Firma – og grupperejser

De 5 fedeste ting ved autocamper-ferie i USA eller Canada

Hvorfor skal man egentlig vælge en autocamper-ferie, når rejsen går til USA eller Canada? Jo, det er der masser af grunde til. Faktisk giver vi dig her hele 5 gode svar på, hvad det er en autocamper-ferie kan! Så læs med og start rejsedrømmen om den perfekte ferieform i Nordamerika.

1. Frihed – du bestemmer alt!

Noget af det allerfedeste ved en autocamper-ferie er, at du kan nyde den ultimative frihed på din ferie. For det er bare at sætte dig bag rattet og så bestemme dig for, hvor du vil hen. Du bestemmer, hvilke seværdigheder du vil se, hvilken rute du vil tage, hvor langt du vil køre hver dag, og hvor lang tid du skal bruge på hele herligheden. Og trænger du til et hvil? Ja, så er det blot at parkere autocamperen og skænke dig en kop friskbrygget kaffe – måske med udsigt til den overdådige, altomfavnende natur eller storbyernes prangende skyline. Hver dag du vågner, er det således bare at mærke efter i maven: Hvad skal du opleve i USA eller Canada i dag?

Se alle vores spændende udflugter til Canada og USA her. 

2. Hold ferie med de lokale

På vores ferier drømmer vi gerne om at opleve det autentiske folkeliv og rejsemålets særegne charme. Men hvordan er det lige muligt, når du holder ferie i en autocamper? Jo, det har du faktisk fortrinlige muligheder for. For når du holder ferie på landevejene, i forskellige byer og midt i den vilde natur, er du én til én med den destination, du besøger.

Derudover er der rigtig god sandsynlighed for, at du møder de lokale. De lokale holder nemlig også gerne ferie i deres eget land. Der er således gode chancer for at knappe en kold øl op med den lokale nabo på campingpladsen, når I deler oplevelser fra landevejene. Det betyder samtidig, at du har den bedst tænkelige kilde til alle de små, hemmelige tips og tricks til dit rejsemål. For hvem kender landet bedre, end indbyggerne selv?

3. Børnene vil elske det

Men er en autocamper-ferie nu også noget for børnene? Eller bliver strækningerne bag ruden for lange for de små? Faktisk er en autocamper-ferie den perfekte familieferie. For her kan børnene nemlig selv være med til at sætte tempoet. Hele tiden venter der nye spændende oplevelser, og på campingpladserne venter masser af aktivitetsmuligheder og legekammerater fra hele verden! Så snart børnene er sluppet løs på pladsen, finder de hurtigt legekammerater – og måske kommer de hjem med nye sjove lege som souvenir til skolegården. Og alt imens børnene leger, kan du jo passende smække benene op og nyde solen med en god bog.

4. Spar penge og kom endnu tættere på det lokale liv

Men hvad koster en autocamper? Er det ikke dyrt at køre rundt i en lejlighed på hjul? Nej, faktisk er det en oplagt ferieform, hvis du ønsker at spare penge på ferien. For med en autocamper er såvel transport som overnatning klaret i ét snuptag!

Derudover har du mulighed for selv at lave mad i autocamperens køkken. Det betyder også indkøb i supermarkeder der, hvor de lokale handler. Gør f.eks. selv indkøbsturen til en attraktion på feriens must-see-liste og besøg kendte Walmart, der har et enormt udvalg af varer. Og har du appetit på endnu en bonus på menuen? Dagligvarer i Nordamerika er billigere end i Danmark. Så når du fylder køleskabet på ferien, gøres det billigere, end hvis du skulle have passet hverdagen derhjemme.

5. Bo i nationalparkerne

I såvel Canada som USA spiller naturen en kæmpe rolle i attraktionsudbuddet. Her stråler nationalparkerne, bjergene, kysterne og skovsøerne om kamp. Og med en ferie i autocamper kan du komme helt tæt på den storslåede natur. Du kan eksempelvis gøre holdt ved Rocky Mountains i Canada og nyde roen og den friske luft, mens du bor her et par dage. Du kunne også parkere autocamperen i Yosemite eller ved Grand Canyon i USA og glæde dig til at vågne op til den fortryllende udsigt direkte fra dobbeltsengen. Måske er du samtidig heldig at få øje på Nordamerikas vilde dyreliv lige uden for dine vinduer. Og når udsigten begynder at kede dig, er det blot at pakke sammen og sætte kursen mod nye, spændende omgivelser.

Find din autocamperferie

Så drømmer du om en ferie med fuld frihed til en skarp pris? Hvor du kommer helt tæt på naturen og den lokale befolkning. Og hvor børnene leger og trives med de mange nye oplevelser? Jamen så er det bare med at finde din autocamper-ferie!

Vi hjælper dig med at skræddersy rejsen helt kvit og frit. Så synes du, det er svært at vælge, hvilken autocamper der matcher feriedrømmene? Og hvor mange personer I kan være i autocamperen? Bare rolig, alt det praktiske hjælper vi dig med. Du skal bare koncentrere dig om, hvad du gerne vil se og opleve på din ferie.

Find din autocamper-ferie i USA her.

Find din autocamper-ferie i Canada her.

YouTube

Trustpilot