Ring til os Åbent nu 70 22 66 00
Sundance Guest Ranch - Risskov Rejser

Bliv cowboy for en dag på Sundance Guest Ranch!

Bliv cowboy for en dag på Sundance Guest Ranch!

Cowboy, country & wildlife i Canada

19-dages kør-selv-ferie fra 15.550 kr. pr. person

Tryghedsgaranti hos Risskov Rejser!
Hos os har du altid – uanset hvornår du bestiller din rejse – automatisk garanti for, at din rejse bliver refunderet, hvis din bestilte rejse bliver aflyst på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger.  Læs mere her

Vi har samlet det bedste af det vestlige Canada på denne kør-selv-tur, der begynder og slutter i Vancouver. Første del af kør-selv-turen koncentrerer sig om den sydlige del af provinsen British Columbia, der naturmæssigt og med sit solrige klima er en stor kontrast til landskaberne i nationalparkerne Banff, Jasper og Yoho. Turen går også gennem ”cowboy country”, og du får en unik oplevelse, da der er inkluderet ophold på Sundance Guest Ranch. Her kommer du i selskab med ægte cowboys, og er du interesseret i at ride, er der virkelig noget at glæde sig til, når der rides ud i naturen i små grupper. Et par dage på Vancouver Island med naturoplevelser i Pacific Rim National Park og hvalsafari sætter punktum for en enestående kør-selv-tur.

Også inkluderet i prisen

Tur med Banff Gondola
Tur med ”snocoach” til Athabasca-gletsjeren
Overnatning på Emerald Lake Lodge i Yoho National Park
Hvalsafari på Vancouver Island
To færgestrækninger
2 x morgenmad, 1 x frokost, 2 x aftensmad

Highlights

 • Ophold på en ranch i ”cowboy country”
 • Området Lake O’Hara i Yoho National Park
 • Pacific Rim National Park med det spændende dyreliv
 • Søerne Moraine, Emerald og Louise

Anmeldelser fra tidligere rejsende til Canada

Vi skræddersyr også rejsen

Gå på opdagelse i vores nøje sammensatte udvalg af rejseforslag, hvor der er tænkt over stort og småt. Finder du ikke en rejse, som passer til dig, eller har du tilføjelser til vores rejseforslag, så skræddersyr vores rejseeksperter selvfølgelig din rejse.
Jane Bering Smedsrud

Rejseekspert

Ring til os på
70 22 66 00
Jane Bering Smedsrud

Rejseekspert

Vi skræddersyr også rejsen

Gå på opdagelse i vores nøje sammensatte udvalg af rejseforslag, hvor der er tænkt over stort og småt. Finder du ikke en rejse, som passer til dig, eller har du tilføjelser til vores rejseforslag, så skræddersyr vores rejseeksperter selvfølgelig din rejse.
Ring til os på
70 22 66 00

Dagsprogram

 • Dag 1 Ankomst til Vancouver

  Du lander i Vancouver på den canadiske vestkyst og kan glæde dig til at opleve en storby, der ligger usædvanligt naturskønt.

  Her bor du dag 1 & 2

  Rosedale on Robson Suite Hotel

  Hotellet har en ideel beliggenhed på hjørnet af Robson St. og Hamilton St. i downtown, og du kommer til at bo tæt på både seværdigheder og sh...

 • Dag 2 Til tops på Grouse Mountain, Capilano Suspension Bridge og Vancouver

  Selv om du er i en storby, er der to naturoplevelser, du ikke må gå glip af i Vancouver. Den ene er en tur med svævebanen til toppen af Grouse Mountain. Efter kun otte minutter er du oppe i højderne og bliver præsenteret for en spektakulær udsigt over Vancouver, og udsigten understreger storbyens storslåede beliggenhed (entré inkl.). Den anden naturoplevelse er Capilano Suspension Bridge – en 140 km lang hængebro over den 70 m dybe Capilano Canyon. Broen er omgivet af regnskov, og det er tankevækkende, at mange af de mega-høje douglasgraner menes at være omkring 500 år gamle (entré inkl). Tilbage i Vancouver kan du f.eks. gå på opdagelse i den historiske bydel Gastown, i Chinatown og på Granville Island, som er kendt for sit store indendørs marked.

  Tilkøbsmuligheder

  Gourmet-oplevelser i Vancouver

  I selskab med en kulinarisk guide kommer du på en vandring gennem Gastown, Vancouvers nr. 1 kvarter for restauranter. Du får smagsprøver på lokale delikatesser og lokale vine og hører om, hvad der sker på storbyens gourmet-scene. Turen er en fornøjelse for smagsløgene, og alle retter er parret med drikkevare med alkohol ( kan også bestilles uden).  

  1.105 kr. pr. voksen
  825 kr. pr. barn

  * Afgang: dagligt kl. 15. Varighed: 3 timer. Inkl. 4 smagninger mad med drikkevare (inkl. alkohol til + 19 år)

  Sunset Dinner Cruise

  Nyd en aften på vandet om bord på dette middags-cruise i Vancouver. Turen afgår fra Coal Harbour, og undervejs kan du nyde både maden og udsigten til Vancouvers skyline, Stanley Park, strandene ved English Bay og byens lys og liv i False Creek - det hele akkompagneret af live musik ombord.

  600 kr. pr. voksen
  505 kr. pr. barn

  * Afgang: dagligt fra maj til oktober kl. 19.00. Varighed: 2,5 timer. Inkl. buffet middag.

  The Grand Bike tour - Vancouver

  Denne guidede cykeltur starter i den berømte Stanley Park, hvor du cykler med havet på den ene side, og regnskov og vilde blomster på den anden side. Så hopper du på den lille færge, der sejler til Granville Island Public Market, hvor der er tid på egen hånd til lidt frokost eller til at kigge i de små butikker. Dagen sluttes af med en tur igennem Chinatown og Gastown, hvor du hører om byens historie og grundlæggelse. Der vil være mange stop i løbet af dagen, og turen foregår i fladt terræn på stier. Turen er i alt 20 km.

  615 kr. pr. voksen
  535 kr. pr. barn

  * Afgang: dagligt kl. 9.30, 10 og 10.30. Varighed: 5 timer. Inkl. cykel og cykelhjelm.

