Ring til os Åbent nu 70 22 66 00
Hval ved Fraser Island - Risskov Rejser

Hvalsafari, vildmark & Rocky Mountains

17-dages kør-selv-ferie fra 17.095 kr. pr. person

Tryghedsgaranti hos Risskov Rejser!
Hos os har du altid – uanset hvornår du bestiller din rejse – automatisk garanti for, at din rejse bliver refunderet, hvis din bestilte rejse bliver aflyst på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger.  Læs mere her

Sunshine Coast-distriktet i British Columbia kan kun nås med fly eller færge, hvilket kun bidrager til følelsen af at være på ø-ferie. Landskabet er præget af floder og søer, så på denne kør-selv-tur skal du på 6 naturskønne færgeture, hvor du får set området fra søsiden. I den bjergtagende smukke fjord Desolation Sound er der gode chancer for at se sortbjørne, der trækker ned mod vandet for at fange fisk, og i Clayoquot Sound er der på en hvalsafari mulighed for at se bl.a. spækhuggere, gråhvaler og marsvin, der boltrer sig i vandet.

Også inkluderet i prisen

2 overnatninger på West Coast Wilderness Lodge inkl. morgenmad og gourmet aftensmad

Alle færgebilletter

Sejltur i Desolation Sound

Hvalsafari ved Tofino

Athabasca-gletsjeren sno-coach tur

Anmeldelser fra tidligere rejsende til Canada

Vi skræddersyr også rejsen

Gå på opdagelse i vores nøje sammensatte udvalg af rejseforslag, hvor der er tænkt over stort og småt. Finder du ikke en rejse, som passer til dig, eller har du tilføjelser til vores rejseforslag, så skræddersyr vores rejseeksperter selvfølgelig din rejse.
Jane Bering Smedsrud

Rejseekspert

Ring til os på
70 22 66 00
Jane Bering Smedsrud

Rejseekspert

Vi skræddersyr også rejsen

Gå på opdagelse i vores nøje sammensatte udvalg af rejseforslag, hvor der er tænkt over stort og småt. Finder du ikke en rejse, som passer til dig, eller har du tilføjelser til vores rejseforslag, så skræddersyr vores rejseeksperter selvfølgelig din rejse.
Ring til os på
70 22 66 00

Dagsprogram

 • Dag 1 Ankomst til Vancouver

  Rejsen begynder i Vancouver, hvor du henter lejebilen. Her kan du f.eks. starte dagen med en gåtur gennem de hyggelige brostensbelagte gader i den gamle bydel Gastown, eller du kan se det gamle damp-ur, der hver time sender kaskader af damp af sted. I kvarteret finder du også en lang række hyggelige caféer og restauranter, og herudover kan du både shoppe løs i de mange designerbutikker eller besøge kvarterets fine gallerier. En tur til Nordamerikas største bypark Stanley Park er bestemt også et besøg værd. Her er der masser af vandre- og cykelstier, og du kan desuden finde Vancouver Aquarium eller opleve en berømt samling af totempæle. Er du modig, kan du også tage en tur til Capilano Canyon og krydse den 137 m lange hængebro, som svæver 70 m over vandet. På den anden side af broen kan du vandre under de høje trækroner og spotte de mange douglasgraner.

  Her bor du dag 1

  Rosedale on Robson Suite Hotel

  Hotellet har en ideel beliggenhed på hjørnet af Robson St. og Hamilton St. i downtown, og du kommer til at bo tæt på både seværdigheder og sh...

 • Dag 2 Horseshoe Bay og Sunshine Coast

  Denne dag kører du til Horseshoe Bay. Her venter en 45-minutters færgetur gennem fjordlignende vande, hvor skovdækkede bjerge med sneklædte toppe titter op gennem vandoverfladen, til Langdale i Sunshine Coast-distriktet. Herfra kører du den naturskønne rute gennem skove og fiskerlandsbyer langs kysten til West Coast Wilderness Lodge Resort, hvor du overnætter de næste to dage. Der er inkluderet gourmet aftensmad.

  Dagens distance: 105 km

  Her bor du dag 2 & 3

  West Coast Wilderness Lodge

  West Coast Wilderness Lodge befinder sig på kanten af vildmarken med spektakulære udsigter over Hotham-fjorden og Jervis-flodmundingen. Lodgen ti...

 • Dag 3 Vandretur og ølsmagning på Sunshine Coast

  At køre gennem det smukke uspolerede landskab på Canadas vestkyst er attraktion nok i sig selv, men der er også rig mulighed for at se naturen helt tæt på, f.eks. på en vandretur. Området er også kendt for sine mange små bryggerier, som tilbyder smagning af de lokale øl. Læg f.eks. vejen forbi Gibsons Tapworks eller Persephone Brewing Company i Gibsons, som vægter bæredygtighed i forhold til f.eks. det omgivende miljø højt.

