Firma – og grupperejser
Forsikring

En god forsikring giver tryghed

Når du rejser, er det vigtigt, at du sikrer dig med den rigtige rejseforsikring – det gælder dit helbred og sikkerhed på rejsen!
Med en god rejseforsikring ved du, at du er dækket og får hjælp, hvis du bliver syg, kommer til skade eller f.eks. mister din bagage. Vi samarbejder med Europæiske ERV, som har over 90 års erfaring med at skabe tryghed på rejsen.

Vi anbefaler

Årsrejseforsikring Plus

 • Den bedste dækning for dig og din familie
 • Ubegrænset dækning hvis du bliver akut syg eller kommer til skade og har behov for læge, ambulance, hospitalsindlæggelse eller hjemtransport.
 • Ubegrænset dækning hvis du må afbryde din rejse og tage hjem – f.eks. hvis et familiemedlem bliver akut syg.
 • Hvis du bliver akut syg eller kommer til skade, kompenserer forsikringen også for ødelagte feriedage.
 • Forvolder du person- eller tingskade, er du dækket med op til 10 mio. kr.
 • Vælg selv, om du vil være dækket i Europa eller hele verden.
 • Mulighed for at tilpasse din rejseforsikring til netop dine behov med tilvalgsdækninger som vintersport, sportsudstyr, rejseulykke og bagage.

Årsafbestillingsforsikring

 • Undgå at miste penge, hvis du ikke kan tage af sted

Med en årsafbestillingsforsikring er du sikret imod at tabe penge på din rejse, hvis du bliver forhindret i at tage af sted – f.eks. ved akut opstået sygdom hos dig selv eller dine nærmeste, uventet afskedigelse eller reeksamen.

Lokal assistance

Europæiske ERV tilbyder lokal hjælp gennem et verdensomspændende netværk af læger, hospitaler og erfarne fagfolk, der står klar, hvis du får brug for hjælp på rejsen.

Hjælp døgnet rundt

Europæiske ERV’s alarmcentral med dansktalende medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet, året rundt.

Læs mere om Europæiske ERV på www.erv.dk

Hvad dækker det blå EU-sygesikringskort?
Det blå EU-sygesikringskort dækker udgifter til nødvendig læge- og sygehusbehandling, medicin mm. under ophold i et EU-land, Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz. Behandling på private hospitaler og klinikker er ikke dækket. Med det blå EU-sygesikringskort i hånden får du samme behandling som den lokale borger i det pågældende land. Der vil i flere lande være en egenbetaling på mellem 30-40 procent.

Derudover dækker det blå EU-sygesikringskort eksempelvis ikke i følgende situationer:

 • Udgifter til hjemtransport til bopæl eller hospital i Danmark.
 • Hvis du bliver syg og skal hjemtransporteres, kan du ikke få en rejseledsager med på hjemtransporten, men må tage rejsen alene.
 • Hvis du bliver hospitalsindlagt, er der ikke nogen, som betaler for at et familiemedlem eller en ven kan komme ud og besøge dig på hospitalet.
 • Hvis et familiemedlem eller pårørende bliver livstruende syg, mens du er på ferie, skal du selv betale, hvis du vælger at rejse hjem til dem.
 • Er din bagage forsinket, får du ingen erstatning for køb, du er nødsaget til at foretage, indtil din bagage dukker op igen.
 • Bliver du syg på din ferie, får du ingen erstatning for de dage, du ikke kan holde ferie pga. akut sygdom eller f.eks. brækket arm eller ben.
 • Kommer du til at ødelægge en værdifuld genstand eller gøre skade på en anden person, skal du selv betale for skaden.

Derfor anbefaler vi altid, at du, udover at medbringe det blå EU-sygesikringskort på din rejse i Europa, tegner en rejseforsikring hos Europæiske ERV.

Rejseforsikring knyttet til kontokort
Mange kontokortordninger har i dag tilknyttet en rejseforsikring. Dette kan desværre for nogles vedkommende være en falsk tryghed, da disse på nogle områder langt fra dækker godt nok. Her tænkes der bl.a. på begrænsninger i dækningen for hjemtransport i tilfælde af, at dette bliver nødvendigt. Et hospitalsophold samt hjemtransport fra f.eks. USA kan let løbe op i over 1 million kroner, så vær altid sikker på, at du er dækket korrekt.

Rejser udenfor Europa
På rejser udenfor Europa er det strengt nødvendigt at bestille en rejseforsikring, da du ellers ikke har nogen dækning. For langt de fleste vil f.eks. et hospitalsophold, en operation eller akut behandling hos en specialist i udlandet have store økonomiske konsekvenser, hvis man ikke har købt en rejseforsikring.

Bestil rejseforsikring
Ønsker du at bestille en rejseforsikring, kan du ringe til os på tlf.: 70 22 66 00, hvor vi sidder klar med råd og vejledning.

Udenfor vores åbningstid kan du desuden bestille en rejseforsikring her