Firma – og grupperejser
Handelsbetingelser ved Risskovs Rejsedage

1. Bestilling

Bestilling foregår ved at udfylde Risskov Rejsers online tilmeldingsformular med alle relevante oplysninger.

Du vil modtage en bekræftelsesmail samt link til betaling i løbet af 3 hverdage.

Bemærk, at der tages forbehold for udsolgte foredrag, og at din tilmelding først er endeligt bekræftet ved modtagelse af betaling. 

2. Levering

Når du har betalt for din billet, modtager du en bekræftelse på dit køb, og din kvittering gælder som adgangsbillet til arrangementet.

Hvis du ikke har modtaget kvitteringsmail for betaling, skal du ringe til os på 70 22 66 00 eller sende en mail til event@risskovrejser.dk

3. Retur/fortrydelse

Der gælder ingen fortrydelsesret for deltagelse i Risskovs Rejsedage.

4. Persondata

Ved accept af nærværende handelsbetingelser giver du samtykke til, at vi må behandle dine kontaktdata i overensstemmelse med vores privatlivspoliti, som du kan læse mere om her: https://www.risskovrejser.dk/privatlivspolitik/

5. Billede- og videomateriale

På Risskovs Rejse dage tager vi billede- og videomateriale. Vi har ikke til formål at tage billeder eller video af dig, med mindre det er aftalt i forbindelse med interview, men du kan optræde på billede- eller videomateriale, hvis du befinder dig i nærheden af den begivenhed, vi optager eller tager billeder af.

Formålet med optagelse af video- og billedmaterialet er ikke at vise dig som person, men alene den situation og stemning du optræder i. Vi registrerer derfor heller ikke, hvilke personer, der optræder på materialet.

Video- og billedmaterialet anvendes af Risskov Rejser til formidling om arrangementer og til markedsføringsmæssige formål. Du skal derfor påregne, at optagelserne kan offentliggøres.