Firma – og grupperejser
Glad familie

Derfor skal du købe din næste rejse hos et rejsebureau


”Et flyselskab skylder mig 20.000 kr., men de besvarer ikke mine henvendelser.”, ”Jeg føler mig som kastebold mellem forskellige leverandører”. Sådanne overskrifter har den seneste tid lydt i mange medier.


Mange danskere har i de forløbne måneder selv prøvet eller kender nogen, der enten har mistet penge eller har haft svært ved at få penge refunderet for en rejse, som er blevet aflyst pga. corona.

Udgifter til eksempelvis billeje, hoteller og flybilletter kan pludselig ikke refunderes, og mange rejsende står frustrerede tilbage. Vanskelighederne med at få sine penge refunderet skyldes ofte, at man selv har stykket sin rejse sammen og købt rejsens forskellige elementer direkte hos flyselskaber, hoteller, biludlejningsfirmaer osv. Og det kan koste dyrt.

Risikoen og al besværet kunne være undgået, hvis rejsen var bestilt som en pakkerejse gennem et rejsebureau – så er man nemlig dækket af pakkerejseloven. Læs med her, hvor vi forklarer nærmere om pakkerejseloven, dine rettigheder og fordelene ved at bestille din rejse gennem et dansk rejsebureau som Risskov Rejser.

3 gode grunde til at købe din næste rejse hos et dansk rejsebureau

1. Du er automatisk godt forsikret!


99 % af alle køb hos et rejsebureau består af pakkerejser. Og når du køber en pakkerejse, er du automatisk omfattet af pakkerejseloven og godt stillet, såfremt der sker uforudsete problemer både før og under rejsen.

Hvad er en pakkerejse, og hvordan dækker pakkerejseloven?

Kort fortalt betyder en pakkerejse, at du køber mere end én ydelse hos et dansk rejsebureau –  fx flybillet kombineret med hotelovernatninger, billeje eller leje af autocamper. Ligeledes er alle vores rundrejser med danske rejseleder også defineret som pakkerejser.

Når du bestiller en pakkerejse hos Risskov Rejser, er du automatisk dækket af pakkerejseloven, og det er vores ansvar, at din bestilte rejse kan gennemføres. Hvis din rejse ikke kan gennemføres eksempelvis pga., at Udenrigsministeriets fraråder rejse til det pågældende land, hvis der er indført indrejseforbud, hvis flyselskabet annullerer flyafgangen osv., så er det vores pligt og ansvar at få flyttet rejsen eller sørge for, at du får det indbetalte beløb refunderet.

Opsummeret betyder det, at du ALTID er godt sikret, når du køber en pakkerejse hos Risskov Rejser.

Tryghedsgaranti kombineret med pakkerejseloven = ingen bekymringer

I disse corona-tider giver vi helt gratis en udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster. Normalt frafalder din dækning under pakkerejseloven, hvis du bestiller en rejse til et land på et tidspunkt, hvor landet er usikkert at rejse til ifølge Udenrigsministeriet (orange eller rødt).

Dette synes vi ikke er fair, og derfor giver vi en udvidet tryghedsgaranti. Det betyder, at du hos os altid har – uanset hvornår du bestiller din rejse – automatisk garanti for, at din rejse bliver refunderet, hvis din bestilte rejse bliver aflyst på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger.

Du kan læse mere her om vores tryghedsgaranti og dine rettigheder her

2. Gratis rådgivning – så du kan rejse sikkert ud i verden

Som oftest inden man bestiller en rejse, vil man gerne have svar på: Hvad skal jeg se, hvornår er det bedst at rejse, hvor skal jeg bo, og hvordan får jeg unikke oplevelse? Og mens corona-virussen stadig florerer, vil mange nok også spørge: Hvor er det sikkert at rejse hen, og er der noget, som jeg skal være specielt opmærksom på?

Du tænker måske: Hvorfor bruge et rejsebureau til det? Jeg kan da bare spørge Google.

Og du har helt ret – du kan bare spørge Google. Men det bliver hurtigt en jungle.

Hvis man fx foretager søgningen ”Hvad skal jeg se i USA”, får man hele 35 mio. resultater. Det vil tage lang  tid at komme igennem alle disse mange og ”gode” råd.

Ønsker man at opleve Vietnam, får man ”kun” 740.000 resultater, hvis man stiller samme spørgsmål.

Stiller du spørgsmålet til vores rejseeksperter, som har mange års erfaring med lige din drømmedestination, så får du kun 1 svar. Og dette svar er baseret på unik viden, personlig research og en enorm erfaring.

Alt dette stiller vi gratis til din rådighed, så du får den bedste og mest sikre rejse. Derudover er vores rejseeksperter Danmarks bedste til at sammensætte rejser – både individuelle rejser og rundrejser med dansk rejseleder. Det sikrer dig den højeste kvalitet til den bedste pris. 

3. Vi er med dig hele vejen – også hvis uheldet er ude

På en rejse kan der opstå uforudsete begivenheder, som helst skal løses hurtigt for, at rejsen igen kan komme tilbage på sporet.

Uanset om du misser et tilslutningsfly i Sydney, autocamperen bryder sammen midt om natten i USA, eller du blot har spørgsmål til din rejse, så er vi med dig hele vejen – fra du bestiller din rejse, til du trygt er hjemme igen.

Vores service følger med dig fra start til slut, da vi en døgnbemandet nødtelefon, og er uheldet ude, så hjælper vi dig igennem de uforudsete problemer, som kan opstå undervejs. Du er dermed aldrig alene, når du rejser med Risskov Rejser!

Det siger vores kunder

Vi giver ordet til nogle af dem, der har haft købt en pakkerejse hos os, og som endte med at få brug for den sikring, tryghed og service, man får ved at have Risskov Rejser som rejsearrangør.

Ændringer af den oprindelige tur


Jeg synes, at det var fint, at Risskov Rejser gennemførte rejsen trods de besværligheder som Coronaen medførte med andet hotel og ændret udflugt. Alt i alt ændringer som jeg fornemmede, at turen blot blev endnu bedre af.”

Arne, 24. august 2020

God service

Super flot service under corona. Ingen problemer med at få pengene tilbage. Venlig og hjælpsom ved alle henvendelser. Ringede altid tilbage ved henvendelser.

Tina, 21. juli 2020

Da DK lukkede ned


Vi var i New Zealand da DK lukkede ned. Fik en rigtig god hjælp fra Risskov Rejser til vores hjemrejse. Opfølgning på forløbet da vi kom hjem. Kompensation har vi også fået.

Pia & Martin, 17. juni 2020

Skulle have været med min familie til USA


Skulle have været med min familie til USA den 16. maj. Denne rejse er jo selvfølgelig blevet aflyst. Dialogen med medarbejderne har været god, de har været venlige og hjælpsomme. Et par misforståelse omkring regeringens forrykte Voucher forslag blev det da til, men de blev heldigvis hurtigt ryddet af vejen. Især Jane og Jacob gjorde et forrygende arbejde. Vender tilbage når Corona er fortid.

Carsten, 14. maj 2020

Hiv endelig fat i os, hvis du har en rejse, du gerne vil have rådgivning om, eller hvis du sidder med andre spørgsmål.

Vi er klar, så ring til 70 22 66 00 eller skriv på verden@risskovrejser.dk.

YouTube

Trustpilot