Ring til os Åbent nu 70 22 66 00
Route 66

Om kør-selv-ferie

Godt kørende med Risskov Rejser

Er det tid til et eventyr med hånden på eget rat, men er det en anelse uoverskueligt at skulle flikke en hel kør-selv-ferie sammen? Fortvivl ikke, vi står klar til at sende dig ud på verdens veje, hvor der rundt om hvert hjørne venter spændende oplevelser.
Vi tilbyder både kør-selv-ferier, der foregår efter en fastlagt rute, og skræddersyede kør-selv-rejser, der er tilpasset dine drømme. Lige meget hvad du vælger, er det vigtigste for os, at du får alle de gode oplevelser, du går og drømmer om. Og det er op til dig, hvor meget eller hvor lidt, du selv vil stå for. Uanset hvad du foretrækker, er vi klar til at stå for alt det praktiske, og du får udleveret en detaljeret beskrivelse af ruten og kan koncentrere dig om oplevelserne.

Vi har Danmarks største udvalg af kør-selv-ferier i USA og Canada og er eksperter i at sende rejsende af sted på storslåede kør-selv-eventyr i Australien og New Zealand – til alle temperamenter og i alle prisklasser!

Vælg en kør-selv-pakke fordi:
• Ruten er lagt, og du er sikker på at få set de mest berømte og spændende seværdigheder på rejsen
• Bilen står klar med en fuld tank benzin, og alle forsikringer inkluderet
• Hotellerne er bestilt, og du skal ikke bruge tid på at lede efter overnatningssteder og undgår, at der er udsolgt i højsæsonen
• Du får en detaljeret kørselsvejledning på dansk eller engelsk med kort, idéer og tips – så kan du koncentrere dig om at nyde oplevelserne og ferien
• Du får masser af ideer til, hvad du kan opleve undervejs og nyttige tips til brug i trafikken
• Hjælpen er nær, hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

Læs mere nedenfor, hvor du kan finde vores mange forskellige kør-selv-pakker og rejseforslag til kør-selv-ferier i hele verden.