Firma – og grupperejser
Gammel amerikanerbil på strand i Cuba
Mød os til Ferie for Alle

Danmarks største rejsemesse “Ferie for Alle” løber af stablen d. 24.-26. februar i Messecenter Herning. Vi er selvfølgelig at finde på messen, hvor vores rejseeksperter står klar til rådgivning og en snak, så du kan få indfriet dine rejsedrømme.

Spar 50 % på din billet til Ferie for Alle*

Tag med og få gode tips og inspiration til din næste ferie. 
Når du køber din billet hos, får du den til halv pris! Oplys rabatkoden “Risskov2023″ i feltet “Udfyld invitationskode”, når du bestiller din billet. 

Køb din entrébillet til halv pris her

Der er begrænset antal billetter, så vent ikke for længe med at sikre dig adgang til en dag spækket med skøn rejseinspiration!

*Rabatten gælder til en valgfri dag, men gælder ikke seniorbillet om fredagen. Se billetinformation her


Vi glæder os til at møde dig til nogle hyggelige rejsedage i Herning – du finder os på stand G5648!

Kom med til rejseforedrag 

Vi afholder også en række spændende foredrag, hvor du kan få inspiration til din næste rejse (tilmelding er ikke nødvendig).

Fredag 24. februar

Kom til rejseforedrag om Vietnam med dansk rejseleder

Kl. 12.00: Vietnam med dansk rejseleder
Fortab dig i Ha Long-bugtens drømmelandskaber, Vietnams gæstfrie befolkning og det fantastiske lokale køkken, når rejseekspert Thomas Stockmarr fortæller dig om alt, hvad du kan glæde dig til på en rundrejse med dansk rejseleder. 

Kom til rejseforedrag om Japan med dansk rejseleder

Kl. 14.00: Japan med dansk rejseleder
Kom på en tidsrejse til kejserriget Japan – fra det hypermoderne og neonlysende Tokyo til rig japansk kulturarv fra dengang shoguns, samuraier og geishaer havde deres storhedstid. Rejseekspert Thomas Stockmarr fortæller om Japan med dansk rejseleder

KOm til rejseforedrag om Cuba med dansk rejseleder

Kl. 15.00: Cuba med dansk rejseleder 
Livsglæden kan ses, mærkes og høres overalt på Cuba, hvor musikken og de hjertelige cubanere gør en rejse til revolutionens vugge til noget helt særligt. Rejseekspert Thomas Stockmarr gør dig klogere på rundrejser til Cuba med dansk rejseleder.

Lørdag 25. februar

Kom til rejseforedrag om USA

Kl. 11.00: USA med dansk rejseleder 
I USA venter et land af muligheder! Fra mægtige storbyer til ikoniske nationalparker og Det Vilde Vesten. Drøm dig af sted, når rejseekspert Thomas Stockmarr holder rejseforedrag om rundrejser i USA med dansk rejseleder.

Kom til rejseforedrag om New Zealand

Kl. 12.30: New Zealand på egen hånd 
Drømmer du om New Zealand på egen hånd? Så kom med til rejseforedrag, når rejseekspert Jane Bering Smedsrud fortæller om dine muligheder på en kør-selv-ferie i bil eller autocamper. Jane drysser selvfølgelig gavmildt med alle sine tips og tricks.

Søndag 26. februar

Kom til rejseforedrag om Hawaii

Kl. 11.00: Hawaii på egen hånd
Drømmer du om det ultimative eksotiske eventyr? Tag med, når rejseekspert Jane Bering Smedsrud giver gode tips og tricks til at opleve Hawaiis paradisiske natur, mægtige vulkaner, spændende historie og største seværdigheder på egen hånd. 

Kom til rejseforedrag om Canada

Kl. 13.30: Canada på egen hånd 
Canadas storslåede natur og vidtstrakte landskaber er perfekt at opleve på en kør-selv-ferie! Glæd dig til tips, gode råd og masser af rejseinspiration, når rejseekspert Susan Langerskov Buchhave holder rejseforedrag om kør-selv-ferier i bil og autocamper i Canada. 

Praktisk information

Åbningstider

Fredag 24. februar
Kl. 9.00 – 17.00

Lørdag 25. februar
Kl. 9.00 – 17.00

Søndag 26. februar
Kl. 10.00 – 17.00

Adresse 

MCH Messecenter Herning
Vardevej 1
7400 Herning

Find os på vores stand

Hal G – stand G5648