Ring til os 70 22 66 00

Information om Coronavirus/Covid-19

I Risskov Rejser vægter vi naturligvis vores gæsters tryghed og sikkerhed højere end noget andet og følger myndighedernes anvisninger. Situationen ændrer sig løbende, og vi vil holde denne side opdateret med de seneste anvisninger fra myndighederne, de aktuelle rejsebetingelser samt generelle informationer. Ønsker du flere detaljerede oplysninger, kan du læse mere om Udenrigsministeriets rejsevejledninger her

Til dig, som har bestilt eller ønsker at bestille rejse til Europa 

Har du bestilt eller ønsker at bestille en af vores rundrejser til Europa i sensommeren, så glæd dig til rejsen, da vores rejser gennemføres som planlagt.

Til dig, som skulle eller har lyst til at rejse til den øvrige del af verden i sommerferien:

Alle vores rejser med afrejse frem til den 31. august er annulleret baseret på regeringens tidligere udmelding om, at grænserne forblev lukket til alle andre lande end Norge, Færøerne og Island.

Til dig, som har bestilt eller ønsker at bestille rejse med afrejse efter den 31. august:

Har du bestilt en rejse til den øvrige verden med afrejse efter den 31. august, så beder vi dig afvente situationens udvikling sammen med os. Vi vil naturligvis altid følge Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger, som ændrer sig løbende. Derfor beder vi dig indbetale restbeløbet på din rejse som anført på din ordrebekræftelse. Såfremt du ikke ønsker at rejse og vil aflyse din rejse, så gælder vores almindelige rejsebestemmelser, som du kan læse her

Ønsker du at bestille en rejse med afrejse senere på året eller i 2021, så kan du trygt gøre det nu.  Du vil altid være sikret iht. loven om pakkerejser og få din rejse refunderet, hvis din bestilte rejse senere bliver aflyst på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger..

Praktiske oplysninger og kontakt til Risskov Rejser:

Det er igen muligt at booke et kundemøde på vores kontorer i Randers og i København. Du kan planlægge et møde via “Book et møde”-formularen, som du finder i toppen af vores hjemmeside eller ringe og aftale en tid.

Vores telefontid er reduceret til kl. 10-15 fra mandag til fredag. Alternativt send gerne en mail til verden@risskov.com, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. Vær også opmærksom på, at du kan booke vores rundrejser online hele døgnet rundt.

Med venlig hilsen

Rejseteamet i Risskov Rejser

Opdateret den 30. juli.

    Trustpilot