Ring til os Åbent nu 70 22 66 00
Tunnels Beach Kauai - Risskov Rejser

Et eksotisk eventyr på Hawaii

21-dages kør-selv-ferie fra 18.095 kr. pr. person

Tryghedsgaranti hos Risskov Rejser!
Hos os har du altid – uanset hvornår du bestiller din rejse – automatisk garanti for, at din rejse bliver refunderet, hvis din bestilte rejse bliver aflyst på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger.  Læs mere her

Her er vores forslag til, hvordan du får den ultimative Hawaii-oplevelse. Du oplever meget forskellige sider af Hawaii på de fire øer: The Big Island, Maui, Kauai og Oahu. Vi har sørget for 4-stjernede hoteller og leje af bil på The Big Island, Maui og Kaui – og så kan du ellers lade dig fortrylle af øernes varierede natur med de skønneste strande, frodige regnskove, eksotiske plantager og månelignende vulkanlandskaber.

Læs også vores artikel med rejseekspert Dorte Drejer, der deler ud af sine bedste tips til øerne.

Anmeldelser fra tidligere rejsende til USA

Vi skræddersyr også rejsen

Gå på opdagelse i vores nøje sammensatte udvalg af rejseforslag, hvor der er tænkt over stort og småt. Finder du ikke en rejse, som passer til dig, eller har du tilføjelser til vores rejseforslag, så skræddersyr vores rejseeksperter selvfølgelig din rejse.
Jane Bering Smedsrud

Rejseekspert

Ring til os på
70 22 66 00
Jane Bering Smedsrud

Rejseekspert

Vi skræddersyr også rejsen

Gå på opdagelse i vores nøje sammensatte udvalg af rejseforslag, hvor der er tænkt over stort og småt. Finder du ikke en rejse, som passer til dig, eller har du tilføjelser til vores rejseforslag, så skræddersyr vores rejseeksperter selvfølgelig din rejse.
Ring til os på
70 22 66 00

Dagsprogram

 • Dag 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til The Big Island

  Afrejse fra Danmark og ankomst til The Big Island hvor du bliver mødt med den traditionelle blomsterkrans. Du henter bilen i lufthavnen og kører til Royal Kona Resort.

  Her bor du dag 1-5

  Royal Kona Big Island

  Lige i hjertet af den maleriske by Kailua-Kona ligger det flotte Royal Kona. Her bor du lige ved stranden i fine og komfortable værelse...

 • Dag 2 Afslapning og udforskning af The Big Island

  Øen er dobbelt så stor som alle de andre hawaiianske øer tilsammen, og den bliver da også kaldt The Big Island. På den måde undgår man at forveksle øens navn, som egentlig er Hawaii, med hele staten. I dag kan du nyde livet på en af de mange strande, udforske nærområdet eller gå den dejlige tur langs promenaden ind til byen Kailua Kona.

  Tilkøbsmuligheder

  Svøm med delfiner og udforsk havgrotter på Big Island

  Denne fire timers udflugt kombinerer to spændende oplevelser. Du sejler først ud og svømmer med vilde delfiner, hvilket er en unik mulighed for at opleve deres energi og interesse for interaktion med mennesker på nærmeste hånd. Dernæst rejser du sydpå for at udforske havgrotter langs Kona-kysten, hvor der også er mulighed for at snorkle i det stille vand ved Kealakekua Bay Reserve, som mange betegner som det bedste sted at snorkle på Hawaii. På udflugten vil du desuden lære om stedets historiske og kulturelle baggrund, og på hjemvejen er der sandsynlighed for at se dyr som hvaler, djævlerokker og havskildpadder.

  1.400 kr. pr. voksen
  1.190 kr. pr. barn

  * Afgang: Dagligt kl. 8. Varighed: 4 timer. Inkl. snorkeludstyr, frisk tropisk frugttallerken, drikkevarer og snacks.

  Helikoptertur på Big Island

  Få en helt unik oplevelse med en helikoptertur over de utroligt smukke Kohala Mountains. Helikopteren vil føre dig op langs stejle havklipper og tage dig ned i dybe, snoede dale som Waimanu, Pololu og Waipio. Turen giver dig et enestående indblik i øens utroligt smukke natur fra et imponerende perspektiv.