  Med postflyet til Gulf Islands

  Du har mulighed for at komme med postflyet, som flyver forsyninger og passagerer til Gulf Islands, som er de mange små og større øer i Strait of Georgia. Du oplever, hvordan livet leves og møder de lokale. Hvordan turen forløber afhænger af de planlagte stop. Varighed ca. 3 timer.

  1.280 kr. pr. voksen
  675 kr. pr. barn

 • Dag 3 Fraser Valley og storslåede naturoplevelser i Manning Provincial Park

  Bilen hentes i Vancouver, og turen går østpå gennem Fraser Valley til provinsparken Manning i Cascade Mountains, som har status som en af de mest interessante provinsparker i British Columbia. Her kun omkring tre timers kørsel fra Vancouver får du en af kør-selv-turens store naturoplevelser. Provinsparken er kendt for et rigt dyreliv og en afvekslende natur, og med et stort net af vandrestier er det nemt at få en herlig naturoplevelse.

  Dagens distance: 232 km

  Her bor du dag 3

  Manning Park Resort

  Du kommer til at bo midt i den skønne natur, da resortet ligger i Manning Provincial Park med udsigt til Cascade Mountains. Manning Park Resort em...

 • Dag 4 Vinsmagning, indianerhistorie, Manning Provincial Park og Osoyoos

  Denne dag skal der kun køres en kort strækning, så der er god tid til oplevelserne. I Osoyoos er det værd at besøge Nk’Mip Desert Cultural Centre, der har fokus på et af Canadas mest truede økosystemer. Der er tale om Canadas eneste ørken med mange truede plante- og dyrearter. Centeret fortæller også historien om Nk’Mip-indianernes liv i Okanagan-området, og i modsætning til andre steder bliver historien om indianerne fortalt af indianerne selv. Klimaet er varmt og solrigt i Okanagan Valley, der er det største vindistrikt i Canada. I forbindelse med Nk’Mip Desert Cultural Centre har indianerne etableret en vingård, der i løbet af få år har fået international status, så husk også at få den oplevelse med.

  Dagens distance: 263 km

  Her bor du dag 4

  Watermark Beach Resort

  Resortet ligger i Okanaga Valley, der er kendt for sit solrige klima, og har en skøn beliggenhed ved Lake Osoyoos i byen med samme navn. Watermar...

  Tilkøbsmuligheder

  Opdag vinene i Kelowna

  Denne tur er en perfekt introduktion til vinene i området. Du kommer både til at opleve de største og ældste vingårde og de mindre, men mere personlige. Du besøger fem vingårde i alt og får desuden frokost på Gray Monk Grapevines restaurant.

  1.245 kr. pr. voksen
  905 kr. pr. barn

  * Afgang: dagligt kl. 10. Varighed: 6,5 timer, Inkl. 20-25 vinsmagninger på 5 forskellige vingårde, frokost, vand og snacks på bussen, transfer fra Kelowna.

 • Dag 5 Aktiviteter ved Kootenay Lake og historiske Nelson

  Byen Nelson ligger ved Kootenay Lake og i et område, hvor naturen viser sig fra sin allerbedste side, og hvor oplevelserne i det fri kan være alt fra en tur i kano eller på cykel til en udfordrende tur på mountainbike og til et adrenalinkick på en rafting-tur. De historisk interesserede kan gå på opdagelse i Nelson, hvor flere hundrede huse fra slutningen af 1800-tallet fortæller byens og områdets historie.

  Dagens distance: 263 km

  Her bor du dag 5

  Prestige Lakeside Resort

  Resortet har en fantastisk beliggenhed og en udsigt man aldrig bliver tæt af. Fra resortet, der ligger på havnefronten i Nelson, er der udsigt...

 • Dag 6 Varme kilder i Fairmont, Yoho National Park og Emerald Lake

  Ruten følger Highway 93, hvor meget frister undervejs, og det er f.eks. Fort Steele Heritage Town, de varme kilder i Fairmont og Radium og dyrelivet i området ved Invermere, hvor både sortbjørne og grizzlybjørne holder til. Der er også den mulighed, at du kører direkte til Yoho National Park, der helt uretfærdigt er kommet til at stå i skyggen af de to populære nationalparker Banff og Jasper. I nationalparken Yoho kan du komme til at stå ansigt til ansigt med Tatakkwa Falls, der er Canadas næsthøjeste vandfald, og ikke mindre end 28 bjergtinder når over de magiske 3.000 m. Det alpine område ved Lake O’Hara er det mest spektakulære i nationalparken Yoho, og det, at det kun kan nås til fods eller som passager på en af nationalparkens busser, siger lidt om, hvad der er i vente. Og så er der søerne med de næsten overnaturlige farver, som smeltevandet fra gletsjerne er årsag til. Denne dag kommer du til at bo ved bredden af en de smukkeste søer, og det er uden tvivl Emerald Lake. Emerald Lake Lodge ligger på en lille landtange, der strækker sig ud i søen, og udsigten fra lodgen er stort set den samme, som da den legendariske guide Tom Wilson kom her for første gang for mere end 100 år siden.

  Dagens distance: 409 km

  Her bor du dag 6

  Emerald Lake Lodge

  Beliggenheden er intet mindre end eventyrlig! Denne historiske lodge er smukt placeret ved bredden af Emerald Lake i Yoho National Park, og her bor...

 • Dag 7 Natural Bridge over Kicking Horse River og Banff National Park

  Afsæt det meste af dagen til oplevelser i Yoho National Park. En idé kunne være at tage til Natural Bridge, der er en klippeformation, der spænder hen over Kicking Horse River, og som kan opleves fra mange forskellige vinkler. Den spektakulære klippe ligger i nærheden af den lille by Field, hvor i øvrigt mange af nationalparkens vandreture begynder. Snør vandrestøvlerne, tag frokosten med, og du er på vej til en stor naturoplevelse! Om eftermiddagen kan du så fortsætte til Banff, og hvis du har tid, er der også gode vandremuligheder ved Johnston’s Canyon, hvor man via gangbroer, der ”hænger” på klippesiden, kan følge floden til Lower Johnston Falls.

