Firma – og grupperejser
Rejsetrends for 2023

Rejsetrends: Dét vil vi opleve i 2023

Rejseeksperterne spår: Disse rejser kommer til at hitte i 2023!

Vores rejseeksperter har kigget mod både fjerne horisonter, vores nordiske naboer og ældgamle riger for at spå om det kommende års helt store rejsetendenser. Og de er ikke i tvivl om, hvad der kommer til at hitte i 2023! 

Læs med her i blogindlægget, når rejseeksperterne fortæller, hvilke rejsetrends du skal hoppe med på, når det nye år melder sig.

Og psst! Du kan godt glæde dig, for der er masser af fantastiske, eventyrlige, naturskønne og autentiske rejseoplevelser i sigte!

De største rejsetrends i 2023

Rejseekspert Henrik Rovsing Ketting i Alaska

Henrik spår: Vi vil helt, helt tæt på naturen

“Vi mærker en stærkt stigende interesse for rejser, hvor naturen er i højsædet – vi vil tæt på og HELT tæt på. De sidste par år med corona og nedlukninger verden over har virkelig fået os til at genfinde glæden ved naturens undere. Vi vil mærke bjergenes rene luft i lungerne. Vi vil vågne op til naturens pragt. Og vi vil begejstres, når vi pludselig ser en bjørn fange laks i en brusende flod.

Vores rundrejse Canada & krydstogt til Alaska opfylder dette til fulde – både til lands og til vands. Derudover har vi et omfattende udvalg af rejser til Canada, som altid er garant for storslåede naturoplevelser, der fuldstændig tager pusten fra dig. Uanset om du er til det kulturelle og historiske østlige Canada, den smukke og betagende natur i vest eller den spektakulære kyststrækning op til Alaska, ja så venter storheden i Canada i 2023.”

– Henrik Rovsing Ketting, produktchef for rundrejser til Canada og USA

Rejs med i 2023 – og kom helt tæt på naturen i Canada ⬇️

Se rundrejsen “Canada & krydstogt til Alaska” her 

Se alle rundrejser til Canada med dansk rejseleder her 

Du kan også opleve Canada på en rejse på egen hånd. Se dine rejsemuligheder:

Find din kør-selv-ferie i bil i Canada her 

Find din kør-selv-ferie i autocamper i Canada her

Anne Kathrine Knudsen i båd

Anne spår: Vi søger det nære, autentiske og enkle

“Vi ønsker store oplevelser i naturen, væk fra menneskemængden. Vi savner det enkle og det autentiske, vi vil ha’ ren luft, store vidder og aktiviteter udendørs. Vi vil væk fra hverdagens stress og massive bombardement fra de teknologiske platforme. Vi ønsker lidt at vende tilbage til tiden, da vi havde god tid og kom hinanden mere ved.

Der er en stigende interesse for at fordybe sig – mærke roen og følelsen af at være en lille brik i naturens store univers. Følelsen af at opdage naturens mange vidundere.

De sidste par år, hvor verden har været vendt på hovedet, har vi genfundet meget af lige netop dette hos vores nordiske naboer. Vi har fået øjnene op for, hvor mange fantastiske oplevelser, der er i vores nærområde – kun en kort flyvetur væk. Derfor tror jeg på, at vores rundrejser til Island og rejser til Norge bliver virkelig populære igen i år.”

– Anne Kathrine Knudsen, produktchef for rundrejser til Island og Norge

Rejs med i 2023 – og fortab dig i roen, naturen og det enkle liv i Island og Norge ⬇️

Se rundrejsen “Det bedste af Island” her 

Se rundrejsen “Det bedste af Nordnorge – Nordkap, Lofoten & Lapland” her

Du kan også opleve naturens fantastiske trylleshow på en nordlys-rejse til enten Island eller Norge:

Oplev nordlyset på en rundrejse i Island

Oplev nordlyset på en rundrejse i Norge 

Rejseekspert Lonny Ulberg Lind på Sicilien

Lonny spår: Vi vil opleve nye sider – men stadig have hele pakken

“Sicilien er helt sin egen – et stykke uspoleret og autentisk Italien. Og lige netop fordi Sicilien ikke er den typiske Italien-destination står den på mange af vores gæsters ønskeseddel. Mange rejsende ønsker at opdage nye og mindre kendte sider af traditionelle rejsemål – men vi vil stadig have hele pakken. Derfor tror jeg på, at Sicilien bliver et af vores helt store hit i 2023.

For på Sicilien er der en super balance mellem kulturelle og historiske seværdigheder, flotte naturoplevelser og charmerende italiensk byliv – og så flyver vi fra både Billund og København. Et godt miks, der er meget efterspurgt.

Derudover er sæsonen lang, fordi Sicilien ligger så sydligt. Man får derfor en lang rejseperiode at boltre sig i – også på tidspunkter af året, hvor der ikke er mange andre turister.”