  1.615 kr. pr. person

  * Afgang: Dagligt kl. 7:30-16:00. Varighed: 30-40 minutter.

 • Dag 3 Udforsk naturen på The Big Island

  Naturmæssigt har The Big Island det hele – smukke kyststrækninger, grønklædte bjerge, flotte vandfald, sneklædte bjergtoppe, golde lavamarker og strande med det fineste, sorte sand – og så dyrkes der kaffe i området nord og syd for Kona. En idé kunne være at besøge en af de mange kaffeplantager og se, hvordan verdens mest eksklusive kaffe dyrkes.

  Tilkøbsmuligheder

  Snorkel med Manta Rays på Big Island

  Oplev en Hawaiian solnedgang imens du sejler til den berømte Manta Ray Village ud for Kona's kyst. At snorkle med manta rays om aftenen er en uforglemmelig oplevelse. Manta rays er ikke farlige for mennesker, og de kommer frem når det er mørkt for at spise plankton.

  975 kr. pr. voksen
  875 kr. pr. barn

  * Afgang: Dagligt mellem kl. 17-18 ( afhænger af årstiden). Varighed: 1 timer (45 min. snorkling). Inkl. snacks, juice, vand, sodavand og varm kakao.

 • Dag 4 Volcanoes National Park

  Volcanoes National Park bør du ikke gå glip af – og du skal også sætte noget af aftenen af for at se den glødende lava flyde ud i det mørke hav – det er en meget speciel oplevelse. I nationalparken ligger vulkanen Kilauea – en af de mest aktive vulkaner i verden. Du kan vandre i lavalandskabet mellem de mange kratere, men den ultimative oplevelse får du på en helikoptertur eller sejltur, når mørket sænker sig over vulkanerne.

 • Dag 5 Sidste dag på The Big Island

  Måske du vil bruge den sidste dag på The Big Island med lidt selvforkælelse? Der er i hvert fald rig mulighed for at tilkøbe sig til wellness og velvære i hotellets spa-afdeling. Du kan også gøre brug af nogle af golfbanerne, der ligger i området eller spendere dagen nede ved stranden.

 • Dag 6 Fra The Big Island til Maui

  Bilen afleveres i lufthavne hvor du flyver fra til øen Maui. På øen Maui skal du bo på Kaanapali Beach Hotel, der emmer af charmerende Hawaii-atmosfære og ligger på stranden. Du henter bilen i lufthavnen og kan udforske øen de næste dage.

  Her bor du dag 6-10

  Kaanapali Beach Hotel Maui

  Kaanapali Beach Hotel ligger lige ud til den verdenskendte Kaanapali-strand og Stillehavet og er officielt kendt som det mest hawaiianske hotel på...

 • Dag 7 Haleakala National Park og den "sovende" vulkan

  Der er noget hemmelighedsfuldt ved vulkaner – oplev det eks. på en tur til toppen af den ”sovende” vulkan i Haleakala National Park. Her kan man virkelig tale om månelandskab, og det er fascinerende at opleve, hvor store forskelle de hawaiianske øer byder på.

 • Dag 8 Den sceniske rute Hana Highway

  Du får en stor naturoplevelse, hvis du følger Hana Highway, der forbinder Kahului og Hana. Vejen snor sig gennem tropisk regnskov, forbi flotte vandfald og over 59 broer, og de fleste er så smalle, at kun én bil kan passere

 • Dag 9-10 Brug nogle dage til udforskning af skønne Maui

  Et par dage fri til shopping, afslapning på stranden eller yderligere udforskning af den smukke ø.

  Tilkøbsmuligheder

  Hvalsafari på Maui

  Tag på hvalsafari på Maui og oplev den fantastiske pukkelhval, som hvert år migrerer fra Alaska til vandet ved Mauis kyst. Pukkelhvalen er et enestående og gigantisk dyr, der bliver omkring 15 m lang og vejer omkring 30-35 tons. Turen vil foregå med en rummelig katamaran, og dette er uden tvivl den bedste måde at opleve de nænsomme giganter og det vestlige Mauis smukke landskab på.

  520 kr. pr. voksen
  335 kr. pr. barn

  * Afgang: Dagligt kl. 7:30 eller 12:30. Check-in: 15 minutter før afgang. Varighed: 2 timer.

