Firma – og grupperejser

Derfor skal du booke din rejse til USA nu

Hvornår er det bedst at bestille rejsen til USA? 

Hvornår er flyrejsen billigst? Skal du være ude i god tid med at booke overnatninger? Og hvor tidligt bliver de populære guidede ture ved de største seværdigheder udsolgt? 

Der er nok ting at være opmærksom på, når du skal bestille din rejse til USA. For hvem vil ikke gerne have den bedste tur – og til den laveste pris? Vores rejseekspert og produktchef Trine Vennekilde sammensætter dagligt de bedste og billigste rejser til USA. Skriv dig derfor hendes seks råd bag øret, når du skal bestille din rejse. Psst, vi kan afsløre, at du nok ikke skal vente alt for længe.

1. Spar penge med de bedste og billigste fly

På rejser til USAgår en ordentlig bid af rejsebudgettet altid til flyrejsen. Så hvorfor ikke booke rejsen, når billetterne er billigst? Normalt får du de skarpeste priser, når du bestiller rejsen 9-11 måneder forud for afrejse. Når du ud af starthullerne i god tid, kan du derfor både glæde dig til en magelig flyrejse med et godt selskab og lidt flere lommepenge på lommen, når du ankommer. Det kan vel kun give en god start på ferien?

2. Overnat med udsigt til nationalparkerne – hvis du er hurtig

Nationalparkerne i USA er nogle af de helt store trækplastre, når rejsende fra hele verden besøger de forenede stater. For hvem vil ikke gerne miste pusten over den storslåede udsigt over det geologiske vidunder Grand Canyon? Opleve det mageløse røde klippelandskab i Bryce Canyon Nationalpark? Eller nyde synet af de eventyrlige grønne dale, der kløver sig igennem de enorme klippeformationer i Zion National Park? Og kan du forestille dig noget så fortryllende som at overnatte med hele denne formidable herlighed lige uden for døren? 

Det kan du sikkert – og det kan rigtig mange andre rejsende også. Samtidig er der kun få hoteller og øvrige overnatningssteder i og omkring nationalparkerne. Det betyder selvsagt, at der er rift om pladserne. Vil du se dagen vågne gyldenblødt over Grand Teton Nationalpark eller lukke øjnene med et vrimmel af glitrende stjerner på nattehimlen over Yosemite, ja, så er det altså nu, du skal i gang med at bestille.

3. Få plads på de eksklusive guidede ture

Det er ikke kun overnatningsstederne omkring de ikoniske nationalparker, der er velbesøgte. Det er de guidede ture også. Og nåh ja, så kan du vel bare klare turen selv? Ja, det kan du – mange steder. Men ikke alle. Vil du eksempelvis opleve exceptionelle Antelope Canyon, hvor en enestående og underjordisk verden under klipperne åbner sig for dig, ja, så er din adgangsbillet altså at booke plads på en af de eksklusive guidede ture. Der er kun få afgange dagligt, og der kommer ikke mange med på hver tur. Skal du således være en af de heldige, der kommer med på en guidet tur til de underjordiske klippeformationer formet gennem millioner af år, så book din tur i god tid.

Du får et nemt overblik over de mange guidede ture, der er at vælge imellem her i vores oversigt over udflugter i USA.

4. Oplev Grand Canyon fra helikopter – inden der meldes udsolgt

Fra underjordiske eventyr til en fortryllende udsigt langt over landjorden. At opleve et af verdens mest spektakulære landskaber udfolde sig under dig, mens du udforsker det geologiske vidunder Grand Canyon i helikopter, er noget helt særligt. Perspektivet ovenfra sikrer dig et overvældende indtryk af Grand Canyons imponerende omfang. Når du passerer vidderne i helikopter frem for kun til fods, får du mulighed for at opleve meget mere af hele herligheden. Mange besøgende når dog frem til samme ræsonnement. Og øv, hvor er det ærgerligt at opdage, at alle helikopterture for længst er udsolgt, når du vil booke din. Vil du mærke suset ved at lette i helikopteren, gispe af begejstring når helikopteren flyver ud over skrænten, og du ser hele landskabet åbne sig for dine fødder? Ja, så gælder det altså også her om at være tidligere ude med bestillingen end de øvrige rejsende.

5. Frit valg på alle hylder

Vælger du at tage på kør-selv-ferie i et gigantisk land som USA, kommer du til at bruge rigtig mange timer på de amerikanske highways. For hver kilometer du tilbagelægger af det vidtrækkende og alsidige landskab, vil du klappe dig selv på skulderen over at have valgt den rigtige bil eller autocamper til din rejse. Er du hurtigt ude med at bestille rejsen, kan du derfor glæde dig over at være førstevælger af køretøj. 

Skal det f.eks. være en terrængående SUV, en minivan med plads til hele familien eller en rummelig autocamper, så I sparer hotelopholdene? Der kan være mange overvejelser, når du skal vælge bil eller autocamper til ferien. Og det er så ærgerligt at skulle gå på kompromis med dine rejsedrømme, fordi den bil eller autocamper, du drømte om, ikke længere er ledig.

6. God tid til planlægning

Det er altid dejligt at have et højdepunkt at glæde sig til. Og når rejsen er bestilt, har du masser af tid til at svælge i forventningens glæde. Du får også bedre tid til at planlægge rejsens forskellige indslag. Hvilke seværdigheder skal du se? Hvilke restauranter skal du spise på? Hvor er de bedste steder at shoppe? Og så videre. Du har samtidig vundet dig god tid til at holde øje med gode tilbud, events og arrangementer, så du kan krydre din rejse med alle de bedste oplevelser – og til de bedste priser.

Du kan også nå at tilmelde dig vores gratis inspirationsmøder, hvor du får alle de bedste fif til din rejse til USA. Du finder vores inspirationsmøder her. Du har også mulighed for at booke et personlige møde med en af vores rejseeksperter, så du bliver klædt godt på til din ferie. Du kan booke dit møde her.  

Hvornår skal du af sted til USA?

Planlægger du en tur til USA? Ja, så kunne det altså meget vel være nu, du skal slå til, hvis du vil rejse til den bedste pris og med alle muligheder endnu tilgængelige på hylderne.

Vidste du, at du kun skal betale 40 % af rejsens pris, når du bestiller din rejse? De sidste 60 % af rejsens pris kan du vente med at betale helt ind til 60 dage før afrejse.

Søger du inspiration til rejsen, kan du kigge på vores store udvalg af rejser til USA her:

Se vores autocamper-ferier til USA her

Se vores kør-selv-ferier til USA her

YouTube

Trustpilot