Ring til os Åbent nu 70 22 66 00

Vingårde & velvære i det østlige Canada

6-dages kør-selv-ferie fra 9.350 kr. pr. person

Tryghedsgaranti hos Risskov Rejser!
Hos os har du altid – uanset hvornår du bestiller din rejse – automatisk garanti for, at din rejse bliver refunderet, hvis din bestilte rejse bliver aflyst på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger.  Læs mere her

Denne kør-selv-tur tager dig gennem højdepunkter i det østlige Canada. Rejsen indeholder både oplevelser i by og på land og begynder med et besøg i storbyen Toronto, hvor du ser byen fra oven fra det 553 m høje CN Tower. Der er inkluderet et adgangspas til spændende og lærerige attraktioner ved Niagara Falls, og du besøger også den hyggelige by Niagara-on-the-Lake. I Huntsville overnatter du på et skønt resort, hvorfra der ikke er langt til de store naturoplevelser.

Highlights

 • CN Tower i Toronto
 • Niagara Falls
 • Niagara-on-the-Lake og de omkringliggende vingårde
 • Muskoka Heritage Place
 • Arrowhead Provincial Park
 • besøg på vingårde

Anmeldelser fra tidligere rejsende til Canada

Vi skræddersyr også rejsen

Gå på opdagelse i vores nøje sammensatte udvalg af rejseforslag, hvor der er tænkt over stort og småt. Finder du ikke en rejse, som passer til dig, eller har du tilføjelser til vores rejseforslag, så skræddersyr vores rejseeksperter selvfølgelig din rejse.
Jane Bering Smedsrud

Rejseekspert

Ring til os på
70 22 66 00
Jane Bering Smedsrud

Rejseekspert

Vi skræddersyr også rejsen

Gå på opdagelse i vores nøje sammensatte udvalg af rejseforslag, hvor der er tænkt over stort og småt. Finder du ikke en rejse, som passer til dig, eller har du tilføjelser til vores rejseforslag, så skræddersyr vores rejseeksperter selvfølgelig din rejse.
Ring til os på
70 22 66 00

Dagsprogram

 • Dag 1 Ankomst til Toronto

  Efter ankomst til Toronto afhenter du din lejebil og kan bruge resten af dagen på at udforske Torontos teater- og restaurant-distrikter. Glem heller ikke at besøge det berømte CN Tower, som er en af verdens højeste bygninger. Entré til bygningen er inkluderet i rejsens pris.

  Her bor du dag 1

  Hilton Toronto

  Dette 4-stjernede hotel ligger tæt på mange af Torontos attraktioner, f.eks. Chinatown eller det kendte CN Tower. De rummelige og moderne værels...

  Tilkøbsmuligheder

  Cykeltur på Toronto Islands

  En cykeltur på Toronto Islands, der er bilfri, er en dejlig måde at opleve en af storbyens fredfyldte steder på. Turen begynder, når skumringen melder sig, og Torontos Skyline oplyses mere og mere. Turen foregår i et roligt tempo, og der er mange stop undervejs, hvor guiden fortæller.

  610 kr. pr. voksen
  475 kr. pr. barn

  * Afgang: dagligt kl. 18. Varighed: 3 1/2 time

 • Dag 2 Et væld af muligheder ved Niagara Falls

  Dagens rejse fører til et af verdens syv naturvidundere, Niagara Falls. Vi har inkluderet Niagara Falls Adventure-passet, som giver adgang til mange af vandfaldets mest populære attraktioner – og du undgår endda de lange køer. Ved at reservere tid til de forskellige attraktioner får du førsteprioritet i køen (på nær Hornblower Cruises). Inkluderet i passet er adgang til Hornblower Niagara Cruises, White Walker Walk, Journey Behind the Falls og Niagara Fury. Attraktionerne indeholder mere end blot en tur til vandfaldet – der er 4D-shows, informative film om områdets skabelse og ture om bag ved vandfaldet. Husk at medbringe kamera – gerne et vandtæt et af slagsen!

