV Resort

  Denne ”campingplads” er ikke som campingpladser er flest. Der er tale om ”city camping” med stik til el, vand og afløb og en beliggenhed t...

 • Dag 12 St. Louis Cathedral, The French Market og historiske Café du Monde i New Orleans

  Nyd dagen i New Orleans. Oplev stemningen på Jackson Square, kig indenfor i St. Louis Cathedral, der er en af USA’s ældste kirker, gå på opdagelse i The French Market, der har været en del af gadebilledet siden 1791 og nyd livet på den legendariske Café du Monde fra 1822. Det franske kvarter er især kendt for sit natteliv, men det er også spændende at gå en tur gennem kvarteret om dagen og se de mange smukke huse med de karakteristiske smedejernsbalkoner, og Constalk Fence på Royal Street er et af de bedste eksempler på, hvor raffineret smedjejernskunst kan være. Overvej også en sejltur med hjuldamper på Mississippi River.

 • Dag 13 Via Mississippi-floden, Baton Rouge og Lafayette

  Du kan følge Mississippi River en stor del af vejen til Baton Rouge, der er provinshovedstad i staten Louisiana. I Louisiana kan du se en af de mest spektakulære regeringsbygninger i USA. Louisiana State Capitol er bygget i art deco-stil og er med sine 34 etager den højeste regeringsbygning i USA. Tag turen op til 27. etage og få en flot udsigt over Baton Rouge, inden der fortsættes til Lafayette. Den historiske by Vermilionville er en af attraktionerne i Lafaytte, og her kan man opleve levendegørelse af Cajun-kulturen.

  Dagens distance: 215 km

  Her kan du bo dag 13

  Bayou Wilderness RV Resort

  Der er tale om en familieejet og velindrettet campingplads beliggende i grønne omgivelser nord for Lafayette i det man kalder ”Cajun-country”....

 • Dag 14 Kultur i Charpentier Historic District og Beaumont

  Turen tilbage til Texas går via Lake Charles, og har du brug for et længere stop, kunne det passende være her. Charpentier Historic District er en af de interessante historiske oplevelser, men vil du hellere have en naturoplevelse, er der mulighed for at komme på guidede ture og opleve sumpområdets dyreliv.

  Dagens distance: 215 km

  Her kan du bo dag 14

  Gulf Coast RV Resort

  Campingpladsen har en god beliggenhed i byen Beaumont, og den velfungerende campingplads byder på fine faciliteter. Her er 125 RV-sites af en god ...

 • Dag 15 Afrejse fra Houston

  Autocamperen afleveres i Houston.

  Dagens distance: 125 km

 • Dag 16 Ankomst til Danmark

Hvilken autocamper passer til din ferie?

Priser

Prisen inkluderer

 • Fly Danmark - Houston t/r, inkl. skatter og afgifter
 • Første overnatning på lufthavnshotel i Houston
 • 14 dages leje af Cruise America C-25 autocamper med standardpakke, udstyrspakke, personlig pakke samt 3.200 kilometer
 • National Park Pass, som giver adgang for en bil inkl. personer ( 4 personer) til alle National Parker i USA i et år
 • Et års medlemsskab til Harvest Host, som giver gratis overnatninger hos vingårde og landbrugsgårde på tværs af hele USA
DatoerPris pr. person
Pris i lavsæsonFra 13.995 kr.
Pris i højsæsonFra 18.250 kr.
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud
DatoerPris pr. person
Pris i lavsæsonFra 9.395 kr.
Pris i højsæsonFra 12.295 kr.
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud
Prisen er en fra-pris. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen.

Lavsæson: 16/8-19/6, højsæson: 20/6-15/8
Børn skal være 11 år eller under.
Priserne kan varierer alt efter afrejse dag. Kontakt os for pris på lige netop din rejseperiode.

Vores samarbejdspartnere i USA

Cruise America

Vi samarbejder med Cruise America, der tilbyder en række meget populære modeller. Cruise America er størst på det amerikanske marked med ca. 4.000 autocampere og 25 udlejningsstationer i USA. I udviklingen bliver der især lagt vægt på køreegenskaber og benzinøkonomi.

Vælger du en Cruise-autocamper, får du rigtig gode rammer til ferien, og du kan forvente en god standard til en populær pris.

Cruise-autocampere kan lejes i følgende byer i USA: Boston, Philadelphia, Washington, New York, Newark, Orlando, Tampa, Miami, Ft. Lauderdale, Atlanta, Charlotte, Houston, New Orleans, Chicago,  Minneapolis, Dallas, Denver, Salt Lake City, Albuquerque, Phoenix, Las Vegas, Seattle, Los Angeles, San Francisco, San Diego, Bozeman, Billings, Portland og Anchorage.

Apollo

En Apollo-autocamper er kendetegnet ved, at luksus er standard. Der er kælet for detaljerne, og alle af Apollos autocampers er fra 2017 eller senere. Apollo er en af de største udlejere af autocampere i Australien/New Zealand, og den kvalitet, som Apollo kan tilbyde i USA, bygger på mange års erfaring og værdifuld feedback.

