Firma – og grupperejser

Rundt i Hamborg

Turforslag på 3 dage med bus

Hamborg er en spændende storby i rivende udvikling, men byen har på ypperlig vis bevaret sin charmerende Hansestad-stemning. Hamborg er Tysklands næststørste by med over 1,8 mio. indbyggere, og det er et slaraffenland for gourmander, kulturelskere og historieinteresserede. På denne rejse ser I det bedste af byen – både det kendte og mindre kendte af den.

Programmet indeholder spændende byvandringer, hvor I kommer helt tæt på byens historiske udvikling, og tid på egen hånd til at mærke stemningen i charmerende Hamborg.


VÆLG Hamborg FORDI

den danske rejseleder sørger for alt det praktiske undervejs og giver en fantastisk indsigt i Hamborg
vores helt unikke kendskab til Hamborg sikrer, at I får det bedste indhold på en 100 % skræddersyet rejse
I får en unik og anderledes rejse med indblik i Hamborgs mindre kendte sider
der er indlagt besøg til livlige Fischmarkt
I ser udsigten over byen fra toppen af St. Michaelis Kirche
på en kanalrundfart ser I Hamborg fra søsiden
I runder også ikoniske Reeperbahn og eklektiske St. Pauli
VI SKRÆDDERSYR REJSEN LIGE EFTER DINE BEHOV
Rejse ekspert Kamilla
SKRIV TIL OS HER
70 22 66 00

Hamborg byder på et hav af spændende oplevelser

Dagsprogram for turforslaget

 • Dag 1 – Willkomm-Höft, Blankenese og Altona

 • Dag 2 – Fischmarkt, Elbtunnel, kanalrundfart og Reeperbahn

 • Dag 3 – "Altes Land" uden for Hamborg

VI SKRÆDDERSYR REJSEN LIGE EFTER DINE BEHOV

RING TIL OS PÅ
Rejse ekspert Kamilla

VEJRET I Hamborg

Dagstemperatur (℃)

Jan

Feb

Mar

Apr

Maj

12°

Jun

15°

Jul

17°

Aug

17°

Sep

14°

Okt

Nov

Dec

Nedbør (mm)

Jan

59

Feb

42

Mar

52

Apr

46

Maj

56

Jun

71

Jul

78

Aug

79

Sep

64

Okt

58

Nov

63

Dec

70

VEJRET I Hamborg

Dagstemperatur (℃)
Nedbør (mm)

Jan

59

Feb

42

Mar

52

Apr

46

Maj

12°
56

Jun

15°
71

Jul

17°
78

Aug

17°
79

Sep

14°
64

Okt

58

Nov

63

Dec

70

PRAKTISKE OPLYSNINGER

 • Praktisk information ved bestilling af rejse

  På hjemmesiden er den praktiske information begrænset til det, der er nødvendigt og relevant for at træffe beslutning om en rejse og om rejsemålet.

  Når din rejse er bestilt, vil du sammen med din ordrebekræftelse og efterfølgende rejsedokumenter modtage ekstra information, gode råd samt vejledning, der forholder sig specifikt til din rejse.

  Læs mere i vores generelle rundrejsebestemmelser her.

 • Inden du rejser til Tyskland

  Pas og visum

  Passet skal være gyldigt under opholdets varighed. Opbevar altid passet et sikkert sted på rejsen. Det anbefales desuden, at du altid har en kopi af dit pas med dig – enten i papirform eller på telefonen.

  Tyskland er visumfrit for danske statsborgere.

  Toldregler

  De aktuelle regler for, hvad du må bringe med hjem fra udlandet, kan du læse om på www.borger.dk’s hjemmeside her.

  Vær opmærksom på, at væsker (drikkevarer, parfume, toiletartikler og lignende) kan blive konfiskeret ved flyskift, endda selv om de er blevet plomberet ved indkøb i foregående lufthavne. Derfor anbefaler vi, at du venter med toldfrie indkøb til den sidste lufthavn inden ankomstlufthavnen.

  Rejseforsikring

  På enhver udlandsrejse har du behov for en god rejseforsikring, som dækker i forbindelse med akut opstået sygdom mv. Risskov Rejser samarbejder med Europæiske ERV, som er specialiseret i rejseforsikringer og tilbyder produkter med dækninger, som hører til markedets bedste. Kontakt vores rejsekonsulenter – de kan rådgive dig, så du får en forsikring, der passer til dit behov.