  Dagens distance: 130 km

  Her bor du dag 2 & 3

  Hilton Fallsview Niagara Falls

  Hotellet ligger tæt på Niagara Falls på den smukke canadiske side, så der er rig mulighed for at opleve de spektakulære vandfald. Værelserne ...

  Tilkøbsmuligheder

  Til tops i CN Tower

  Torontos vartegn er det 553 m høje udsigtstårn CN Tower. På 58 sekunder kommer du op til en 360 graders panoramaudsigt og kan i klart vejr se helt til Niagara Falls. Du kan også nyde udsigten fra etagen, hvor udsigtsplatformen har glasgulv, eller fra den roterende restaurant.

  300 kr. pr. voksen
  220 kr. pr. barn

  * Afgang: dagligt mellem kl. 9-22.30

 • Dag 3 Niagara-on-the-Lake og besøg på vingårde

  I Niagara-on-the-Lake ligger frodige parker og haver, historiske landemærker og noget af Canadas fineste victorianske arkitektur drysset rundt omkring i byen. Her er også tradition for vindyrkning, hvilket afspejler sig i de mange prisvindende vingårde i området. Det får du lov til at udforske på dagens ”Winery Tour”, hvor der er vingårdsbesøg i Niagara-regionen.

  Turen begynder ved Chateau des Charmes Winery, hvor du kommer på en guidet tur rundt på vingården og smager på forskellige vine. Dernæst venter Inniskillin – en af de første vingårde i Niagara. Her kan du glæde dig til at smage både rød- og hvidvin samt isvin, der er en bestemt type dessertvin, hvor druerne er frosset, mens de endnu sidder på stokken. Fra Inniskillin kører du via den historiske Niagara Parkway til den charmerende by Niagara on the Lake – en smuk by fuld af parker, haver, historiske steder, prisvindende vingårde og noget af Canadas flotteste victorianske arkitektur. Byen er tidligere blevet kåret som den anden mest smukke by i verden. Der er afsat god tid til at gå rundt og beundre den hyggelige by.

  Turen er også inkl. frokost på den elegante Bacchus Lounge på Queen’s Landing med panoramaudsigt over havnen.

  Dagens distance: 25 km

 • Dag 4 Muskoka Heritage Place og aktiviteter i Huntsville

  På din rejse nordpå kører du gennem byerne Orillia og Gravenhurst og videre til Huntsville. I Huntsville, som er den største by i Muskoka-regionen, er der rigeligt med aktivitetsmuligheder. Vi foreslår et besøg i Muskoka Heritage Place, som er en genopbygget landsby som den så ud i 1890’erne i regionen. Afslut dagen på det skønne Deerhurst Resort, hvor du overnatter de næste to dage.

  Dagens distance: 335 km

  Her bor du dag 4 & 5

  Deerhurst Resort

  Dette 4-stjernede resort ligger lige ned til søen Peninsula, som byder på naturskønne omgivelser. De komfortable værelser har Wi-Fi og tv, og d...

 • Dag 5 Smukke udsigter i Arrowhead Provincial Park

  I dag kan du slå vejen forbi Arrowhead Provincial Park, eventuelt med et besøg ved Arrowhead- eller Mayflower-søen. I sidstnævnte kan man ikke bade, men til gengæld er søen fyldt med ørreder – et mekka for lystfiskere. På en vandretur kan du følge stien ned til vandfaldet Stubbs Falls eller blot se den smukke udsigt ved Big Bend, som kan nås fra hovedvejen.

 • Dag 6 Afrejse fra Toronto

  Det er tid til at køre til Toronto, aflevere lejebilen og rejse hjem mod Danmark.

  Dagens distance: 235 km

Hvilken bil passer til din ferie?

