Firma – og grupperejser
Angkort Wat-templet - Risskov Rejser

“Jeg forelskede mig i Cambodja fra bagsædet af en tuk-tuk”

Når vi laver rejser, laver vi rejser med hjertet og hjernen! Få et unikt indblik i tankerne, der ligger bag, når Risskovs mange spændende rejser bliver udarbejdet, og hvordan en idé kan opstå på bagsædet af en tuk-tuk, som det gjorde for produktchef Josefine Gudmann.

Familiebesøg i Cambodja - Risskov Rejser
Josefine Gudmann og familie foran Angkor Wat

Ved at kombinere Laos og Cambodja – to af Asiens mindst udforskede lande – i én rejse, får man en helt unik chance for at komme under huden på områdets helt særegne kultur og historie. Og ved at bruge en yderst erfaren rejseleder sikrer man sig, at de rejsende kommer hjem med en forståelse for de mange ligheder og forskelle de to lande imellem. 

Dette fortæller produktchef Josefine Gudmann, der bl.a. har Sydøstasien som ansvarsområde, og som har sammensat rundrejsen ”Laos & Cambodja”.

”Jeg blev helt forelsket i Cambodja fra bagsæderne af de mange tuk-tuk’er, som jeg kørte i på min rejse til landet. En af de helt store oplevelser var turen med tuk-tuk ud til det storslåede ruinkompleks Angkor Wat, hvor man, jo nærmere man kom de smukke ruiner, levende kunne forestille sig, hvordan det måtte have været for dem, der i sin tid fandt de imponerende ruiner fra Khmerrigets storhedstid, som de lå der, helt opslugt af junglen.” 

”Og denne oplevelse ville jeg for enhver pris have at gæsterne også skulle have, så det er selvfølgelig med tuk-tuk, man kommer hen til det imponerende tempelkompleks,” fortsætter Josefine.

For den kulturinteresserede med eventyr i blodet

Josefine forklarer, at programmet til rundrejsen ”Laos & Cambodja” med vilje er skruet sammen, så det appellerer til eventyreren, der gerne vil opleve autentiske ting, men som også gerne vil have indsigt i de lokale forhold og få ny viden. 

”De to lande gemmer på en rig, men også barsk historie, som vi selvfølgelig fortæller om uden omsvøb. Der venter en masse besøg i templer og museer, vi ser de to hovedstæder, men vi kommer også hjem til etniske minoriteter såsom H’mong-folket og besøger fiskerlandsbyer, så vi ser hvordan livet foregår på vandet og på landet. Det er stadig to lande, hvor turismen ikke har sat sine dybe spor endnu, så her kan man stadig opleve østens mystik, kultur og skønhed.”

Har du også fået lyst til at opleve de to spændende lande, kan du læse mere om rundrejsen ”Laos & Cambodja” her

YouTube

Trustpilot