Se vores Rejsekalender
Skriv til os på verden@risskov.com
Ring til os 70 22 66 00
Ring til os 70 22 66 00
Sunrise Escape closeup med Joshua Tree - Risskov Rejser
Vind 8 dages leje af autocamper i USA

Om Vind 8 dages leje af autocamper i USA

Vind 8 dages autocamper-leje i USA
Værdi op til kr. 8.995 inkl. gratis adgang til ALLE nationalparker!

Deltager du i vores konkurrence på Facebook, kan du vinde 8 dages leje af en Apollo-autocamper i USA til en en værdi af op til kr. 8.995 – og der er (næsten) frit valg på alle hylder, når det drejer sig om at sætte ruten sammen! Apollo har bl.a. afhentningssteder i San Francisco, Los Angeles og Las Vegas, hvis du vil have et vestligt USA-eventyr, men du kan også fornøje dig i fx Florida, da du kan hente autocamperen i Orlando.

Helt eksklusivt fyrer vi også et National Park Pass og et Harvest Host-campingpas i præmien. Et National Park Pass giver dig gratis adgang til bl.a. ALLE nationalparker i USA, og et Harvest Host-campingpas giver dig adgang til helt gratis at overnatte på private naturskønne pladser – f.eks. lokale vingårde, bondegårde, små museer og hos lokale handlende.

Hvis du gerne vil inspireres til mulige ruter og oplevelser i autocamper, kan du se vores oversigt fyldt med spændende rejseforslag til autocamper-ferie i USA her

Alt det praktiske

• Vi trækker en vinder 15/8 og kontakter vinderen direkte på Facebook. Hvis ikke vinderen reagerer indenfor 7 dage, trækker vi en ny vinder, så vi er sikre på, at der er en heldig person, der får sin autocamper-præmie!

• Præmien skal bruges i perioden fra 1/1-1/12 2019 (dog gælder ikke perioden 15/6-15/8 2019) og forudsætter, at der er ledige autocampere i den periode, du gerne vil rejse. Vi hjælper selvfølgelig med at få ordnet alt det praktiske, og vi tager en snak om mulighederne, når præmien skal indløses.

• Du har næsten frie hænder til at sætte ruten sammen, da du kan hente og aflevere autocamperen i syv forskellige byer (Denver, San Francisco, Los Angeles, Seattle, Orlando, New York og Las Vegas).

• I lejen er inkluderet: forsikring med selvrisiko på USD 1.500, (forsikringen gælder ikke ved skade på taget, markise og undervognen of autocamperen.), ekstra fører, 24 timers helpline & mappe med kort og rejseinformation.

• En Apollo-autocamper er kendetegnet ved, at luksus er standard. Der er kælet for detaljerne, og alle af Apollos autocampere er fra 2017 eller senere. Du har fire typer af Apollo-autocampere at vælge imellem, nemlig Apollo Pioneer og Apollo Sunrise Escape, hvor der er plads til op til 5 personer samt Apollo US Wanderer og Apollo Eclipse, hvor der er plads til op til 6 personer – se autocamper-beskrivelser længere nede på siden.

Tips til turen/præmien
Du kan selvfølgelig forlænge perioden med leje af autocamper for egen regning, og hvis du ønsker dette, skal det ske gennem os. Vi hjælper selvfølgelig også gerne med at finde de billigste flybilletter i den periode, du ønsker at rejse. Det er også oplagt at supplere din autocamper-ferie i USA med en periode med kør-selv-ferie i bil – her kan du blive inspireret til eventuelle ruter og se hvilke pakker, du kan købe hos os, der selvfølgelig inkluderer billeje, fri km og overnatning på hotel. Se udvalget af kør-selv-ferier i USA her

 

Apollo-autocampere du kan vælge imellem

Alt det praktiske

 • Ud i trafikken

  Umiddelbart kan størrelsen på en autocamper virke overvældende, men alligevel er det nemt at navigere autocamperen rundt i trafikken. Det hjælper selvfølgelig, at der er god plads på de nordamerikanske ”highways”, og at mange campingpladser er indrettet specielt til autocampere.

  For at kunne leje en autocamper i USA kræves det, at du er 21 år og har et helt almindeligt dansk EU-kørekort. Da teksten på et dansk kørekort kun står på dansk, er det er en god idé at medbringe et internationalt kørekort.

 • Det er din rejse! - Ruteforslag eller 100% skræddersyet

  Selv om ferie i en autocamper er ferie med fleksibilitet, er det en god idé at planlægge turen i grove træk inden afrejsen.

  Her står vi selvfølgelig klar til at rådgive dig og skræddersyr selvfølgelig rejsen efter dine ønsker. Vi har udarbejdet en række ruteforslag, som vi anbefaler – men forslagene kan naturligvis kombineres og tilpasses, som du har lyst, ligesom en ferie i en autocamper også kan kombineres med andre ferieformer.

 • Benzinøkonomi

  Benzinøkonomien på de forskellige modeller varierer fra 3 til 6 km pr. liter alt efter størrelsen på autocamperen og din kørestil. Benzinen i USA er stadig markant billigere end i Danmark, hvilket hjælper på benzinøkonomien.