Priser

Prisen inkluderer

 • Fly Danmark - Toronto t/r, inkl. skatter og afgifter
 • 6 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV
 • Fri km og alle forsikringer med selvrisiko på CAD 1500
 • 5 overnatninger på hotel
 • Niagara Falls Adventure Pass
 • Winery Tour - besøg på vingårde inkl. frokost
 • Kørselsvejledning på engelsk
DatoerPris pr. person
01. maj 2020 - 19. juni 2020Fra 9.350 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020Fra 12.295 kr.
16. august 2020 - 31. oktober 2020Fra 9.350 kr.
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud
DatoerPris pr. person
01. maj 2020 - 19. juni 2020Fra 10.550 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020Fra 13.795 kr.
16. august 2020 - 31. oktober 2020Fra 10.550 kr.
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud
DatoerPris pr. person
01. maj 2020 - 19. juni 2020Fra 11.295 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020Fra 14.850 kr.
16. august 2020 - 31. oktober 2020Fra 11.295 kr.
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud
DatoerPris pr. person
01. maj 2020 - 19. juni 2020Fra 12.795 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020Fra 16.895 kr.
16. august 2020 - 31. oktober 2020Fra 12.795 kr.
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud
Prisen er en fra-pris. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen.

Andre oplysninger:
Børn er 11 år og under.

Alt det praktiske

 • Inden du rejser til Canada

  Hvordan er reglerne for pas og visum til Canada?

  Danske statsborgere skal ikke have visum til Canada, når opholdet er på under 90 dage. Dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder efter hjemrejse.

  ETA – indrejsetilladelse til Canada

  For alle rejsende til Canada kræves der en indrejsetilladelse (ETA). Dette gælder også, selv om man kun mellemlander i Canada. Det koster pt. CAD 7 og gælder i 5 år, eller til ens pas udløber. Du skal bruge pas, kreditkort og en e-mailadresse for at søge om indrejsetilladelse. Det tager ca. 5 minutter at søge, og du får en bekræftelse med det samme. Du kan søge indrejsetilladelse via dette link: https://onlineservices-servicesenligne.cic.gc.ca/eta/welcome?lang=en&_ga=1.134940981.552708448.1445597136

  Regler for indrejse til Canada med børn under 18 år

  Bemærk venligst, at der gælder særskilte regler for indrejse med børn under 18 år, hvis de rejser med kun én forælder eller tredjepart som bedsteforælder, lærer osv. I sådanne tilfælde skal der bl.a. gives en skriftlig tilladelse af den forælder, der ikke rejser med, og i tilfælde af rejse med tredjepart skal begge forældre underskrive tilladelsen. Reglerne er meget specifikke og de kan læses her: http://www.cic.gc.ca/english/visit/minors.asp

  Ud over ETA-tilladelsen, forældreerklæringen og andre relevante dokumenter jf. ovenstående link, er det vigtigt at medbringe barnets gyldige pas samt en dåbsattest eller navneattest på engelsk. Kontakt Borgerservice eller det nærmeste kirkekontor for at få en engelsk version af attesten.

  Bemærk også – rejser begge forældre med børn under 18 år, der ikke deler forældrenes efternavne, er det vigtigt, at man husker at medbringe barnets/børnenes dåbsattest/navneattest på engelsk.

  Vi tager forbehold for ændringer – sørg derfor altid for at undersøge de gældende regler på den canadiske ambassades hjemmeside.

  Hvordan er toldreglerne i Canada?

  Det er forbudt at indføre f.eks. frugt, grøntsager og planter til Canada. For aktuelle regler om, hvad man må medbringe til/fra Canada – se Skats hjemmeside (www.skat.dk og søg på ”toldregler på rejsen”). Bemærk, at ved flyskifte kan væsker (drikkevarer, parfume, toiletartikler), endda selv om de er blevet plomberet ved indkøb i foregående lufthavne, blive konfiskeret. Derfor anbefaler vi, at man venter med toldfrie indkøb til den sidste lufthavn inden ankomstlufthavnen.

