Firma – og grupperejser
Waikiki Beach, Honolulu, Hawaii

De bedste strande i USA og Hawaii

Rejsemulighederne er uendelige i det storslåede USA og Hawaii og det samme er udvalget af strande. De mange kilometer kyststrækning ud til både Atlanterhavet, Stillehavet og Den Mexicanske Golf byder på et utal af fantastiske strande, der skaber det perfekte sceneri for din rejse til USA

Men hvilke strande er så de allerbedste, tænker du? Det har vi spurgt vores rejseekspert Lars om, som har rejst i USA hele 50 gange og været på Hawaii 8 gange han kender derfor USA og Hawaii som sin egen baglomme, og de to destinationer ligger hans hjerte meget nært. 

På sine rejser til de to destinationer har Lars besøgt utallige strande, og hvis man spørger ham, hvilke strande der er de bedste, er han ikke i tvivl! Du får her USA-ekspertens top 4 strande, som du bare MÅ opleve, når du rejser til USA og Hawaii. 

Lars på Waikiki Beach

Makena Big Beach på Maui

Den første strand på Lars’ liste er Makena Big Beach, som er en af Mauis signaturstrande og en must see-oplevelse, når du rejser til Hawaii. Stranden har fået sit tilnavn “Big Beach”, fordi den er mere end 1 kilometer lang og 30 meter bred. Det betyder også, at selvom stranden er populær hos både turister og lokale, føles den aldrig overfyldt. 

Stranden er rå med sorte lavasten, der omkranser stranden i hver ende, hvoraf den ene grænser op til Makenas lillebror: Little Beach. Det, der gør Makena Big Beach til noget helt særligt, er, at den er ubebygget og uden hoteller ned til strandkanten i stedet er stranden omsluttet af smuk og frodig natur, som du kan nyde udsigten til, mens du ligger og slapper af i det bløde, gyldne sand. Og da Makena Big Beach vender mod vest, betyder det, at du om aftenen kan se den smukkeste solnedgang over vandet.

Waikiki Beach i Honolulu

På din Hawaii-rejse bør du besøge Waikiki Beach, som står i kontrast til Makena Big Beach. Waikiki Beach er nemlig en bystrand, og den ligger helt inde Hawaiis hovedstad, Honolulu. Her er altid liv og glade dage, og selvom der er masser af mennesker, der nyder en afslappet dag på stranden, føles den aldrig proppet. Langs med stranden finder du et bredt udvalg af restauranter, caféer og barer, hvor du kan nyde en lækker frokost eller hente en kold drink det perfekte spot til at nyde din ferie på Hawaii. 

Hvis du har mod på at prøve kræfter med en surf lektion, er Waikiki Beach det oplagte sted. Der er nemlig lavvandet langt ud, hvilket betyder, at bølgerne knækker fladt, så det både er enormt badevenligt for børn og voksne og samtidig ideelt for nybegyndere på surfbrættet og så er det jo ganske underholdende for dig, der blot vil slappe af inde på stranden, at du kan observere de mange surfere, der kæmper med at komme op at stå for første gang.

Muscle Beach ved Santa Monica Pier

Vil du opleve den ægte Los Angeles-sjæl, skal du besøge Muscle Beach ved Santa Monica Pier. Der er mange udendørs fitnessaktiviteter på stranden, hvor særligt pumpede, midaldrende mænd står og træner, mens de viser sig frem for de mange forbipasserende blikke. Dette er et must at opleve, når du rejser til Californien! 

Muscle Beach ligger lige i hjertet af Santa Monica, og herfra kan du besøge den ikoniske Santa Monica Pier og slentre ad stranden ned til Venice Beach, hvorfra du kan nyde den smukke solnedgang. Bagefter er det oplagt at gå en tur op i byen, hvor du finder et ton af gode restauranter her kan du slutte dagen af med et lækkert aftensmåltid! 

Naples Beach i Florida

Når du rejser til Florida, skal du opleve de fantastiske strande i Naples. De er nemlig af den slags, som strandelskerne drømmer om. Med kridhvidt sand, der er dejligt blødt at ligge i og det smukkeste turkisblå vand, der er ideelt at svømme i, fordi det bliver varmet op af Den Mexicanske Golf. Samtidig er strandene omgivet af smuk og frodig natur, som danner rammen om den perfekte stranddag! 

Byen Naples er knap så turistet som mange af de andre byer op ad kysten, og derfor har du ofte de lækre strande mere for dig selv. Efter en skøn og afslappende dag på stranden kan du få en ægte amerikansk madoplevelse på en af de lækre restauranter, som byen er smækfyldt med. Og så må du ikke snyde dig selv for at køre en tur langs med vandet og se de kæmpemæssige, ekstravagante huse, der ligger med den vildeste udsigt på den der amerikanske måde, du kun kan opleve her!

Kendetegnet ved de fire strande er, at de alle har god plads, så du kan nyde stranden uden at gnubbe albuer med naboen. Men hver af de fire strande har også sin egen charme Makena Big Beach er rå og uberørt, Waikiki Beach er fuld af liv og glade dage, Muscle Beach er indbegrebet af ægte Los Angeles-sjæl, og Naples Beach er en ægte bounty-strand. På listen over Lars’ top 4 strande er der altså noget til enhver smag!

På en kør-selv-ferie til USA og Hawaii er strandene en seværdighed i sig selv. Vi kan skræddersy din USA-rejse eller Hawaii-rejse, så den bliver præcis, som du ønsker den og med stop ved alle de strande, du gerne vil besøge. Du kan naturligvis vælge at gå i dybden og fokusere på enten at opleve USA eller Hawaii, men det er også helt oplagt at kombinere de to i én rejse, så du får den fulde oplevelse!
Når du rejser med Risskov Rejser til USA, får du det lige, som du vil have det. Få endnu mere inspiration til, hvad du skal opleve på din rejse til USA og Hawaii her.

Du er altid velkommen til at ringe til en af vores dygtige rejseeksperter på 70 22 66 00 eller kontakte os på verden@risskovrejser.dk for at høre mere om vores rejser til Nordamerika. Vi glæder os til at høre fra dig. 

YouTube

Trustpilot