Ring til os 70 22 66 00

Jorden rundt på én dag

Kom gratis med til spændende rejsedage i Vejle og København

Kunne du tænke dig at komme jorden rundt på èn dag?

Vi gentager sidste års succes og inviterer alle rejseglade danskere til en spændende rejsedag, hvor du får mulighed for at blive klogere på alle verdenshjørner og lade dig inspirere til dit næste rejseeventyr.

Vi sætter fokus på rundrejser med dansk rejseleder, og på dette unikke event kan du vælge blandt 28 foredrag i København og 27 foredrag i Vejle. 

Mellem foredragene er der tid og mulighed for en snak med vores dygtige rejseeksperter og rejseledere om landene og vores specifikke rundrejser.

Bliv fyldt med inspiration til din næste rundrejse med dansk rejseleder! 

Glæd dig til spændende foredrag om destinationerne: Vietnam, Peru & Galápagos, Borneo, Jordan, Indien & Nepal, Costa Rica, Australien, Cuba, Japan, Laos & Cambodja, Thailand, Marokko, Mexico, New Zealand, Israel, Kina, Argentina, Brasilien, Canada, De Vestindiske Øer, Japan, USA, Iran og Usbekistan.

Alle foredrag er gratis, men tilmelding er nødvendig

Vi byder på kaffe/te dagen igennem, og der vil være mulighed for at købe øl og sodavand.

Du kan tilmelde dig lige så mange foredrag, du har lyst til – men husk, det er først til mølle, så du skal være hurtig, hvis du vil sikre dig nogle af de eftertragtede pladser! 

Du tilmelder dig længere nede på denne side ved at klikke på én af de to mulige datoer. Her kan du også se en fuld oversigt over alle ledige foredrag og læse mere om de praktiske detaljer.

0
rejseglade gæster deltog sidste år

Vidste du, at 97 % af alle, som deltog i sidste års rejsedage var så tilfredse, at de kunne tænke sig at deltage igen!

    Trustpilot