Ring til os Åbent nu 70 22 66 00

Det vestlige Canada & højdepunkter på Hawaii

29-dages kør-selv-ferie fra 25.550 kr. pr. person

Tryghedsgaranti hos Risskov Rejser!
Hos os har du altid – uanset hvornår du bestiller din rejse – automatisk garanti for, at din rejse bliver refunderet, hvis din bestilte rejse bliver aflyst på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger.  Læs mere her

På denne fantastiske kør-selv-tur har vi samlet de bedste oplevelser i det vestlige Canada fra Vancouver til Calgary og på Hawaii – det er derfor helt ideelt at tage turen både i sommer- og vintersæsonen. Eventyret starter på den canadiske Stillehavskyst med storbyoplevelser i Vancouver, og herefter tager naturen over, når turen fortsætter til skønne Vancouver Island. Her oplever du den fabelagtige natur i Pacific Rim National Park og kommer på hvalsafari, som er inkluderet i turen. Du bliver taget gennem mange af de kendte nationalparker i Rocky Mountains og oplever Icefields Parkway og den majestætiske Athabasca-gletsjer helt tæt på.

Efter eventyret i det vestlige Canada er det tid til at opleve ægte ”aloha-stemning” på smukke Hawaii, hvor endnu flere skønne naturoplevelser venter, og hvor du oplever vulkaner, skønne, kridhvide strande og eksotiske havskildpadder.

Highlights

 • Stanley Park i Vancouver
 • Sea-to-the-Sky Highway til Whistler
 • Cathedral Grove med de gigantiske træer
 • Spektakulære vandfald i Wells Gray Provincial Park
 • De eventyrlige og farverige søer i The Rockies
 • Kratere i Volcanoes-nationalpark
 • Den ”sovende” vulkan på Maui
 • Pearl Harbour på Oahu
 • Waimea Canyon og Kokee State Park på Kauai

Anmeldelser fra tidligere rejsende til Canada

Vi skræddersyr også rejsen

Gå på opdagelse i vores nøje sammensatte udvalg af rejseforslag, hvor der er tænkt over stort og småt. Finder du ikke en rejse, som passer til dig, eller har du tilføjelser til vores rejseforslag, så skræddersyr vores rejseeksperter selvfølgelig din rejse.
Jane Bering Smedsrud

Rejseekspert

Ring til os på
70 22 66 00
Jane Bering Smedsrud

Rejseekspert

Vi skræddersyr også rejsen

Gå på opdagelse i vores nøje sammensatte udvalg af rejseforslag, hvor der er tænkt over stort og småt. Finder du ikke en rejse, som passer til dig, eller har du tilføjelser til vores rejseforslag, så skræddersyr vores rejseeksperter selvfølgelig din rejse.
Ring til os på
70 22 66 00

Dagsprogram

 • Dag 1 Ankomst til Vancouver

  Eventyret starter i Vancouver, der har en af verdens smukkeste beliggenheder med Georgia-strædet på den ene side og storslåede bjerglandskaber på den anden. Selvom der er tale om en storby med mere end 2 mio. indbyggere, virker byen mindre, hvilket måske skyldes den flotte udsigt til bjergene, og fordi det centrale Vancouver er omgivet af vand på hele tre sider.

  Her bor du dag 1 & 2

  Rosedale on Robson Suite Hotel

  Hotellet har en ideel beliggenhed på hjørnet af Robson St. og Hamilton St. i downtown, og du kommer til at bo tæt på både seværdigheder og sh...

 • Dag 2 Vancouver Aquarium, hængebroen ved Capilano Canyon og den gamle bydel i Vancouver

  Dagen står på spændende oplevelser i Vancouver. Besøg f.eks. Stanley Park – Nordamerikas største bypark og Vancouvers grønne åndehul, som er gennemskåret af vandre- og cykelstier. Her ligger akvariet i Vancouver, og det er også muligt at se en berømt samling af totempæle. Besøger du Vancouver i sommerperioden, kan du med fordel nyde nogle solrige timer ved stranden. Det kan også anbefales at tage en tur ud til Capilano Canyon, hvor du – hvis du er modig nok – kan krydse den 137 m lange hængebro, der svæver 70 m over vandet. Når du når over til den anden side, kan du gå en tur under trækronerne og i den grad få fornemmelsen af de ekstremt høje douglasgraner.

  Efter en tur uden for Vancouver by kan du besøge den gamle bydel Gastown med de hyggelige brostensbelagte gader og gamle lygtepæle og se dampuret, der hver time sender kaskader af damp afsted. Her er også et væld af gallerier, designerbutikker, restauranter og hyggelige caféer, som du kan udforske.

  Inkluderede måltider: Morgenmad

  Tilkøbsmuligheder

  Gourmet-oplevelser i Vancouver

  I selskab med en kulinarisk guide kommer du på en vandring gennem Gastown, Vancouvers nr. 1 kvarter for restauranter. Du får smagsprøver på lokale delikatesser og lokale vine og hører om, hvad der sker på storbyens gourmet-scene. Turen er en fornøjelse for smagsløgene, og alle retter er parret med drikkevare med alkohol ( kan også bestilles uden).  

  1.105 kr. pr. voksen
  825 kr. pr. barn

  * Afgang: dagligt kl. 15. Varighed: 3 timer. Inkl. 4 smagninger mad med drikkevare (inkl. alkohol til + 19 år)

  Unik oplevelse på Grouse Mountain & Capilano Suspension Bridge

  På denne aftentur oplever du bl.a en fantastisk udsigt ud over Vancouver, når du kommer til toppen af Grouse Mountain. Turen starter med en gåtur gennem den verdenskendte Stanley Park og videre forbi Lions Gate Bridge. Her går du ombord på en gondol, som tager dig til toppen af Grouse Mountain. På vej mod toppen vil du få rig mulighed for at se Canadas smukke natur og storbyen Vancouver fra oven. Herefter venter en vild oplevelse i Capilano Suspension Bridge Park, hvor du vil mærke adrenalinen pumpe, når du krydser Suspension Bridge. Turen tager ca. 5,5 time.  

  660 kr. pr. person

  Sunset Dinner Cruise

  Nyd en aften på vandet om bord på dette middags-cruise i Vancouver. Turen afgår fra Coal Harbour, og undervejs kan du nyde både maden og udsigten til Vancouvers skyline, Stanley Park, strandene ved English Bay og byens lys og liv i False Creek - det hele akkompagneret af live musik ombord.

  600 kr. pr. voksen
  505 kr. pr. barn

  * Afgang: dagligt fra maj til oktober kl. 19.00. Varighed: 2,5 timer. Inkl. buffet middag.

  The Grand Bike tour - Vancouver

  Denne guidede cykeltur starter i den berømte Stanley Park, hvor du cykler med havet på den ene side, og regnskov og vilde blomster på den anden side. Så hopper du på den lille færge, der sejler til Granville Island Public Market, hvor der er tid på egen hånd til lidt frokost eller til at kigge i de små butikker. Dagen sluttes af med en tur igennem Chinatown og Gastown, hvor du hører om byens historie og grundlæggelse. Der vil være mange stop i løbet af dagen, og turen foregår i fladt terræn på stier. Turen er i alt 20 km.

  615 kr. pr. voksen
  535 kr. pr. barn

  * Afgang: dagligt kl. 9.30, 10 og 10.30. Varighed: 5 timer. Inkl. cykel og cykelhjelm.

 • Dag 3 Naturskøn færgetur til Vancouver Island og Victoria

  I dag henter du lejebilen i lufthavnen, så du de næste dage kan udforske alt det, som Vancouver Island har at byde på. Færgeturen fra Tsawwassen syd for Vancouver tager ca. 1,5 time og er en dejlig og afslappende oplevelse. Her oplever du nemlig natur, der minder om en svensk skærgård, og samtidig er der god chance for at se hvaler.