Der er kælet for indretning, detaljer og materialer, og alle modeller – undtagen den mindste – har tv/dvd, generator, bakke-kamera og markise, og man får ekstra plads, når der camperes, da modellerne har “slide out”. Men også den mindste model Pioneer er meget rummelig med bad/toilet og er et godt valg til et par eller den lille familie.

Apollo-autocampere kan lejes i følgende byer i USA: Denver, San Francisco, Los Angeles, Seattle, Orlando, Miami, New York, Las Vegas og Anchorage.

Road Bear

Vælger du en Road Bear-autocamper, kan du glæde dig til en autocamper-ferie på første klasse. Road Bear er ensbetydende med gennemført kvalitet, og det gælder alt fra det indbydende interiør til de vitale dele som chassis og motor – og køreegenskaberne er naturligvis også helt i top.

Autocampers hos Road Bear er maks. to år gamle, og afhængig af størrelse har de mange gode detaljer.

Road Bear autocampere kan lejes i syv byer i USA: Denver, San Francisco, Los Angeles, Las Vegas, Orlando, Seattle og New York.

Cruise America - læs mere her
Apollo - læs mere her
Road Bear - læs mere her

Priser, rabatter og tilkøbspakker

Priserne på autocamper er såkaldte flex-priser, hvilket vil sige, at priserne varierer efter udbud og efterspørgsel og reguleres en gang om ugen af autocamper-leverandørerne. Derfor er det en god idé at bestille i god tid for at få den bedste pris. Hvis efterspørgslen er stor på mindre modeller, kan det være billigere at leje en større model.

Ring på 70 22 66 00 eller skriv til verden@risskov.com – vores rejseeksperter sidder klar til at give dig et godt tilbud!

Cruise America

Basislejen inkluderer

 • kasko- og ansvarsforsikring med selvrisiko på USD 1.500
 • SLI-forsikring – Udvidet ansvarsforsikring op til USD 10 mio.
 • ekstra fører
 • 24 timers telefon-hotline.
 • rabat på KOA-campingpladser.

Klik her og se bl.a. rabatter med Cruise America  

Cruise America – se indhold og rabatter

Apollo

Basislejen inkluderer

 • forsikring med selvrisiko på USD 1.000. (forsikringen gælder ikke ved skade på taget og undervognen of motorhomet.)
 • ekstra fører
 • 24 timers helpline
 • mappe med kort og rejseinformation
 • rabat på KOA-campingpladser.

Klik her og se bl.a. rabatter med Apollo

Apollo – se indhold og rabatter

Road Bear

Basislejen inkluderer

 • forsikring med selvrisiko på USD 1.000
 • SLI-forsikring – udvidet ansvarsforsikring op til USD 1 mio.
 • ekstra fører
 • 24 timers helpline
 • transport fra/til udvalgte hoteller/lufthavne
 • rabat på KOA-campingpladser

Klik her og se bl.a. rabatter med Road Bear

Road Bear – se indhold og rabatter

Alt det praktiske

 • Ud i trafikken

  Campingpladser
  Når du lejer en autocamper, får du udleveret en oversigt over alle KOA (Kampgrounds of Amerika) – campingpladser i USA. Det giver dig et godt overblik over de mere end 600 KOA-pladser. Det kan være en god idé at bestille plads på de mest populære campingpladser f.eks. i nationalparkerne, da de hurtigt bliver udsolgt. Find en campingplads i USA her

  Envejsleje
  Envejsleje er, hvis du ønsker at aflevere autocamperen i en anden by, end hvor den blev afhentet. Envejsleje er kun muligt mellem visse byer, og kan kun bestilles ved at tage kontakt til os. Envejsleje koster ca. USD 200-700.

  Miles/km-pakker og benzinøkonomi
  Det er en god idé, at overveje hvor langt du vil køre. Du kan nemlig bestille såkaldte miles/km-pakker, med forskelligt antal miles/km afhængigt af hvilken udbyder du vælger. Du kan også vælge unlimited miles (ubegrænset km) og undgå at tænke på, om du kører for meget. For hvis du overskrider den indkøbte miles/km-pakke, koster det op til USD 0,45 pr. kørt mile.

  Benzinøkonomien på de forskellige modeller varierer fra 3 til 6 km pr. liter alt efter størrelsen på autocamperen og din kørestil. Benzinen i USA er markant billigere end i Danmark, hvilket hjælper på benzinøkonomien.

  Forsikring og selvrisiko
  Vores standardpriser inkluderer altid en ansvarsforsikring med en selvrisiko på mellem USD 1.000-1.500. Derudover inkluderer nogle af udbyderne også en SLI-forsikring, der er en udvidet ansvarsforsikring på op til USD 1 mio.