  Snorkling på det vestlige Maui

  Hvis du er eventyrlysten, bør du tage på snorkeltur på Maui. De erfarne kaptajner kender de bedste steder at snorkle på øens vest side, og før du kommer i vandet, vil bådens yderst behjælpelige mandskab give lektioner og forberede dig på et fantastisk undervandseventyr. Dagen starter med kaffe, juice og morgenmad, derefter har du to snorkelture. Når du er færdig med at snorkle, vil der blive serveret en lækker BBQ frokost, og der vil være mulighed for at købe drikkevarer i baren.

  1.180 kr. pr. voksen
  705 kr. pr. barn

  * Afgang: Dagligt kl. 9.30. Varighed: 5 timer. Inkl. morgenmad, kaffe, juice, snorkeludstyr, frokost.

  Royal Lahaina Luau og show på Maui

  Oplev en traditionel Hawaiian luau på den dejlige Ka'anapali Beach på Maui. Royal Lahaina ligger lige ud til havet, så festen foregår med havudsigt, og den dejlige mad serveres til live underholdning.

  975 kr. pr. voksen
  520 kr. pr. barn

  Solopgang over Haleakala krater på Maui

  Sæt din alarm og tage lidt varmt tøj på, så er du klar til at tage med til toppen af vulkanen Haleakala. Her oppe er der en fantastisk udsigt, og du vil se solen stå op.

  1.410 kr. pr. voksen
  920 kr. pr. barn

  * Afgang: Dagligt omkring kl. 02.30 (afhænger af årstiden).

 • Dag 11 Fra Maui til Honolulu, Oahu

  Fra én skøn ø til en anden med ankomst til Honolulu på Oahu. Hotellet Sheraton Princess Kaiulani, som du skal bo på, ligger på kun et stenkast fra den berømte strand Waikiki Beach.

  Her bor du dag 11-13

  Sheraton Princess Kaiulani

  Oplev den fantastiske ”aloha-atmosfære” på det skønne Sheraton Princess Kaiulani, der ligger i hjertet af Honolulu. Her er du kun fem minutt...

 • Dag 12 Slap af på Waikiki Beach eller besøg den udslukte vulkan Diamon Head

  Waikiki Beach er et oplagt sted at tilbringe nogle afslappende timer. Selv om stranden ligger midt i storbyen, og hotellerne ligger tæt, tager den hvide sandstrand alle med storm. En idé til dagens program kunne være en tur til den berømte udslukte vulkan Diamond Head, hvis krater man kan vandre op til på 1-2 timer alt efter form.

 • Dag 13 Pearl Harbour og USS Arizona Memorial

  Et besøg ved Pearl Harbour er et ”must“, når man er på Oahu. Her finder du USS Arizona Memorial,  der er bygget oven på det krigsskib, som blev ramt under japanernes bombardement 7. december 1941, og som kort efter sank med alle om bord. Er du interesseret i at snorkle eller dykke, kan du tage en tur til Hanauma Bay Nature Preserve sydøst for Honolulu. Korallerne hører til de mest farvestrålende på Hawaii, og der er chance for at møde grønne havskildpadder.

 • Dag 14 Fra Oahu til Kauai

  Tiden er inde til at tage afsked med Oahu og flyve den korte tur til Kauai. Bilen hentes i lufthavnen og basen de næste dage er Kauai Shores.

  – et skønt resort beliggende næsten i vandkanten på øens østside

  Her bor du dag 14-20

  Kauai Shores

  På Kauai Shores kommer du til at opleve et tropisk paradis, hvor du kan koble helt af og nyde livet. Det kan du bl.a. gøre ved en af hotellets to...

 • Dag 15-17 Tag til Waimea Canyon – Hawaiis Grand Canyon

  Brug f.eks denne dag  på at køre til Waimea Canyon. Waimea Canyon er Hawaiis svar på Grand Canyon. Kløften er 16 km lang, 800 m dyb og et farveorgie af dimensioner.

  Nyd de dejlige omgivelser på resortet eller udforsk omegnen. Kauai er kendt som ”Have-øen” blandt de mange øer, da der er både regnskov og frodig vegetation i rigt mål.