  Morgenmad og gourmet aftensmad er inkluderet.

 • Dag 4 Med færge til Saltery Bay, Vancouver Island og Quadra Island

  Dagens rute fører dig mod nord til Earls Cove til en 50-minutters færgetur til Saltery Bay. Det er et glimrende sted at holde en lille pause eller måske tage på en vandretur på en af de mange anlagte stier. Fortsæt videre langs kysten til Powell River for at boarde endnu en færge, denne gang over Georgiastrædet til Vancouver Island. Fortsæt nordpå til Campbell River, hvor du tager færgen til Quadra Island.

  Morgemad er inkluderet.

  Dagens distance: 80 km

  Tilkøbsmuligheder

  Grizzlybjørnesafari på Vancouver Island, Campbell River

  Turen begynder i Campbell River på Vancouver Island, hvorfra der sejles til Bute Inlet på fastlandet. Herfra går turen videre med minibus til ”bjørneland”. Fra udsigtsplatforme er du på første parket, når bjørnene fisker efter laks i de brusende floder. Inkl. picnic-frokost.

  3.370 kr. pr. person

  * Afgang: dagligt kl 11.30 ( kl. 11 fra 1/10-16/10). Varighed: 7-8 timer. Inkl. picnic frokost.

  Great Bear Nature Lodge – 4-dages tur

  Et ophold på Great Bear Lodge er bogstaveligt talt et besøg midt i bjergtagende, uberørt natur, hvor kun grizzlybjørne og andre vilde dyr bebor området. Du kommer til at bo på en flydende lodge midt i Great Bear Rainforest, som er en af de største uspolerede tempererede regnskove i verden. Lodgen har otte soveværelser, hvilket betyder, at der kun vil være max 16 gæster i området ad gangen. Det gør oplevelsen til noget helt særligt og intimt og gør det nemmere at komme helt tæt på bjørnene, når de fanger laks i floden eller gumler i vilde bær – eller måske endda viser deres unger, hvordan man finder føde. Både morgen og eftermiddag er der indlagt guidede ture ud i området, hvor der ud over bjørne også lever ulve, oddere, mink, skovmårer og hvidhovedede havørne. Alle ture fra Great Bear Lodge er guidet af vidende vildmarks-biologer, så du er garanteret et unikt indblik i en verden, som kun få mennesker får fornøjelsen af at opleve. Efter en dag fyldt med oplevelser i vildmarken kan du se frem til at komme hjem til et ægte vildmarks-gourmetmåltid, hvor friske råvarer og respekt for naturen såvel som velsmag afspejles i retterne. Læs evt. mere om 4-dages turen her

  13.960 kr. pr. person

 • Dag 5 Spændende sejltur gennem Desolation Sound og Toba Inlet

  Dagen byder på en sejltur med båden Zodiac gennem den bjergtagende fjord Desolation Sound og den majestætiske Toba Inlet, hvor der er gode muligheder for at se sortbjørne i deres naturlige element. De trækker ned mod vandløbene for at fange laks – ofte med deres helt egne tillærte taktikker. Når man ser disse majestætiske rovdyr, er det på deres betingelser. Derfor handler det om at være så usynlig og stille som muligt for ikke at forstyrre dem i deres daglige liv.

 • Dag 6 Cathedral Cove, Mars Water Bombers og Tofino/Ucluelet

  Forlad Quadra Island med færge tilbage til Vancouver Island og kør mod sydvest til Tofino på den rå vestkyst. Undervejs kan du gøre holdt ved Cathedral Cove og nyde synet af 800 år gamle cedertræer og douglasgraner eller de to Mars Water-Bombers på Sproat Lake. De er verdens største fly, der kun har til formål at slukke skovbrande, og de er intet mindre end imponerende i størrelse.

  Fortsæt dagens rute gennem Sutton-passet og Sawtooth Range-delen af Cascade Mountains, inden du ankommer til Tofino om eftermiddagen.

  Dagens distance: 225 km

  Her bor du dag 6 & 7

  Black Rock Oceanfront Resort

  Hotellet er beliggende i Ucluelet og kun 40 km fra Tofino, og du vil opleve et hotel med innovativ arkitektur, som er inspireret af Vancouver Islan...

