Firma – og grupperejser
Millford Sound, New Zealand - Risskov Rejser

Hvorfor rejse med autocamper i New Zealand? Få 5 prisbevidste grunde her!

New Zealand er et af de ypperste drømmerejsemål for mange. Og landet bliver ikke uden grund kåret som verdens bedste rejseland igen og igen. Men virker eventyret i New Zealand som en uopnåelig drøm? Et spektakulært natursceneri uden sidestykke gemt på den anden side af kloden og garanteret rasende dyrt, tænker du? Så er der lynassistance til rejsedrømmene! For rejser du med autocamper i New Zealand kan du faktisk glæde dig til 5 skønne fordele, der gør ferien overraskende prisbevidst. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du får råd til en uforglemmelig ferie Down Under – for hele familien endda.

Rotorua, New Zealand - Risskov Rejser
Imponerende termisk pool ved Rotorua

1. Oplevelser og overnatning med ét smæk

I New Zealand er naturen det helt store trækplaster. Og med natur som Fiordlands National Park, Rotorua, hvalsafari ved Kaikoura eller Marlborough Sound, er det ikke vanskeligt at forstå. På en autocamper-ferie kan du opleve naturen på tætteste hold – også når overnatningen skal klares. Parkér autocamperen i naturskønne scenerier og nyd, at selv overnatningerne gøres til nogle af rejsens helt store højdepunkter. Det er bare noget helt særligt at gå til køjs under den mørke, glitrende stjernehimmel og at vågne, når solen står op og spreder sit gyldne skær ud over den prægtige natur, der omgiver dig.

Med en rejse i autocamper vinder du altså masser af tid til at få helt særlige oplevelser i hus, fordi du slipper for at tjekke ind på kedelige hoteller, der ikke tilbyder andet end nattens seng. Når du falder i søvn og vågner op med alt det, der kendetegner New Zealand lige uden for vinduet, oplever du virkelig landet fra sin mest betagende side.

New Zealand - Risskov Rejser
Morgenmad med havudsigt i New Zealand

2. Spar tusindvis af kroner på mad og drikke

Når du rejser på autocamper-ferie, er der rigtig mange penge at spare på mad og drikke. I autocamperen kan du nemlig selv lave mad – og indkøbene kan du klare i de lokale supermarkeder.

Det betyder, at du ikke er nødsaget til at spise samtlige måltider på dyre caféer eller restauranter – og med de mange penge sparet, bliver der råd til mange flere oplevelser. En oplevelse i sig selv er f.eks. bare at parkere autocamperen, når I kommer til den skønneste udsigt. Tænde op i grillen. Hjælpes ad om madlavningen, mens I vender dagens største oplevelser. Og sætte jer til bords under åben himmel, mens I planlægger morgendagens eventyr.

Indkøbene er bedst at klare i de større byer, hvor priserne er markant lavere end i de små supermarkeder i mindre byer eller ved turistseværdighederne. Et tip til valg af godt og billigt supermarked er, præcis som supermarkedets eget navn antyder det, PAK’nSAVE.

Vær dog opmærksom på, at frugt og grøntsager kan være halvdyre i de fleste supermarkeder. Særligt, hvis de ikke er lokalproduceret. Men hvorfor ikke lade dét være anledning til i stedet at handle helt lokalt? Gør stop ved de lokale farmere, der ofte har små boder langs vejen. Her får du frugt og grønt friskplukket direkte fra marken – og til super priser. Og er der plads til mere i maven? Så køb, måske verdens bedste, frugtis. Helt frisklavet og en perfekt snack på vejen til nye oplevelser.

Udsigt til vinranker og kuperet terræn i det verdensberømte vindistrikt Marlborough

3. Gratis overnatninger – og billigt, lokalt indkøb!

Skal rejsen være endnu billigere, og bliver du helt bidt af den hyggelige stemning ved de lokale farmere? Så kan du supplere overnatningerne på campingpladser med gratis overnatninger ved lokale landbrugs- og vingårde. Det kræver blot et medlemskab af Okay2Stay. Medlemsskabet får du for et helt år og ganske gratis, når du bestiller din autocamper-ferie i New Zealand med Risskov Rejser.