  Medicin & vaccinationer inden rejsen til Canada

  Der er ingen krav om vaccinationer, når rejsen går til Canada. Vi gør opmærksom på, at vaccinationer altid bør drøftes med egen læge. Det er en god idé at informere rejselederen om specielle sygdomme – en information, som naturligvis bliver behandlet fortroligt. Tager du livsvigtig medicin, anbefaler vi, at du medbringer en beskrivelse af indholdet på engelsk, denne kan fås hos egen læge eller på apoteket. Husk at pakke medicinen i håndbagagen.

  Skal jeg have en rejseforsikring inden rejsen til Canada?

  Det er vigtigt at tegne en rejseforsikring, der f.eks. dækker omkostninger ved sygdomsbehandling og hjemtransport og i forbindelse med stjålne og ødelagte ejendele, da Risskov Rejser ikke påtager sig noget ansvar i den forbindelse. Vi samarbejder med Europæiske ERV, fordi dækningen på deres produkter hører til markedets bedste. Kontakt vores rejsekonsulenter – de kan rådgive dig, så du får en forsikring, der passer til dit behov. Vær opmærksom på, at der kan være særlige betingelser for personer over 70 år. Det anbefales at medbringe en kopi af pas, vaccinationskort og forsikringspapirer, evt både i papirform og tilgængeligt på telefonen.

  Hvad er valutaen i Canada?

  Valutaen er canadiske dollars (CA$), og det anbefales altid at have kontanter på sig på rejsen bl.a. af hensyn til drikkepengesystemet. Overalt er det muligt at benytte internationale kreditkort, og der er hæveautomater mange steder. Ved betaling med kreditkort kan man kun hæve det beløb, som svarer til det, varen koster. Du skal være opmærksom på, at der kan være en begrænsning på, hvor meget der må hæves på kreditkortet – dette afhænger dog af den enkelte bank og det enkelte kreditkort. Få evt. yderligere information i din bank. Det er en god idé at medbringe mere end ét kreditkort. På den måde er du på den sikre side, hvis der skulle opstå problemer med det ene kort. Husk de nødvendige telefonnumre, hvis du får brug for at spærre dit kreditkort.

 • Lokale forhold

  Hvad er tidsforskellen i Canada?

  Canada har seks tidszoner. Eksempelvis er østkysten 5-6 timer bagud i forhold til dansk tid og vestkysten 8-9 timer bagud i forhold til dansk tid.

  Hvordan kommer jeg rundt i Canada?

  Vi lægger vægt på, at busserne har en god standard, og de har naturligvis aircondition. Bemærk at der er begrænset plads til håndbagage på busrejsen. Håndbagagen skal kunne stå under sædet, da hattehylden er forbeholdt overtøj og anden beklædning.

  Hvad er reglen om drikkepenge i Canada?

  Det er almindeligt at give drikkepenge i Canada. Lønningerne i servicebranchen er generelt meget lave, så for mange af dem, der arbejder i servicebranchen, er det en del af lønnen, og derfor er det vigtigt, at man er opmærksom på denne canadiske skik. På restauranter lægger man typisk 15-20 % oveni regningen (inden salgsskatten lægges til). Taxachauffører forventer også drikkepenge, og 15-20 % oveni prisen er passende, og stuepigerne på hotellerne sætter også pris på drikkepenge (1$ pr nat pr. rejsedeltager).  På rundrejsen vil der være tale om drikkepenge til buschauffører, lokalguider og hotelpersonale. Det beløber sig ca. til 75$ pr. rejsedeltager, men det er naturligvis helt op til den enkelte, hvor meget man ønsker at give. Af denne grund, har vi derfor ikke inkluderet drikkepenge i rejsens pris.

  Hvordan er sikkerheden i Canada?

  Canada er et land med lav kriminalitet, men alligevel anbefales det at udvise forsigtighed, hvor der er mange mennesker samlet, f.eks. i lufthavne. Hav gerne vigtige dokumenter og kontanter tæt på kroppen.