  Tilkøbsmuligheder

  Telegraph Cove

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? Den lille perle Telegraph Cove gemmer sig på Vancouver Islands nordøstlige kyst. Den maleriske by er om sommeren en stor attraktion, og den lille vig summer af aktivitet – både fra fiskere og fra turister, som skal på eventyr på havet. I området er der rig mulighed for at spotte hvaler, både på en arrangeret sejltur eller på en stille tur i kajak.
  Telegraph Cove Resort udbyder en række forskellige overnatningsmuligheder, lige fra historiske hytter til moderne hotelværelser. Uanset om du foretrækker en af de gamle håndbyggede hytter, det moderne lejlighedskompleks placeret direkte på havnen eller måske det nye lodge med udsigt over bugten, vil du opleve følelsen af at træde tilbage i tiden – nogle af husene er mere end 100 år gamle! De historiske hytter har bevaret deres originale charme – både udvendigt og indvendigt – og er alle placeret rundt om havnepromenaden og er alle moderniseret med eget køkken og bad. Lejlighedskomplekset er placeret direkte over vandet på havnen, og alle værelser er udstyret med køkken, TV og fantastisk udsigt over marinaen og havet. Det nye lodge er placeret på toppen af en bakkeskråning med udsigt over bugten og alle 24 værelser har fantastisk udsigt over Johnstone-strædet – Telegraph Cove Resort har med andre ord noget for enhver smag!

  Pris kr. 875 pr. person pr. nat (lavere priser uden for juli-september, kontakt os for pris)

  Spørg efter pris.

  Knight Inlet Lodge – 4-dages tur

  Knight Inlet er en 100 km lang fjord, som skærer sig gennem enorme gletsjere i bjergene ved Canadas vestkyst. Denne uberørte vildmark er hjemsted for grizzly- og sortbjørne, som hvert forår kommer ud af deres hi og leder efter mad, og om efteråret fanger de laks i Glendale-floden. Området er også kendt for sin store koncentration af spækhuggere og pukkelhvaler. Det rige dyreliv kan du bl.a. se på en bådtur og en guidet tur til en platform, hvor bjørnene gerne færdes. Knight Inlet Lodge er en flydende lodge, der befinder sig 60 km fra flodens udmunding. Lodgen befinder sig midt i et område, som er kendt for sit rige dyreliv, og der bliver rig mulighed for at se efter de forskellige arter, når der er sejlturs- og vandreekskursioner ud i naturen. Efter en lang dags oplevelser kan du sætte dig til rette på lodgen, som bl.a. specialiserer sig i velsmagende retter med fisk- og skaldyr, og nyde en dejlig middag, mens mørket sænker sig. Læs mere om 4-dages turen her  

  16.885 kr. pr. person

  Farewell Harbour Lodge – 4-dages tur

  Langt væk fra alfarvej ligger Farewell Harbour Lodge på Berry Island, som man kun kan komme flyvende eller sejlende til. Så det siger sig selv, at der her er tale om en både usædvanlig og uforglemmelig Canada-oplevelse. Den ene del af oplevelsen står lodgen for. Farewell Harbour Lodge emmer af atmosfære og gæstfrihed, og det særlige er, at der kun er 12 værelser på logden. Den anden del står naturen for – og den er slet og ret ubeskrivelig. Du oplever de storslåede omgivelser med en af lodgens naturguider i en lille eksklusiv gruppe. Og du er med til at fastlægge dagens program, når der tidligt om morgenen sejles ud i naturen. Da der maksimum er otte personer i båden, er det muligt bl.a. at komme tæt på bjørnene, når de leder efter føde i vandkanten. Læs mere om 4-dages turen her

  19.970 kr. pr. person

 • Dag 7 Afslapning og surfing på Long Beach, på opdagelse i regnskoven og hvalsafari gennem Clayoquot Sound

  Long Beach er den største og længste strand i Pacific Rim National Park og et slaraffenland for surfere. Ud over at være imponerende i størrelse, er den det også i skønhed – den strækker sig i en uendelighed, og lyden af de bragende bølger når dig, før synet af dem gør det. Herfra kan du også tage på opdagelse i regnskoven via nogle af de mange afmærkede vandrestier. Dagen byder også på en 3-timers hvalsafari gennem Clayoquot Sound, hvor gråhvaler, spækhuggere, søløver og marsvin (inkl. i turen) boltrer sig, ligesom også hvidhovedede havørne og lunder lever i området.

 • Dag 8 Vægmalerierne i Chemainus og indianerhistorie i Quw’utsun’ Heritage Village

  Kør tilbage langs Vancouvers østkyst og mod Victoria i syd. På vejen foreslår vi et stop i Chemainus, hvor store vægmalerier pryder husmurene og fortæller områdets historie, og du kan besøge Quw’utsun’ Heritage Village, hvor du får et indblik i livet for det indfødte folk på den nordvestlige kyst.

