Firma – og grupperejser

5 gode grunde til at tage på langtidsferie

Elsker du også at rejse? Så ved du nok, at den traditionelle uges ferie ikke altid varer længe nok. Som regel går ferien alt alt for hurtigt, og selvom du prøver på at blive i nuet og nyde solen og de varme temperaturer, så lurer hjemrejsedatoen altid lige om hjørnet – specielt når du kun har en enkelt uges ferie at tage af. Derfor vælger mange i stedet at tage på en langtidsferie til sydens sol, hvor solen, oplevelserne og de lune temperaturer varer længere. Vi giver dig her 5 gode grunde til, hvorfor du bør tage på en langtidsferie.

1. Byt kulden ud med lune temperaturer

En langtidsferie varer – modsat en traditionel ferie – typisk omkring 3-4 uger og giver dig mulighed for at skifte det kedelige og mørke danske vintervejr ud med sol og lune himmelstrøg i f.eks. det sydlige Europa eller Mellemøsten. Du har derfor god tid til at nyde de lune temperaturer på en afslappende dag ved stranden eller på byens marked, imens du suger den lokale stemning ind. Ved en langtidsferie er der også større mulighed for at tage på længere udflugter uden at du går glip af timer under solen – dem er der nemlig masser af på alle vores særligt udvalgte destinationer.

2. Det er sundt for både krop og sind

Ikke nok med at det føles godt at komme væk fra mørke og kulde – det at tage på en langtidsferie er også sundere for din krop og dit sind. Ro og feriefred er nemlig en nødvendighed for dig! Når du er på en længere ferie, gearer du automatisk helt ned, hvilket ikke altid er tilfældet på en kortere ferie, da hovedet måske stadig er fyldt med arbejdsopgaver og pligter derhjemme. Men når du får tid til at geare ned, sænkes stresshormonerne i kroppen. Din krop og hjerne begynder herefter at slappe af og genoplade, og det har afgørende betydning for dit velbefindende. Du får mere overskud, og humøret stiger, hvilket gavner dig, når du igen vender tilbage til hverdagens hektiske strabadser. 

3. Mere tid til afslapning og oplevelser

Det siger lidt sig selv… På en langtidsferie har du mere tid til at se og opleve destinationens mange muligheder, end du har på en enkelt uges ferie. Fordelen ved at være væk i længere tid er, at du kan kombinere solferie med kultur og oplevelser, og der er mere tid til fordybelse og afslapning. På en 7-dages ferie kan det være svært at nå det hele, fordi der ikke er dage nok til alle de udflugter og seværdigheder, man gerne vil opleve. Samtidig skal der også gerne være plads til at kunne slappe af på stranden eller ved poolen og nyde solens varme stråler.

4. Du er ikke alene på ferien

Når du tager på en langtidsferie med os, rejser du med en gruppe og har en inspirerende dansk rejseleder med under hele turen, der sørger for de forskellige udflugter og alt det praktiske. Du kan derfor slippe bekymringerne og i stedet bruge tiden på at lære de andre i gruppen at kende og forhåbentligt få en række fantastiske og mindefulde oplevelser sammen med dem. Og hvem ved, måske du endda får nogle kontakter, du kan holde fast i.

5. Langtidsferie er ofte billigere

Langtidsferier arrangeres oftest udenfor højsæsonerne, hvilket gør, at priserne kan være langt billigere end i højsæsonerne. Og det går hverken udover temperaturerne eller antallet af solskinstimer. Når vi hos Risskov Rejser arrangerer langtidsferier under sydens sol, sørger vi for at booke fly i god tid, og vi har allerede en række aftaler med hoteller på de enkelte destinationer, der sikrer dig de bedste værelser til den billigste pris. Dette gør, at du kan tage på en langtidsferie af høj kvalitet til en meget lav pris. 

Har du fået lyst til at tage på langtidsferie med alt, hvad det indebærer? Så tag et kig på vores skønne langtidsferier her.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på 70 22 66 00 eller verden@risskovrejser.dk.

YouTube

Trustpilot