   

  Tilkøbsmuligheder

  Sejltur med katamaran ved Kauai

  En af de bedste måder at opleve Kauais utrolige natur på er til vands. Kom på en halvdagstur og oplev storslåede Napali Coast fra en katamaran og få samtidig muligheden for at snorkle og se tårnhøje klipper, vandfald, havgrotter og uberørte strande. Fra december til april, vil du muligvis kunne se delfiner, skildpadder og pukkelhvale. Katamaranens kaptajn vil undervejs fortælle om Hawaii, hvilket giver et særligt indblik i øens historie. Katamaranen er yderst veludrustet med kvalitetsudstyr og sikkerhedsveste, og toiletter og bad er tilgængelige. Der vil blive serveret morgenmad, frokost, frugt, sodavand, juice og vand under turen.

  1.290 kr. pr. voksen
  975 kr. pr. barn

  * Afgang: Dagligt kl. 7:15. Check-in: 6:45. Varighed: 5-6 timer. Inkl. snorkeludstyr, morgenmad, frokost og drikkevarer.

 • Dag 18 Afrejse fra Hawaii
 • Dag 19-20 Afrejse mod Danmark og hjemkomst

Hvilken bil passer til din ferie?

Priser

Prisen inkluderer

 • Fly Danmark - Kona/Lihue t/r, inkl. skatter og afgifter
 • Fly mellem øerne, inkl. skatter og afgifter
 • 6 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV på Big Island
 • 6 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV på Maui
 • 4 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV på Oahu
 • 5 dages leje af bil i kategorien Intermediate SUV på Kauai
 • Fri km og alle forsikringer med selvrisiko på kr. 0
 • 5 overnatninger på hotel på Big Island
 • 5 overnatninger på hotel på Maui
 • 3 overnatninger på hotel på Oahu
 • 4 overnatninger på hotel på Kauai
DatoerPris pr. person
16. august 2019 - 19. juni 2020Fra 18.095 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020Fra 22.550 kr.
16. august 2020 - 31. marts 2021Fra 18.095 kr.
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud
DatoerPris pr. person
16. august 2019 - 19. juni 2020Fra 18.650 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020Fra 23.595 kr.
16. august 2020 - 31. marts 2021Fra 18.650 kr.
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud
DatoerPris pr. person
16. august 2019 - 19. juni 2020Fra 21.695 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020Fra 26.750 kr.
16. august 2020 - 31. marts 2021Fra 21.695 kr.
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud
DatoerPris pr. person
16. august 2019 - 19. juni 2020Fra 27.695 kr.
20. juni 2020 - 15. august 2020Fra 32.995 kr.
16. august 2020 - 31. marts 2021Fra 27.695 kr.
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud
Prisen er en fra-pris. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen.

Andre oplysninger:
Børn er 11 år og under.

 

Alt det praktiske

 • Forsikringer

  LDW – Loss Damage Waiver – fjerner selvrisikoen ved kollosion, hærværk, biltyveri og forsøg på biltyveri (i Canada er selvrisikoen CA$ 500). Ansvarsforsikring op til US$ 1 mio., hvis føreren af en Alamo-bil bliver kendt skyldig i en ulykke.

  PAI – Personal Accident Insurance – dækker omkostninger ved personskade (ikke i provinsen Alberta).
  PEC – Personal Effects Coverage – dækker ved tab eller skade på ejendele i bilen. (ikke i provinsen Alberta).

  Med disse forsikringer er du på alle måder dækket!

 • På rette vej med GPS

  Du kan leje en GPS i alle biler. GPS’en er både avanceret og meget brugervenlig, og du sparer tid og km, når du altid er på rette vej.

  Netop denne GPS tager f.eks. højde for trafikken, så du får en meget nøjagtig angivelse af, hvor lang tid det tager at køre den aktuelle strækning.

  Det vigtigt, at du ved bestilling af bilen gør opmærksom på, at du ønsker en bil med GPS. Merprisen er kan variere.

 • Værd at vide

  En lejedag udgør 24 timer og regnes fra det tidspunkt, hvor bilen afhentes.

  Fører og ekstra fører skal være min. 25 år. Ved leje af visse biltyper kun 20 år (mod tillæg). Ring og hør nærmere.

Trustpilot