Firma – og grupperejser
Mount Rushmore i South Dakota, USA

Vil du opleve USA som en rejseekspert?

Der er altid en god grund til at opleve mulighedernes land USA. Nedenfor følger en masse forskellige insidertips fra vores rejseeksperter, der har rejst landet tyndt, og netop derfor kender de fleste hjørner af landet. Uanset om du er til natur, kultur, afslapning eller familieferie, så er der altid noget at komme efter i det mægtige rejseland USA – og hos vores rejseeksperter!

Rejseeksperterne fortæller

Key West, USA - Risskov Rejser

3 hurtige fra rejseekspert Pia

Tættere på Mickey og Askepot
Hvis du skal afsted på en familieferie i Florida, er det et must at besøge alle de kendte tegnefilmsfigurer i Walt Disney World! Her vil jeg anbefale, at du bor på et af Disneys egne hoteller, da der med i prisen er inkluderet gratis shuttlebus og en times tidligere entré, så I slipper for de helt lange køer.

Sø, sump eller strand
Et af Floridas store naturmæssige trækplastre er naturparken The Everglades, hvor der bor tusindvis af alligatorer. Og vil du prøve en lidt anderledes Floridaoplevelse, kan du køre ind midt i staten, hvor der ligger en utrolig smuk ferskvandssø ved navn Lake Okeechobee. Her er livet roligt og afslappet, og det er en sjov kontrast til det mere livlige strandliv ved kysten.

På eventyr i Rocky Mountains National Park
Blot en lille times kørsel fra Denver ligger en sand perle – nemlig det bedste af bjergkæden Rocky Mountains, der er samlet i den lille nationalpark af samme navn. Sneklædte bjergtoppe, dybblå søer, tætte nåleskove … smukt! Tag vejen over bjergpasset i 3.700 m højde, hvor der ligger en lille café på toppen med panoramavinduer og en virkelig lækker chili con carne.

3 hurtige fra rejseekspert Jane

Sporvogne, snoede veje og søløver
San Francisco er en utrolig hyggelig by, og jeg vil anbefale, at du prøver at køre en tur i en af de klassiske gule sporvogne. San Francisco kan sagtens opleves til fods, men de mange bakker gør alligevel, at det er oplagt at køre rundt. Prøv eksempelvis linjen California Line, der kører gennem Chinatown eller kør med Powell/Hyde-linjen, der stopper ved Fisherman’s Wharf, hvor byens søløvekoloni holder til.  

Når du besøger Yellowstone National Park …
… er det en god idé at sætte et par dage af til besøget, da det er en kæmpestor park! Jeg vil anbefale, at du overnatter inde i selve parken på en af de mange lodges, hvor du eventuelt kan bo i to forskellige områder af parken, så du får set så meget som muligt. Hvis du er med autocamper, findes der også flere forskellige campingområder, der alle ligger superflot.

Når du er på St. Thomas på De Vestindiske Øer …
… er det et must at besøge den fantastiske strand Magens Bay. Du kan bo ved stranden, og bor du i hovedbyen Charlotte Amalie, er det nemt at komme dertil med både bus og taxi. Under dit besøg kan du købe en guidet udflugt, men du kan også gøre som jeg og hoppe på den lokale bus, så du får set øen samtidig med at få et anderledes indblik i det lokale liv.

3 hurtige fra rejseekspert Trine

Smag på Las Vegas
Las Vegas er en by, hvor der altid sker noget, og selv hvis du ikke er til gambling 24/7, kan du sagtens få tiden til at gå! Alle de bedste kokke i USA har en restaurant i byen, så du kan virkelig få smagt dig igennem nogle gode retter. Alle de store hoteller har også en buffetrestaurant, og her kan jeg især anbefale Wicked Spoon på Hotel Cosmopolitan.

Fra solopgang til solnedgang
Grand Canyon er et absolut must, hvis du rejser rundt i det vestlige USA! Tag gerne to nætter i selve nationalparken i Grand Canyon Village eller lige uden for parkens indgang i Tusayan. Så kan du glæde dig til en smuk solnedgang, den dag du ankommer, og starte næste morgen med en ubeskriveligt smuk solopgang over den gigantiske kløft. Det er en god idé at bestille overnatning i god tid, hvis du vil bo i selve nationalparken – gerne en 10-11 måneder før.

Gratis ”sightseeing” blandt Yosemites bjerge og vandfald
Yosemite er arealmæssigt en rigtig stor nationalpark, så hvis du kun har én dag til rådighed, vil jeg anbefale at fokusere på Yosemite Valley, hvorfra du kan nyde parken på gåben, leje en cykel eller tage den gratis shuttlebus, der kører rundt i parken – en sjov og anderledes måde at få set en masse på!

Skal din næste ferie gå til USA?

Sidder du og drømmer om en ferie i USA? Jamen så er det bare med at ringe til os på 70 22 66 00 eller booke et gratis og personligt møde med vores rejseeksperter næste gang, du skal på ferie. Book et møde her

Få mere inspiration til din USA-rejse her

YouTube

Trustpilot