  Du ankommer til Victoria, der er hovedstaden i provinsen British Columbia og som siges at være den mest engelske by i hele Canada. Dette engelske præg kan du bl.a. opleve, hvis du tager et kig indenfor på The Empress Hotel til en omgang ”afternoon tea”.

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

  Dagens distance: 69 km + færgeturen

  Her bor du dag 3 & 4

  Inn at Laurel Point

  Centralt beliggende i byen Victoria finder du hotellet Inn at Laurel Point. Hotellet har indendørs pool og eget fitnesscenter samt egen restaurant...

 • Dag 4 Hvalsafari og historie i Victoria

  Skal du opleve hvaler i Canada, så er Vancouver Island det helt ideelle sted! Derfor står dagen også på hvalsafari, som allerede er inkluderet i turen. På denne tur er der gode chancer for at se spækhuggere, som er den største delfinart i verden. De holder især til ud for den nordamerikanske vestkyst og lægger vejen forbi Vancouver Island på deres vej til Beringstrædet. Der er også chance for at se både pukkelhvaler, vågehvaler og gråhvaler og herudover selvfølgelig også sæler, søløver og forskellige havfugle.

  Efter denne fantastiske oplevelse kan du vælge at nyde resten af dagen i Victoria. Her kan du opleve røde dobbeltdækkerbusser og hestevogne i gadebilledet, og du kan f.eks. besøge Royal BC Museum, der er et af Canadas bedste museer. Du kan også blive klogere på pionertiden og vestkystindianerne såvel som andre spændende udstillinger eller se en af de usædvanligt flotte film i IMAX-biografen.

  Tilkøbsmuligheder

  Bjørnesafari fra Whistler

  Unik mulighed for at udforske enestående plante- og dyreliv! Oplev storslåede gletsjere og regnskove samt det utrolige plante- og dyreliv i Whistler og Blackcomb Mountains, der er hjemsted for op til 60 sortbjørne og deres unger. Populationen er blevet studeret i mere end to årtier, og du får derfor et unikt indblik i de store rovdyrs hverdag, når du besøger deres huler og de steder, de spiser og sover. Oplev den smukke natur på helt tæt hold, når du vandrer gennem uberørte enge eller kører gennem en labyrint af veje og oplever skjulte, naturskønne økosystemer. Den erfarne guide besidder stor viden om Whistlers flora og fauna, økologi og bjørnebiologi, hvilket er medvirkende til at give dig en helt exceptionel og lærerig oplevelse.

  1.625 kr. pr. voksen
  1.555 kr. pr. barn

  * Afgang: Dagligt fra 15/5-15/10. Varighed: 3 timer.

  Kanotur på River of Golden Dreams

  Få en fantastisk oplevelse med en kanotur på en rolig og krystalklar flod i naturskønne omgivelser. Turen starter ved Alta Lake og slutter ved Green Lake, som er berømt for dens billedskønne turkisgrønne farve. Undervejs vil du opleve en enestående natur og spektakulær bjergudsigt, og du passerer et vådområde med en overflod af vandfugle og smukt fugleliv. Du kan vælge at sejle i kano eller kajak, og du kan vælge at sejle med eller uden guide.

  1.065 kr. pr. voksen
  530 kr. pr. barn

  * Afgang: Dagligt kl. 9:30, 10:30 & 13:30 fra 15/5-22/9. Varighed: 3 timer. Inkl. guide.

 • Dag 5 "Totempælenes by" Duncan, vægmalerierne i Chemainus og Pacific Rim-nationalpark

  I dag går turen til Vancouver Islands vestkyst. Undervejs kan du opleve spændende totempæle i den lille by Duncan, der med rette kaldes for “Totempælenes by”. Her finder du intet mindre end 80 totempæle, som giver et lille indblik i vestkystindianernes historie. Totempæle har mange udskårne figurer og har ofte relation til en betydningsfuld begivenhed. Det kan også anbefales at tage et stop i Chemainus, hvor store vægmalerier pryder husmurene og fortæller områdets historie.

  På Vancouver Island er det uden tvivl naturen, der er den allerstørste attraktion! Og specielt i Pacific Rim-nationalparken har du enestående mulighed for at opleve fantastisk dyreliv langs kysten og længere inde i landet.

  Dagens distance: 313 km

  Her bor du dag 5 & 6

  Black Rock Oceanfront Resort

  Hotellet er beliggende i Ucluelet og kun 40 km fra Tofino, og du vil opleve et hotel med innovativ arkitektur, som er inspireret af Vancouver Islan...

 • Dag 6 Ucluelet og Tofino og Pacific Rim-nationalpark

  Byerne Ucluelet og Tofino er gode udgangspunkter for oplevelser i Pacific Rim National Park. Her er masser af vandrestier, mulighed for at sejle i kano og havkajak, og der er et stort udbud af fisketure, som enten kan være laksefiskeri tæt på kysten eller dybvandsfiskeri efter kæmpestore helleflyndere på over 200 kg.

  Tilkøbsmuligheder

  Bjørnesafari ved Clayoquot Sound, Tofino

  Tag med på bjørnesafari på Vancouver Island fra Tofino og oplev sortbjørnene i smukke omgivelser ved Clayoquot Sound. Når sortbjørnene vågner fra dvale, bevæger de sig sultent til nærmeste fødekilde – havet. Turen foregår i en Zodiac-gummibåd, der gør det muligt at sejle helt tæt på og observerer sortbjørnenes adfærd i naturen.    

  720 kr. pr. voksen
  550 kr. pr. barn

  * Afgang: 1 gang dagligt, tidspunkt afhænger af tidevandet. Varighed: 2,5 timer

 • Dag 7 Douglasgraner i Cathedral Grove, smukke vandfald og Whistler

  På turen tværs over Vancouver Island til østkysten bør du gøre holdt ved MacMillan Provincial Park og gå en tur i Cathedral Grove. Her tårner de gigantiske douglasgraner, og nogle af dem er mere end 800 år gamle og har en omkreds på over ni meter. Planlæg også et stop ved Little Qualicum Falls Provincial Park og oplev de mange smukke vandfald.

  Når du kommer til Nanaimo, kan du tage med færgen til Horseshoe Bay på fastlandet, og herfra kan du følge Sea-to-Sky Highway til Whistler. Vejen snor sig i højderne, og undervejs kommer du forbi Shannon Falls og Stawamus Chief Rock, hvor du bør gøre holdt.

  Herefter når du til Whistler ved Garibaldi Provincial Park, hvor der venter endnu flere naturoplevelser. Det kendte vintersportssted var i 2010 vært for de Olympiske Vinterlege, og år efter år bliver Whistler kåret som Nordamerikas bedste skisportssted, men også om sommeren er her dejligt.

  Dagens distance: 371 km + færgeturen

  Her bor du dag 7 & 8

  Aava Whistler Hotel

  Hotellet ligger kun en lille gåtur fra byen Whistler, hvor du blandt andet kan opleve mange forskellige spisesteder. De komfortable værelser har ...

  Tilkøbsmuligheder

  Grizzlybjørnesafari på Vancouver Island, Campbell River

  Turen begynder i Campbell River på Vancouver Island, hvorfra der sejles til Bute Inlet på fastlandet. Herfra går turen videre med minibus til ”bjørneland”. Fra udsigtsplatforme er du på første parket, når bjørnene fisker efter laks i de brusende floder. Inkl. picnic-frokost.

  3.370 kr. pr. person

  * Afgang: dagligt kl 11.30 ( kl. 11 fra 1/10-16/10). Varighed: 7-8 timer. Inkl. picnic frokost.

