Ring til os Åbent nu 70 22 66 00

Information om Coronavirus/Covid-19

I Risskov Rejser vægter vi naturligvis vores gæsters tryghed og sikkerhed højere end noget andet og følger myndighedernes anvisninger. Situationen ændrer sig konstant, og vi vil holde denne side opdateret med de seneste anvisninger fra myndighederne, de aktuelle rejsebetingelser samt generelle informationer. Ønsker du flere detaljerede oplysninger, kan du læse mere om Udenrigsministeriets rejsevejledninger her

Til dig, som er kommet hjem eller er på vej hjem:

Vil vi sige – velkommen hjem.

Vi  håber, at du er kommet godt hjem, og at hjemrejsen er forløbet så godt som muligt  i denne tid. Vi har gjort alt, hvad vi kunne for at få dig hjem så trygt og så hurtigt, som det overhovedet kunne lade sig gøre. Det har været en stor opgave at få flere hundrede rejsende booket om på andre flyforbindelser, men det er lykkes os, og de sidste lander i Danmark om ganske få dage. Vi vil gerne sige tusind tak for jeres samarbejde og forståelse for, at det i nogle tilfælde har været nødvendigt at ændre planerne for hjemrejsen flere gange i de sidste dage, og nogle af jer har desværre fået en længere og mere besværlig hjemrejse end oprindeligt planlagt.

For hjemvendte rejsende har Udenrigsministeriet den 17. marts udsendt en anbefaling til, hvordan man skal forholde sig, når man kommer hjem til Danmark. Læs anbefalingen her

Læs også Sundhedsstyrelsens råd: https://www.sst.dk/corona og søg mere information på www.coronasmitte.dk.

Nu skal du have tid til at sunde dig, og vi vil gerne sige dig tak for, at du valgte Risskov Rejser. Vi glæder os til at sende dig ud på nye rejseeventyr, når verden igen får normale tilstande.

Til dig, som skulle på rejse før den 13. april:

Vi har været i kontakt med jer alle og informeret jer om, at jeres rejse er aflyst. Såfremt I ikke har valgt at ombooke til en senere afrejsedato, vil I modtage tilbagebetaling af rejsens pris, så hurtigt det kan lade sig gøre under hensyntagen til voldsomt stort arbejdspres hos os lige nu samt de afhjælpningsforanstaltninger, der er på vej fra regerings side til hele rejsebranchen. Så vi må bede om jeres tålmodighed, og vi vil gerne understrege, at I naturligvis vil få fuld refundering for jeres rejse.

Til dig, som har bestilt rejse med afrejse efter den 13. april:

Har du bestilt en rejse med afrejse efter den 13. april, beder vi dig afvente situationens udvikling sammen med os. Vi vil naturligvis altid følge Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger, som lige nu går frem til den 13. april.  Derfor beder vi dig indbetale restbeløbet på din rejse som anført på din ordrebekræftelse.  Såfremt du ikke ønsker at rejse og vil aflyse din rejse, så gælder vores almindelige rejsebestemmelser, som du kan læse her

Ønsker du at bestille en rejse med afrejse senere på året, så kan du trygt gøre det. Du vil altid være sikret, hvis du bestiller en rejse, som senere bliver aflyst pga. Udenrigsministeriets anvisninger.

Praktiske oplysninger vedr. aktiviteter og kontakt til Risskov Rejser:

Indtil videre er vores kontorer i Randers og i København lukket for personlig henvendelse. Ligeledes er alle vores rejseforedrag annulleret indtil videre. Har du allerede booket et kundemøde eller rejseforedrag, vil du snarest muligt blive kontaktet.

Vores telefontid er reduceret til kl. 10-15 fra mandag til fredag, og da vi har reduceret bemanding på telefonerne, beder vi jer have forståelse for, at der måske kan være lidt ventetid. Alternativt send gerne en mail til verden@risskov.com, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen
Rejseteamet i Risskov Rejser

Opdateret den 20. marts.

    Trustpilot