Firma – og grupperejser

Indblik i en ny virkelighed: Vi arbejder sammen – hver for sig

Da Mette Frederiksen gik på talerstolen d. 11. marts og lukkede Danmark ned, blev både din og vores hverdag forandret. Men da vores Udenrigsminister blot to dage senere lukkede grænsen og opfordrede alle danskere til at komme hjem, blev vores forandrede hverdag pludselig også til en usædvanlig hektisk hverdag, hvor vores medarbejdere arbejdede i døgndrift for at få annulleret kommende rejser og få alle vores rejsende sikkert hjem fra alverdens lande.

Alle er nu kommet godt hjem til Danmark, og hvad laver vi egentlig så, når vi nu ikke kan sende vores gæster ud i verden lige nu? Vi har taget en snak med fire af vores medarbejdere, og giver dig her et indblik i vores nye virkelighed.

Mød Jane

Navn og stilling:
Jane Bering Smedsrud, Rejseekspert

Hvor arbejder du fra?
Jeg sidder faktisk på vores kontor i Randers og arbejder i denne Corona-tid.

Hvordan ser din arbejdsdag ud?
Jeg bruger en stor del af min dag på at lave tilbud til kunder, som gerne vil til Australien eller New Zealand. De skal først afsted i slutningen af i år eller i starten af næste år, så folks bekymringer er ikke så store. Alle tror på, at verden igen er mere eller mindre normal til den tid. Det er enormt dejligt at snakke med sådanne mennesker i en tid, hvor der ellers ikke er mange, som kommer med positive udmeldinger. Jeg har solgt rejser Down Under alle dage i denne uge, så det løfter mit humør helt vildt.

Hvad er det mest positive, du har oplevet under Corona-krisen?
For mig er det positivt, at de kunder som jeg snakker med, rigtig gerne vil ud i verden. De har selvfølgelig ikke lyst lige nu, men rejselysten er bestemt ikke død derude, og det gør mig enormt glad. De siger alle sammen: “Der er ikke noget, vi hellere vil end støtte jer, og vi skal nok komme tilbage næste gang, vi skal ud og rejse.” Det gør mig både rørt og stolt i en ellers meget svære tid.

Hvis verden var normal lige nu, hvor ville du så gerne rejse hen?
Så skulle jeg helt sikkert til USA igen. Jeg havde faktisk planlagt en rejse til USA sammen med min datter i næste måned, men det kommer nok ikke til at ske desværre. Så når det igen er muligt, så skal jeg helt sikkert have hende med derover.

Mød Lonny

Navn og stilling:
Lonny Ulberg Lind, Produktchef

Hvor arbejder du fra?
Jeg arbejder på mit hjemmekontor i Dronningborg.

Hvordan ser din arbejdsdag ud?
Jeg sidder faktisk og laver nye Europa-rejser til 2021. Selvom Europa lige pt. er lukket fuldstændigt, så kommer der jo en dag, hvor vi igen skal ud i verden. Jeg skal sørge for, at Risskov Rejser har Danmarks bedste Europa-rundrejser til den tid. Derudover laver jeg tilbud til virksomheder og foreninger, som skal ud og rejse. De er ofte ude i god tid, så de først afsted til efteråret eller i 2021, og de tror heldigvis på, at verden igen er åben, når de skal afsted.

Hvad er det mest positive, du har oplevet under Corona-krisen?
Jeg bruger megen tid på telefonen, hvor jeg snakker med kunder, som allerede har bestilt en rejse. De har alle stor forståelse for situationen. Jeg havde frygtet meget værre, men jeg har kun oplevet positiv feedback. Så jeg vil da gerne lige sige stor tak til vores kunder. Vi er jo alle i samme båd lige nu, og så er det simpelthen så fedt at opleve det gode sammenspil og fællesskab, vi har med vores kunder.

En anden positiv ting er faktisk kundernes store optimisme. Selvom hverken de eller jeg kan spå om fremtiden, så tror alle på, at de nok skal komme afsted på deres rejse, hvis den ligger blot nogle måneder ud i fremtiden. Den optimisme smitter og gør, at jeg har et smil på læben i min hverdag

Hvis verden var normal lige nu, hvor ville du så gerne rejse hen?
Madrid
– helt sikkert. Jeg skulle faktisk have været i Madrid netop nu på en inspirationstur, men det må vente til verden igen er åben.

Mød Jacob

Navn og stilling:
Jacob Küsch, Rejseekspert

Hvor arbejder du fra?
Jeg sidder hjemme i Brabrand.

Hvordan ser din arbejdsdag ud?
Jeg sidder i høj grad og hjælper kunder med fremtidige rejser. Her forsøger jeg på bedste vis at svare på alle de spørgsmål, folk har angående denne Corona-krise, og hvordan de er stillet på deres kommende rejser. Derudover kommer der også nye forespørgsler ind – selvfølgelig ikke så mange, som der plejer, men der er alligevel nogle stykker. Så sent som i går sendte jeg et tilbud afsted til en ansat i sundhedsvæsenet, som gerne vil til Canada til juli. Det er skønt, at også nogle fra den lægefaglige verden tror på, at det hele bliver normalt inden for en overskuelig fremtid.

Hvad er det mest positive du har oplevet under Corona-krisen?
Det mest positive er, når jeg snakker med nogle kunder, som frustreret ringer ind og vil have svar på noget angående deres rejse og økonomien i det. Når jeg får forklaret dem, at de er sikret, og at deres penge ikke er i fare, så kan jeg mærke på dem, at de er meget mere trygge. De siger også tit, “Hvor er det godt, vi købte en rejse hos jer, det er der virkelig stor tryghed ved.” Sådanne kommentarer varmer, og folk er også flinke til fx at gå på Trustpilot og skrive en god kommentar i de her tider. Man kan virkelig mærke, at kunderne også vil os det bedste.

Hvis verden var normal lige nu, hvor ville du så gerne rejse hen?
Jeg har aldrig været i Alaska. Det er et af de få steder, hvor jeg endnu ikke har været i USA, så det kunne jeg vildt godt tænke mig.

Mød Tinna

Navn og stilling:
Tinna Bindesbøl Thomsen, Salgssupervisor for rundrejser

Hvor arbejder du fra?
Jeg arbejder fra mit hjem i Skæring.

Hvordan ser din arbejdsdag ud?
Jeg har kunder i røret hele dagen og besvarer spørgsmål, som omhandler deres kommende rejser. Mange er selvfølgelig usikre på, hvordan de er stillet, og har brug for en snak med os. Den tager vi hellere end gerne, og kunderne er faktisk meget glade, når vi afslutter vores samtale. Det er dejligt, at man kan hjælpe på den måde.

Hvad er det mest positive, du har oplevet under Corona-krisen?
Jeg har mange kunder, som ringer ind og siger enten, “Ja, vi skal jo holde hjulene igang, og vi er utrolig glade for jer, så vi vil gerne købe en rejse,” eller “Vi har bestilt en rejse her i maj – i stedet for at aflyse, så vil vi gerne flytte den til efteråret.” Det er bare så motiverende med den opbakning lige nu. Det gør arbejdsdagen meget sjovere.

Hvis verden var normal lige nu, hvor ville du så gerne rejse hen?
Jeg vil gerne rejse til New Zealand igen. Jeg var der for 10 år siden, og drømmer bare om at komme tilbage.

____________________

Husk, at selvom mange af os arbejder hjemmefra, så sidder vi stadig klar til at hjælpe dig. Ring til os på 70 22 66 00 eller skriv en mail til verden@risskovrejser.dk.

 

YouTube

Trustpilot