Firma – og grupperejser

Gastro-rejse til Australien – vin, mad og naturoplevelser

I Australien venter et sandt slaraffenland for vinelskeren, for landet er kendt for sine vine i verdensklasse. Så hvorfor ikke skylle Down Under ned med en fed, gylden chardonnay eller en rubinrød, krydret shiraz? Gourmanden kan selvfølgelig lade vinen få selskab af Australiens gastronomiske lækkerbiskener. Og eventyreren kan samle appetit til hele herligheden med landets fantastiske natur. Så værsgo at forkæle smagsløgene med delikate Down Under!

Vineventyr på lokale vingårde

På en autocamper-ferie i Australien kan du bytte den sædvanlige campingplads ud med ophold på naturskønne vingårde. Så har du de bølgende vinmarker lige uden for vinduet, og du kan glæde dig til vinsmagninger og indblik i produktionen. Og ikke nok med det. Du bliver selvfølgelig budt velkommen med en flaske vin og lækre delikatesser ved hvert nyt sted.

Vinmarkerne ved Barossa Valley, der producerer noget af Australiens bedste rødvin

Disse 3 vingårde skal du besøge

St Leonards i Rutherglen-vindistriktet

I smukke omgivelser tæt ved floden Murray River i det nordøstlige Victoria ligger vingården St Leonards. Vingården står bag kvalitetsvine af druerne shiraz, chardonnay og semillon. Ud over vinsmagninger kan du her boltre dig i alskens aktiviteter. Du kan f.eks. lege vinproducent for en dag, komme på helikoptertur, tage på historisk rundtur eller lade mundvandet løbe til gourmetserveringer.

Seppeltsfield i Barrossa Valley-vindistriktet

I Barrossa Valley-vindistriktet bliver du inviteret indenfor til et eldorado for vinelskere. Vindistriktet er beliggende ca. en times kørsel fra Adelaide i South Australia og er et af Australiens bedst kendte. En af Australiens ældste vingårde, Seppeltsfield, har i generationer været blandt de førende vinproducenter. Med en overnatning ved Seppeltsfield kan du både deltage i rundvisninger og selvfølgelig smage på de verdenskendte vine til vinsmagninger.

Rymill Connawara i Connawarra-vindistriktet

I stærk konkurrence med Barrossa Valley om at være Australiens bedste rødvinsområde, finder du vindistriktet Connawarra, der ligeledes ligger i South Australia. Her kan du glæde dig til cabernet sauvignon og shiraz, som området er særligt kendt for. På den familieejede vingård Rymill Connawara mærker du den store passion for vin, der er nedarvet igennem generationer, når du kommer med bag om produktionen.

Vinsmagning på lokal vingård

Sådan får du vinoplevelserne

Overnatningerne ved vingårdene får du med Winery Haven, når du vælger en ferie i en Maui-autocamper. En overnatning med Winery Haven inkluderer en kurv med en flaske vin og delikatesser.

Find dit vineventyr i Australien her

Udsigt over Sydney med Sydney Harbour Bridge i Australien
Udsigt over Sydney, der byder på et væld af lækre restauranter og caféer

Fuldend dit gastronomiske eventyr i storbyerne

Med en enestående ekspedition igennem Australiens mest ikoniske vindistrikter er det oplagt at fuldende dit gastronomiske eventyr med gourmetoplevelser. Storbyerne Sydney, Melbourne og Adelaide inviterer dig til bords til en række menuer, der får tænderne til at løbe i vand, uanset om din appetit vækkes af traditionel australsk mad, unikke lokale egnsretter eller eksklusive restauranter med internationalt udsyn.

Læs med her og bliv klogere på, hvad du skal spise, når rejsen går til Australien.

De særprægede klippeformationer The Twelve Apostles

Vin, mad – og oplevelser, der giver dig appetit på mere

Selvom det sydlige Australien ikke behøver lokke med spor andet end sin formidable vin og sit velsmagende køkken, er det alligevel synd ikke også at kaste din opmærksomhed over landets fænomenale natur. Særligt når du i det sydlige Australien er tæt på nogle af Australiens allerstørste naturoplevelser.

På din rejse igennem det sydlige Australiens berømte vindistrikter kan du derfor glæde dig til at samle appetit med disse oplevelser. Nyd f.eks. synet af de ikoniske klippeformationer The Twelve Apostles og Loch Ard Gorge. Oplev springende kænguruer på Kangaroo Island. Kør ad den naturskønne Great Ocean Road. Se pingviner ved Phillip Island og dværgpingviner og wallabyer ved Granite Island. Eller gå en tur mellem regnskovens trækoner i Otway National Park.

Alle oplevelserne kan du få på denne rejse.

Få hele herligheden af vin, mad og oplevelser

Vil du svælge i skøn mad, vidunderlig vin, blændende storbyer og natur så imponerende, at den tager pusten fra dig? Du kan heldigvis sagtens kombinere alle oplevelserne på en og samme rejse. Saml inspiration til rejsen i Australien her og kombinér oplevelserne med ophold ved skønne vingårde her.

Du kan også vælge vores 4-dages natur- og vinrejse i South Australia og kombinere den med en af vores øvrige kør-selv-ferier eller autocamper-ferier i Australien.

Vi hjælper altid med at skræddersy rejsen helt, som du ønsker. Kontakt os på 70 22 66 00 eller send en mail på verden@risskovrejser.dk, så hjælper vores dygtige rejseeksperter med at skræddersy det helt rigtige vineventyr i Australien for dig.

YouTube

Trustpilot