Firma – og grupperejser

Rundt i Rüdesheim

Turforslag på 5 dage

Denne rejse til Rüdesheim byder på fantastiske oplevelser langs den mægtige Rhinen, og er et af de steder, som mange besøgende gang på gang tager tilbage til for at gense. Området omkring Rhinen er fyldt med frodige bjerge, grønne vinmarker, charmerende byer og en særegen atmosfære, der i den grad emmer af tysk ”gemütlichkeit”. Rejsen giver jer et indblik i den tyske historie og indeholder bl.a. et besøg ved et 700 år gammelt renæssanceslot, en tur gennem den gamle by Sankt Goarshausen og en sejltur i naturskønne omgivelser.

 


VÆLG Rüdesheim FORDI

den danske rejseleder sørger for alt det praktiske undervejs og giver en fantastisk indsigt i Rüdesheim
vores helt unikke kendskab til Rüdesheim sikrer, at I får det bedste indhold på en 100 % skræddersyet rejse
der venter en spændende togtur med Winzerexpressen, der tager dig gennem fortryllende naturlandskab
I oplever det spektakulære monument Niederwalddenkmal
dagsprogrammet kan tilpasses lige efter jeres ønsker
I besøger den gamle universitetsby Heidelberg med sine utroligt velbevarede huse
Over Neckar-floden venter en smuk oplevelse på Königsstuhl-bjerget
I oplever den berømte Lorelei-klippe, der gemmer på en helt særlig hemmelighed
VI SKRÆDDERSYR REJSEN LIGE EFTER DINE BEHOV
Rejse ekspert Kamilla
SKRIV TIL OS HER
70 22 66 00

Rüdesheim byder på et hav af spændende oplevelser

Dagsprogram for turforslaget

 • Dag 1 – Afrejse

 • Dag 2 – Charmerende Rüdesheim og Niederwalddenkmal-monumentet

 • Dag 3 – Udflugt til universitetsbyen Heidelberg

 • Dag 4 – Lorelei-klippen og sejltur i naturskønne omgivelser

 • Dag 5 – Hjemrejse

VI SKRÆDDERSYR REJSEN LIGE EFTER DINE BEHOV

RING TIL OS PÅ
Rejse ekspert Kamilla

VEJRET I Rüdesheim

Dagstemperatur (℃)

Jan

Feb

Mar

Apr

Maj

13°

Jun

16°

Jul

18°

Aug

18°

Sep

15°

Okt

Nov

Dec

Nedbør (mm)

Jan

39

Feb

35

Mar

36

Apr

37

Maj

50

Jun

58

Jul

56

Aug

58

Sep

45

Okt

42

Nov

48

Dec

47

VEJRET I Rüdesheim

Dagstemperatur (℃)
Nedbør (mm)

Jan

39

Feb

35

Mar

36

Apr

37

Maj

13°
50

Jun

16°
58

Jul

18°
56

Aug

18°
58

Sep

15°
45

Okt

42

Nov

48

Dec

47

PRAKTISKE OPLYSNINGER

 • Praktisk information ved bestilling af rejse

  På hjemmesiden er den praktiske information begrænset til det, der er nødvendigt og relevant for at træffe beslutning om en rejse og om rejsemålet.

  Når din rejse er bestilt, vil du sammen med din ordrebekræftelse og efterfølgende rejsedokumenter modtage ekstra information, gode råd samt vejledning, der forholder sig specifikt til din rejse.

  Læs mere i vores generelle rundrejsebestemmelser her.

 • Inden du rejser til Tyskland

  Pas og visum

  Passet skal være gyldigt under opholdets varighed. Opbevar altid passet et sikkert sted på rejsen. Det anbefales desuden, at du altid har en kopi af dit pas med dig – enten i papirform eller på telefonen.

  Tyskland er visumfrit for danske statsborgere.

  Toldregler

  De aktuelle regler for, hvad du må bringe med hjem fra udlandet, kan du læse om på www.borger.dk’s hjemmeside her.

  Vær opmærksom på, at væsker (drikkevarer, parfume, toiletartikler og lignende) kan blive konfiskeret ved flyskift, endda selv om de er blevet plomberet ved indkøb i foregående lufthavne. Derfor anbefaler vi, at du venter med toldfrie indkøb til den sidste lufthavn inden ankomstlufthavnen.

