Firma – og grupperejser

Danskertid og kulørte drinks – når historie og nutid mødes

Få en stemningsmættet forsmag på, hvad der venter, når du besøger De Vestindiske Øer i selskab med en passioneret rejseleder. Læs førstehåndsberetningen fra vores rejseekspert Anna Kristensen, der nød det fantastiske møde mellem dansk historie og caribisk nutid.

”Jeg synes, det var helt fantastisk at besøge De Vestindiske Øer, der selvfølgelig både byder på dansk historie, men som også rummer så meget mere end det,” fortæller rejseekspert Anna. ”Jeg gjorde mig da mine tanker om, hvordan det ville være at rejse rundt på de øer, som tilhørte Danmark, dengang Danmark var en kolonimagt – men jeg blev virkelig positivt overrasket, da det eneste, jeg blev mødt med, var smil og venlig nysgerrighed.”

De Vestindiske Øer - USA - Risskov Rejser
Anna nyder en caribisk stund på en af de mange paradisiske strande

Afslappet atmosfære, paradisiske omgivelser og velkendte ”minder” midt i alt det eksotiske

Når man rejser til De Vestindiske Øer, eller US Virgin Islands, som de korrekt hedder i dag, oplever man på én og samme tid et stykke Danmarkshistorie, men også et helt fantastisk eksotisk eventyr, hvor man får indblik i en kultur, der er helt sin egen. 

”Atmosfæren på øerne er afslappet og behagelig, og der er så utrolig smukt overalt, da naturen både er kuperet, tropisk og frodig. Det er rigtig rart med så paradisiske omgivelser, nu hvor der også er så meget kulturelt og historisk at se – det bliver bare den perfekte blanding af spændende udflugter og tid til at nyde livet på helt klassisk vis med en kulørt drink i hånden på en bountystrand,” siger Anna.

Apropos kulørte drinks, så fremhæver Anna besøget på romdestilleriet Cruzan Rum på rundrejsen til De Vestindiske Øer, hvor man både får indblik i den lange romtradition, og selvfølgelig også får chancen for at smage på et par rom-baserede drinks. 

”Så går man rundt og nyder sin Piña Colada, rom-punch eller rom & cola, imens man hører om stedets historie, der daterer sig tilbage til starten af 1800-tallet – en perfekt blanding,” griner Anna.

St. John USVI - De Vestindiske Øer - Risskov Rejser

Smagen af Caribien uden rugbrød til

Når man rejser på en rundrejse med dansk rejseleder, rejser man i høj grad med hjernen, da der er så mange spændende ting at se og høre om. Men man skal selvfølgelig også bruge de andre sanser – og især smagssansen er en god måde at opleve nye rejsemål på.

Er man glad for alt godt fra havet er De Vestindiske Øer et herligt sted at opholde sig, ifølge Anna. ”Der venter et væld af retter med friskfangede fisk, hummere og rejer, som de lokale ynder at grille i en krydret caribisk marinade, der hverken er for stærk eller mild – virkelig delikat!” 

”Vil man prøve noget lækkert, autentisk caribisk mad er det værd at besøge Glady’s Cafe i Charlotte Amalie, hvor man kan nyde jerk chicken, altså stegt kylling i den særlige jerk-marinade, friteret konkyliekød og andre retter, der ofte serveres med ris og stegte plantain-bananer,” fortsætter Anna.

Er du blevet sulten efter at opleve De Vestindiske Øer? Så kan du læse meget mere om vores spændende rejser til De Vestindiske Øer her.

YouTube

Trustpilot