Firma – og grupperejser

Hawaii – fantastiske oplevelser og praktiske insidertips

Vores to Hawaii-eksperter vendte i foråret hjem fra en fantastisk tur til Hawaii. Med sig i kufferten havde de en masse nye, spændende oplevelser, de kan anbefale dig, og en masse gode råd til din kør-selv-ferie på Hawaii!

5  fantastiske oplevelser på Hawaii

◦ Tag på en sejltur på Kauai, hvor der er mulighed for at snorkle ved Napali Coast, hvor du møder delfiner og havskildpadder.

◦ Besøg de mange hyggelige kaffeplantager og smag på den gode, lokale kaffe undervejs – de fleste plantager er gratis at besøge.

◦ Hawaii Volcanoes National Park på Big Island – sæt gerne et par dage af til dette område, hvor der er flere muligheder for vandreture. Indgangsbilletten for 1 bil koster 25 USD og gælder i 7 dage.

◦ Se det hele lidt fra oven! Det er et must at tage på en helikoptertur på Kauai, så du får mulighed for se dele af øen, der ellers ikke er tilgængelige. Glæd dig bl.a. til at opleve Waimea Canyon, den smukke Napali-kystlinje og Jurassic Falls, som er kendt fra mange Hollywood-film.

◦ Road to Hana – en fantastisk smuk køretur i egen bil gennem regnskoven med 617 hårnålesving og 54 envejs-broer. Turen tager hele dagen, så start gerne tidligt (cirka kl. 08:00), så du når at opleve det hele i dagslys. Hent GyPSy-guiden på din telefon/tablet til turen, så du både har et kort og får en spændende historie om de mange punkter på ruten.

Se Hawaii fra oven på en spændende helikoptertur f.eks. over øen Kauai.

4 praktiske insidertips til Hawaii

◦ Medbring dit eget snorkleudstyr og badehåndklæde, da du kan snorkle direkte fra de fleste lavastrande på alle øer.

◦ Tag vandreskoene med i kufferten, da der er et utal af muligheder for trekking og vandring på både Big Island, Maui og Kauai.

◦ Når det bliver tid til at fornøje ganen, byder øerne på mange sjove og lækre foodtrucks – glæd dig bl.a. til tacos eller malasadas, der bedst kan beskrives som små berlinere, som er virkelig lækkert!

◦ Ingen strande er private på Hawaii, så der er god mulighed for at finde den perfekte strand, der passer til netop jeres behov – køb evt. billige strandstole i Walmart, der er nemme at have med i bilen.  

Lad dig også inspirere af vores rejseforslag til Hawaii

På Hawaii er der rig mulighed for at finde sin egen private paradisstrand!

YouTube

Trustpilot