  Dagens distance: 82 km

  Tilkøbsmuligheder

  Moraine Lake Lodge

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? I nationalparken Banff midt i de canadiske Rocky Mountains finder du Moraine Lake Lodge. Denne historiske Lodge er placeret ved bredden af Moraine Lake og blot 15 km fra den verdensberømte Lake Louise. Hotellet tilbyder gratis guidede vandreturs-programmer samt kanoture i området, og når du kommer tilbage efter en dag fyldt med oplevelser tilbydes der te, kaffe og aftenforedrag om nationalparken. Moraine Lake Lodge tilbyder både værelser og hytter, som alle indeholder specialfremstillede og håndlavede træmøbler – tilgengæld finder du hverken TV eller telefoner på værelset. Der er internetadgang og telefon i lobbyen og Walter Wilcox Dining serverer delikate egnsretter til morgenmad og aftensmad. Cafeen Snowshoe byder på mere afslappet spisning, herunder charcuteri, lettere anretninger og is. Prisen er pr. person pr. nat (lavere priser uden for 17/6-22/9, kontakt din rejsekonsulent for pris)

  2.055 kr. pr. person

 • Dag 8 Til toppen af Sulphur Mountain med svævebane i Banff National Park

  En dag med naturoplevelser i Banff National Park, som var Canadas første nationalpark. Den blev oprettet allerede i 1885, og årsagen var de varme, mineralholdige kilder i området. En god start på dagens oplevelser kunne være en tur med svævebanen til toppen af Sulphur Mountain (entré inkl.), og det er et imponerende syn at se Bow River sno sig mellem bjergene. Der findes mange afmærkede vandrestier i Banff-området, og der er rig mulighed for at få en fredfyldt naturoplevelse ved en søerne. Tag f.eks. til Moraine Lake, hvor bjergtinderne spejler sig i søen, og hvor sceneriet langt overgår, hvad et postkort kan præstere. Hvis du er interesseret i en aktiv dag, er der mulighed for at komme på rafting- og rideture, og du kan leje kano eller cykel.

  Tilkøbsmuligheder

  Banff National Park fra hesteryg inkl. BBQ-frokost

  Oplev det naturskønne område i Banff National Park fra hesteryg. Turen tager dig med rundt på hyggelige stier ved foden Sulphur Mountain. Der er tid til afslapning ved 3 Mile Cabin mens turguiderne forbereder en skøn BBQ-frokost. Du kan f.eks. træne dine lasso-evner eller tage et slag hestesko. Turen tilbage går langs Bow River. BBQ-menuen består af en steak, baked beans, bagte kartofler, cæsarsalat, dessert, kaffe, juice og varm kakao. Varighed: 3-3,5 time

  890 kr. pr. voksen
  890 kr. pr. barn

  * Inkl. frokost. Børn under 6 år bliver kørt til BBQ-stedet i hestevogn og skal være i følgeskab med en voksen. Alle gæster skal have hjelm på under turen – hjelmen udlånes gratis af Banff Trail Riders.

  Kanotur i Canadian Rockies i en Voyageur kano

  En tur for hele familien - sejl i en Voyageur kano og opleve den majestætiske natur i et dette transportmiddel der blev brugt i 1800-tallet til at transportere b.la. skind. Turen går langs Bow River i Banff National Park.

  350 kr. pr. voksen
  155 kr. pr. barn

  * Afgang: Flere gange dagligt. Varighed: 1,5 timer.

 • Dag 9 Naturskønne Icefields Parkway, med "snocoach" på Athabasca-gletsjeren og Jasper

  Denne dag koncentrerer sig om Icefields Parkway, som er vejen, der forbinder nationalparkerne Banff og Jasper. Det er 230 km med de flotteste naturscenerier og med gode chancer for at komme til at se en bjørn eller to i vejkanten. Icefields Parkway snor sig mellem bjergene, forbi gletsjere, søer og vandfald og i højderne og over de to pas The Bow og Sunwapta, og selv de mest malende beskrivelser vil aldrig yde naturen fuld retfærdighed. Regn ikke med, at dagens distance kan tilbagelægges i normalt tempo. Du bliver nemlig konstant fristet til et stop – det skal de flotte udsigter og de spektakulære vandfald nok sørge for. Cirka halvvejs mellem Banff og Jasper kommer du til Columbia Icefields, der er det største gletsjerområde i Nordamerika. Athabasca-gletsjeren er en af de otte gletsjere, der udgør Columbia Icefields, og en tur op på gletsjeren med en terrængående bus er et must (inkl.). Dagen slutter i den lille hyggelige by Jasper, der ligger i nationalparken af samme navn, hvor du overnatter i nat.

  Dagens distance: 262 km

  Tilkøbsmuligheder

  Helikoptertur i the Rockies

  En tur på 20 min. med de mest eventyrlige bjerglandskaber. Der flyves over Cline Pass (2.900 m) til gletsjerne Cline, Lion og Lioness, og du kommer langt ”ind” i the Rockies. Helikopterturen begynder hos Rockies Heli 45 km fra Columbia Icefields.

  1.250 kr. pr. person

  * Afgang: flere gange dagligt. Varighed: 20 minutter

 • Dag 10 Jaspers spetakulærer søer og Via Yellowhead Highway til Clearwater og Wells Gray Provincial Park/

  En af dagens oplevelser kunne være en tur til Pyramid Lake og Patricia Lake. Tager du derop om morgenen, og er vejret klart og stille, får du en uforglemmelig oplevelse, når bjergene spejler sig perfekt i søernes overflade. Du vil opleve, at søerne i Rocky Mountains overgår hinanden i skønhed, og Maligne Lake er ikke blot en af de smukkeste søer, men også en af de mest fotograferede. Det er gletsjerne i Jasper National Park, man skal takke for det vidunderlige syn, og en sejltur på den smukke sø er en af dens slags oplevelser, man sent glemmer.

  Du kører videre ad Yellowhead Highway over Yellowhead Pass, og snart er det muligt at se Mt. Robson, der er det højeste bjerg i de canadiske Rocky Mountains og en del af Rainbow Range. Du når til Clearwater, og herfra går vejen – den eneste i øvrigt – der fører ind i Wells Gray Provincial Park. I parken kan man opleve et af de mest uberørte områder i det centrale British Columbia – så glæd dig til en stor naturoplevelse næste dag.