  Knight Inlet Lodge – 4-dages tur

  Knight Inlet er en 100 km lang fjord, som skærer sig gennem enorme gletsjere i bjergene ved Canadas vestkyst. Denne uberørte vildmark er hjemsted for grizzly- og sortbjørne, som hvert forår kommer ud af deres hi og leder efter mad, og om efteråret fanger de laks i Glendale-floden. Området er også kendt for sin store koncentration af spækhuggere og pukkelhvaler. Det rige dyreliv kan du bl.a. se på en bådtur og en guidet tur til en platform, hvor bjørnene gerne færdes. Knight Inlet Lodge er en flydende lodge, der befinder sig 60 km fra flodens udmunding. Lodgen befinder sig midt i et område, som er kendt for sit rige dyreliv, og der bliver rig mulighed for at se efter de forskellige arter, når der er sejlturs- og vandreekskursioner ud i naturen. Efter en lang dags oplevelser kan du sætte dig til rette på lodgen, som bl.a. specialiserer sig i velsmagende retter med fisk- og skaldyr, og nyde en dejlig middag, mens mørket sænker sig. Læs mere om 4-dages turen her  

  16.885 kr. pr. person

  Farewell Harbour Lodge – 4-dages tur

  Langt væk fra alfarvej ligger Farewell Harbour Lodge på Berry Island, som man kun kan komme flyvende eller sejlende til. Så det siger sig selv, at der her er tale om en både usædvanlig og uforglemmelig Canada-oplevelse. Den ene del af oplevelsen står lodgen for. Farewell Harbour Lodge emmer af atmosfære og gæstfrihed, og det særlige er, at der kun er 12 værelser på logden. Den anden del står naturen for – og den er slet og ret ubeskrivelig. Du oplever de storslåede omgivelser med en af lodgens naturguider i en lille eksklusiv gruppe. Og du er med til at fastlægge dagens program, når der tidligt om morgenen sejles ud i naturen. Da der maksimum er otte personer i båden, er det muligt bl.a. at komme tæt på bjørnene, når de leder efter føde i vandkanten. Læs mere om 4-dages turen her

  19.970 kr. pr. person

  Sonora Resort – 3-dages tur

  Sonora Resort er i en klasse for sig. Det er det eneste ultra-luksuriøse resort på den lille ø Sonora i den canadiske vildmark, og du ankommer hertil med helikopter eller vandfly. På et ophold her befinder du dig midt i den vilde, canadiske natur, som omkranser det overdådige resort, og der er rig mulighed for at tage på opdagelse – f.eks. på en bådtur – og komme helt tæt på grizzlybjørne, oddere, hvaler, ørne og delfiner. Du kan også prøve kræfter med at fiske i de stille vande og få resortets dygtige kok til at tilberede fangsten til dig. Efter en dag med oplevelser i den bjergtagende natur er det nærliggende at lade de mange indtryk blive til minder med f.eks. en afslappende behandling i resortets spa eller i yogastudiet. Du kan også tage et dyk i den udendørs opvarmede pool eller slappe af i boblebadene, dampbadet eller saunaen. Glæd dig også til at smage på de mange gourmetmåltider, som resortets kok tilbereder af lokale og økologiske råvarer. Mulighederne på dette vidunderlige resort er uendelige. Læs mere om 3-dages turen her 

  13.495 kr. pr. person

 • Dag 8 Vandring, svævebanetur eller ziplining i Whistler

  I Whistler er der masser af mulighed for at få en aktiv dag. Her er et væld af korte og længere afmærkede vandreruter, men du kan også udforske området på cykel eller på hesteryg. Spiller du golf, eller har du altid gerne ville prøve det, kan du vælge mellem hele fire forskellige golfbaner. Det kan også anbefales at tage en tur med svævebanen Peak-to-Peak, der er verdens længste og som forbinder Whistler Mountain og Blackcomb. Fra toppen er der en fænomenal udsigt, som uden tvivl bør opleves! Trænger du til et ekstra adrenalinkick, kan du tage med zipline’en.

  Tilkøbsmuligheder

  Svævebanen Peak to Peak - Whistler

  Den 4,4 km lange svævebane mellem Whistler og Blackcomb-bjergene har slået rekorden som verdens længste og byder på en overvældende naturoplevelse med udsigt til søer og skove, gletsjere og bjergtoppe. Besøg også Peak to Peak Viewing Gallery, som giver dig mulighed for at se, hvordan svævebanen fungerer.

  400 kr. pr. voksen
  200 kr. pr. barn

  * Prisen inkluderer: adgang til svævebaner og 50 km vandrestier i området.

 • Dag 9 Naturskønne Duffey Lake Road og guldgravereventyr i Hat Creek Ranch

  I dag kan du godt glæde dig! Du skal nemlig følge en af British Columbias absolut smukkeste strækninger, Duffey Lake Road, som er en strækning på 100 km fra Pemberton til Lillooet. Undervejs snor vejen sig gennem Coastal Mountains og op i 1.275 meters højde ved Cayoosh Pass. Hver eneste kilometer med udsigt til bjergene er en sand nydelse, og udsigterne til søerne Joffre, Duffey og Seton bidrager også til den uforglemmelige naturoplevelse, som også inkluderer et spændende dyreliv – så vær forberedt på, at både sortbjørne og big horn sheep muligvis kan dukke op i vejkanten.

  Området omkring Lillooet spillede en vigtig rolle, da guldgraverne i 1860’erne jagtede eventyret, og besøger du den historiske Hat Creek Ranch, får du en interessant ”fortælling” fra dengang.

  Dagens distance: 424 km

  Her bor du dag 9 & 10

  Alpine Meadows Resort

  Resortet ligger 25 km øst for Clearwater og er ikke mindre end et lille paradis midt i den storslåede natur ved Hallamere Lake. Her er det tradi...

 • Dag 10 Uspolerede Wells Gray Provincial Park

  I dag oplever du et af de mest uberørte områder i det centrale British Columbia, når turen går til vildmarksparken Wells Gray. Her får du rejsens måske største wildlife-oplevelse, da det ikke er usædvanligt at møde sortbjørne. Du finder også hele 39 navngivne vandfald og en lang række unavngivne – og måske endda uopdagede – hvilket er årsagen til, at parken kaldes ”Canada’s Waterfall Park”. Sørg for at sætte tid af til en vandretur til f.eks. Helmcken Falls, der først blev opdaget tilbage i 1913 i forbindelse med anlæggelsen af Canadian Pacific Railway.

   

  Tilkøbsmuligheder

  En times river safari i ødemarken

  På denne sejltur gennem Grizzly Bear Valley får du en uforglemmelig oplevelse, hvor du kommer helt tæt på dyrelivet, som leves langs flodens breder. Turen går gennem verdens eneste indre tempererede regnskov. I et utroligt landskab sejler du ud i økovenlige både og spejder efter bjørne, elge og ørne og sejler på floder, hvor der kun er få centimeter vand under kølen, og du får hurtigt fornemmelsen af at være et sted, hvor ingen andre har været før. En guide vil fortælle om de mange dyr, gletsjere, vandfald og sneklædte bjergtinder, som man møder på sin vej gennem de smukke floder.  

  690 kr. pr. voksen
  415 kr. pr. barn

  * Afgang: hver halve og hele time mellem kl. 9-16. Varighed: 1-2 timer. Børn 4 år og under er gratis.

 • Dag 11 Via Yellowhead Highway til Jasper National Park

  Yellowhead Highway går forbi Mount Robson – det højeste bjerg i de canadiske Rocky Mountains – og fører til spektakulære naturoplevelser i Jasper nationalpark, der ligger i provinsen Alberta. Tag hul på oplevelserne i parken med en svævebanetur til toppen af Whistler Mountain med Jasper Sky Tram. Heroppe i højderne er der en fantastisk udsigt ud over området. Tag gerne det sidste stykke op til toppen til fods og oplev, hvordan bjerglandskabet drejer 360 grader rundt om dig.