  Dagens distance: 315 km

  Her bor du dag 8 & 9

  Inn at Laurel Point

  Centralt beliggende i byen Victoria finder du hotellet Inn at Laurel Point. Hotellet har indendørs pool og eget fitnesscenter samt egen restaurant...

  Tilkøbsmuligheder

  Bjørnesafari ved Clayoquot Sound, Tofino

  Tag med på bjørnesafari på Vancouver Island fra Tofino og oplev sortbjørnene i smukke omgivelser ved Clayoquot Sound. Når sortbjørnene vågner fra dvale, bevæger de sig sultent til nærmeste fødekilde – havet. Turen foregår i en Zodiac-gummibåd, der gør det muligt at sejle helt tæt på og observerer sortbjørnenes adfærd i naturen.    

  720 kr. pr. voksen
  550 kr. pr. barn

  * Afgang: 1 gang dagligt, tidspunkt afhænger af tidevandet. Varighed: 2,5 timer

  Sonora Resort – 3-dages tur

  Sonora Resort er i en klasse for sig. Det er det eneste ultra-luksuriøse resort på den lille ø Sonora i den canadiske vildmark, og du ankommer hertil med helikopter eller vandfly. På et ophold her befinder du dig midt i den vilde, canadiske natur, som omkranser det overdådige resort, og der er rig mulighed for at tage på opdagelse – f.eks. på en bådtur – og komme helt tæt på grizzlybjørne, oddere, hvaler, ørne og delfiner. Du kan også prøve kræfter med at fiske i de stille vande og få resortets dygtige kok til at tilberede fangsten til dig. Efter en dag med oplevelser i den bjergtagende natur er det nærliggende at lade de mange indtryk blive til minder med f.eks. en afslappende behandling i resortets spa eller i yogastudiet. Du kan også tage et dyk i den udendørs opvarmede pool eller slappe af i boblebadene, dampbadet eller saunaen. Glæd dig også til at smage på de mange gourmetmåltider, som resortets kok tilbereder af lokale og økologiske råvarer. Mulighederne på dette vidunderlige resort er uendelige. Læs mere om 3-dages turen her 

  13.495 kr. pr. person

 • Dag 9 Parlamentsbygningerne, Juan de Fuca-strædet og Butchart Gardens i Victoria

  Dagen er fri til at gå på opdagelse i Victoria, som er hovedstaden i British Columbia og næsten mere engelsk end en by i England. På en gåtur gennem byen kan du f.eks. se Parliament Buildings, The Empress Hotel og Beacon Hill Park ved Juan de Fuca-strædet. Vi kan også anbefale en afstikker til den verdensberømte Butchart Gardens, som befinder sig ca. 20 km nord for Victoria. Det, der i 1904 begyndte som en beskeden privat have i et udtømt kalkstensbrud, er i dag en enestående flot have-naturoplevelse. Entrébillet til haven er inkl. i rejsen.

   

 • Dag 10 Med færge gennem Georgiastrædet til Tsawwassen og Vancouver

  Fra Victoria kører du nord mod Swartz Bay Ferry Terminal og sejler med færgen til Tsawwassen. På ruten er der udsigt til Gulf Islands, som inkluderer hundredvis af øer og bugter, på vejen gennem Georgiastrædet. Fra Tsawwassen kører du til Vancouver.

  I Vancouver kan du f.eks. starte dagen med en gåtur gennem de hyggelige brostensbelagte gader i den gamle bydel Gastown, eller du kan se det gamle damp-ur, der hver time sender kaskader af damp af sted. I kvarteret finder du også en lang række hyggelige caféer og restauranter, og herudover kan du både shoppe løs i de mange designerbutikker eller besøge kvarterets fine gallerier. En tur til Nordamerikas største bypark Stanley Park er bestemt også et besøg værd. Her er der masser af vandre- og cykelstier, og du kan desuden finde Vancouver Aquarium eller opleve en berømt samling af totempæle. Er du modig, kan du også tage en tur til Capilano Canyon og krydse den 137 m lange hængebro, som svæver 70 m over vandet. På den anden side af broen kan du vandre under de høje trækroner og spotte de mange douglasgraner.

  Dagens distance: 161 km

  Her bor du dag 10

  Rosedale on Robson Suite Hotel

  Hotellet har en ideel beliggenhed på hjørnet af Robson St. og Hamilton St. i downtown, og du kommer til at bo tæt på både seværdigheder og sh...