  Dagens distance: 440 km

  Tilkøbsmuligheder

  Sejltur på Maligne Lake

  Natursceneriet ved Maligne Lake i nationalparken Jasper er lige så flot i virkeligheden som det, man ser på postkortene. En sejltur på Maligne Lake er en uovertruffen oplevelse, og der er fotostop ved Spirit Island, hvor det er muligt at komme i land. Maligne Lake ligger 48 km syd for Jasper.

  480 kr. pr. voksen
  240 kr. pr. barn

  * Afgang: Flere gange dagligt. Varighed: 1,5 timer

 • Dag 11 Vildmarksoplevelser i Wells Gray Provincial Park og westernstemning i Ashcroft

  Her i Wells Gray Provincial Park kan du meget vel få kør-selv-turens største ”wildlife-oplevelse”, og det er ikke usædvanligt at møde sortbjørne. Ikke mindre end 39 navngivne vandfald og en lang række unavngivne – og måske uopdagede – er årsagen til, at parken bliver kaldt ”Canada’s Waterfall Park”. Sæt tid af til en vandretur til f.eks. Helmcken Falls, der først blev opdaget i 1913 i forbindelse med anlæggelse af Canadian Pacific Railway. Fra Wells Gray Provincial Park går turen til en ranch syd for den lille by Ashcroft, og her bliver du mødt med gæstfrihed og ægte wild west-stemning.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og aftensmad.

  Dagens distance: 217 km

  Her bor du dag 12 & 13

  Sundance Guest Ranch

  Sundance Guest Ranch ligger i nærheden af den lille by Ashcroft og er mere end en almindelig ranch. Her får du ranch-livet ind under huden og f...

 • Dag 12 Cowboy for en dag på Sundance Guest Ranch

  Hvad siger du til at være cowboy for en dag? Det får du mulighed for på Sundance Guest Ranch. Er du ride- og hesteinteresseret, er du kommet til det helt rigtige sted. Blandt mere end 100 heste finder ranchens ”wranglers” netop den, der passer til dine færdigheder. Rideoplevelsen får du i selskab med maks. seks andre ryttere og en “wrangler”, der gør alt for, at du får en uforglemmelig oplevelse. Der tilbydes to rideture på omkring to timer om dagen, og du vil for alvor opleve de vidtstrakte vidder i ”cowboy country”. Tilbage på ranchen kan du f.eks. lære at kaste med lasso og andre færdigheder, som rigtige cowboys behersker til perfektion. Men ranchen tilbyder også mange andre aktiviteter – også til dem, der måske ikke er interesserede i at ride.

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.

 • Dag 13 Vandre- og cykelture i Whistler

  Det kendte vintersportssted Whistler ved Garibaldi Provincial Park er også om sommeren et usædvanligt dejligt sted, og Whistler Village er udgangspunkt for naturoplevelserne – og dem er der mange af.  Der er et væld af vandreruter omkring Whistler Village, og der er også mulighed for at udforske den skønne natur på cykel/mountainbike eller på hesteryg, og floderne inviterer til rafting. Rafting på Cheakamus River er en rigtig familieoplevelse, og på Green River er der tale om white water rafting.

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

  Dagens distance: 225 km

  Her bor du dag 13 & 14

  Aava Whistler Hotel

  Hotellet ligger kun en lille gåtur fra byen Whistler, hvor du blandt andet kan opleve mange forskellige spisesteder. De komfortable værelser har ...

 • Dag 14 Til tops med svævebanen i Whistler

  En dag med oplevelser i Whistler – og det er helt op til dig, om det skal være en aktiv dag eller en dag for livsnydere. Under alle omstændigheder vil det være en god idé at starte dagen med en tur med svævebanen Peak-to-Peak, der forbinder Mt. Whistler og Blackcomb og byder på en fænomenal 360 graders udsigt over det bjergrige område med søer, gletsjere og skove (inkl.). Svævebanen er i øvrigt med en længde på tre km verdens længste.

 • Dag 15 Sea-to-Sky Highway, Little Qualicum Falls Provincial Park og Tofino på Vancouver Island

  Ruten følger den smukke Sea-to-Sky Highway, og det vil være en god idé at stoppe ved Shannon Falls, inden der fortsættes til Horseshoe Bay, hvorfra færgen sejler til Nanaimo på Vancouver Island. På turen tværs over Vancouver Island til Tofino på vestkysten kommer du igennem Little Qualicum Falls Provincial Park med de smukke vandfald, og i Cathedral Grove er det de gigantiske douglasgraner, der står for naturoplevelsen. Du når til Tofino, der er et godt udgangspunkt for oplevelser i Pacific Rim National Park, der strækker sig 130 km langs øens vestkyst, og selv om du sikkert har oplevet en del af det canadiske dyreliv allerede, venter der et overraskende eventyr her på Vancouver Island.

  Dagens distance: 310 km + færge

  Her bor du dag 15 & 16

  Black Rock Oceanfront Resort

  Hotellet er beliggende i Ucluelet og kun 40 km fra Tofino, og du vil opleve et hotel med innovativ arkitektur, som er inspireret af Vancouver Islan...

  Tilkøbsmuligheder

  April Point Resort & Spa

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? I et hjørne af British Columbia finder du den velbevarede hemmelighed April Point Resort and Spa. Resortet er placeret på Quadra Island omgivet af bjerge og vand. Her oplever du naturens fred og ro, hvad enten du vælger at bruge dagen i resortets have, på bjørne- eller hvalsafari, på en fisketur eller måske vælger at udforske området i kajak.
  April Resort and Spa giver dig muligheden for at vælge mellem værelse, hytte eller privat hus til dit ophold – ligegyldigt hvad du vælger, får du egen terrasse med havudsigt (alle værelser indeholder desuden TV). Stedets restaurant serverer friskfangede lækkerier sammen med panorama-udsigt over havet – uanset om du vælger at nyde din mad uden- eller indendørs.

  Pris kr. 895 pr. person pr. nat. Bådtransfer koster CAD 5 pr. person pr. vej og betales lokalt.

  Spørg efter pris.

