Firma – og grupperejser

Rejseekspertens 3 tips til din Australien-rejse

Australien! Jeg har rejst over hele verden, men det kæmpestore kontinent med den helt utroligt hjertelige befolkning er nok en af mine yndlingsdestinationer. En rejse til Australien sætter spor i de fleste, og jeg vil anbefale det til alle typer rejsende. Hvad end det er eventyrlyst, sol og varme, naturoplevelser, historie, kultur, de imødekommende ”aussies” eller noget helt andet, der lokker dig, så tag afsted! Du vil aldrig fortryde en rejse til Australien. Jeg giver dig her 3 tips, som gør rejsen til en endnu større oplevelse.

Kænguruer på Kangaroo Island - Australien - Risskov Rejser

1. Vær hurtigt ude

Når det gælder Australien-rejser, er der ikke noget med at ”have is i maven” og vente til sidste øjeblik med at bestille. Som tommelfingerregel er det bedst at bestille 10 måneder i forvejen, hvis man vil have billige billetter, som samtidig opfylder ens andre ønsker til destination, tidspunkt, flyselskab osv. Det kan kun betale sig at være i god tid her. Alle detaljerne kan du sagtens vente med at få styr på til senere – og dem sørger vi selvfølgelig også hellere end gerne for.

2. Udnyt dit stopover

”Hvad er et stopover?”, bliver jeg nogle gange spurgt. Et stopover er simpelthen et kortvarigt ophold i forbindelse med en længere flyrejse, hvor man mellemlander i en lufthavn og flyver til sin endelige destination – i dette tilfælde Australien. Der er flere fordele ved et stopover: Du får et ekstra skud kultur i et andet land – dit stopover kunne være i Dubai, Singapore eller Qatar – og de ekstra døgn her vil hjælpe dig til at akklimatisere til den nye døgnrytme, så du undgår jetlag. Og så koster det ikke ret meget ekstra end at flyve direkte videre til Australien!

Operahouse Sydney

3. Flyv indenrigs og nå mere

I et spil lande-tetris ville man kunne placere Danmark 175 gange og stadig ikke udfylde samme areal som en enkelt Australien-brik. Med andre ord: Australien er kæmpestor! Det betyder, at det f.eks. er oplagt at tage på roadtrip og udforske de smukke kyster i bil eller motorhome. Landet er dog mindst lige så oplagt at udforske uden fire hjul. Hvis man f.eks. drømmer om at snorkle ved Great Barrier Reef, men også gerne vil helt tæt på aboriginernes kultur ved Ayers Rock/Uluru og også lige se Operahuset i Sydney, så er det en god idé at tage på en kombi-ferie, hvor man flyver indenrigs. Afstandene i Australien er nemlig så enorme, at det vil tage rigtig lang tid at køre til de forskellige seværdigheder, hvis man gerne vil have det hele med. Vi hjælper selvfølgelig med logistikken, så du kommer sikkert og trygt fra a til b og kan koncentrere dig om at opleve.

Har du også fået lyst til at udforske Australien? Så tag et kig på mulighederne her: 

Autocamper i Australien – den ultimative frihed på fire hjul. Her “bor” du i køretøjet.

Bil i Australien – roadtrip og overnatninger på hoteller, lodges, safaritelte, hytter … you name it, we find it.

Rejseforslag inkl. fly – rejser, hvor transportformen varierer lige fra fly og tog til sejlbåde og luftballoner.

Dagsudflugter og guidede ture – krydr rejsen med en spændende guidet tur.

YouTube

Trustpilot