 • Dag 11 Fra storbyen mod Rocky Mountains

  I dag forlader du Vancouver, og kører øst på mod de berømte Rocky Mountains. Du overnatter i Kamloops, hvor der er mulighed for vandreture, cykelture og andre udendørs aktiviteter.

  Dagens distance: 354 km

 • Dag 12 Kamloops - Banff

  Under dit ophold i Banff vil du opleve storslåede naturoplevelser, da byen er placeret midt i Banff National Park. Nationalparken blev etableret allerede i 1885 pga. de varme, mineralholdige kilder i området og er dermed Canadas allerførste nationalpark. Her kan du spise din frokost i rolige omgivelser, imens du nyder den betagende udsigt over de tre smukke søer Lake Louise, Lake Peyto og Lake Morraine.

  Dagens distance: 495 km

 • Dag 13 Storslåede naturoplevelser i Banff National Park

  Der er også masser af muligheder for at være aktiv i Banff. Du kan både leje cykler og kanoer, tage på rating eller nyde den skønne natur på hesteryg. Mellem floderne Spray og Bow ligger også det legendariske Fairmont Banff Springs Hotel, der daterer helt tilbage til 1888 og som var det første hotel i de canadiske Rocky Mountains. Herfra er der en fantastisk udsigt ud over omgivelserne, og har du lyst, kan du nyde en herlig frokost i en af hotellets restauranter.

   

   

 • Dag 14 Icefield Parkway, spektakulære udsigter og vandring

  Fra Banff følger du den 230 km lange Icefields Parkway, som er en enestående vej, der forbinder nationalparkerne Banff og Jasper. Undervejs oplever du fantastisk natur, og så kan du også være heldig at spotte en bjørn eller to langs vejkanten. Med udsigt til høje, snebeklædte bjerge og blå himmel i baggrunden snor vejen sig forbi spektakulære vandfald, søer og gletsjere og ligner nærmest noget, der er taget ud af en Ringenes Herre-film. Du finder mildest talt ikke en rute i Canada, der er flottere end denne – sørg derfor for at have kameraet med på denne tur. Det kan også anbefales at tage en vandretur i de smukke omgivelser i løbet af dagen, hvor der også er gode chancer for at opleve dyreliv. Cirka halvvejs på ruten til Jasper finder du Nordamerikas største gletsjerområde, Columbia Icefield. Her er der intet mindre end otte storslåede gletsjere, hvoraf Athabasca-gletsjeren er den mest besøgte af dem alle.

  Dagens distance: 234 km

  Her bor du dag 13

  Sunwapta Falls Rocky Mountan Lodge

  Ca. 53 km syd for Jasper ligger Sunwapta Falls Rocky Mountan Lodge. Du bor her I komfortable hytter med bl.a. tv, opholdsområde og te- og kaffefac...

 • Dag 15-16 Sky Tram og smukke bjerglandskaber i Jasper nationalpark

  Nationalparken Jasper ligger i provinsen Alberta og er spækket med naturoplevelser i særklasse. Få den fulde oplevelse af området ved at tage Jasper Sky Tram op til toppen af Whistler Mountain, hvorfra udsigten er helt fantastisk. Har du mod på det, kan du også gå det sidste stykke op til toppen og opleve bjerglandskabet og dets utrolige facetter helt tæt på. Er benene blevet trætte efter nogle timer på toppen, kan du tage ind til byen og nyde et godt måltid mad.

   

 • Dag 17 Shopping, forlystelser og Elk Island National Park

  I Albertas provinshovedstad Edmonton skifter landskabet i den grad karakter. Er du vild med at shoppe, så er du uden tvivl kommet til det rette sted! I Edmonton finder du nemlig Nordamerikas største shoppingcenter, West Edmonton Mall, med intet mindre end 800 butikker og 100 forskellige spisesteder. Skulle du på et tidspunkt blive træt af at shoppe, kan du også slå dig løs i Galaxyland, der er en kæmpemæssig forlystelsespark med verdens længste indendørs rutsjebane. Er du mere til vand end forlystelser, kan Edmonton også prale af at have verdens næststørste vandland med et hav af vandrutsjebaner og høje bølger. Trænger du til ro og frisk luft efter disse storslåede oplevelser, er Elk Island National Park det oplagte valg! Her kommer du helt tæt på nationalparkens fire-benede kæmper og oplever det rige fugleliv.

  Dagens distance: 358 km

  Her bor du dag 16

  Fantasyland Hotel

  Dette hotel ligger i Edmonton lidt uden for byens centrum. Hotellet ligger i tilknytning til West Edmonton Mall, som er et af verdens største indk...