  Knight Inlet Lodge – 4-dages tur

  Knight Inlet er en 100 km lang fjord, som skærer sig gennem enorme gletsjere i bjergene ved Canadas vestkyst. Denne uberørte vildmark er hjemsted for grizzly- og sortbjørne, som hvert forår kommer ud af deres hi og leder efter mad, og om efteråret fanger de laks i Glendale-floden. Området er også kendt for sin store koncentration af spækhuggere og pukkelhvaler. Det rige dyreliv kan du bl.a. se på en bådtur og en guidet tur til en platform, hvor bjørnene gerne færdes. Knight Inlet Lodge er en flydende lodge, der befinder sig 60 km fra flodens udmunding. Lodgen befinder sig midt i et område, som er kendt for sit rige dyreliv, og der bliver rig mulighed for at se efter de forskellige arter, når der er sejlturs- og vandreekskursioner ud i naturen. Efter en lang dags oplevelser kan du sætte dig til rette på lodgen, som bl.a. specialiserer sig i velsmagende retter med fisk- og skaldyr, og nyde en dejlig middag, mens mørket sænker sig. Læs mere om 4-dages turen her  

  16.885 kr. pr. person

  Farewell Harbour Lodge – 4-dages tur

  Langt væk fra alfarvej ligger Farewell Harbour Lodge på Berry Island, som man kun kan komme flyvende eller sejlende til. Så det siger sig selv, at der her er tale om en både usædvanlig og uforglemmelig Canada-oplevelse. Den ene del af oplevelsen står lodgen for. Farewell Harbour Lodge emmer af atmosfære og gæstfrihed, og det særlige er, at der kun er 12 værelser på logden. Den anden del står naturen for – og den er slet og ret ubeskrivelig. Du oplever de storslåede omgivelser med en af lodgens naturguider i en lille eksklusiv gruppe. Og du er med til at fastlægge dagens program, når der tidligt om morgenen sejles ud i naturen. Da der maksimum er otte personer i båden, er det muligt bl.a. at komme tæt på bjørnene, når de leder efter føde i vandkanten. Læs mere om 4-dages turen her

  19.970 kr. pr. person

 • Dag 16 Hvalsafari ved Tofinos kyst og Pacific Rim National Park

  Vancouver Island er et af de bedste steder i Canada, hvis man vil se hvaler. Denne dag har vi inkluderet hvalsafari – en af de oplevelser, du ikke må gå glip af i Tofino. Selv om man ikke kan give garantier, er der gode chancer for at se pukkelhvaler, vågehvaler og gråhvaler, og der er også mulighed for at se sæler og søløver og en lang række havfugle (inkl.). Vil du vandre, er der gode muligheder i nationalparken Pacific Rim, du kan sejle i kano og havkajak, og der er et stort udbud af fisketure, som enten kan være laksefiskeri tæt på kysten elle dybvandsfiskeri efter kæmpestore helleflyndere på over 200 kg.

  Tilkøbsmuligheder

  Kajaktur ved Tofino

  At sejle i kajak er en stor naturoplevelse - især i den smukke natur ved Tofino på Vancouver Island. Nyd stilheden og sælerne, der dukker op på turen til Meares Island. Her går du i land og følger ”The Big Tree Trail” gennem regnskoven, mens guiden fortæller om naturen.

  585 kr. pr. person

  * Afgang: dagligt, tidspunkt afhængig af vejr. Varighed: 4 timer. Min. alder er 12 år

  Bjørnesafari ved Clayoquot Sound, Tofino

  Tag med på bjørnesafari på Vancouver Island fra Tofino og oplev sortbjørnene i smukke omgivelser ved Clayoquot Sound. Når sortbjørnene vågner fra dvale, bevæger de sig sultent til nærmeste fødekilde – havet. Turen foregår i en Zodiac-gummibåd, der gør det muligt at sejle helt tæt på og observerer sortbjørnenes adfærd i naturen.    

  720 kr. pr. voksen
  550 kr. pr. barn

  * Afgang: 1 gang dagligt, tidspunkt afhænger af tidevandet. Varighed: 2,5 timer

  Knight Inlet Lodge – 4-dages tur

  Knight Inlet er en 100 km lang fjord, som skærer sig gennem enorme gletsjere i bjergene ved Canadas vestkyst. Denne uberørte vildmark er hjemsted for grizzly- og sortbjørne, som hvert forår kommer ud af deres hi og leder efter mad, og om efteråret fanger de laks i Glendale-floden. Området er også kendt for sin store koncentration af spækhuggere og pukkelhvaler. Det rige dyreliv kan du bl.a. se på en bådtur og en guidet tur til en platform, hvor bjørnene gerne færdes. Knight Inlet Lodge er en flydende lodge, der befinder sig 60 km fra flodens udmunding. Lodgen befinder sig midt i et område, som er kendt for sit rige dyreliv, og der bliver rig mulighed for at se efter de forskellige arter, når der er sejlturs- og vandreekskursioner ud i naturen. Efter en lang dags oplevelser kan du sætte dig til rette på lodgen, som bl.a. specialiserer sig i velsmagende retter med fisk- og skaldyr, og nyde en dejlig middag, mens mørket sænker sig. Læs mere om 4-dages turen her  

  16.885 kr. pr. person

  Farewell Harbour Lodge – 4-dages tur

  Langt væk fra alfarvej ligger Farewell Harbour Lodge på Berry Island, som man kun kan komme flyvende eller sejlende til. Så det siger sig selv, at der her er tale om en både usædvanlig og uforglemmelig Canada-oplevelse. Den ene del af oplevelsen står lodgen for. Farewell Harbour Lodge emmer af atmosfære og gæstfrihed, og det særlige er, at der kun er 12 værelser på logden. Den anden del står naturen for – og den er slet og ret ubeskrivelig. Du oplever de storslåede omgivelser med en af lodgens naturguider i en lille eksklusiv gruppe. Og du er med til at fastlægge dagens program, når der tidligt om morgenen sejles ud i naturen. Da der maksimum er otte personer i båden, er det muligt bl.a. at komme tæt på bjørnene, når de leder efter føde i vandkanten. Læs mere om 4-dages turen her

  19.970 kr. pr. person

 • Dag 17 Vægmalerierne i Chemainus, totempælene i Duncan og engelske Victoria

  Der er meget at opleve på turen tværs over Vancouver Island, og det kunne f.eks. være et besøg i byen Chemainus, hvor store vægmalerier fortæller byens historie, og i Duncan, hvor der er opstillet ikke mindre end 80 totempæle, der giver et indblik i vestkystindianernes historie. Victoria er hovedstaden i provinsen British Columbia og siges at være den mest engelske by i Canada, og i gadebilledet er det da bl.a. også typiske røde dobbeltdækkerbusser, man ser.