  Medicin

  Det er en god idé at informere rejselederen om specielle sygdomme – en information, som naturligvis bliver behandlet fortroligt. Tager du livsvigtig medicin, anbefaler vi, at du medbringer en beskrivelse af indholdet på engelsk. Kan fås hos egen læge eller på apoteket. Husk at pakke medicinen i håndbagagen.

  Krav til fysisk formåen

  Som udgangspunkt skal alle rejsende være selvhjulpne. Vores rejser er generelt ikke egnet for gangbesværede, da mange seværdigheder opleves til fods og kræver, at du er i stand til at gå min. 5 km dagligt.

  Valuta og kreditkort

  Møntfoden er euro (EUR), som kan hæves i banker og automater. Internationale kreditkort accepteres stort set overalt. Husk de nødvendige informationer, hvis du får brug for at spærre kortet.

 • Lokale forhold

  Tidsforskel

  Tyskland ligger i samme tidszone som Danmark.

  Drikkepenge

  Drikkepenge gives som i Danmark efter hvilken service, man har fået, eller man runder op. Det anbefales at give et beløb til stuepiger på hoteller.

  Sikkerhed

  Brug sikkerhedsboks på værelset, eller få værdierne opbevaret i receptionen. Lommetyve er primært et byfænomen – også i Tyskland. Gå derfor ikke med pengepung i baglomme, åben taske eller rygsæk.

  Elektricitet

  Tyskland benytter samme strømspænding og strømstik som i Danmark. Husk opladeren til f.eks. kamera og mobiltelefon.

  Mobiltelefon og Wi-Fi

  Det er sædvanligvis dyrt at bruge en dansk mobiltelefon uden for Danmark, bortset fra rejse i EU-lande, hvor der er indført roaming til hjemmetakst, således at du kan ringe, sende sms og bruge datatjenester uden ekstra omkostninger. Rejser du uden for EU, er internettelefoni den billigste løsning, og der er adgang til gratis Wi-Fi på de fleste hoteller. Landekode til Danmark ved opkald fra udlandet er +45 før telefonnummeret.

  Mad og drikke

  Det tyske køkken er mere og meget andet end sauerkraut og Currywurst! Det er som regel nemt at finde en rigtig tysk knejpe med servering af tunge, solide klassikere som Wienerschnitzel, Bratwurst og Bockwurst og Bauernfrühstück (god, solid “bondemorgenmad”). Landet byder dog på meget andet spændende at sætte tænderne i og har historisk set været meget modtagelig fra udefrakommende kulturers har medbragt af gastronomi i deres bagage. Prøv en Flammkuchen – en art pizza, der i den klassiske version er med skinke, løg og creme fraiche – eller en döner kebab, som kan findes på snart hvert gadehjørne i de større tyske byer. Storbyerne bugner også med restauranter, der server eksotiske retter fra alle afkroge af Vietnam, Kina, Thailand, Indien, Mexico, Italien – nævn et land, så findes restauranten i Tyskland.

  Det er sikkert at drikke postevand fra hanen i Tyskland.

  Rygning

  Rygning i bussen er ikke tilladt. Ligeledes vil der på de fleste restauranter, hoteller, strande og offentlige områder være rygeforbud. Rejselederen vil naturligvis informere om de aktuelle rygeregler ved ankomst.

 • Gode råd

  Bagage

  Ved evt. bagageforsinkelse er det en fordel at have de vigtigste ting ved hånden. Det er derfor en god idé at pakke f.eks. medicin, kontaktlinsevæske, tandbørste og et ekstra sæt tøj i håndbagagen.

 • Fakta

  • Statsform: Parlamentarisk demokrati.
  • Hovedstad: Berlin med 3,4 mio. indbyggere.
  • Befolkning: 80,5 mio. indbyggere.
  • Religion: Romersk-katolikker 28 %, protestanter 26 %, muslimer 5 %.
  • Sprog: Officielt tysk.
  • Areal: 357.022 km² (Danmark 43.094 km²).
  • Klima: Tysklands klima er tempereret. Den nord- og vestlige del af Tyskland har kystklima, mens den øst- og sydlige del har fastlandsklima.