 • Dag 18 Hjemrejse fra Edmonton

  Bilen afleveres og der er hjemrejse fra Edmonton.

 • Dag 19 Ankomst til Danmark
 • Dag 18 Hjemkomst til Danmark
 • Ekstra Tilkøbsture

  Udforsk Canadas natur og dyreliv yderligere ved at tage på en tilkøbstur eller udflugt.

  Tilkøbsmuligheder

  Isbjørne-safari ved Ishavet – 6-dages tur

  Den afsidesliggende by, Churchill, i den nordlige del af provinsen Manitoba har status som verdens ”isbjørnehovedstad”. Her på kanten af Ishavet kan du møde det største rovdyr, der holder til på land – og det skulle være helt unødvendigt at fortælle, at der er tale om en ”once in a lifetime experience”! Du tager bl.a. på isbjørne-safari i tundralandskabet, og transportmidlet er et specialbygget terrængående køretøj, der er indrettet, så der er optimale muligheder for at iagttage isbjørnene. Du kan også være heldig at se polarræve, rensdyr og ulve – og en af de andre dage, kan du glæde dig til hvalsafari i Hudson Bay. Læs meget mere om den spændende tur og se dagsprogrammet her

  24.180 kr. pr. person

Hvilken bil passer til din ferie?

Priser

Prisen inkluderer

 • Fly Danmark - Vancouver/Edmonton, inkl. skatter og afgifter
 • 15 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV
 • Fri km og alle forsikringer med selvrisiko på CAD 1500
 • 16 overnatninger på hotel
 • Hvalsafari ved Tofino
 • Sejltur i Desolation Sound
 • 2 morgenmad og 2 gourmet aftensmad på West Coast Wilderness Lodge
 • Tur med "Snowcoach" til Athabasca-gletsjeren
 • Færge mellem Vancouver og Vancouver Island t/r
 • Færge mellem Quadra Island og Vancouver Island t/r
 • Discovery Pass som giver bl.a. gratis adgang til alle nationalparker (værdi 545-1355 kr. )
DatoerPris pr. person
15. maj 2021 - 19. juni 2021Fra 17.095 kr.
20. juni 2021 - 11. august 2021Fra 21.750 kr.
12. august 2021 - 15. oktober 2021Fra 17.095 kr.
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud
DatoerPris pr. person
15. maj 2021 - 19. juni 2021Fra 19.950 kr.
20. juni 2021 - 11. august 2021Fra 22.595 kr.
12. august 2021 - 15. oktober 2021Fra 19.950 kr.
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud
DatoerPris pr. person
15. maj 2021 - 19. juni 2021Fra 21.150 kr.
20. juni 2021 - 11. august 2021Fra 26.950 kr.
12. august 2021 - 15. oktober 2021Fra 21.150 kr.
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud
DatoerPris pr. person
15. maj 2021 - 19. juni 2021Fra 27.550 kr.
20. juni 2021 - 11. august 2021Fra 34.995 kr.
12. august 2021 - 15. oktober 2021Fra 27.550 kr.
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud
Prisen er en fra-pris. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen.

Andre oplysninger:

Børn er 11 år og under.

 

Alt det praktiske

 • Inden du rejser til Canada

  Hvordan er reglerne for pas og visum til Canada?

  Danske statsborgere skal ikke have visum til Canada, når opholdet er på under 90 dage. Dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder efter hjemrejse.

  ETA – indrejsetilladelse til Canada

  For alle rejsende til Canada kræves der en indrejsetilladelse (ETA). Dette gælder også, selv om man kun mellemlander i Canada. Det koster pt. CAD 7 og gælder i 5 år, eller til ens pas udløber. Du skal bruge pas, kreditkort og en e-mailadresse for at søge om indrejsetilladelse. Det tager ca. 5 minutter at søge, og du får en bekræftelse med det samme. Du kan søge indrejsetilladelse via dette link: https://onlineservices-servicesenligne.cic.gc.ca/eta/welcome?lang=en&_ga=1.134940981.552708448.1445597136

  Regler for indrejse til Canada med børn under 18 år

  Bemærk venligst, at der gælder særskilte regler for indrejse med børn under 18 år, hvis de rejser med kun én forælder eller tredjepart som bedsteforælder, lærer osv. I sådanne tilfælde skal der bl.a. gives en skriftlig tilladelse af den forælder, der ikke rejser med, og i tilfælde af rejse med tredjepart skal begge forældre underskrive tilladelsen. Reglerne er meget specifikke og de kan læses her: http://www.cic.gc.ca/english/visit/minors.asp

  Ud over ETA-tilladelsen, forældreerklæringen og andre relevante dokumenter jf. ovenstående link, er det vigtigt at medbringe barnets gyldige pas samt en dåbsattest eller navneattest på engelsk. Kontakt Borgerservice eller det nærmeste kirkekontor for at få en engelsk version af attesten.

