Firma – og grupperejser

5 grunde til at vælge feriehus, når du rejser til Florida

Tager dine dagdrømme dig også med til Floridas snehvide strande, lækre sommervejr og mangfoldige oplevelsesmuligheder? Så skulle du tage at læse med her. Der er mange måder at opleve Florida, og det er bestemt ikke lige meget, hvilken rejseform du vælger, hvis ferien skal blive en succes for både dig og dine rejsefæller. Vi giver dig her 5 gode grunde til, hvorfor du måske skulle overveje en ferie i feriehus. Det vil både din pengepung, din feriestemning og tante Oda takke dig for!

Florida, USA - Risskov Rejser
Huse ved Florida Keys

1. Bo med god plads – uanset om I rejser 4 eller 20 personer

Det kan være svært at finde en ferieform, der både giver mulighed for tosomhed til det nyforelskede par, afslapning til mormor og fart over feltet til lille Emil. Men med et feriehus er rammerne sat til en ferie, hvor alle kan få det, de drømmer om!

Feriehuse fås i alverdens forskellige størrelser, så der er plads til jer, uanset om I er på udkig efter en ferie for den lille familie med børn eller for flere familier, der slår ferien sammen. Feriehuse er indrettet med varierende antal soveværelser, køkken, badeværelser og ofte med egen pool. Og hvad end man slapper bedst af med at røre i kødgryderne, lave den perfekte saltomortale i poolen eller udforske områdets seværdigheder, så er muligheden der.

Feriehus i luksusklassen med plads til flere familier

2. Nyd at have poolen helt for jer selv

Kender du det. Poolen ved hotellet er altid spækket med mennesker, og solstolene er for længst reserveret med håndklæder. Sådan er det ikke, når du lejer et feriehus til rejsen. Her kan du nemlig bestille et feriehus med egen pool. Så er der masser af plads, uanset om du får lyst til en frisk morgendukkert eller et forfriskende sus i middagsvarmen. Dejligt, ikke? Med privat pool er der også rig mulighed for at spille bold i poolen, stå på hænder eller lige, hvad feriehumøret dikterer – helt uden at forstyrre eller blive forstyrret af andre feriegæster. Så find blot badebukser og svømmebriller frem til skønt vandhundeliv!

Key West, Florida
Passage til stranden i Key West

3. Kom nemt til strand, natur og seværdigheder

Selvom det er skønt at slappe af i jeres lækre feriehus, er det også dejligt at komme ud at opleve noget af alt det, solskinsstaten Florida byder på. Når I vælger et feriehus med lejebil inkluderet, kan I let komme omkring til det hele. Måske skal poolen suppleres med en dag ved en af Floridas snehvide sandstrande. Det kan også være, I vil udforske naturen – måske med et besøg i Everglades National Park, hvor I kan spotte alligatorer. Eller måske vil I på opdagelse på palmealléerne i Miami, slappe af i Key West eller muntre jer med Orlandos fascinerende temaparker med sjov for hele familien. Det kan også være en rejse gennem opfinderen Thomas Edisons laboratorium, det ydre rum i Kennedy Space Center eller Ernest Hemingways litterære univers frister. Og med en lejebil inkl. i lejen af feriehuset, kan I få en ligeså oplevelsesrig ferie, som I drømmer om!

Du kan læse mere om alle Floridas forrygende oplevelser, attraktioner og seværdigheder her

Ferie - Risskov Rejser
I slipper for at bo i jeres kuffert og kan nøjes med at pakke ud én gang

4. Slap af – der skal kun pakkes ud én gang

Når du vælger en ferie i et feriehus i Florida, er en af fordelene også, at I kun skal pakke ud og ned én gang. Ligeså snart I åbner døren til jeres feriehus, har I nemlig rammen for jeres ferie den næste uge eller to, eller hvor længe I nu har lyst til at rejse. Særligt for familier med børn kan det være rigtig rart, at man har en stabil base, så man ikke skal fare rundt og pakke tøj og legesager op og ned i kufferter i ét væk. Det giver ro til bare at nyde det sted, I er.

Samme fordel har I selvfølgelig på en autocamper-ferie i USA, hvor I altid har kurs mod spændende nyt. Og på en kør-selv-ferie i bil har I fornøjelsen af at afprøve nye hoteller i mange forskellige byer. Det er rigtig fedt for nogle. Men for andre giver feriehuset en fredfyldt base, som alle rejsens mange oplevelser kan udgå fra. 

Nyd morgenmaden med udsigt til havet og en frisk morgendukkert

5. Spar penge på appetitten

En femte fordel ved en ferie i feriehus bliver I især glade for, når regningen skal betales. For hvor skønt det end er at holde ferie, så skal gildet jo også betales. Og jo billigere rejsen og opholdet kan gøres, desto flere penge er der jo til fornøjelser undervejs. Derfor kan det godt betale sig at se på, hvor der kan spares hist og her, uden at I går på kompromis med feriedrømmen. Når I vælger en ferie i et feriehus, får I en ferie til en yderst konkurrencedygtig pris. Dette skyldes, at I har mulighed for at være flere, der holder ferie sammen, hvormed omkostningen til rejsens ophold mindskes. Men noget, der også koster, er maden. Særligt hvis alle måltider skal spises på restauranter.

I et feriehus har I et stort og fuldt udstyret køkken, som I kan kokkerere hele familiens livretter i. Indkøbene kan I gøre til gode priser, når I handler i almindelige supermarkeder i selskab med de lokale amerikanere. På den måde kan I fylde køleskabet, så I altid kan smøre en sandwich, køle ned med en is eller nappe et glas kold hvidvin i solen. Find derfor roligt appetitten frem – for I kan gå i køleskabet fuldstændig, som hvis ferien blev holdt hjemme i baghaven.

Florida, USA - Risskov Rejser
Feriehus på hyggelig, rolig villavej i Florida

Find det feriehus, der passer til dig

Har du fået lyst til en ferie i feriehus, så kan du se vores udvalg af forskellige feriehuse her:  

Feriehus i Orlando

Feriehus i Florida

Men hvad er et feriehus, spørger du måske? Ja, det kan du også blive meget klogere på. Du kan nemlig læse mere om de forskellige typer feriehuse og husenes faciliteter her.

Florida Keys, USA - Risskov Rejser
Pelikaner og krystalklart hav ved Florida Keys

Vi hjælper med at få ferien i hus

Er du i tvivl om, hvilket feriehus du skal vælge? Hvor du skal leje dit feriehus? Eller hvordan du skal bestille det? Så er der hjælp at hente hos vores rejsekonsulenter, som sidder klar til at finde den helt rigtige ferie til dig og dine bedste rejsemakkere. Du kan fange dem på tlf. 70 22 66 00 og mail verden@risskovrejser.dk. De hjælper dig også med at finde de bedste og billigste fly til rejsen, hvad end du vil flyve fra Billund, København eller måske Aalborg Lufthavn.

Har I særlige ønsker til et feriehus med udendørs spa, havudsigt eller for handicappede? Eller måske ønsker I at rejse med hund eller være tæt på et badeland? Intet problem, vi hjælper altid med at finde det rette feriehus, og vi skræddersyer rejsen, så den lever op til jeres drøm.

YouTube

Trustpilot