  Forsæt herefter til Jasper by, hvor du overnatter de to næste dage.

  Inkluderede måltider: Morgenmad

  Dagens distance: 318 km

  Tilkøbsmuligheder

  En times river safari i ødemarken

  På denne sejltur gennem Grizzly Bear Valley får du en uforglemmelig oplevelse, hvor du kommer helt tæt på dyrelivet, som leves langs flodens breder. Turen går gennem verdens eneste indre tempererede regnskov. I et utroligt landskab sejler du ud i økovenlige både og spejder efter bjørne, elge og ørne og sejler på floder, hvor der kun er få centimeter vand under kølen, og du får hurtigt fornemmelsen af at være et sted, hvor ingen andre har været før. En guide vil fortælle om de mange dyr, gletsjere, vandfald og sneklædte bjergtinder, som man møder på sin vej gennem de smukke floder.  

  690 kr. pr. voksen
  415 kr. pr. barn

  * Afgang: hver halve og hele time mellem kl. 9-16. Varighed: 1-2 timer. Børn 4 år og under er gratis.

 • Dag 12 Fortryllende søer i Rocky Mountains

  Søerne i Rocky Mountains er intet mindre end fortryllende! Det skyldes både de næsten overnaturlige farver og den naturskønne beliggenhed. Det kan især anbefales at tage en tur til Pyramid Lake og Patricia Lake, som er helt fantastiske. Tager du derop om morgenen, og er vejret klart og stille, får du en uforglemmelig oplevelse med en perfekt spejling af bjergene i søernes overflade. En anden idé er Maligne Canyon, hvor floden raser afsted dybt nede i den kringlede kløft, som langsomt bliver dybere og dybere. Du må heller ikke gå glip af Maligne Lake, der er omgivet af et idyllisk sceneri.

  Tilkøbsmuligheder

  Sejltur på Maligne Lake

  Natursceneriet ved Maligne Lake i nationalparken Jasper er lige så flot i virkeligheden som det, man ser på postkortene. En sejltur på Maligne Lake er en uovertruffen oplevelse, og der er fotostop ved Spirit Island, hvor det er muligt at komme i land. Maligne Lake ligger 48 km syd for Jasper.

  480 kr. pr. voksen
  240 kr. pr. barn

  * Afgang: Flere gange dagligt. Varighed: 1,5 timer

 • Dag 13 Ikoniske Icefields Parkway, Athabasca-gletsjeren og Banff nationalpark

  Denne dag koncentrerer sig om Icefields Parkway, som er den 230 km lange vej, der forbinder nationalparkerne Jasper og Banff. Undervejs oplever du nogle af de flotteste naturscenerier, og der er gode chancer for at spotte en bjørn eller to langs vejkanten. Icefields Parkway stod færdig i 1939, og har siden da taget alle med storm. Vejen snor sig mellem bjerge, forbi gletsjere, søer og vandfald, og når du kommer op i højderne, snor vejen sig over de to pas The Bow og Sunwapta. Det er en helt fantastisk oplevelse at følge vejen med udsigt til de sneklædte tinder og den bagvedliggende blå himmel.

  På turen vil du konstant blive fristet til at gøre holdt og tage billeder af de flotte landskaber og ikke mindst de spektakulære vandfald du kommer forbi undervejs. Og holder der en bil i vejkanten, er det med at stoppe op, for så er det næsten sikkert, at der er dyr i sigte. Læg derfor ikke kameraet for langt væk. Det kan også anbefales at tage frokosten med og indlægge en vandretur i dagens program.

  Cirka halvvejs mellem Jasper og Banff kommer du til Columbia Icefield, der er det største gletsjerområde i Nordamerika. Athabasca-gletsjeren er en af de otte gletsjere, som udgør Columbia Icefield. En tur med den terrængående bus til Athabasca-gletsjeren er et “must”, og den har vi naturligvis inkluderet i turen.

  Dagens distance: 288 km

  Tilkøbsmuligheder

  Moraine Lake Lodge

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? I nationalparken Banff midt i de canadiske Rocky Mountains finder du Moraine Lake Lodge. Denne historiske Lodge er placeret ved bredden af Moraine Lake og blot 15 km fra den verdensberømte Lake Louise. Hotellet tilbyder gratis guidede vandreturs-programmer samt kanoture i området, og når du kommer tilbage efter en dag fyldt med oplevelser tilbydes der te, kaffe og aftenforedrag om nationalparken. Moraine Lake Lodge tilbyder både værelser og hytter, som alle indeholder specialfremstillede og håndlavede træmøbler – tilgengæld finder du hverken TV eller telefoner på værelset. Der er internetadgang og telefon i lobbyen og Walter Wilcox Dining serverer delikate egnsretter til morgenmad og aftensmad. Cafeen Snowshoe byder på mere afslappet spisning, herunder charcuteri, lettere anretninger og is. Prisen er pr. person pr. nat (lavere priser uden for 17/6-22/9, kontakt din rejsekonsulent for pris)

  2.055 kr. pr. person

  Emerald Lake Lodge

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? Denne historiske lodge er smukt placeret ved bredden af Emerald Lake i Yoho National Park, og her bor du i hyggelige hytter, der mest af alt minder om en hyggelige stue. Stilen er dejlig rustik med en flot åben pejs, der er et dejligt badeværelse og god plads til at nyde livet – og nyde livet det kan du naturligvis også på terrassen. I hovedlodgen er der restaurant, lounge og bar, og restaurantens menuer er inspireret af den periode, hvor de første jernbaneskinner i Rocky Mountains blev lagt. Prisen er pr. person pr. nat (lavere priser uden for juni-midt oktober, kontakt os for pris).

  750 kr. pr. person

  Helikoptertur i the Rockies

  En tur på 20 min. med de mest eventyrlige bjerglandskaber. Der flyves over Cline Pass (2.900 m) til gletsjerne Cline, Lion og Lioness, og du kommer langt ”ind” i the Rockies. Helikopterturen begynder hos Rockies Heli 45 km fra Columbia Icefields.

  1.250 kr. pr. person

  * Afgang: flere gange dagligt. Varighed: 20 minutter

 • Dag 14 Fredfyldt frokost eller actionprægede aktiviteter i Banff nationalpark

  Dagen står på naturskønne oplevelser i Banff nationalpark, som var Canadas allerførste nationalpark. Parken blev oprettet allerede i 1885 på grund af de varme, mineralholdige kilder i området. Søerne er mindst lige så smukke her som i Jasper nationalpark, og søerne Lake Louise, Lake Peyto og Lake Morraine er blot tre af perlerne – tag derfor frokosten med og giv dig selv en fredfyldt naturoplevelse ved en af de smukke søer.

  Trænger du til at være aktiv, er der mulighed for at komme på rafting-ture, leje kano og cykel eller opleve naturen fra hesteryg. Tag også et kig indenfor i det legendariske Fairmont Banff Springs Hotel, der åbnede dørene i 1888 som det første hotel i de canadiske Rocky Mountains. Du finder hotellet lige der, hvor floderne Spray og Bow løber sammen, og udsigten er helt fantastisk.

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

  Tilkøbsmuligheder

  Banff Gondola til toppen af Sulphur Mountain

  Tag med svævebanen til toppen af Sulphur Mountain, og du bliver præsenteret for en 360 grades udsigt over bjerglandskabet, som Bow River snor sig igennem. På toppen er der restauranter og adskillige afmærkede vandrestier. Sulphur Mountain ligger 4,5 km fra Banff.

  370 kr. pr. voksen
  190 kr. pr. barn

  * Afgang: Dagligt mellem kl. 08.00 - 22.30 ( afhængig af sæson). Valgfrit tidspunkt.

