Ring til os Åbent nu 70 22 66 00

Information om Coronavirus/Covid-19

I Risskov Rejser vægter vi naturligvis vores gæsters tryghed og sikkerhed højere end noget andet og følger myndighedernes anvisninger. Situationen ændrer sig løbende, og vi vil holde denne side opdateret med de seneste anvisninger fra myndighederne, de aktuelle rejsebetingelser samt generelle informationer. Ønsker du flere detaljerede oplysninger, kan du læse mere om Udenrigsministeriets rejsevejledninger her

Til dig, som har bestilt rejse med afrejse til og med den 14. juni:

Vi vil i de kommende dage kontakte alle gæster med afrejse til og med 14. juni og informere om, at rejsen er aflyst og hvilke alternative muligheder, vi kan tilbyde. Såfremt du ikke vælger at ombooke til en senere afrejsedato eller til en anden rejse, vil du modtage tilbagebetaling af rejsens pris. Vi beder om at have tålmodighed, og vi vil gerne understrege, at du naturligvis vil få fuld refundering for din rejse.

Til dig, som har bestilt rejse til Færøerne og Island med afrejse fra og med den 15. juni:

Det er dejligt, at det nu bliver muligt at rejse Færøerne og Island fra den 15. juni. Har du bestilt en af vores rundrejser dertil, så forventer vi, at rejsen gennemføres som planlagt.

Til dig, som har bestilt rejse til den øvrige verden med afrejse fra og med den 15. juni:

Vi vil i de kommende uger kontakte alle gæster, som har bestilt rejse til den øvrige del af verden med afrejse til og med den 31. august og informere om, at rejsen er aflyst og hvilke alternative muligheder, vi kan tilbyde. Såfremt du ikke vælger at ombooke til en senere afrejsedato eller til en anden rejse, vil du modtage tilbagebetaling af rejsens pris. Vi beder om at have tålmodighed, og vi vil gerne understrege, at du naturligvis vil få fuld refundering for din rejse.

Til dig, som har bestilt eller ønsker at bestille rejse med afrejse efter den 31. august:

Har du bestilt en rejse til den øvrige verden med afrejse efter den 31. august, beder vi dig afvente situationens udvikling sammen med os. Vi vil naturligvis altid følge Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger, som lige nu går frem til den 31. august. Derfor beder vi dig indbetale restbeløbet på din rejse som anført på din ordrebekræftelse. Såfremt du ikke ønsker at rejse og vil aflyse din rejse, så gælder vores almindelige rejsebestemmelser, som du kan læse her

Ønsker du at bestille en rejse med afrejse senere på året eller i 2021, så kan du trygt gøre det nu. Du vil altid være sikret iht. loven om pakkerejser og få din rejse refunderet, hvis din bestilte rejse senere bliver aflyst på baggrund af Udenrigsministeriets anvisninger. Vi oplever i øjeblikket, at flere og flere køber en rejse – du kan læse om nogle af dem her 

Praktiske oplysninger vedr. aktiviteter og kontakt til Risskov Rejser:

Indtil videre er vores kontorer i Randers og i København lukket for personlig henvendelse. Ligeledes er alle vores rejseforedrag annulleret indtil videre. Har du booket et kundemøde eller rejseforedrag, vil vi kontakte dig.

Vores telefontid er reduceret til kl. 10-15 fra mandag til fredag, og da vi har reduceret bemanding på telefonerne, beder vi jer have forståelse for, at der måske kan være lidt ventetid. Alternativt send gerne en mail til verden@risskov.com, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen

Rejseteamet i Risskov Rejser

Opdateret den 29. maj. 

    Trustpilot