Firma – og grupperejser

Rejseekspertens 6 bedste råd til rejsen Over There

Der er 6 ting, du ikke må glemme på din rejse til USA eller Canada! Og det er rejseekspertens bedste råd naturligvis! Rejseekspert Thomas Kirkeby Krogh har i snart 20 år hjulpet gæster af sted på skræddersyede rejser, så han ved alt om, hvordan du sikrer dig den bedste ferie i Nordamerika. Skriv dig derfor disse 6 gode råd bag øret, når du på egen hånd sætter kurs mod nye rejseeventyr Over There.

1. Få lokale oplevelser med Harvest Host helt gratis

Brug Harvest Host som et alternativ til de traditionelle campingpladser i USA på autocamper-ferien. Hos os får du et gratis Harvest Host-medlemskab, så du kan sige godnat og godmorgen til helt unikke oplevelser, fordi du eksempelvis bor på lokale vin- og bondegårde.

2. Få plads på campingpladserne

Rejser du med autocamper i højsæsonen, så book dine campingpladser på forhånd. Særligt omkring nationalparkerne, der er velbesøgte. Så undgår du at nå frem til den nedslående melding om, at alt er udsolgt.

3. Gør køretiden rar for alle på kør-selv-ferien

Vær realistisk i valg af størrelse af bil. Det er vigtigt, at der er god plads til både passagerer og bagage. Sørg også altid for masser af underholdning til børnene på bagsædet – det gør køredagene sjovere for alle.

4. Spar penge på mad med udsigt

Rejser du i autocamper, så kør i Walmart og fyld køleskabet på amerikansk manér. Der er mange penge at spare, når du laver maden selv i stedet for at spise hvert måltid på en restaurant. Samtidig har du fordelen ved selv at bestemme, hvilken udsigt du skal nyde dit måltid til.

5. Afsæt god tid til at tage på opdagelse

Planlæg ikke for lange køredage – men prioritér at have god tid til at opleve de steder, du besøger. Saml også gerne tips og idéer til de bedste oplevelser ved de lokale Visitor Centers. Så slipper du også for at have alt planlagt i mindste detalje hjemmefra.

6. Spar penge på GPS’en

Hent appen CoPilot, der er en glimrende GPS-app. Den koster cirka 100 kr. at hente og fungerer offline, så du ikke skal bruge hverken internet eller data for at kunne finde vej. Det er meget billigere end at leje/købe en GPS.

Vil du have flere af Thomas’ rejsetips?

Thomas er fuld af skarpe råd til rejsen, og han deler gerne ud af dem, når du skal have planlagt din rejse på egen hånd. Vi skræddersyer nemlig dine rejseoplevelser kvit og frit, og du får altid gode råd og inspiration til seværdigheder på ferien. Du finder inspiration til din rejse til USA eller Canada her, og du vælger frit, om du vil køre i bil eller autocamper.

USA på egen hånd

Canada på egen hånd

Når der er styr på rejsedrømmene Over There, hjælper Thomas eller en af vores andre rejseeksperter med at sammensætte det til den helt rigtige rejse for dig.

Du er også altid velkommen til vores spændende rejseforedrag, hvor du får gode tips og skøn inspiration af vores rejseeksperter.

Se alle aktuelle datoer i kalenderen her

Om rejseekspert Thomas

Siden barndommen har jeg haft en stor interesse for at rejse og opleve andre lande. Derfor er det perfekt for mig at arbejde med skræddersyede rejser, da jeg kombinerer min passion for at rejse og give min erfaring videre.

Jeg har snart 20 års erfaring med at hjælpe folk afsted på skræddersyede eventyr, og især USA har jeg en forkærlighed for at arrangere rejser til, da jeg har et særligt forhold til landet.

Jeg har blandt andet arbejdet som au pair i et år hos en amerikansk familie i Pennsylvania, hvor jeg fik kulturen helt ind under huden, og så har jeg kørt landet tyndt i både autocamper og bil – både med og uden familie. Og jeg er slet ikke færdig endnu med at rejse til USA!

YouTube

Trustpilot