  Banff National Park fra hesteryg inkl. BBQ-frokost

  Oplev det naturskønne område i Banff National Park fra hesteryg. Turen tager dig med rundt på hyggelige stier ved foden Sulphur Mountain. Der er tid til afslapning ved 3 Mile Cabin mens turguiderne forbereder en skøn BBQ-frokost. Du kan f.eks. træne dine lasso-evner eller tage et slag hestesko. Turen tilbage går langs Bow River. BBQ-menuen består af en steak, baked beans, bagte kartofler, cæsarsalat, dessert, kaffe, juice og varm kakao. Varighed: 3-3,5 time

  890 kr. pr. voksen
  890 kr. pr. barn

  * Inkl. frokost. Børn under 6 år bliver kørt til BBQ-stedet i hestevogn og skal være i følgeskab med en voksen. Alle gæster skal have hjelm på under turen – hjelmen udlånes gratis af Banff Trail Riders.

  Kanotur i Canadian Rockies i en Voyageur kano

  En tur for hele familien - sejl i en Voyageur kano og opleve den majestætiske natur i et dette transportmiddel der blev brugt i 1800-tallet til at transportere b.la. skind. Turen går langs Bow River i Banff National Park.

  350 kr. pr. voksen
  155 kr. pr. barn

  * Afgang: Flere gange dagligt. Varighed: 1,5 timer.

  Helikoptertur i the Rockies

  En tur på 20 min. med de mest eventyrlige bjerglandskaber. Der flyves over Cline Pass (2.900 m) til gletsjerne Cline, Lion og Lioness, og du kommer langt ”ind” i the Rockies. Helikopterturen begynder hos Rockies Heli 45 km fra Columbia Icefields.

  1.250 kr. pr. person

  * Afgang: flere gange dagligt. Varighed: 20 minutter

 • Dag 15 Afrejse fra Calgary og videre til Hawaii

  Lejebilen afleveres i Calgary lufthavn, og rejsen fortsætter mod eksotiske Hawaii.

  Du ankommer til Hawaiis største ø, Big Island. Her bliver du mødt med den traditionelle blomsterkrans, også kaldet en ”lei”. Øen er dobbelt så stor som Hawaiis andre øer, hvilket betyder, at der er ekstra mange enestående naturoplever at gå på opdagelse blandt. Du henter bilen i lufthavnen og kører til hotellet, hvor du bor de næste tre nætter.

   

   

  Her bor du dag 15, 16 & 17

  Royal Kona Big Island

  Lige i hjertet af den maleriske by Kailua-Kona ligger det flotte Royal Kona. Her bor du lige ved stranden i fine og komfortable værelse...

 • Dag 16 På opdagelse på Big Island og glødende lava fra Kilauea-vulkanen

  Big Island hedder officielt set Hawaii, men bruger du navnet ”Big Island”, undgår du forvekslingen mellem øen og staten. Brug dagen på at nyde livet ved en af de mange smukke strande, udforsk nærområdet eller tag en dejlig slentretur langs promenaden ind til byen Kailua Kona.

  Det kan bestemt også anbefales at besøge Volcanoes-nationalparken, hvor du kommer helt tæt på naturens rå kræfter og oplever to af verdens mest aktive vulkaner, Mauna Loa og Kilauea, med egne øjne. Du kan vandre mellem de mange kratere i lavalandskabet eller give dig selv den fantastiske oplevelse at opleve området fra luften på en helikoptertur eller fra vandet på en sejltur. Vil du have den fulde oplevelse, skal du tage ud til vulkanerne ved mørkets frembrud, så du ser den glødende lava flyde ud i det mørke hav. Det er en helt speciel oplevelse.

  Tilkøbsmuligheder

  Helikoptertur på Big Island

  Få en helt unik oplevelse med en helikoptertur over de utroligt smukke Kohala Mountains. Helikopteren vil føre dig op langs stejle havklipper og tage dig ned i dybe, snoede dale som Waimanu, Pololu og Waipio. Turen giver dig et enestående indblik i øens utroligt smukke natur fra et imponerende perspektiv.

  1.615 kr. pr. person

  * Afgang: Dagligt kl. 7:30-16:00. Varighed: 30-40 minutter.

  Svøm med delfiner og udforsk havgrotter på Big Island

  Denne fire timers udflugt kombinerer to spændende oplevelser. Du sejler først ud og svømmer med vilde delfiner, hvilket er en unik mulighed for at opleve deres energi og interesse for interaktion med mennesker på nærmeste hånd. Dernæst rejser du sydpå for at udforske havgrotter langs Kona-kysten, hvor der også er mulighed for at snorkle i det stille vand ved Kealakekua Bay Reserve, som mange betegner som det bedste sted at snorkle på Hawaii. På udflugten vil du desuden lære om stedets historiske og kulturelle baggrund, og på hjemvejen er der sandsynlighed for at se dyr som hvaler, djævlerokker og havskildpadder.

  1.400 kr. pr. voksen
  1.190 kr. pr. barn

  * Afgang: Dagligt kl. 8. Varighed: 4 timer. Inkl. snorkeludstyr, frisk tropisk frugttallerken, drikkevarer og snacks.

  Snorkel med Manta Rays på Big Island

  Oplev en Hawaiian solnedgang imens du sejler til den berømte Manta Ray Village ud for Kona's kyst. At snorkle med manta rays om aftenen er en uforglemmelig oplevelse. Manta rays er ikke farlige for mennesker, og de kommer frem når det er mørkt for at spise plankton.

  975 kr. pr. voksen
  875 kr. pr. barn

  * Afgang: Dagligt mellem kl. 17-18 ( afhænger af årstiden). Varighed: 1 timer (45 min. snorkling). Inkl. snacks, juice, vand, sodavand og varm kakao.

 • Dag 17 Skønne naturoplevelser og verdens mest eksklusive kaffe

  Er du ægte naturelsker? Så er du helt sikkert kommet til det rette sted! Her er nemlig det hele – smukke kyststrækninger, grønklædte bjerge, flotte vandfald, sneklædte bjergtoppe, golde lavamarker og strande med det fineste, sorte sand. Der dyrkes også kaffe i området nord og syd for Kona, så er du kaffeentusiast eller bare godt gammeldags nysgerrig, kan du besøge en af de mange kaffeplantager og se, hvordan verdens mest eksklusive kaffe bliver dyrket.

  Trænger du i stedet til en afslappende dag med forkælelse, så er der rig mulighed for dette på hotellet. Her er der nemlig en hel spa-afdeling med fokus på wellness og velvære. Spiller du golf, eller kunne du måske tænke dig at prøve dette, finder du flere golfbaner i området. Du kan også tage en slentretur langs stranden og nyde de smukke omgivelser og duften af den friske havgus.

 • Dag 18 Med fly til Maui

  Du afleverer lejebilen i lufthavnen og flyver fra Big Island til den dejlige ferieø Maui. Her henter du så den nye lejebil i lufthavnen, så du nemt kan udforske øens mange muligheder de næste par dage.

  Maui er tidligere blevet kåret som verdens bedste ferieø, og det er der en god grund til! Øen har nemlig det perfekte klima hele året rundt, og strandende er eksotiske og helt igennem fantastiske. Udforsk f.eks. områderne Kihei, Makena og Wailea, hvor du finder mange laguner og øens bedste strande, og hvor du kan snorkle blandt havsskildpadder.

  Her bor du dag 18, 19 & 20

  Kaanapali Beach Hotel Maui

  Kaanapali Beach Hotel ligger lige ud til den verdenskendte Kaanapali-strand og Stillehavet og er officielt kendt som det mest hawaiianske hotel på...

