Firma – og grupperejser

Sov dig til store oplevelser – her skal du overnatte på din rejse i USA

Ranch, lodge, inn eller glamping? Læs med og bliv klogere på, hvorfor du har helt unikke oplevelser i vente, når du vælger en af disse typer overnatning på din rejse i USA.

En rejse på egen hånd igennem USA er en rejse igennem store og mindeværdige oplevelser. Og hvorfor ikke tilføje dine overnatninger til listen af oplevelser, du vil tænke tilbage på, selv længe efter du er kommet hjem igen? For findes der noget mere magisk end at lyne teltdugen op til Zion National Parks dramatiske landskaber og mærke den friske morgenluft i lungerne, mens naturen vågner omkring dig? Eller lukke øjnene under præriens altomfavnende stjernetæppe efter en dag som cowboy på hesteryg? I USA venter der masser af muligheder for overnatninger på helt unikke og uforglemmelige steder, der danner base for nogle af feriens største oplevelser.  

Læs med og inspireret til, hvorfor du kommer helt tæt på naturen, når du vælger glamping. Hvorfor du får en unik og autentisk oplevelse, langt væk fra alle andre, når du bor på en ranch. Hvorfor en lodge sikrer dig den hyggeligste amerikanske atmosfære. Og hvorfor en inn er overnatningen for dig, hvis du søger et charmerende stop for natten i hjulsporene af dine forgængeres rejse ad USA’s landeveje.

Glamping – den ultimative luksus midt i naturen

Vågn op i Zion National Parks smukke natur

Vil du gerne sove i telt og opleve naturen helt tæt på, men er ikke så vild med idéen om at slå telt op, puste luftmadrasser op og spise dåsemad? Så er glamping det perfekte ophold for dig. Glamping er en luksuriøs form for camping, hvor teltet allerede er slået op, der er en behagelig seng at sove i og mulighed for eget bad og toilet. Det er derudover også muligt at få morgenmad, frokost og aftensmad med, så du ikke skal tænke på andet end at nyde den spektakulære natur omkring dig.

Glamping er derfor inden for de senere år blevet en populær form for overnatning, hvor du ankommer til et spektakulært naturområde. 

Her skal du vælge glamping:

 • Grand Canyon 
 • Yellowstone National Park
 • Zion National Park
 • Moab i Utah
 • Mount Rushmore
 • Great Smoky Mountains
 • Glacier National Park
 • Lake Powell Canyon
 • Bryce Canyon 

Alle disse steder har dét tilfælles, at de sikrer dig nogle af USA’s største naturoplevelser lige uden for teltdugen. Dette er samtidig med, at du ikke skal gå på kompromis med komforten. Glamping er den ultimative form for luksus midt i naturen!

Find mere inspiration til den glamping-oplevelse, der passer til lige netop dine ønsker lige her!

Oplev Wildcatter Ranch nær Dallas

Bo i autentisk cowboy-stil på en ranch

Kan du godt lide det autentiske USA, så er du nødt til at prøve at overnatte på en ranch. På en ranch kan du udleve din indre cowboy på hesteryg. Samtidig kan du lære at kaste med lasso, skyde lerduer og se solnedgangen over det smukkeste landskab. Vil du hellere slappe af i de flotte omgivelser og suge alle indtryk til dig, så er der også rig mulighed for dette på en ranch.

I USA finder du ranches i ægte western-stil med vidtstrakte landskaber og rustikke værelser. Du kan opleve “Det vilde vesten” forskellige steder rundt om i USA ̶  her skal du vælge at overnatte på en ranch:

 • Sydstaten Texas
 • Ørkenen i Arizona
 • I den smukke nationalpark Zion
 • I det sydlige Utah
 • Naturskønne omgivelser i Gateway Canyon

Giv dig selv en oplevelse for livet og mærk den vaskeægte cowboy stemning med et ophold på en ranch i USA.

Se udvalget af ranches lige her!

Bo på det historiske Ahwahnee Hotel

Oplev ægte amerikansk hygge med et ophold i en lodge

At bo på i en lodge er bestemt en oplevelse værd. Det er hyggeligt, men luksuriøst på samme tid. Det er som at træde ind i en gammel amerikansk film, hvor der er ild i pejsen, stearinlysene er tændt, og man drikker en kop varm kakao i sofaen. Er det ikke indbegrebet af hygge? Nyd nogle afslappende timer i lodgens lounge, eller gå på opdagelse i naturen, der indrammer oplevelsen helt perfekt.

En lodge er karakteriseret ved den rustikke bygning, der som regel ligger et naturskønt sted, hvor mange gæster kommer for at jage eller fiske. Du kan for eksempel tage på ophold i en lodge i Yosemite National Park, hvor mange smukke naturoplevelser venter på at blive udforsket lige udenfor døren.

Bliv inspireret til dit næste ophold i en lodge.

Overnat i naturskønne omgivelser på Mammoth Inn

Overnat på en charmerende inn

I gamle dage var en inn en kro, hvor man som rejsende havde en overnatning, hvilket også indebar kost. Udefra ligner de fleste amerikanske inns stadig de gamle kroer, men deres faciliteter er ligesom et hotel.

Efter mange timer på landevejene i USA, er det helt perfekt at slutte dagen af med en overnatning på en inn. Du kommer til at opleve en stemning, som er ulig noget andet samtidig med, at du kommer til at bo komfortabelt med moderne faciliteter. Du kan for eksempel opleve Mammoth Mountain Inn, hvor du bor for enden af bjerget Mammoth. Dette indbyder til smuk natur med vandreture om sommeren og ture på ski om vinteren.

Her er et udvalg af inns, du skal overnatte på:

 • Monmouth Historic Inn som ligger ved Natchez, Mississippi

 • På Oak Alley Plantation ved Vacherie, Louisiana

 • Mammoth Mountain Inn i Mammoth Lakes, Californien

 • The Inn at Death Valley, som ligger i Death Valley National Park, Californien

Få mere inspiration til at vælge en af de charmerende inns i USA.

Få inspiration til mindeværdige overnatninger på din USA-rejse

Få en oplevelse, du vil huske i mange år fremover! Vælg en eller flere overnatninger på helt unikke overnatningssteder i USA ̶  om du er til naturoplevelser eller afslapning, så er der helt sikkert noget for enhver smag. Du kan se udvalget af ekstraordinære overnatningssteder i USA lige her.

YouTube

Trustpilot