  Bemærk også – rejser begge forældre med børn under 18 år, der ikke deler forældrenes efternavne, er det vigtigt, at man husker at medbringe barnets/børnenes dåbsattest/navneattest på engelsk.

  Vi tager forbehold for ændringer – sørg derfor altid for at undersøge de gældende regler på den canadiske ambassades hjemmeside.

  Hvordan er toldreglerne i Canada?

  Det er forbudt at indføre f.eks. frugt, grøntsager og planter til Canada. For aktuelle regler om, hvad man må medbringe til/fra Canada – se Skats hjemmeside (www.skat.dk og søg på ”toldregler på rejsen”). Bemærk, at ved flyskifte kan væsker (drikkevarer, parfume, toiletartikler), endda selv om de er blevet plomberet ved indkøb i foregående lufthavne, blive konfiskeret. Derfor anbefaler vi, at man venter med toldfrie indkøb til den sidste lufthavn inden ankomstlufthavnen.

  Medicin & vaccinationer inden rejsen til Canada

  Der er ingen krav om vaccinationer, når rejsen går til Canada. Vi gør opmærksom på, at vaccinationer altid bør drøftes med egen læge. Det er en god idé at informere rejselederen om specielle sygdomme – en information, som naturligvis bliver behandlet fortroligt. Tager du livsvigtig medicin, anbefaler vi, at du medbringer en beskrivelse af indholdet på engelsk, denne kan fås hos egen læge eller på apoteket. Husk at pakke medicinen i håndbagagen.

  Skal jeg have en rejseforsikring inden rejsen til Canada?

  Det er vigtigt at tegne en rejseforsikring, der f.eks. dækker omkostninger ved sygdomsbehandling og hjemtransport og i forbindelse med stjålne og ødelagte ejendele, da Risskov Rejser ikke påtager sig noget ansvar i den forbindelse. Vi samarbejder med Europæiske ERV, fordi dækningen på deres produkter hører til markedets bedste. Kontakt vores rejsekonsulenter – de kan rådgive dig, så du får en forsikring, der passer til dit behov. Vær opmærksom på, at der kan være særlige betingelser for personer over 70 år. Det anbefales at medbringe en kopi af pas, vaccinationskort og forsikringspapirer, evt både i papirform og tilgængeligt på telefonen.

  Hvad er valutaen i Canada?

  Valutaen er canadiske dollars (CA$), og det anbefales altid at have kontanter på sig på rejsen bl.a. af hensyn til drikkepengesystemet. Overalt er det muligt at benytte internationale kreditkort, og der er hæveautomater mange steder. Ved betaling med kreditkort kan man kun hæve det beløb, som svarer til det, varen koster. Du skal være opmærksom på, at der kan være en begrænsning på, hvor meget der må hæves på kreditkortet – dette afhænger dog af den enkelte bank og det enkelte kreditkort. Få evt. yderligere information i din bank. Det er en god idé at medbringe mere end ét kreditkort. På den måde er du på den sikre side, hvis der skulle opstå problemer med det ene kort. Husk de nødvendige telefonnumre, hvis du får brug for at spærre dit kreditkort.

 • Lokale forhold

  Hvad er tidsforskellen i Canada?

  Canada har seks tidszoner. Eksempelvis er østkysten 5-6 timer bagud i forhold til dansk tid og vestkysten 8-9 timer bagud i forhold til dansk tid.

  Hvordan kommer jeg rundt i Canada?

  Vi lægger vægt på, at busserne har en god standard, og de har naturligvis aircondition. Bemærk at der er begrænset plads til håndbagage på busrejsen. Håndbagagen skal kunne stå under sædet, da hattehylden er forbeholdt overtøj og anden beklædning.

  Hvad er reglen om drikkepenge i Canada?

  Det er almindeligt at give drikkepenge i Canada. Lønningerne i servicebranchen er generelt meget lave, så for mange af dem, der arbejder i servicebranchen, er det en del af lønnen, og derfor er det vigtigt, at man er opmærksom på denne canadiske skik. På restauranter lægger man typisk 15-20 % oveni regningen (inden salgsskatten lægges til). Taxachauffører forventer også drikkepenge, og 15-20 % oveni prisen er passende, og stuepigerne på hotellerne sætter også pris på drikkepenge (1$ pr nat pr. rejsedeltager).  På rundrejsen vil der være tale om drikkepenge til buschauffører, lokalguider og hotelpersonale. Det beløber sig ca. til 75$ pr. rejsedeltager, men det er naturligvis helt op til den enkelte, hvor meget man ønsker at give. Af denne grund, har vi derfor ikke inkluderet drikkepenge i rejsens pris.

