Firma – og grupperejser
Moraine Lake, Risskov Rejser

Rejseeksperternes bedste tips til Canada!

Canada kan vi bare ikke få nok af! Landet har tidligere været et noget overset rejseland, men har mindst lige så meget at byde på som storebror USA med sine mange fantastiske nationalparker, den gode infrastruktur og de spændende storbyer som Toronto og Vancouver.

At rejse er vores passion, og vi rejser ikke kun for fornøjelsens skyld. Vi rejser også for at være opdaterede og have førstehåndskendskab, så du er sikret en rådgivning i topklasse. Vores erfaring og viden er guld værd for dig, når ferien skal planlægges, og vi ser frem til at dele vores oplevelser og passion med dig.

Vi har fået vores Canada-eksperter til at komme med deres bedste tips og tricks til en rejse til storslåede Canada, så du er godt klædt på til din næste rejse.

Gør som rejseekspert Pia Egsgaard og overnat på et helt ekstraordinært sted - f.eks. på et naturskønt lodge

Pia Egsgaard

Hvor/hvordan har du rejst rundt i Canada?
Jeg har bl.a. rejst på østkysten ved smukke Nova Scotia og har også udforsket det vestlige Canada, hvor jeg kørte rundt med bil på Vancouver Island og dernæst autocamper i British Columbia og Alberta.

Din personlige top-tre over Canada-oplevelser?
Mit ophold på et lodge var helt fantastisk, fordi det lå så afsides lige midt i naturen, så der aldrig var langt til naturoplevelserne. Derudover tabte jeg fuldstændig pusten på en hvalsafari ved Victoria med 100+ spækhuggere! Og det at kunne opleve grizzlybjørne og sorte bjørne i det fri er helt unikt.

Dit uundværlige rejsetip til Canada?
Tag dig råd til en helt særlig oplevelse i form af en overnatning et helt ekstraordinært sted – det er alle pengene værd.

Trine Vennekilde - Risskov Travel Partner
Trine Vennekilde

Trine Vennekilde

Hvor/hvordan har du rejst rundt i Canada?
Jeg har bl.a. boet i Toronto en overgang, og jeg har rejst rundt med min familie i det vestlige og østlige Canada, hvor vi både kørte rundt i bil, men også kombinerede med bus og tog, så vi kunne dække længere strækninger.

Din personlige top-tre over Canada-oplevelser?
At naturen i Canada fortsat er så vild og uberørt har givet mig to af de bedste oplevelser, nemlig at se bjørne gå stille og roligt forbi i vejkanten og en hvalsafari i Zodiacbåd fra Victoria, hvor der var massevis af spækhuggere. I Toronto var det at spise middag højt oppe i CN Tower med en uforlignelig udsigt over byen.

Dit uundværlige rejsetip til Canada:?
Vælg en unik overnatning et par gange undervejs på din rejse. Der findes mange lodges, hytter og teltlejre, som oftest er lidt dyrere, men som har den bedste beliggenhed ude i naturen.

Rejseleder Helle Skovgaard Petersen
Helle Skovgaard Petersen

Helle Skovgaard Petersen

Hvor/hvordan har du rejst rundt i Canada?
Jeg har både boet der, været på den klassiske familietur og så har jeg arbejdet som rejseleder i fire sæsoner – så jeg kender landet ret godt.

Din personlige top-tre over Canada-oplevelser?
Jeg vandrede turen over Wilcox Pass, der ligger i Jasper National Park, i de flotteste omgivelser, der næsten gjorde, at man blev forpustet bare af at kigge. Jeg har også redet side om side med bjørne i bjergene, hvilket klart kan anbefales! Og så bare de fantastiske endeløse udsigter med bjerge, floder og søer, der venter overalt.

Dit uundværlige rejsetip til Canada?
Det er kort og præcist – husk vandrestøvlerne! Skulle du glemme det gode fodtøj, kan du dog heldigvis glæde dig over, at canadierne er udendørsmennesker, så du kan altid købe dig noget godt og billigt friluftsudstyr derovre.

Jane Bering Smedsrud

Jane Bering Smedsrud

Hvor/hvordan har du rejst rundt i Canada?
Jeg har både været af sted i mine unge dage på roadtrip med en god veninde og også efterfølgende med mand og børn i bil – så jeg kan garantere, at Canada er for alle aldre.

Din personlige top-tre over Canada-oplevelser?
At være på bjørnesafari ved Blue River i British Columbia, nationalparken Wells Gray med de mange vandfald, gletsjersøen Emerald Lake, Yoho National Park i de canadiske Rocky Mountains samt Østcanada – det er alt for svært at vælge, for der er så meget smukt!

Dit uundværlige rejsetip til Canada?
Man skal opleve de smukke nationalparker – og ikke kun dem, som alle ser (Jasper og Banff) – da de andre parker har SÅ meget at byde på. Det er også en god idé at kombinere sin tur med det smukke østlige Canada, som har nogle fantastiske byer som Québec, Montreal, Ottawa samt Niagara Falls.

Bliv inspireret til din næste rejse til Canada

Er du til rundrejser med dansk rejseleder, finder du her en samlet oversigt. Du kan også gå på opdagelse blandt vores kør-selv-ferier i Canada, eller se hvilke autocamperferiervi har i Canada. Se også, hvilke ture og udflugter til Canada, vi kan tilbyde dig. Vil du helt ind i den uspolerede canadiske natur på et skønt lodge eller på bjørnesafari? Så klik her og bliv inspireret.

Fandt du ikke, hvad du søgte? Så kan du altid ringe 70 22 66 00 eller skrive til verden@risskovrejser.dk, så får du fat i en af vores dygtige rejseeksperter.

YouTube

Trustpilot