Firma – og grupperejser

Hvornår skal man bestille sin rejse til Canada?

Gert Nielsen var i sommeren 2019 på autocamper-ferie i Canada med sin kone og deres fælles veninde. Det er faktisk første gang, at de er i så god tid med bestilling af en rejse. I sommeren 2018 var de dog til autocamper-arrangement med Risskov Rejser, hvor de fik gode tips om, hvornår det bedst svarer sig at bestille rejsen – og det har bl.a. sparet dem i omegnen af 40 % på autocamper-lejen. Vi har taget en snak med Gert om Canada, gode priser, livet i en autocamper – og ikke mindst alle de små overraskelser, der gør en rejse uforglemmelig.

Første trin: Planlæg ruten!

Efter mange overvejelser og input fra Risskov Rejsers rejseekspert Helle Skovgaard Petersen, blev ruten planlagt: Med autocamper gik turen fra Calgary til Vancouver, hvor rejsen blev tilsat et ekstra element: Et krydstogt fra Vancouver til Seward i Alaska. Om det fortæller Gert: ”Det var rigtig spændende! Hubbard-gletsjeren var især flot, og jeg har aldrig set så blåt vand før! Nogle steder var ret turistet, men vores rejseekspert Helle havde på forhånd lavet en liste til os over steder, som lå lidt uden for de større byer. Der fik vi de store naturoplevelser,” fortæller Gert. Han fortsætter:

”Da vi så prisen på billetterne, tænkte vi godt nok, at den var lidt pebret – men det viste sig, at turen var alle pengene værd! Udsigterne var helt utroligt betagende. Den oplevelse ville vi absolut ikke have været foruden!

Gert på Athabasca-gletsjeren

”Vi havde planlagt den overordnede rute med Helle hjemmefra, og hun foreslog os f.eks. at køre en nordligere rute end planlagt. Det er vi rigtig glade for, for det var en meget smuk rute,” fortæller Gert.

Og selve turen i autocamper har også givet Gert og hans rejsefæller Tove og Conny én på opleveren: ”På køreturen fra Banff til Jasper var der bjergtoppe i alle retninger, og vi kunne slet ikke lade være med hele tiden at holde ind til siden for at stå ud og tage billeder. Der var hele tiden noget at se, og vi parkerede også autocamperen og gik nogle lange ture i naturen.”

Tove og Conny lader op på en rasteplads lidt syd for Banff

Slog til på det rette tidspunkt

Gert og hans rejsefæller plejer ikke at være i god tid med at bestille rejser, men denne rejse var anderledes: De havde nemlig fået nys om, at man skal være hurtigt ude, hvis man vil have frit valg på alle hylder og sikre sig en god pris på autocamper-ferien i Canada: ”Vi deltog i et autocamper-arrangement i Billund Lufthavn, som Risskov Rejser afholdt. Der fandt vi ud af, hvor meget man kan spare ved at bestille i god tid. Så lige dér tog vi faktisk beslutningen om at tage af sted!” afslører Gert. Til autocamper-eventen kunne man komme ind i en autocamper og se den indefra, og desuden var det muligt at stille spørgsmål til rejseeksperterne. Det er en mulighed, som flere og flere danskere benytter sig af, når der skal samles inspiration til rejsen – f.eks. til rejsedag om Canada i Vejle den 15. september.

Flot natur på Icefields Parkway

Næste rejse i kikkerten

Og hvad skal Gerts næste rejse være? Vi var ikke overraskede over Gerts svar: “Jo, vi har faktisk set os lune på “slå til nu”-tilbuddene til Canada, og det bliver også i autocamper denne gang.”

Vi glæder os til at hjælpe med at finde den helt rigtige rejse – måske skal vi også skræddersy en til dig?

Hvis du har fået mod på en autocamper-ferie i Canada, gælder det om at slå til i god tid, hvis du vil sikre dig lige præcis den rejse, som du drømmer om. Kontakt os på 70 22 66 00 eller verden@risskovrejser.dk og få en snak med en af vores dygtige rejseeksperter om dine muligheder for en fed Canada-rejse til en skarp pris.

YouTube

Trustpilot