Ring til os 70 22 66 00
Tunnels Beach Kauai - Risskov Rejser

Et eksotisk eventyr på Hawaii

21-dages kør-selv-ferie fra kr. 9785

Om rejsen

Her er vores forslag til, hvordan du får den ultimative Hawaii-oplevelse. Du oplever meget forskellige sider af Hawaii på de fire øer: The Big Island, Maui, Kauai og Oahu. Vi har sørget for 4-stjernede hoteller og leje af bil på The Big Island, Maui og Kaui – og så kan du ellers lade dig fortrylle af øernes varierede natur med de skønneste strande, frodige regnskove, eksotiske plantager og månelignende vulkanlandskaber.

Læs også vores artikel med rejseekspert Dorte Drejer, der deler ud af sine bedste tips til øerne.

Vi skræddersyr også rejsen

Gå på opdagelse i vores nøje sammensatte udvalg af rejseforslag, hvor der er tænkt over stort og småt. Finder du ikke en rejse, som passer til dig, eller har du tilføjelser til vores rejseforslag, så skræddersyr vores rejseeksperter selvfølgelig din rejse.
Jane Bering Smedsrud

Rejseekspert

Ring til os på
70 22 66 00
Jane Bering Smedsrud

Rejseekspert

Vi skræddersyr også rejsen

Gå på opdagelse i vores nøje sammensatte udvalg af rejseforslag, hvor der er tænkt over stort og småt. Finder du ikke en rejse, som passer til dig, eller har du tilføjelser til vores rejseforslag, så skræddersyr vores rejseeksperter selvfølgelig din rejse.
Ring til os på
70 22 66 00

Dagsprogram

 • Dag 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til The Big Island

  Afrejse fra Danmark og ankomst til The Big Island hvor du bliver mødt med den traditionelle blomsterkrans. Du henter bilen i lufthavnen og kører til Royal Sea Cliff.

  Her bor du dag 1-5

  Royal Sea Cliff

  Resortet på The Big Island har en fantastisk beliggenhed på Kona-kysten og med panoramaudsigt over havet. Samtlige suiter har balkon, god plads s...

 • Dag 2 Afslapning og udforskning af The Big Island

  Øen er dobbelt så stor som alle de andre hawaiianske øer tilsammen, og den bliver da også kaldt The Big Island. På den måde undgår man at forveksle øens navn, som egentlig er Hawaii, med hele staten. I dag kan du nyde livet på en af de mange strande, udforske nærområdet eller gå den dejlige tur langs promenaden ind til byen Kailua Kona.

 • Dag 3 Udforsk naturen på The Big Island

  Naturmæssigt har The Big Island det hele – smukke kyststrækninger, grønklædte bjerge, flotte vandfald, sneklædte bjergtoppe, golde lavamarker og strande med det fineste, sorte sand – og så dyrkes der kaffe i området nord og syd for Kona. En idé kunne være at besøge en af de mange kaffeplantager og se, hvordan verdens mest eksklusive kaffe dyrkes.

 • Dag 4 Volcanoes National Park

  Volcanoes National Park bør du ikke gå glip af – og du skal også sætte noget af aftenen af for at se den glødende lava flyde ud i det mørke hav – det er en meget speciel oplevelse. I nationalparken ligger vulkanen Kilauea – en af de mest aktive vulkaner i verden. Du kan vandre i lavalandskabet mellem de mange kratere, men den ultimative oplevelse får du på en helikoptertur eller sejltur, når mørket sænker sig over vulkanerne.

 • Dag 5 Sidste dag på The Big Island

  Måske du vil bruge den sidste dag på The Big Island med lidt selvforkælelse? Der er i hvert fald rig mulighed for at tilkøbe sig til wellness og velvære i hotellets spa-afdeling. Du kan også gøre brug af nogle af golfbanerne, der ligger i området eller spendere dagen nede ved stranden.

 • Dag 6 Fra The Big Island til Maui

  Bilen afleveres i lufthavne hvor du flyver fra til øen Maui. På øen Maui skal du bo på Royal Kahana, der emmer af charmerende Hawaii-atmosfære og ligger på stranden. Du henter bilen i lufthavnen og kan udforske øen de næste dage.

  Her bor du dag 6-10

  Royal Kahana

  Royal Kahana har en fantastisk beliggenhed ved havet og ligger i gåafstand til butikker og restauranter. Ferielejlighederne ligger desuden kun 6,4...

 • Dag 7 Haleakala National Park og den "sovende" vulkan

  Der er noget hemmelighedsfuldt ved vulkaner – oplev det eks. på en tur til toppen af den ”sovende” vulkan i Haleakala National Park. Her kan man virkelig tale om månelandskab, og det er fascinerende at opleve, hvor store forskelle de hawaiianske øer byder på.

 • Dag 8 Den sceniske rute Hana Highway

  Du får en stor naturoplevelse, hvis du følger Hana Highway, der forbinder Kahului og Hana. Vejen snor sig gennem tropisk regnskov, forbi flotte vandfald og over 59 broer, og de fleste er så smalle, at kun én bil kan passere

 • Dag 9-10 Brug nogle dage til udforskning af skønne Maui

  Et par dage fri til shopping, afslapning på stranden eller yderligere udforskning af den smukke ø.