 • Dag 19 Til toppen af den ”sovende” vulkan på Maui

  Stå tidligt op, tag det varme tøj på og gør dig klar til en aktiv dag! Turen går nemlig til toppen af den sovende skjoldvulkan i nationalparken Haleakala, der er Maui’s største vulkan og som ligger tre km over havets overflade. Her møder du synet af den smukke solopgang, som hurtigt får dig til at glemme de kolde minusgrader. Man kan virkelig tale om månelandskab her, og det er fascinerende at opleve de store forskelle, som de enkelte hawaiianske øer byder på.

  Tilkøbsmuligheder

  Solopgang over Haleakala krater på Maui

  Sæt din alarm og tage lidt varmt tøj på, så er du klar til at tage med til toppen af vulkanen Haleakala. Her oppe er der en fantastisk udsigt, og du vil se solen stå op.

  1.410 kr. pr. voksen
  920 kr. pr. barn

  * Afgang: Dagligt omkring kl. 02.30 (afhænger af årstiden).

  Royal Lahaina Luau og show på Maui

  Oplev en traditionel Hawaiian luau på den dejlige Ka'anapali Beach på Maui. Royal Lahaina ligger lige ud til havet, så festen foregår med havudsigt, og den dejlige mad serveres til live underholdning.

  975 kr. pr. voksen
  520 kr. pr. barn

 • Dag 20 Tropisk regnskov og vandfald på Maui

  Dagen byder på store naturoplevelser, når du følger Hana Highway, der forbinder Kahului og Hana. Vejen snor sig nemlig gennem tropisk regnskov, forbi flotte, sprudlende vandfald og over intet mindre end 59 broer, hvor de fleste af dem er så smalle, at kun én bil kan passere ad gangen.

  Du kan også vælge at bruge denne sidste dag på Maui på at shoppe souvenirs eller andre fornødenheder, eller du kan slappe af og nyde de flotte omgivelser på en af Maui’s smukke strande. Der er også rig mulighed for at prøve forskellige slags vandsport eller snorkle blandt de velbevarede koralrev, de mange tropiske fisk og de grønne havskildpadder. Har du mindre børn med på turen, kan du også besøge Maui Ocean Center og komme helt tæt på tropefisk og hammerhajer i små akvarier uden at få våde fødder.

  Tilkøbsmuligheder

  Hvalsafari på Maui

  Tag på hvalsafari på Maui og oplev den fantastiske pukkelhval, som hvert år migrerer fra Alaska til vandet ved Mauis kyst. Pukkelhvalen er et enestående og gigantisk dyr, der bliver omkring 15 m lang og vejer omkring 30-35 tons. Turen vil foregå med en rummelig katamaran, og dette er uden tvivl den bedste måde at opleve de nænsomme giganter og det vestlige Mauis smukke landskab på.

  520 kr. pr. voksen
  335 kr. pr. barn

  * Afgang: Dagligt kl. 7:30 eller 12:30. Check-in: 15 minutter før afgang. Varighed: 2 timer.

  Snorkling på det vestlige Maui

  Hvis du er eventyrlysten, bør du tage på snorkeltur på Maui. De erfarne kaptajner kender de bedste steder at snorkle på øens vest side, og før du kommer i vandet, vil bådens yderst behjælpelige mandskab give lektioner og forberede dig på et fantastisk undervandseventyr. Dagen starter med kaffe, juice og morgenmad, derefter har du to snorkelture. Når du er færdig med at snorkle, vil der blive serveret en lækker BBQ frokost, og der vil være mulighed for at købe drikkevarer i baren.

  1.180 kr. pr. voksen
  705 kr. pr. barn

  * Afgang: Dagligt kl. 9.30. Varighed: 5 timer. Inkl. morgenmad, kaffe, juice, snorkeludstyr, frokost.

 • Dag 21 Videre til Honolulu, Oahu

  I dag afleverer du lejebilen på Maui og fortsætter rejsen fra én skøn ø til en anden. På Oahu skal du bo i Hawaiis største by og hovedstad, Honolulu, hvor der venter paradisstrande, fantastisk natur og ægte “aloha-stemning”. Luksushotellerne står side om side, du beriges med eksotiske retter, og hvor end du vender dig, er der et farverigt og tropisk planteliv. Det er også her, du finder den berømte bydel Waikiki, hvor den fantastiske Waikiki-strand ligger, der er kendt over hele verden og som ligner noget fra et postkort.

  Her bor du dag 21, 22 & 23

  Sheraton Princess Kaiulani

  Oplev den fantastiske ”aloha-atmosfære” på det skønne Sheraton Princess Kaiulani, der ligger i hjertet af Honolulu. Her er du kun fem minutt...

 • Dag 22 Fantastiske Waikiki Beach og skøn udsigt ved Diamond Head-vulkanen

  Waikiki-stranden ligger helt centralt i Honolulu og er et oplagt sted at tilbringe nogle afslappende timer. Langs den lange kyststrækning ligger hotellerne side om side, og udsigten til den smukke hvide sandstrand, de svajende palmer og det turkisblå hav tager alle med storm! Tag en tur langs stranden og lad dig betage af de mange luksuriøse hoteller og ikke mindst udsigten til de smukke eksotiske omgivelser.

  En idé til dagens program kunne også være en tur til den berømte udslukte vulkan Diamond Head, hvis krater du kan vandre op til på cirka 1-2 timer alt efter form. Fra toppen kan du nyde den fantastiske udsigt over Honolulus skyline, Stillehavet og Oahu’s bjerge, og det er lige præcis dette maleriske sceneri, der er blevet et helt særligt symbol på eksotiske Hawaii.

 • Dag 23 Pearl Harbour og farvestrålende koraller og havskildpadder på Oahu

  Når du besøger Oahu, er et besøg ved Pearl Harbour uden tvivl et ”must“. Her finder du USS Arizona Memorial,  der er bygget ovenpå det krigsskib, der blev ramt under japanernes bombardement den 7. december 1941 og som kort tid efter sank med alle om bord.

  Er du glad for at snorkle eller dykke, eller har du altid drømt om at prøve det, kan det anbefales at tage en tur til Hanauma Bay Nature Preserve, der ligger sydøst for Honolulu. Her finder du nemlig nogle af de mest farvestrålende koraller på hele Hawaii, og der er god chance for at møde grønne havskildpadder.

  Tilkøbsmuligheder

  Svøm med delfiner på Oahu

  Få en helt unik oplevelse på Oahu og kom helt tæt på delfiner i Sea Life Park Hawaii! På denne tur vil du lære om delfinernes leveforhold, og du vil desuden få mulighed for at svømme og tage billeder med dem. Dette er en enestående mulighed for at komme tæt på et yderst fascinerende dyr. Du har også adgang til Sea Life Park Hawaii resten af dagen.

  1.560 kr. pr. person

  * Programtider: Dagligt 10:15, 11:45, 13:00 & 14:30. Ankomst: 30 minutter før programstart. Varighed: 45 minutter. Inkl. adgang til Sea Life Park Hawaii. Inkl. transfer fra Waikiki hoteller.

 • Dag 24 Videre til naturskønne Kauai

  Efter nogle skønne dage på Oahu, går turen videre til den naturskønne ø Kauai. Her starter du med at hente lejebilen i lufthavnen, og basen de næste dage er et skønt resort beliggende næsten i vandkanten på øens østlige side.

  Kauai er Hawaiis ældste ø og betragtes af mange som den smukkeste af alle øerne. Her er en helt fantastisk natur – noget som du nærmest kun ser på postkort. Grønne klippetoppe, der troner op i himlen, fascinerende azurblåt hav, sprudlende vandfald, dale og rindende floder er at se overalt i landskabet.

  Her bor du dag 24, 25 & 26

  Kauai Shores

  På Kauai Shores kommer du til at opleve et tropisk paradis, hvor du kan koble helt af og nyde livet. Det kan du bl.a. gøre ved en af hotellets to...

