Firma – og grupperejser

USA – rejseeksperternes bedste tips!

Uanset om du har været i USA tidligere, eller om det er første gang, du skal til “Guds eget land”, er vores rejseerfaring og viden guld værd for dig, når rejsen skal planlægges.
USA er vores store passion. De 50 stater er med deres fascinerende mangfoldighed en uudtømmelig kilde til ferieoplevelser, og USA kan man efter vores mening aldrig få nok af. Og når USA-rejsen synger på sidste vers, har de fleste af os allerede en ny i tankerne.

Vi har spurgt vores USA-eksperter om deres bedste insider-tips, så du kan blive godt klædt på til en uforglemmelig rejse i “Guds eget land” – uanset, om ferien foregår på kør-selv-ferie i bil, autocamper eller noget helt tredje.

Trine Vennekilde - Risskov Travel Partner
Trine Vennekilde

Trine Vennekilde

Hvor mange gange har du været i USA? 
Ca. 20 gange.

Din personlige top-3 over USA-oplevelser?
Jeg har været på en fantastisk helikoptertur med landing på en gletsjer i vildmarken i Alaska. Det var også en stor oplevelse at komme bag kulisserne, da jeg var inde og se optagelserne til et tv-show i Los Angeles (som man i øvrigt kan gøre gratis). Jeg elsker også at vandre, så mine vandreture i nationalparkerne Bryce Canyon, Arches og Zion står i et helt særligt lys.

Dit uundværlige rejsetip til USA?
Husk, at amerikanerne elsker at smalltalke, så tag dig tid til at snakke med dem på restauranter, barer, butikker osv., så du kommer hjem med mindeværdige møder og måske nye venner.

Rejseleder Helle Skovgaard Petersen
Helle Skovgaard Petersen

Helle Skovgaard Petersen

Hvor mange gange har du været i USA?
Ca. 25-28 gange.

Din personlige top-3 over USA-oplevelser?

Dyrelivet i Alaska er helt vildt – sidst jeg var der, så jeg bjørne og elge i massevis. Jeg er også bidt af en gal vandrer og kan virkelig anbefale Grand Tetons National Park, der har de VILDESTE bjerge! USA er også et virkelig farverigt land, og det er smukt at opleve de røde ørkenlandskaber i nationalparkerne Arches i Utah og Antelope Canyon i Arizona.

Dit uundværlige rejsetip til USA?
Hav masser af tid til at opleve! Det er bedre at vælge fra og have tid til at få stederne ind under huden. Derudover kan du bare glæde dig til landets utroligt varierede natur – man registrerer nærmest ikke, at man kører 4.000 km, fordi landskabet hele tiden ændrer sig.

Jane Bering Smedsrud
Jane Bering Smedsrud

Jane Bering Smedsrud

Hvor mange gange har du været i USA?
10 gange.

Din personlige top-3 over USA-oplevelser?
Det er svært at koge ned til tre oplevelser, så jeg nævner altså hele ferier – og endda fire af dem! For det første min tur i autocamper med familien, hvor vi kørte tværs over USA. Da jeg besøgte De Vestindiske Øer krydrede jeg opholdet med et krydstogt – virkelig lækkert! Og så har jeg haft et par fantastiske kør-selv-ferier, hvor den første tur førte fra San Francisco til Denver, og den anden tur var helliget New England på østkysten.

Dit uundværlige rejsetip til USA?
Fordel din tid mellem både storbyerne og de smukke nationalparker. USA er virkelig et naturskønt land og byder på storslåede nationalparker, men byerne er også værd at tilbringe tid i – især når der ligger pragteksemplarer som New York, Washington D.C., San Francisco og Los Angeles!

Grøn søskelpadde i Hawaii - Risskov Rejser
At svømme med havskildpadder var blot én af Dorte Drejer Jørgensens mange Hawaii-drømme, som gik i opfyldelse

Dorte Drejer Jørgensen

Hvor mange gange har du været i USA?
6 gange.

Din personlige top-3 over USA-oplevelser?
At opleve den helt afsindigt smukke natur på Hawaii! Inden jeg besøgte Hawaii, havde det altid været lidt af en drømmedestination for mig, fordi jeg dengang forestillede mig, at alt var lige så frodigt og farverigt som man ser på film. Men virkeligheden viste sig at overgå alle mine forestillinger! Et af mine største minder fra den rejse var ridetur på hesteryg gennem Waimea Canyon, som kaldes ”Hawaiis Grand Canyon”. Landskabet her er intet mindre end betagende, og billeder kan slet ikke vise, hvor skønt der er. På en strandtur på Maui oplevede jeg også at svømme med havskildpadder. Det var bare at hoppe i badetøjet, svømme ud i det turkisblå vand, og så lige pludselig være omgivet af nysgerrige havskildpadder. En oplevelse for livet. 

Dit uundværlige rejsetip til USA?
Snak med de lokale, de er så imødekommende og hjælpsomme , og det er bl.a. sådan, du kan få de helt unikke rejseoplevelser, som andre ikke kommer hjem med.

Find din næste USA-rejse her

Kan du næsten ikke vente med selv at komme af sted til Mulighedernes Land? Du finder en samlet oversigt over vores rundrejser i USA her, og du kan se Danmarks største udvalg af kør-selv-ferier i USA her. Vil du hellere køre i autocamper? Så kan du blive meget klogere på ferie i autocamper i USA her

YouTube

Trustpilot