  Dagens distance: 325 km

  Her bor du dag 17

  Inn at Laurel Point

  Centralt beliggende i byen Victoria finder du hotellet Inn at Laurel Point. Hotellet har indendørs pool og eget fitnesscenter samt egen restaurant...

  Tilkøbsmuligheder

  Hvalsafari fra Victoria

  Planlægger du en tur til Vancouver Island, er hvalsafari ved Victoria et must. Her er der gode chancer for at se spækhuggere, gråhvaler og vågehvaler, og måske dukker der marsvin og sæler op. Der er både en marinebiolog og naturvejleder med om bord. Turen begynder ved Inner Harbour i Victoria og tager 3 timer. Du vælger selv om du vil sejle i en overdækket båd eller en Zodiac!

  630 kr. pr. voksen
  440 kr. pr. barn

  * Afgang: flere gange dagligt. Varighed: 3 timer

  Sonora Resort – 3-dages tur

  Sonora Resort er i en klasse for sig. Det er det eneste ultra-luksuriøse resort på den lille ø Sonora i den canadiske vildmark, og du ankommer hertil med helikopter eller vandfly. På et ophold her befinder du dig midt i den vilde, canadiske natur, som omkranser det overdådige resort, og der er rig mulighed for at tage på opdagelse – f.eks. på en bådtur – og komme helt tæt på grizzlybjørne, oddere, hvaler, ørne og delfiner. Du kan også prøve kræfter med at fiske i de stille vande og få resortets dygtige kok til at tilberede fangsten til dig. Efter en dag med oplevelser i den bjergtagende natur er det nærliggende at lade de mange indtryk blive til minder med f.eks. en afslappende behandling i resortets spa eller i yogastudiet. Du kan også tage et dyk i den udendørs opvarmede pool eller slappe af i boblebadene, dampbadet eller saunaen. Glæd dig også til at smage på de mange gourmetmåltider, som resortets kok tilbereder af lokale og økologiske råvarer. Mulighederne på dette vidunderlige resort er uendelige. Læs mere om 3-dages turen her 

  13.495 kr. pr. person

 • Dag 18 Smukke Butchart Gardens og afrejse fra Vancouver

  Inden turen går tilbage til fastlandet, er det oplagt at tage en afstikker til Butchart Gardens ca. 20 km nord for Victoria (entré inkl.) og se den verdensberømte park. Det, der i 1904 begyndte som en beskeden privat have i et udtømt kalkstensbrud, er i dag en enestående flot have-naturoplevelse.
  Færgeturen tilbage til Vancouver er en flot afslutning på Canada-eventyret. Bilen afleveres, og der er afrejse fra Vancouver.

  Dagens distance: 69 km + færgetur

 • Dag 19 Ankomst til Danmark
 • Ekstra Forlæng rejsen

  Er rejsen for kort til dig? Drømmer du f.eks. om en ekstra overnatning i Vancouver eller Banff? Vi skræddersyer gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøbsmuligheder

  Forlæng i 2-personers værelse | Cowboy, country & wildlife i Canada

  Du kan forlænge rejsen med alle de dage, du ønsker. Skriv blot i kommentarfeltet i bestillingsformularen, hvor du ønsker at forlænge rejsen og hvor mange dage, det drejer sig om. NB: Du kan kun forlænge rejsen med ekstra dage på de hoteller, som du i forvejen opholder dig på undervejs. Nedenstående pris gælder pr. person pr. ekstra nat.

  1.470 kr. pr. person

  Forlæng i 3-personers værelse | Cowboy, country & wildlife i Canada

  Du kan forlænge rejsen med alle de dage, du ønsker. Skriv blot i kommentarfeltet i bestillingsformularen, hvor du ønsker at forlænge rejsen og hvor mange dage, det drejer sig om. NB: Du kan kun forlænge rejsen med ekstra dage på de hoteller, som du i forvejen opholder dig på undervejs. Nedenstående pris gælder pr. person pr. ekstra nat.

  1.180 kr. pr. person

 • Ekstra Tilkøbsture

  Udforsk Canadas natur og dyreliv yderligere ved at tage på en tilkøbstur eller udflugt.

  Tilkøbsmuligheder

  Isbjørne-safari ved Ishavet – 6-dages tur

  Den afsidesliggende by, Churchill, i den nordlige del af provinsen Manitoba har status som verdens ”isbjørnehovedstad”. Her på kanten af Ishavet kan du møde det største rovdyr, der holder til på land – og det skulle være helt unødvendigt at fortælle, at der er tale om en ”once in a lifetime experience”! Du tager bl.a. på isbjørne-safari i tundralandskabet, og transportmidlet er et specialbygget terrængående køretøj, der er indrettet, så der er optimale muligheder for at iagttage isbjørnene. Du kan også være heldig at se polarræve, rensdyr og ulve – og en af de andre dage, kan du glæde dig til hvalsafari i Hudson Bay. Læs meget mere om den spændende tur og se dagsprogrammet her

  24.180 kr. pr. person

 • Ekstra Kom med på et krydstogt

  Slut din rejse med manér og tag med på et fantastisk krydstogtseventyr.

  Tilkøbsmuligheder

  Forlæng rejsen med et krydstogt Alaska

  Forkæl jer selv, og forlæng kør-selv-turen med en uges krydstogt med alt inkluderet. Skibet sejler fra Vancouer, op langs den canadiske vestkyst til Alaska. Listen over skibets guidede ture, som du bestiller og betaler om bord, er næsten endeløs. Det store udvalg dækker alle interesser og aktivitetsniveauer. Her er fotosafarier blandt det rige dyreliv, fisketure, ture med vandflyver eller helikopter, mulighed for whale watching og sidst men ikke mindst muligheden for en tur ud i vildmarken for at kigge efter bjørne? Dagsprogram: Dag 1 - Afgang fra Vancouver. Dag 2 - Sejlads igennem Inside Passage. Dag 3 - Icy Strait Point. Dag 4 - Hubbard Glacier. Dag 5 - Juneau. Dag 6 - Ketchikan. Dag 7 - Til søs. Dag 8 - Afslutning på krydstogtet i Vancouver.    