 • Dag 25 Farverige Waimea Canyon på Kauai

  Du kan f.eks. bruge dagen på at køre til Waimea Canyon, som er Hawaiis svar på Grand Canyon. Kløften er 16 km lang, 800 m dyb og et farveorgie af dimensioner! Landskabet her er intet mindre end betagende, og end ikke billeder kan beskrive, hvor fantastisk dette sted er. Husk kameraet!

  Tilkøbsmuligheder

  Helikoptertur på Kauai

  Kauai er Hawaiis fjerdestørste ø. Øen er beklædt med smaragdgrønne dale, skarpe bjergtinder og klipper, og Kauai er derfor Hawaiis smukkeste ø. På øen finder man ligeledes tropiske regnskove, forgrenede flode og strømmende vandfald, og den bedste måde at opleve øens formidable natur på er fra luften. Med en helikoptertur over Kauai får du udsigt til dele af øen, som ellers ikke er tilgængelige, og du får bl.a. mulighed for at se Napali Coast, Waimea Canyon, Manawaiopuna Falls og flere af øens skjulte vidundere fra et unikt perspektiv.

  1.610 kr. pr. person

  * Afgang: Dagligt 7:30-16:00. Varighed: 45-55 minutter ( mer-pris på 360 kr. på afgange mellem kl. 8.30 og 14)

 • Dag 26 Vulkanske klippeformationer og frodige Kokee State Park på Kauai

  Som noget helt særligt bør du under dit ophold på Kauai opleve Na Pali-kysten med de vulkanske klippeformationer eller Kokee State Park, som er et helt uforglemmeligt syn! Oplev f.eks. det smukke syn over området fra himlen på en helikoptertur eller fra vandet. Du kan også følge nogle af de mange stier i området og opleve udsigten ud over dalene herfra og begive dig gennem den regnvåde Alakai-sump, der er hjemsted for sjældne planter og dyr.

  Tilkøbsmuligheder

  Sejltur med katamaran ved Kauai

  En af de bedste måder at opleve Kauais utrolige natur på er til vands. Kom på en halvdagstur og oplev storslåede Napali Coast fra en katamaran og få samtidig muligheden for at snorkle og se tårnhøje klipper, vandfald, havgrotter og uberørte strande. Fra december til april, vil du muligvis kunne se delfiner, skildpadder og pukkelhvale. Katamaranens kaptajn vil undervejs fortælle om Hawaii, hvilket giver et særligt indblik i øens historie. Katamaranen er yderst veludrustet med kvalitetsudstyr og sikkerhedsveste, og toiletter og bad er tilgængelige. Der vil blive serveret morgenmad, frokost, frugt, sodavand, juice og vand under turen.

  1.290 kr. pr. voksen
  975 kr. pr. barn

  * Afgang: Dagligt kl. 7:15. Check-in: 6:45. Varighed: 5-6 timer. Inkl. snorkeludstyr, morgenmad, frokost og drikkevarer.

 • Dag 27 Afrejse fra Kauai

  Lejebilen afleveres, og rejsen går hjem mod Danmark.

 • Dag 28-29 Ankomst til Danmark

Hvilken bil passer til din ferie?

Priser

Prisen inkluderer

 • Fly Danmark - Vancouver/Hawaii - Danmark, inkl. skatter og afgifter
 • Fly Canada - Hawaii, inkl. skatter og afgifter
 • Fly mellem øerne på Hawaii, inkl. skatter og afgifter
 • 14 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV
 • Fri km og alle forsikringer med selvrisiko på CAD 1500
 • 14 overnatninger på specielt udvalgte hoteller i Canada
 • 6 x morgenmad
 • Hvalsafari dag 4
 • Tur med "Snowcoach" til Athabasca-gletsjeren dag 13
 • To færgestrækninger
 • Discovery Pass som giver bl.a. gratis adgang til alle nationalparker (værdi 545-1355 kr. )
 • 12 overnatninger på specielt udvalgte hoteller på Hawaii
 • 4 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV på Big Island
 • 4 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV på Maui
 • 4 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV på Kauai
 • Fri km og alle forsikringer med selvrisiko på kr. 0
DatoerPris pr. person
01. maj 2021 - 19. juni 2021Fra 25.550 kr.
20. juni 2021 - 11. august 2021Fra 30.195 kr.
12. august 2021 - 31. oktober 2021Fra 25.550 kr.
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud
DatoerPris pr. person
01. maj 2021 - 19. juni 2021Fra 36.250 kr.
20. juni 2021 - 11. august 2021Fra 42.395 kr.
12. august 2021 - 31. oktober 2021Fra 36.250 kr.
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud
DatoerPris pr. person
01. maj 2021 - 19. juni 2021Fra 30.895 kr.
20. juni 2021 - 11. august 2021Fra 36.250 kr.
12. august 2021 - 31. oktober 2021Fra 30.895 kr.
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud
DatoerPris pr. person
01. maj 2021 - 19. juni 2021Fra 38.295 kr.
20. juni 2021 - 11. august 2021Fra 45.095 kr.
12. august 2021 - 31. oktober 2021Fra 38.295 kr.
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud
Prisen er en fra-pris. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen.

Andre oplysninger:

Børn er 11 år og under.

Alt det praktiske

 • Inden du rejser til Canada

  Hvordan er reglerne for pas og visum til Canada?

  Danske statsborgere skal ikke have visum til Canada, når opholdet er på under 90 dage. Dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder efter hjemrejse.

  ETA – indrejsetilladelse til Canada

  For alle rejsende til Canada kræves der en indrejsetilladelse (ETA). Dette gælder også, selv om man kun mellemlander i Canada. Det koster pt. CAD 7 og gælder i 5 år, eller til ens pas udløber. Du skal bruge pas, kreditkort og en e-mailadresse for at søge om indrejsetilladelse. Det tager ca. 5 minutter at søge, og du får en bekræftelse med det samme. Du kan søge indrejsetilladelse via dette link: https://onlineservices-servicesenligne.cic.gc.ca/eta/welcome?lang=en&_ga=1.134940981.552708448.1445597136

  Regler for indrejse til Canada med børn under 18 år

  Bemærk venligst, at der gælder særskilte regler for indrejse med børn under 18 år, hvis de rejser med kun én forælder eller tredjepart som bedsteforælder, lærer osv. I sådanne tilfælde skal der bl.a. gives en skriftlig tilladelse af den forælder, der ikke rejser med, og i tilfælde af rejse med tredjepart skal begge forældre underskrive tilladelsen. Reglerne er meget specifikke og de kan læses her: http://www.cic.gc.ca/english/visit/minors.asp

  Ud over ETA-tilladelsen, forældreerklæringen og andre relevante dokumenter jf. ovenstående link, er det vigtigt at medbringe barnets gyldige pas samt en dåbsattest eller navneattest på engelsk. Kontakt Borgerservice eller det nærmeste kirkekontor for at få en engelsk version af attesten.

  Bemærk også – rejser begge forældre med børn under 18 år, der ikke deler forældrenes efternavne, er det vigtigt, at man husker at medbringe barnets/børnenes dåbsattest/navneattest på engelsk.

  Vi tager forbehold for ændringer – sørg derfor altid for at undersøge de gældende regler på den canadiske ambassades hjemmeside.

  Hvordan er toldreglerne i Canada?

  Det er forbudt at indføre f.eks. frugt, grøntsager og planter til Canada. For aktuelle regler om, hvad man må medbringe til/fra Canada – se Skats hjemmeside (www.skat.dk og søg på ”toldregler på rejsen”). Bemærk, at ved flyskifte kan væsker (drikkevarer, parfume, toiletartikler), endda selv om de er blevet plomberet ved indkøb i foregående lufthavne, blive konfiskeret. Derfor anbefaler vi, at man venter med toldfrie indkøb til den sidste lufthavn inden ankomstlufthavnen.