  Kørerestriktioner
  Du kan køre autocamper stort set overalt i USA, dog med visse begrænsninger i Alaska. På Manhatten i New York City og i sommermånederne i Death Valley i Californien er det ikke tilladt at køre autocamper. Det er kun tilladt at køre på offentlig vej dvs. ingen grusveje, og det er ikke tilladt at køre over grænsen til Canada eller Mexico.

  Færdselsregler
  Hastighedsbegrænsningen på de fleste highways er 55-65 miles i timen (95-100 km i time). Overhold fartbegrænsningen, da der er stor kontrol med det i USA. Alle hastigheder i USA er miles pr. time. På en vej med flere baner må man passere både højre og venstre om. Det er tilladt at dreje til højre ved rødt lys i et lyskryds, hvis man først har gjort fuldt stop (undtagen i New York City). Dog ikke, hvis skiltningen siger ”No turn on red”. På nogle highways skal der betales vejafgift. Hav gerne kontanter klar til dette.

 • Værd at vide

  • Minimumslejen er 7 dage
  • Der kræves en hotelovernatning inden afhentning af autocamperen (undtagen ved Apollo)
  • Der skal betales et depositum på ca. USD 500-1.500 ved afhentning – beløbet refunderes, hvis autocamperen afleveres uden skader og mangler
  • Autocamperen kan hentes/afleveres alle dage undtagen søndage og helligdage
  • Der er 24-timers telefon-nødnummer i autocamperen

 • De mest stillede spørgsmål

  Kan alle køre en autocamper? Ja! Mange danskere bliver overvældede, når de første gang ser en amerikansk autocamper, men den er faktisk ret nem at køre, da de amerikanske veje er bygget til større køretøjer end i Danmark. Husk dog at lave store sving!

  Kræver det et specielt kørekort? Nej, at køre i autocamper i USA kræver faktisk kun, at du har et helt almindeligt B-kørekort i Danmark – også selvom totalvægten kan overstige 3.500 kg. Dog anbefaler vi, at du får lavet et internationalt kørekort, inden du rejser til USA. Dette er ikke et krav, men er altid en god idé, når du skal køre uden for EU.

  Hvor gammel skal man være? For at kunne leje en autocamper i USA kræves det, at du er 21 år.

  Fordele og ulemper ved autocamper? Der er både fordele og ulemper ved at leje en autocamper i USA. Den mest klare fordel er, at du kommer helt ud i den flotte natur med mulighed for at overnatte i de mange nationalparker. Derudover har du en helt særlig frihed, da du har bil og hotel samlet i et køretøj. Du skal dog indstille dig på, at din rejseradius kan blive mindre i forhold til i en bil, da det tager længere tid at køre i en autocamper. Desuden er det lidt dyrere at leje en autocamper end en almindelig bil, men så sparer du til gengæld at betale for hoteller, da du overnatter på campingpladser. Ved en autocamper køber du km-pakker eller betaler for pr. kørt km i modsætning til bilen, der stort set altid er med fri km.

  Hvad skal man medbringe? Du skal medbringe det samme, som du ville gøre til en bilferie. Det er muligt at tilkøbe en udstyrspakke med standardkøkkenudstyr og en personlig pakke med tæppe, hovedpude, håndklæder osv.

  Hvornår er det billigst? Prisen på autocamper er baseret på udbud og efterspørgsel og den ændres hver uge. Det kan dog bedst betale sig, at bestille turen i god tid, da der tidligt på sæsonen er et stort udbud og ofte gode rabatter ved at være en ”early bird”.

  Find svar på flere spørgsmål i vores autocamper Q&A 

 • Det er din rejse! - Ruteforslag eller 100% skræddersyet

  Selv om ferie i en autocamper er ferie med fleksibilitet, er det en god idé at planlægge turen i grove træk inden afrejsen.

  Her står vi selvfølgelig klar til at rådgive dig og skræddersyr selvfølgelig rejsen efter dine ønsker. Vi har udarbejdet en række ruteforslag, som vi anbefaler – men forslagene kan naturligvis kombineres og tilpasses, som du har lyst, ligesom en ferie i en autocamper også kan kombineres med andre ferieformer.

 • Gode råd

  • Du skal selv medbringe barnesæde til dit barn, men du kan også købe et i USA i f.eks. Walmart.
  • Campingbord- og stole kan lejes hos nogle udlejningsfirmaer, eller købes billigt i Walmart.
  • Det er en god idé at proviantere, inden du begiver dig afsted. Udlejningskontoret henviser gerne til nærmeste supermarked og tankstation. Gastanken er mindst kvartfuld ved afhentning, så det er også vigtigt at få den fyldt op.
  • Køb rigeligt med vand på flaske, da man ikke kan drikke vandet fra autocamperens vandtank.
  • Kør en kortere distance den første dag – dels er det en god idé at blive fortrolig med autocamperen, og dels er der ikke så langt tilbage til udlejningskontoret, hvis der er noget, du gerne vil have tjekket.
  • Køb et vejatlas på en benzinstation eller i et supermarked

Trustpilot

Har du brug for hjælp?
Ring til os på
70 22 66 00