  Rejseforsikring

  På enhver udlandsrejse har du behov for en god rejseforsikring, som dækker i forbindelse med akut opstået sygdom mv. Risskov Rejser samarbejder med Europæiske ERV, som er specialiseret i rejseforsikringer og tilbyder produkter med dækninger, som hører til markedets bedste. Kontakt vores rejsekonsulenter – de kan rådgive dig, så du får en forsikring, der passer til dit behov.

  Medicin

  Det er en god idé at informere rejselederen om specielle sygdomme – en information, som naturligvis bliver behandlet fortroligt. Tager du livsvigtig medicin, anbefaler vi, at du medbringer en beskrivelse af indholdet på engelsk. Kan fås hos egen læge eller på apoteket. Husk at pakke medicinen i håndbagagen.

  Krav til fysisk formåen

  Som udgangspunkt skal alle rejsende være selvhjulpne. Vores rejser er generelt ikke egnet for gangbesværede, da mange seværdigheder opleves til fods og kræver, at du er i stand til at gå min. 5 km dagligt.

  Valuta og kreditkort

  Møntfoden er euro (EUR), som kan hæves i banker og automater. Internationale kreditkort accepteres stort set overalt. Husk de nødvendige informationer, hvis du får brug for at spærre kortet.

 • Lokale forhold

  Tidsforskel

  Tyskland ligger i samme tidszone som Danmark.

  Drikkepenge

  Drikkepenge gives som i Danmark efter hvilken service, man har fået, eller man runder op. Det anbefales at give et beløb til stuepiger på hoteller.

  Sikkerhed

  Brug sikkerhedsboks på værelset, eller få værdierne opbevaret i receptionen. Lommetyve er primært et byfænomen – også i Tyskland. Gå derfor ikke med pengepung i baglomme, åben taske eller rygsæk.

  Elektricitet

  Tyskland benytter samme strømspænding og strømstik som i Danmark. Husk opladeren til f.eks. kamera og mobiltelefon.

  Mobiltelefon og Wi-Fi

  Det er sædvanligvis dyrt at bruge en dansk mobiltelefon uden for Danmark, bortset fra rejse i EU-lande, hvor der er indført roaming til hjemmetakst, således at du kan ringe, sende sms og bruge datatjenester uden ekstra omkostninger. Rejser du uden for EU, er internettelefoni den billigste løsning, og der er adgang til gratis Wi-Fi på de fleste hoteller. Landekode til Danmark ved opkald fra udlandet er +45 før telefonnummeret.

  Mad og drikke

  Det tyske køkken er mere og meget andet end sauerkraut og Currywurst! Det er som regel nemt at finde en rigtig tysk knejpe med servering af tunge, solide klassikere som Wienerschnitzel, Bratwurst og Bockwurst og Bauernfrühstück (god, solid “bondemorgenmad”). Landet byder dog på meget andet spændende at sætte tænderne i og har historisk set været meget modtagelig fra udefrakommende kulturers har medbragt af gastronomi i deres bagage. Prøv en Flammkuchen – en art pizza, der i den klassiske version er med skinke, løg og creme fraiche – eller en döner kebab, som kan findes på snart hvert gadehjørne i de større tyske byer. Storbyerne bugner også med restauranter, der server eksotiske retter fra alle afkroge af Vietnam, Kina, Thailand, Indien, Mexico, Italien – nævn et land, så findes restauranten i Tyskland.

  Det er sikkert at drikke postevand fra hanen i Tyskland.

  Rygning

  Rygning i bussen er ikke tilladt. Ligeledes vil der på de fleste restauranter, hoteller, strande og offentlige områder være rygeforbud. Rejselederen vil naturligvis informere om de aktuelle rygeregler ved ankomst.

 • Gode råd

  Bagage

  Ved evt. bagageforsinkelse er det en fordel at have de vigtigste ting ved hånden. Det er derfor en god idé at pakke f.eks. medicin, kontaktlinsevæske, tandbørste og et ekstra sæt tøj i håndbagagen.

 • Fakta

  • Statsform: Parlamentarisk demokrati.
  • Hovedstad: Berlin med 3,4 mio. indbyggere.
  • Befolkning: 80,5 mio. indbyggere.
  • Religion: Romersk-katolikker 28 %, protestanter 26 %, muslimer 5 %.
  • Sprog: Officielt tysk.
  • Areal: 357.022 km² (Danmark 43.094 km²).
  • Klima: Tysklands klima er tempereret. Den nord- og vestlige del af Tyskland har kystklima, mens den øst- og sydlige del har fastlandsklima.