Firma – og grupperejser

5 grunde til at sætte dig bag rattet på en kør-selv-ferie

Hvorfor skal du vælge en kør-selv-ferie, når der står ferie i kalenderen næste gang? Hvad er der af fordele ved en ferie i bil? Læs med her og bliv klogere på, hvorfor en kør-selv-ferie er en perfekt rejseform, hvis du ønsker at få et levende og alsidigt indblik i det land, du rejser i. Så er det måske dig, der sidder bag rattet på en storslået ferie i USA, Canada, Australien eller måske New Zealand?

1. Vær hovedpersonen i dit rejseeventyr

Hvad er du på udkig efter? En kør-selv-ferie for 2 generationer, for børn, for voksne eller måske en uforglemmelig kærestetur som par? Skal det være sommerferien i Nordamerika eller dit livs rejse Down Under? Vil du køre langt eller kort? Og skal ferien krydres med en indenrigsflyvning eller en sejltur? Der er ingen faste regler eller rammer for kør-selv-ferien. Du er ikke afhængig af færdige pakkeløsninger eller andre medrejsende. I stedet har du friheden til at være hovedrollen i dit eget rejseeventyr og sammensætte din ultimative rejse, så den matcher lige netop dig og dine rejsedrømme. Og det er vel netop det, en ferie går ud på, er det ikke?

2. Nye oplevelser hver dag og nat

Når du drømmer om ferie, er det, du drømmer om, måske i virkeligheden at lægge de faste rammer lidt på hylden? Og i stedet stå op til nye oplevelser hver dag? På en kør-selv-ferie har du den ultimative mulighed for at træde speederen i bund til en ferie fuld af fortrinlige og varierede oplevelser! For hver dag kan du se frem til spændende oplevelser – i nye nationalparker, i nye byer, ved nye attraktioner og endda i nye stater! Og hver nat kan du lukke øjnene på nye håndplukkede hoteller. Måske frister et stilrent moderne hotel den første nat eller et hyggeligt familieejet hotel direkte ud til kysten den næste dag? På en kør-selv-ferie behøver du ikke vælge. Du kan nemlig få alle de forskelligartede oplevelser, du drømmer om på én og samme ferie.

3. Styr på planerne – og plads til afstikkere

Med en kør-selv-ferie kan du fornøje dig med planlægningen af ferien hjemmefra og få skudt godt gang i forventningens glæde, længe inden du tager af sted. Du har naturligvis altid rejseeksperternes kyndige hjælp lige i baghånden, hvis du skulle savne tips og forslag til kør-selv-ferien. Når du først er af sted, har du således tjek på ruten, hvilke seværdigheder du vil se, og hvor du skal overnatte. Og så er det bare at nyde ferien i fulde drag! Husk dog altid at indlægge plads til afstikkere. For uanset om du holder ferie i USA, Canada, New Zealand eller Australien dukker der altid spændende indslag op undervejs, som frister … og som du ikke fik med på listen hjemmefra.

4. Lev den lokale livsstil

Med en kør-selv-ferie har du en fabelagtig chance for at udleve den lokale livsstil. Og du kan se, hvordan den på spændende vis varierer fra en del af landet til en anden. Du kan således både prøve kræfter med  det døsige tempo i en søvnig westernby og besøge de største kulturinstitutioner i de vibrerende storbyer. Bliv opløftet af den amerikanske drøm i mulighedernes land, USA! Eller kom tæt på cowboylivet på en ranch i Canada, hvor du lærer at ride og prøver livet som ægte cowboy. 

5. Første parket til naturen – hele vejen

En af de mange fordele ved kør-selv-ferien er også, at du hele vejen fra stop til stop har panoramaudsigt til det rejsemål, du besøger. For hver kilometer du tilbagelægger i bilen, ser du nemlig landskaber og byer glide fortryllende forbi vinduerne. Det giver dig en fantastisk fornemmelse af landet som helhed og af de forskelle, der gemmer sig fra stat til stat eller fra en klimazone til en anden. Drømmer du om virkelig at opleve et land, er en kør-selv-ferie således en fabelagtig rejseform. Oplev f.eks. hvordan naturen i USA forvandler sig fra vidtrækkende ørkenlandskaber til frodige nationalparker. Eller hvordan de majestætiske bjerge strækker sig langt mod himlen i Canada.

Hvordan skal din kør-selv-ferie se ud?

Skal du være hovedrollen i dit helt eget rejseeventyr, som er skræddersyet lige efter dit hoved? Vi har kør-selv-ferier til både USA, Canada, Australien og New Zealand – og vi hjælper altid gerne med planlægningen. Du kan for eksempel booke et møde med din helt egen rejseekspert, gratis naturligvis. Du kan finde inspiration til din ultimative rejsedrøm lige her:

Tag et kig på vores kør-selv-ferier i USA

Find din kør-selv-ferier i Canada

Tjek vores kør-selv-ferier i Australien

Se vores kør-selv-ferier i New Zealand 

YouTube

Trustpilot