  Hvordan er sikkerheden i Canada?

  Canada er et land med lav kriminalitet, men alligevel anbefales det at udvise forsigtighed, hvor der er mange mennesker samlet, f.eks. i lufthavne. Hav gerne vigtige dokumenter og kontanter tæt på kroppen.

  Skal jeg medbringe en adapter til Canada?

  Husk opladeren til f.eks. kamera og mobiltelefon. Flade amerikanske stik bruges overalt, og det er nødvendigt at medbringe en ”adapter”. En adapter kan købes i elforretninger, hos isenkræmmere og i lufthavnen. Canada bruger 110/120 volt, og kan udstyr ikke omstilles fra vores 220 volt, arbejder det kun på halv kraft, og opladning tager derfor længere tid.

  Hvad koster det at ringe fra Canada?

  Det er dyrt at ringe til Danmark fra hoteller i Canada, og det kan også blive en dyr fornøjelse at bruge sin mobiltelefon. Har du brug for at tale meget i telefon på rejsen, så køb et taletidskort Canada eller benyt internet-telefoni. Tast 0011 45 inden telefonnummeret, hvis du skal ringe hjem til Danmark. Der er adgang til internettet på mange hoteller, og internetcafeer er udbredt.

  Hvordan er maden og vandet i Canada?

  Drikkevandet i Canada er blandt det bedste i verden. Nationaldrikken er øl, og der findes et væld af lokale bryggerier der brygger velsmagende øl. Man kan altid finde øl fra de to store bryggerier Molson og Labatt. Der dyrkes glimrende vine i Canada, f.eks. i Okanagan Valley i British Columbia og på Niagara Peninsula i Ontario. De to områder tegner sig for 80 % af landets vinproduktion. Canadas multi-etniske befolkningssammensætning afspejler sig i landets madkultur, og man kan stort set komme helt verden rundt rent kulinarisk. Men hvad der er på menukortet, er også bestemt af, hvor i landet man befinder sig. Ved kysterne er det f.eks. retter med helleflynder, laks, torsk, kæmperejser og hummer, og i præriestaterne er det saftige bøffer.

  Hvad er reglerne om rygning i Canada?

  Flere og flere offentlige områder i Canada bliver røgfrie. Rygeforbuddene er forskellige fra provins til provins, og rejselederen vil naturligvis sørge for, at deltagerne bliver informeret. Er du i tvivl, om du må ryge, så lad være, hvis du vil undgå en bøde.

  Hvad er den lokale skat i Canada?

  Vær opmærksom på, at priserne i Canada næsten altid er uden lokal moms (Sales Tax). Beløbet varierer fra provins til provins, men du skal regne med, at der lægges 5 – 15 % til det beløb, der står på prisskiltet eller menukortet.

 • Gode råd

  Generelt information om rejsen til Canada

  Ved evt. bagageforsinkelse er det en fordel at have de vigtigste ting ved hånden. F.eks medicin, kontaktlinsevæske, tandbørste og et ekstra sæt tøj pakkes gerne i håndbagagen. Da vi befinder os i bjergene en del af tiden, har man, især om morgenen, brug for en varm trøje og en let jakke. Det er ikke ualmindeligt, at der i juli måned er 7 grader om morgenen og 25-28 grader over middag. Det kan anbefales at købe myggespray i Canada, da det er mere effektivt end det danske.

 • Fakta om Canada

  Fakta om Canada

  • Statsform: Konstitutionelt monarki. Forbundsstat bestående af 10 provinser og 3 territorier
  • Hovedstad: Ottawa med ca. 947.000 indbyggere
  • Største by: Toronto med 2,8 mio. indbyggere
  • Befolkning: 35,6 mio. indbyggere
  • Sprog: Engelsk og fransk
  • Areal: 9.984.670 km²
  • Nationaldag: 1. juli
  • Højeste bjerg: Mount Logan i Yukon (6.050 m)
  • Længste flod: Mackenzie River (1.738 km)
  • Første nationalpark: Banff National Park 1885
  • Verdens længste grænse: 8.891 km – mellem Canada og USA
  • Mål, vægt & temperatur: Canada bruger metersystemet. Temperaturen måles i Celsius.

Trustpilot