  Medicin & vaccinationer inden rejsen til Canada

  Der er ingen krav om vaccinationer, når rejsen går til Canada. Vi gør opmærksom på, at vaccinationer altid bør drøftes med egen læge. Det er en god idé at informere rejselederen om specielle sygdomme – en information, som naturligvis bliver behandlet fortroligt. Tager du livsvigtig medicin, anbefaler vi, at du medbringer en beskrivelse af indholdet på engelsk, denne kan fås hos egen læge eller på apoteket. Husk at pakke medicinen i håndbagagen.

  Skal jeg have en rejseforsikring inden rejsen til Canada?

  Det er vigtigt at tegne en rejseforsikring, der f.eks. dækker omkostninger ved sygdomsbehandling og hjemtransport og i forbindelse med stjålne og ødelagte ejendele, da Risskov Rejser ikke påtager sig noget ansvar i den forbindelse. Vi samarbejder med Europæiske ERV, fordi dækningen på deres produkter hører til markedets bedste. Kontakt vores rejsekonsulenter – de kan rådgive dig, så du får en forsikring, der passer til dit behov. Vær opmærksom på, at der kan være særlige betingelser for personer over 70 år. Det anbefales at medbringe en kopi af pas, vaccinationskort og forsikringspapirer, evt både i papirform og tilgængeligt på telefonen.

  Hvad er valutaen i Canada?

  Valutaen er canadiske dollars (CA$), og det anbefales altid at have kontanter på sig på rejsen bl.a. af hensyn til drikkepengesystemet. Overalt er det muligt at benytte internationale kreditkort, og der er hæveautomater mange steder. Ved betaling med kreditkort kan man kun hæve det beløb, som svarer til det, varen koster. Du skal være opmærksom på, at der kan være en begrænsning på, hvor meget der må hæves på kreditkortet – dette afhænger dog af den enkelte bank og det enkelte kreditkort. Få evt. yderligere information i din bank. Det er en god idé at medbringe mere end ét kreditkort. På den måde er du på den sikre side, hvis der skulle opstå problemer med det ene kort. Husk de nødvendige telefonnumre, hvis du får brug for at spærre dit kreditkort.

 • Lokale forhold

  Hvad er tidsforskellen i Canada?

  Canada har seks tidszoner. Eksempelvis er østkysten 5-6 timer bagud i forhold til dansk tid og vestkysten 8-9 timer bagud i forhold til dansk tid.

  Hvordan kommer jeg rundt i Canada?

  Vi lægger vægt på, at busserne har en god standard, og de har naturligvis aircondition. Bemærk at der er begrænset plads til håndbagage på busrejsen. Håndbagagen skal kunne stå under sædet, da hattehylden er forbeholdt overtøj og anden beklædning.

  Hvad er reglen om drikkepenge i Canada?

  Det er almindeligt at give drikkepenge i Canada. Lønningerne i servicebranchen er generelt meget lave, så for mange af dem, der arbejder i servicebranchen, er det en del af lønnen, og derfor er det vigtigt, at man er opmærksom på denne canadiske skik. På restauranter lægger man typisk 15-20 % oveni regningen (inden salgsskatten lægges til). Taxachauffører forventer også drikkepenge, og 15-20 % oveni prisen er passende, og stuepigerne på hotellerne sætter også pris på drikkepenge (1$ pr nat pr. rejsedeltager).  På rundrejsen vil der være tale om drikkepenge til buschauffører, lokalguider og hotelpersonale. Det beløber sig ca. til 75$ pr. rejsedeltager, men det er naturligvis helt op til den enkelte, hvor meget man ønsker at give. Af denne grund, har vi derfor ikke inkluderet drikkepenge i rejsens pris.

  Hvordan er sikkerheden i Canada?

  Canada er et land med lav kriminalitet, men alligevel anbefales det at udvise forsigtighed, hvor der er mange mennesker samlet, f.eks. i lufthavne. Hav gerne vigtige dokumenter og kontanter tæt på kroppen.

  Skal jeg medbringe en adapter til Canada?

  Husk opladeren til f.eks. kamera og mobiltelefon. Flade amerikanske stik bruges overalt, og det er nødvendigt at medbringe en ”adapter”. En adapter kan købes i elforretninger, hos isenkræmmere og i lufthavnen. Canada bruger 110/120 volt, og kan udstyr ikke omstilles fra vores 220 volt, arbejder det kun på halv kraft, og opladning tager derfor længere tid.

  Hvad koster det at ringe fra Canada?

  Det er dyrt at ringe til Danmark fra hoteller i Canada, og det kan også blive en dyr fornøjelse at bruge sin mobiltelefon. Har du brug for at tale meget i telefon på rejsen, så køb et taletidskort Canada eller benyt internet-telefoni. Tast 0011 45 inden telefonnummeret, hvis du skal ringe hjem til Danmark. Der er adgang til internettet på mange hoteller, og internetcafeer er udbredt.

  Hvordan er maden og vandet i Canada?

  Drikkevandet i Canada er blandt det bedste i verden. Nationaldrikken er øl, og der findes et væld af lokale bryggerier der brygger velsmagende øl. Man kan altid finde øl fra de to store bryggerier Molson og Labatt. Der dyrkes glimrende vine i Canada, f.eks. i Okanagan Valley i British Columbia og på Niagara Peninsula i Ontario. De to områder tegner sig for 80 % af landets vinproduktion. Canadas multi-etniske befolkningssammensætning afspejler sig i landets madkultur, og man kan stort set komme helt verden rundt rent kulinarisk. Men hvad der er på menukortet, er også bestemt af, hvor i landet man befinder sig. Ved kysterne er det f.eks. retter med helleflynder, laks, torsk, kæmperejser og hummer, og i præriestaterne er det saftige bøffer.

  Hvad er reglerne om rygning i Canada?

  Flere og flere offentlige områder i Canada bliver røgfrie. Rygeforbuddene er forskellige fra provins til provins, og rejselederen vil naturligvis sørge for, at deltagerne bliver informeret. Er du i tvivl, om du må ryge, så lad være, hvis du vil undgå en bøde.

  Hvad er den lokale skat i Canada?

  Vær opmærksom på, at priserne i Canada næsten altid er uden lokal moms (Sales Tax). Beløbet varierer fra provins til provins, men du skal regne med, at der lægges 5 – 15 % til det beløb, der står på prisskiltet eller menukortet.

 • Gode råd

  Generelt information om rejsen til Canada

  Ved evt. bagageforsinkelse er det en fordel at have de vigtigste ting ved hånden. F.eks medicin, kontaktlinsevæske, tandbørste og et ekstra sæt tøj pakkes gerne i håndbagagen. Da vi befinder os i bjergene en del af tiden, har man, især om morgenen, brug for en varm trøje og en let jakke. Det er ikke ualmindeligt, at der i juli måned er 7 grader om morgenen og 25-28 grader over middag. Det kan anbefales at købe myggespray i Canada, da det er mere effektivt end det danske.

 • Fakta om Canada

  Fakta om Canada

  • Statsform: Konstitutionelt monarki. Forbundsstat bestående af 10 provinser og 3 territorier
  • Hovedstad: Ottawa med ca. 947.000 indbyggere
  • Største by: Toronto med 2,8 mio. indbyggere
  • Befolkning: 35,6 mio. indbyggere
  • Sprog: Engelsk og fransk
  • Areal: 9.984.670 km²
  • Nationaldag: 1. juli
  • Højeste bjerg: Mount Logan i Yukon (6.050 m)
  • Længste flod: Mackenzie River (1.738 km)
  • Første nationalpark: Banff National Park 1885
  • Verdens længste grænse: 8.891 km – mellem Canada og USA
  • Mål, vægt & temperatur: Canada bruger metersystemet. Temperaturen måles i Celsius.

Trustpilot