  10.995 kr. pr. person

Hvilken bil passer til din ferie?

Priser

Prisen inkluderer

 • Fly Danmark - Vancouver t/r, inkl. skatter og afgifter
 • 17 dages billeje i ketegorien Intermediate SUV
 • Fri km og alle forsikringer med selvrisiko på CAD 1500
 • 17 overnatninger på hotel
 • Entré til Banff Gondola
 • Tur med ”snocoach” til Athabasca-gletsjeren
 • Hvalsafari på Vancouver Island
 • 2 færgestrækninger
 • 2 x morgenmad, 1 x frokost, 2 x aftensmad
 • Discovery Pass som giver bl.a. gratis adgang til alle nationalparker (værdi 545-1355 kr. )
DatoerPris pr. person
01. maj 2021 - 19. juni 2021Fra 15.550 kr.
20. juni 2021 - 11. august 2021Fra 20.250 kr.
12. august 2021 - 15. oktober 2021Fra 15.550 kr.
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud
DatoerPris pr. person
01. maj 2021 - 19. juni 2021Fra 16.895 kr.
20. juni 2021 - 11. august 2021Fra 21.295 kr.
12. august 2021 - 15. oktober 2021Fra 16.895 kr.
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud
DatoerPris pr. person
01. maj 2021 - 19. juni 2021Fra 19.350 kr.
20. juni 2021 - 11. august 2021Fra 25.195 kr.
12. august 2021 - 15. oktober 2021Fra 19.350 kr.
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud
DatoerPris pr. person
01. maj 2021 - 19. juni 2021Fra 25.295 kr.
20. juni 2021 - 11. august 2021Fra 32.850 kr.
12. august 2021 - 15. oktober 2021Fra 25.295 kr.
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud
Prisen er en fra-pris. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen.

Andre oplysninger:
Børn er 11 år og under

 

Alt det praktiske

 • Inden du rejser til Canada

  Hvordan er reglerne for pas og visum til Canada?

  Danske statsborgere skal ikke have visum til Canada, når opholdet er på under 90 dage. Dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder efter hjemrejse.

  ETA – indrejsetilladelse til Canada

  For alle rejsende til Canada kræves der en indrejsetilladelse (ETA). Dette gælder også, selv om man kun mellemlander i Canada. Det koster pt. CAD 7 og gælder i 5 år, eller til ens pas udløber. Du skal bruge pas, kreditkort og en e-mailadresse for at søge om indrejsetilladelse. Det tager ca. 5 minutter at søge, og du får en bekræftelse med det samme. Du kan søge indrejsetilladelse via dette link: https://onlineservices-servicesenligne.cic.gc.ca/eta/welcome?lang=en&_ga=1.134940981.552708448.1445597136

  Regler for indrejse til Canada med børn under 18 år

  Bemærk venligst, at der gælder særskilte regler for indrejse med børn under 18 år, hvis de rejser med kun én forælder eller tredjepart som bedsteforælder, lærer osv. I sådanne tilfælde skal der bl.a. gives en skriftlig tilladelse af den forælder, der ikke rejser med, og i tilfælde af rejse med tredjepart skal begge forældre underskrive tilladelsen. Reglerne er meget specifikke og de kan læses her: http://www.cic.gc.ca/english/visit/minors.asp

  Ud over ETA-tilladelsen, forældreerklæringen og andre relevante dokumenter jf. ovenstående link, er det vigtigt at medbringe barnets gyldige pas samt en dåbsattest eller navneattest på engelsk. Kontakt Borgerservice eller det nærmeste kirkekontor for at få en engelsk version af attesten.

  Bemærk også – rejser begge forældre med børn under 18 år, der ikke deler forældrenes efternavne, er det vigtigt, at man husker at medbringe barnets/børnenes dåbsattest/navneattest på engelsk.

  Vi tager forbehold for ændringer – sørg derfor altid for at undersøge de gældende regler på den canadiske ambassades hjemmeside.

  Hvordan er toldreglerne i Canada?

  Det er forbudt at indføre f.eks. frugt, grøntsager og planter til Canada. For aktuelle regler om, hvad man må medbringe til/fra Canada – se Skats hjemmeside (www.skat.dk og søg på ”toldregler på rejsen”). Bemærk, at ved flyskifte kan væsker (drikkevarer, parfume, toiletartikler), endda selv om de er blevet plomberet ved indkøb i foregående lufthavne, blive konfiskeret. Derfor anbefaler vi, at man venter med toldfrie indkøb til den sidste lufthavn inden ankomstlufthavnen.

  Medicin & vaccinationer inden rejsen til Canada

  Der er ingen krav om vaccinationer, når rejsen går til Canada. Vi gør opmærksom på, at vaccinationer altid bør drøftes med egen læge. Det er en god idé at informere rejselederen om specielle sygdomme – en information, som naturligvis bliver behandlet fortroligt. Tager du livsvigtig medicin, anbefaler vi, at du medbringer en beskrivelse af indholdet på engelsk, denne kan fås hos egen læge eller på apoteket. Husk at pakke medicinen i håndbagagen.

  Skal jeg have en rejseforsikring inden rejsen til Canada?

  Det er vigtigt at tegne en rejseforsikring, der f.eks. dækker omkostninger ved sygdomsbehandling og hjemtransport og i forbindelse med stjålne og ødelagte ejendele, da Risskov Rejser ikke påtager sig noget ansvar i den forbindelse. Vi samarbejder med Europæiske ERV, fordi dækningen på deres produkter hører til markedets bedste. Kontakt vores rejsekonsulenter – de kan rådgive dig, så du får en forsikring, der passer til dit behov. Vær opmærksom på, at der kan være særlige betingelser for personer over 70 år. Det anbefales at medbringe en kopi af pas, vaccinationskort og forsikringspapirer, evt både i papirform og tilgængeligt på telefonen.

  Hvad er valutaen i Canada?