– Lonny Ulberg Lind, produktchef for rundrejser til Italien

Rejs med i 2023 – og opdag nye sider af Italien ⬇️

Rejseekspert Josefine Gudmann på cykeltur i Vietnam

Josefine spår: Vi vil på nye eventyr i fjerne riger

“En af 2023’s helt store rejsetendenser bliver, at vi drømmer os på rejseeventyr i fjerne riger – og til fremmede sider af lande, vi allerede elsker. Vi vil fascineres af de fængslende myter om gamle faraoer, vi vil på tidsrejser til gamle kejserriger, og vi vil forelske os på ny i lande, befolkninger og lokale køkkener. Og vi tør endelig igen drømme os langt væk til fremmede himmelstrøg.

Jeg har for eksempel selv været på flere rejser i Vietnam, og vi har haft stor succes med at sikre vores gæster fantastiske rejseoplevelser i Vietnam igennem årenes løb. For Vietnam er et land, som folk fascineres af, og som de fleste gerne vil tilbage til, da det har så meget at byde på. Og den tendens ser vi stadig.

Derfor har vi sammen med vores rejseleder Torben Folkmann sammensat en ny rejse, som kommer til nye områder, vi ikke har besøgt før. En rejse, hvor man virkelig oplever Vietnams mangfoldighed.

Torben sagde, da han lige kom hjem efter at have rejst turen igennem: ”Det er som at blive forelsket på ny og som at opleve Vietnam helt forfra igen – hold da op, hvor har dette land og befolkning meget at byde på” – dette sagt af en mand, der har rejst i landet mere end 110 gange.

Dét er helt sikkert en rejsetendens, vi vil se mere af i 2023.”

– Josefine Gudmann, produktchef for rundrejser til Vietnam, Japan og Egypten

Rejs med i 2023 – og tag på nye eventyr under fremmede himmelstrøg ⬇️

Rejseekspert Peter David Jensen i Peru

Peter spår: Vi vil maksimere eventyret med højdepunkter i flere lande

“Efter et par år, hvor manges rejseplaner har været sat på pause, drømmer vi nu om at maksimere eventyret. Vores fantastiske verden ligger atter for vores fødder og venter bare på at blive opdaget! Det har sat fut i drømmerejserne – og vi vil have mest muligt med.

Jeg tror derfor, vores store rundrejse til Sydamerika bliver et af det kommende års helt store hit, for den rammer rejsetendensen fuldstændig.

På rejsen får man de største oplevelser fra Sydamerika – i hele 4 lande. Det er unikt at kombinere den gamle Inkahovedstad Cusco og ikke mindst Machu Picchu i Andesbjergene med naturvidunderet Iguazú og de berømte byer Buenos Aires og Rio De Janeiro.”

– Peter David Jensen, produktchef for rundrejser til Sydamerika

Rejs med i 2023 – og få oplevelser i flere lande på samme rejse ⬇️

Få fantastiske rejseoplevelser i både Peru, Chile, Argentina og Brasilien på rundrejsen “Den store Sydamerika-rejse” her

 

Vil du hellere opleve Europa, kan du besøge flere lande på samme rejse på disse rundrejser med dansk rejseleder:

Oplev Estland, Letland og Litauen på rundrejsen “Baltikum – Østersøens perle” her

Oplev Sverige, Finland og Estland på rundrejsen “Eventyr i Østersøen – Stockholm, Ålandsøerne & minikrydstogt til Tallinn” her

Oplev Serbien, Bosnien-Hercegovina, Montenegro og Kroatien på rundrejsen “Den store Balkan-rejse” her

Rejsetrends i 2023 – her rejser vi hen i 2023

Hvor går din rejse hen i 2023?

Rejseeksperterne er ikke i tvivl, når de kigger i krystalkuglen og skuer mod det nye års helt store rejsetendenser.

  • Vi vil have naturen helt tæt på
  • Vi vil genfinde roen og fordybelsen i det nære, det autentiske og det enkle
  • Vi vil opdage nye sider af kendte rejsemål
  • Vi drømmer os atter endelig af sted til fjerne himmelstrøg, hvor nye eventyr venter
  • Og sidst, men ikke mindst, så længes vi efter at maksimere rejseventyret med oplevelser i flere lande

Men hvad drømmer du om i 2023? Hvordan ser dine rejsedrømme ud? 

Hvad end du er med på 2023’s helt store rejsetrends eller ej, så finder du årets drømmerejse hos os. Du kan se hele vores udvalg af rundrejser med dansk rejseleder og kør-selv-ferier i bil eller autocamper her

Du er også altid velkommen til at ringe til en af vores dygtige rejseeksperter på tlf. 70 22 66 00 eller kontakte os på verden@risskovrejser.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

YouTube

Trustpilot