Udover at gratis overnatninger giver et lækkert plus i rejsebudgettet, er det også en genial genvej til superfede lokaloplevelser. Et andet plus er, at du her kan supplere dit indkøb i supermarkerne på billigste og bedste vis. Her er det nemlig muligt at udforske den stolte new zealandske vinarv og købe et par flasker til rejsen til billige penge. Og det er et godt tip at skrive sig bag øret, hvis du vil skåle på en skøn ferie, da alkohol i New Zealand ellers kan være smådyrt. Du kan også supplere op med frisk frugt til rejsen. Var det f.eks. noget med New Zealand-ikonet, en kiwi? Plukket direkte fra træet? Ja, så kan du glæde dig over at slå både overnatning, oplevelser og indkøb med ét smæk.

4. Tid, rum og råd til en ferie for både børn og voksne

Autocampere i New Zealand fås i mange forskellige størrelser – og derfor er ferieformen også perfekt, hvis man gerne vil rejse med børn til New Zealand. Ikke kun fordi der er plads til, at store som små kan hygge sig sammen i autocamperen, men også fordi autocamper-feriens mange prisbevidste fordele faktisk gør det til en relativt sparsommelig ferieform – blot i de mest vidunderlige omgivelser, du kan drømme om.

Find de gamle dyder som brætspil, en dag på stranden eller en tur på legepladsen frem. Åbn en flaske vin, sæt jer i græsset og nyd udsigten eller solstrejfene på kinderne. Og glæd jer over, at rejsen kan tages i alles tempo. Når I hjemmefra er blevet enige om ruten, og de største seværdigheder er plottet ind i rejseplanen, er der nemlig fuld plads til improvisation! Gør f.eks. holdt ved uventede naturoplevelser, der fanger opmærksomheden, nyd en forfriskende dukkert, når de smås tålmodighed slipper op eller snup en frokost i det fri, når maverne rumler.

En autocamper-ferie er kort sagt den perfekte familieferie med tid, rum og råd til at være sammen i det tempo, der passer jer.

Indflyvning med smuk udsigt over Queenstown

5. Bestil, når prisen er bedst

Hvorfor ikke bestille ferien, når du får allermest for pengene? Der er mange penge at spare alene ved det tidspunkt, du bestiller din rejse! Rejs f.eks. uden for højsæsonen eller bestil din rejse op mod 10-11 måneder forud for afrejse. Det gælder altså om at finde forventningens glæde frem, for det er aldrig billigere at vente til tættere på afrejsen. Prisen falder ikke, sådan som du f.eks. kan være heldig med charterrejser. 

Bestiller du din rejse via en rejseekspert, kan du desuden få ekstra hjælp til at vælge afrejsen, så du får den bedste pris. Så er du også sikker på ikke at misse nogen skarpe rabatter eller øvrige fordele, du ellers kunne have fået med i pakken. For det ville da være en skam, ikke sandt?

Coromandel, New Zealand - Risskov Rejser

Find din rejse til New Zealand

En prisbevidst autocamper-ferie er altså kort fortalt din genvej til et uforglemmeligt rejseeventyr i New Zealand, der ikke får rejsebudgettet til at eksplodere. Så vil du opleve vidunderlige New Zealand, samtidig med at du sparer tusindvis af kroner på rejsen?

Du finder alle vores autocamper-ferier i New Zealand her

Rækken af fordele ved en autocamper-ferie i New Zealand er lang. Men skulle du alligevel være mere til en rejse i bil med overnatning på hoteller, finder du her vores kør-selv-ferier i New Zealand.

Vil du hellere opleve New Zealand med dansk rejseleder, er dette også en mulighed. Du kan se vores rundrejser i New Zealand her.

Naturskøn vandring ad Hooker Valley-ruten i Mount Cook Nationalpark

Få inspiration til rejsen til New Zealand

En rejse til New Zealand er et minde for livet. Derfor skal minderne selvfølgelig være fyldt med alt det bedste! Men hvad er New Zealand kendt for? Og hvad skal man se i New Zealand? Du finder masser af inspiration til rejsen i New Zealand her.

Du har også altid mulighed for at deltage i gratis foredrag om New Zealand. Her får du masser af inspiration og uvurderlige tips til rejsen Down Under af Danmarks bedste rejseeksperter. 

Passer hjælpen dig bedst på telefon eller over tastaturet? Så kan du også altid få hjælp til planlægningen af din New Zealand-rejse af en af vores rejseeksperter på tlf. 70 22 66 00 eller mail verden@risskovrejser.dk. Uanset om du drømmer om at rejse til New Zealand sommer eller vinter, så står vi altid klar med hjælp til at skræddersy rejsen – helt gratis.

YouTube

Trustpilot