  Valutaen er canadiske dollars (CA$), og det anbefales altid at have kontanter på sig på rejsen bl.a. af hensyn til drikkepengesystemet. Overalt er det muligt at benytte internationale kreditkort, og der er hæveautomater mange steder. Ved betaling med kreditkort kan man kun hæve det beløb, som svarer til det, varen koster. Du skal være opmærksom på, at der kan være en begrænsning på, hvor meget der må hæves på kreditkortet – dette afhænger dog af den enkelte bank og det enkelte kreditkort. Få evt. yderligere information i din bank. Det er en god idé at medbringe mere end ét kreditkort. På den måde er du på den sikre side, hvis der skulle opstå problemer med det ene kort. Husk de nødvendige telefonnumre, hvis du får brug for at spærre dit kreditkort.

 • Lokale forhold

  Hvad er tidsforskellen i Canada?

  Canada har seks tidszoner. Eksempelvis er østkysten 5-6 timer bagud i forhold til dansk tid og vestkysten 8-9 timer bagud i forhold til dansk tid.

  Hvordan kommer jeg rundt i Canada?

  Vi lægger vægt på, at busserne har en god standard, og de har naturligvis aircondition. Bemærk at der er begrænset plads til håndbagage på busrejsen. Håndbagagen skal kunne stå under sædet, da hattehylden er forbeholdt overtøj og anden beklædning.

  Hvad er reglen om drikkepenge i Canada?

  Det er almindeligt at give drikkepenge i Canada. Lønningerne i servicebranchen er generelt meget lave, så for mange af dem, der arbejder i servicebranchen, er det en del af lønnen, og derfor er det vigtigt, at man er opmærksom på denne canadiske skik. På restauranter lægger man typisk 15-20 % oveni regningen (inden salgsskatten lægges til). Taxachauffører forventer også drikkepenge, og 15-20 % oveni prisen er passende, og stuepigerne på hotellerne sætter også pris på drikkepenge (1$ pr nat pr. rejsedeltager).  På rundrejsen vil der være tale om drikkepenge til buschauffører, lokalguider og hotelpersonale. Det beløber sig ca. til 75$ pr. rejsedeltager, men det er naturligvis helt op til den enkelte, hvor meget man ønsker at give. Af denne grund, har vi derfor ikke inkluderet drikkepenge i rejsens pris.

  Hvordan er sikkerheden i Canada?

  Canada er et land med lav kriminalitet, men alligevel anbefales det at udvise forsigtighed, hvor der er mange mennesker samlet, f.eks. i lufthavne. Hav gerne vigtige dokumenter og kontanter tæt på kroppen.

  Skal jeg medbringe en adapter til Canada?

  Husk opladeren til f.eks. kamera og mobiltelefon. Flade amerikanske stik bruges overalt, og det er nødvendigt at medbringe en ”adapter”. En adapter kan købes i elforretninger, hos isenkræmmere og i lufthavnen. Canada bruger 110/120 volt, og kan udstyr ikke omstilles fra vores 220 volt, arbejder det kun på halv kraft, og opladning tager derfor længere tid.

  Hvad koster det at ringe fra Canada?

  Det er dyrt at ringe til Danmark fra hoteller i Canada, og det kan også blive en dyr fornøjelse at bruge sin mobiltelefon. Har du brug for at tale meget i telefon på rejsen, så køb et taletidskort Canada eller benyt internet-telefoni. Tast 0011 45 inden telefonnummeret, hvis du skal ringe hjem til Danmark. Der er adgang til internettet på mange hoteller, og internetcafeer er udbredt.

  Hvordan er maden og vandet i Canada?

  Drikkevandet i Canada er blandt det bedste i verden. Nationaldrikken er øl, og der findes et væld af lokale bryggerier der brygger velsmagende øl. Man kan altid finde øl fra de to store bryggerier Molson og Labatt. Der dyrkes glimrende vine i Canada, f.eks. i Okanagan Valley i British Columbia og på Niagara Peninsula i Ontario. De to områder tegner sig for 80 % af landets vinproduktion. Canadas multi-etniske befolkningssammensætning afspejler sig i landets madkultur, og man kan stort set komme helt verden rundt rent kulinarisk. Men hvad der er på menukortet, er også bestemt af, hvor i landet man befinder sig. Ved kysterne er det f.eks. retter med helleflynder, laks, torsk, kæmperejser og hummer, og i præriestaterne er det saftige bøffer.

  Hvad er reglerne om rygning i Canada?

  Flere og flere offentlige områder i Canada bliver røgfrie. Rygeforbuddene er forskellige fra provins til provins, og rejselederen vil naturligvis sørge for, at deltagerne bliver informeret. Er du i tvivl, om du må ryge, så lad være, hvis du vil undgå en bøde.

  Hvad er den lokale skat i Canada?

  Vær opmærksom på, at priserne i Canada næsten altid er uden lokal moms (Sales Tax). Beløbet varierer fra provins til provins, men du skal regne med, at der lægges 5 – 15 % til det beløb, der står på prisskiltet eller menukortet.

 • Gode råd

  Generelt information om rejsen til Canada

  Ved evt. bagageforsinkelse er det en fordel at have de vigtigste ting ved hånden. F.eks medicin, kontaktlinsevæske, tandbørste og et ekstra sæt tøj pakkes gerne i håndbagagen. Da vi befinder os i bjergene en del af tiden, har man, især om morgenen, brug for en varm trøje og en let jakke. Det er ikke ualmindeligt, at der i juli måned er 7 grader om morgenen og 25-28 grader over middag. Det kan anbefales at købe myggespray i Canada, da det er mere effektivt end det danske.

 • Fakta om Canada

  Fakta om Canada

  • Statsform: Konstitutionelt monarki. Forbundsstat bestående af 10 provinser og 3 territorier
  • Hovedstad: Ottawa med ca. 947.000 indbyggere
  • Største by: Toronto med 2,8 mio. indbyggere
  • Befolkning: 35,6 mio. indbyggere
  • Sprog: Engelsk og fransk
  • Areal: 9.984.670 km²
  • Nationaldag: 1. juli
  • Højeste bjerg: Mount Logan i Yukon (6.050 m)
  • Længste flod: Mackenzie River (1.738 km)
  • Første nationalpark: Banff National Park 1885
  • Verdens længste grænse: 8.891 km – mellem Canada og USA
  • Mål, vægt & temperatur: Canada bruger metersystemet. Temperaturen måles i Celsius.

Trustpilot