 • Dag 11 Fra Maui til Honolulu, Oahu

  Fra én skøn ø til en anden med ankomst til Honolulu på Oahu. Hotellet Outrigger Reef, som du skal bo på, ligger på kun et stenkast fra den berømte strand Waikiki Beach.

  Her bor du dag 11-13

  Outrigger Reef

  Outrigger Reef er et resort med god beliggenhed og udsigt til den berømte strand Waikiki Beach. Seværdigheder som Kapiolani Park, Honolulu Zoo og...

 • Dag 12 Slap af på Waikiki Beach eller besøg den udslukte vulkan Diamon Head

  Waikiki Beach er et oplagt sted at tilbringe nogle afslappende timer. Selv om stranden ligger midt i storbyen, og hotellerne ligger tæt, tager den hvide sandstrand alle med storm. En idé til dagens program kunne være en tur til den berømte udslukte vulkan Diamond Head, hvis krater man kan vandre op til på 1-2 timer alt efter form.

 • Dag 13 Pearl Harbour og USS Arizona Memorial

  Et besøg ved Pearl Harbour er et ”must“, når man er på Oahu. Her finder du USS Arizona Memorial,  der er bygget oven på det krigsskib, som blev ramt under japanernes bombardement 7. december 1941, og som kort efter sank med alle om bord. Er du interesseret i at snorkle eller dykke, kan du tage en tur til Hanauma Bay Nature Preserve sydøst for Honolulu. Korallerne hører til de mest farvestrålende på Hawaii, og der er chance for at møde grønne havskildpadder.

 • Dag 14 Fra Oahu til Kauai

  Tiden er inde til at tage afsked med Oahu og flyve den korte tur til Kauai. Bilen hentes i lufthavnen og basen de næste dage er Aston Islander On the Beach

  – et skønt resort beliggende næsten i vandkanten på øens østside

  Her bor du dag 14-20

  Aston Islander On The Beach

  Aston Islander On The Beach ligger ud til den hvide sandstrand ved Coconut Coast i Kauai og har en særdeles central beliggenhed. Waipoli Park ligg...

 • Dag 15 Tag til Waimea Canyon – Hawaiis Grand Canyon

  Brug f.eks denne dag  på at køre til Waimea Canyon. Waimea Canyon er Hawaiis svar på Grand Canyon. Kløften er 16 km lang, 800 m dyb og et farveorgie af dimensioner.

   

 • Dag 15-18 Udforsk den frodige ø Kauai

  Nyd de dejlige omgivelser på resortet eller udforsk omegnen. Kauai er kendt som ”Have-øen” blandt de mange øer, da der er både regnskov og frodig vegetation i rigt mål.

 • Dag 19-20 Afrejse mod Danmark
 • Dag 21 Ankomst til Danmark

Hvilken bil passer til din ferie?

Priser

Prisen inkluderer

 • 18 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV (på Big Island, Maui og Kauai)
 • Fri km og alle forsikringer med selvrisiko på kr. 0
 • 18 overnatninger på hoteller (5 på Big Island, 5 på Maui, 3 på Oahu og 5 på Kauai)
DatoerPris pr. person
21. juni 2019 - 11. august 2019Fra kr. 9785
12. august 2019 - 31. marts 2020Fra kr. 10570
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud
DatoerPris pr. person
21. juni 2019 - 11. august 2019Fra kr. 19570
12. august 2019 - 31. marts 2020Fra kr. 19570
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud
DatoerPris pr. person
21. juni 2019 - 12. august 2019Fra kr. 13045
12. august 2019 - 31. marts 2020Fra kr. 13045
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud

Bemærk venligst! Prisen inkluderer ikke fly. Kontakt os og vi finder flybilletter til den bedst mulige pris.

Der vil forekomme et højsæsontillæg på billejen fra 15/7-17/8 og 15/12-31/12 på kr. 1.680 ialt.

Alt det praktiske

 • Forsikringer

  LDW – Loss Damage Waiver – fjerner selvrisikoen ved kollosion, hærværk, biltyveri og forsøg på biltyveri (i Canada er selvrisikoen CA$ 500). Ansvarsforsikring op til US$ 1 mio., hvis føreren af en Alamo-bil bliver kendt skyldig i en ulykke.

  PAI – Personal Accident Insurance – dækker omkostninger ved personskade (ikke i provinsen Alberta).
  PEC – Personal Effects Coverage – dækker ved tab eller skade på ejendele i bilen. (ikke i provinsen Alberta).

  Med disse forsikringer er du på alle måder dækket!

 • På rette vej med GPS

  Du kan leje en GPS i alle biler. GPS’en er både avanceret og meget brugervenlig, og du sparer tid og km, når du altid er på rette vej.

  Netop denne GPS tager f.eks. højde for trafikken, så du får en meget nøjagtig angivelse af, hvor lang tid det tager at køre den aktuelle strækning.

  Det vigtigt, at du ved bestilling af bilen gør opmærksom på, at du ønsker en bil med GPS. Merprisen er kan variere.

 • Værd at vide

  En lejedag udgør 24 timer og regnes fra det tidspunkt, hvor bilen afhentes.

  Fører og ekstra fører skal være min. 25 år. Ved leje af visse biltyper kun 20 år (mod tillæg). Ring og hør nærmere.

Trustpilot