  Skal jeg medbringe en adapter til Canada?

  Husk opladeren til f.eks. kamera og mobiltelefon. Flade amerikanske stik bruges overalt, og det er nødvendigt at medbringe en ”adapter”. En adapter kan købes i elforretninger, hos isenkræmmere og i lufthavnen. Canada bruger 110/120 volt, og kan udstyr ikke omstilles fra vores 220 volt, arbejder det kun på halv kraft, og opladning tager derfor længere tid.

  Hvad koster det at ringe fra Canada?

  Det er dyrt at ringe til Danmark fra hoteller i Canada, og det kan også blive en dyr fornøjelse at bruge sin mobiltelefon. Har du brug for at tale meget i telefon på rejsen, så køb et taletidskort Canada eller benyt internet-telefoni. Tast 0011 45 inden telefonnummeret, hvis du skal ringe hjem til Danmark. Der er adgang til internettet på mange hoteller, og internetcafeer er udbredt.

  Hvordan er maden og vandet i Canada?

  Drikkevandet i Canada er blandt det bedste i verden. Nationaldrikken er øl, og der findes et væld af lokale bryggerier der brygger velsmagende øl. Man kan altid finde øl fra de to store bryggerier Molson og Labatt. Der dyrkes glimrende vine i Canada, f.eks. i Okanagan Valley i British Columbia og på Niagara Peninsula i Ontario. De to områder tegner sig for 80 % af landets vinproduktion. Canadas multi-etniske befolkningssammensætning afspejler sig i landets madkultur, og man kan stort set komme helt verden rundt rent kulinarisk. Men hvad der er på menukortet, er også bestemt af, hvor i landet man befinder sig. Ved kysterne er det f.eks. retter med helleflynder, laks, torsk, kæmperejser og hummer, og i præriestaterne er det saftige bøffer.

  Hvad er reglerne om rygning i Canada?

  Flere og flere offentlige områder i Canada bliver røgfrie. Rygeforbuddene er forskellige fra provins til provins, og rejselederen vil naturligvis sørge for, at deltagerne bliver informeret. Er du i tvivl, om du må ryge, så lad være, hvis du vil undgå en bøde.

  Hvad er den lokale skat i Canada?

  Vær opmærksom på, at priserne i Canada næsten altid er uden lokal moms (Sales Tax). Beløbet varierer fra provins til provins, men du skal regne med, at der lægges 5 – 15 % til det beløb, der står på prisskiltet eller menukortet.

 • Gode råd

  Generelt information om rejsen til Canada

  Ved evt. bagageforsinkelse er det en fordel at have de vigtigste ting ved hånden. F.eks medicin, kontaktlinsevæske, tandbørste og et ekstra sæt tøj pakkes gerne i håndbagagen. Da vi befinder os i bjergene en del af tiden, har man, især om morgenen, brug for en varm trøje og en let jakke. Det er ikke ualmindeligt, at der i juli måned er 7 grader om morgenen og 25-28 grader over middag. Det kan anbefales at købe myggespray i Canada, da det er mere effektivt end det danske.

 • Fakta om Canada

  Fakta om Canada

  • Statsform: Konstitutionelt monarki. Forbundsstat bestående af 10 provinser og 3 territorier
  • Hovedstad: Ottawa med ca. 947.000 indbyggere
  • Største by: Toronto med 2,8 mio. indbyggere
  • Befolkning: 35,6 mio. indbyggere
  • Sprog: Engelsk og fransk
  • Areal: 9.984.670 km²
  • Nationaldag: 1. juli
  • Højeste bjerg: Mount Logan i Yukon (6.050 m)
  • Længste flod: Mackenzie River (1.738 km)
  • Første nationalpark: Banff National Park 1885
  • Verdens længste grænse: 8.891 km – mellem Canada og USA
  • Mål, vægt & temperatur: Canada bruger metersystemet. Temperaturen måles i Celsius.

Trustpilot