Ring til os Åbent nu 70 22 66 00
Vandring på Routeburn Track - Risskov Rejser

Hike & Drive - det bedste af New Zealand til fods

25-dages kør-selv-ferie fra kr. pr. person

Denne kør-selv-ferie giver dig muligheden for at opleve det bedste af New Zealand – og hvilken bedre måde at opleve dette naturskønne land end med vandrestøvlerne på? New Zealand er kendt for sine mange spektakulære vandreruter, og undervejs på ruten kommer du til at opleve nogle af de bedste af dem. Rejsen fører dig både til Sydøen og Nordøen på vandreture på egen hånd og med en dygtig lokalguide. Du skal ikke tænke på det praktiske, for i turen er der inkluderet transport – både til lands og til vands – til forskellige spændende vandreruter. På den måde behøver du ikke at gå i en cirkel eller vende om halvvejs for at nå tilbage til bilen – en flink chauffør eller lokalguide henter dig, når du har nået målet for dagens vandring.

De fleste af ruterne stiller ikke særlige krav til fysisk form, men trods den overskuelige indsats vil du alligevel blive belønnet med vidunderlige naturoplevelser i dit møde med storslåede newzealandske landskaber. Vandreruternes sværhedsgrad kan vurderes på en skala fra 1 til 4, som er beskrevet nedenfor. I dagsprogrammet kan du se, hvilken sværhedsgrad de enkelte vandreture har.

Vandreruternes sværhedsgrad

 1. Nem vandretur, ingen særlige færdigheder kræves
 2. Lave krav til færdigheder, let terræn
 3. Avanceret niveau, god fysisk form
 4. For erfarne vandrere, god fysisk form og udholdenhed, udfordrende terræn

Vi skræddersyr også rejsen

Gå på opdagelse i vores nøje sammensatte udvalg af rejseforslag, hvor der er tænkt over stort og småt. Finder du ikke en rejse, som passer til dig, eller har du tilføjelser til vores rejseforslag, så skræddersyr vores rejseeksperter selvfølgelig din rejse.
Jane Bering Smedsrud

Rejseekspert

Ring til os på
70 22 66 00
Jane Bering Smedsrud

Rejseekspert

Vi skræddersyr også rejsen

Gå på opdagelse i vores nøje sammensatte udvalg af rejseforslag, hvor der er tænkt over stort og småt. Finder du ikke en rejse, som passer til dig, eller har du tilføjelser til vores rejseforslag, så skræddersyr vores rejseeksperter selvfølgelig din rejse.
Ring til os på
70 22 66 00

Dagsprogram

 • Dag 1 Ankomst til Auckland

  Ved ankomsten til Auckland bliver du budt velkommen til New Zealand. Herfra er der transfer til dit hotel, og du får udleveret dine rejsedokumenter. Hvis du ikke er alt for træt efter rejsen, kan vi anbefale en gåtur langs Aucklands spændende havnefront.

 • Dag 2 Sulefuglekolonien Muriwai, vingårdsbesøg og den subtropiske Coromandel-halvø

  I Auckland henter du din lejebil. På vejen mod Coromandel-halvøen kan du udforske Aucklands fascinerende vestkyst med en afstikker til Muriwai Gannet Colony – en enorm fuglekoloni bestående af tusinder af suler. I nærheden af kolonien kan du også gå en tur i det sorte sand på stranden eller holde en pause på en af de mange vingårde og caféer på strækningen. Herefter kører du mod sydøst mod den subtropiske Coromandel-halvø. Her kører du langs den smukke kyststrækning mod byen Coromandel.

  Dagens distance: 170 km

  Tilkøbsmuligheder

  Vintur til Waiheke Island

  På Waiheke Island i Hauraki-bugten er der i gennemsnit fem grader varmere end i Auckland, og der falder 30 % mindre regn, så klimaet er ideelt til vindyrkning. På denne spændende vintur er der besøg inkl. vinsmagning på tre forskellige vingårde – Stonyridge, Wild on Waiheke og Mudbrick – men fælles for dem er, at der lægges vægt på kvalitet frem for kvantitet. Der dyrkes også oliven på Waiheke Island, og på Rangihoua Estate får du et indblik i olivenproduktionen. Ud over disse oplevelser kan du glæde dig til øens naturskønne landskaber, og du kan tage med en senere færge tilbage, hvis du vil blive lidt længere på øen.

   

  805 kr. pr. person

  * Afgang: Dagligt Varighed: Kl. 10.30 - 17. Inkl. let frokost og vinsmagning på 3 vingårde samt færgebillet.

  Naturoplevelser i kajak

  Næsten i paradis – det kommer du på denne tur, hvor du oplever området ved Hahei Beach og Cathedral Cove i kajak. Udforsk hemmelige huler, vær på udkig efter delfiner og nyd det azurblå vand, så langt øjet rækker. Ved Cathedral Cove kommer du i land til en forfriskning. Du behøver ikke at have sejlet havkajak tidligere – guiden skal nok lære dig teknikken.

  650 kr. pr. voksen
  440 kr. pr. barn

  * Afgang: Dagligt flere gang. Varighed: 3½ time

 • Dag 3 Vandring fra Fletcher Bay på Coromandel-halvøen

  Du bliver hentet fra hotellet, for dagen i dag byder på en vandretur på den nordlige del af halvøen Coromandel. Fra Fletcher Bay påbegynder du den behagelige 3-4 timers vandretur på halvøens kyststier, krydser frodig landbrugsjord, kystlinje og uspoleret bushlandskab. Inden du bliver samlet op igen for at blive kørt tilbage til hotellet, kan du tage en velfortjent dukkert i havet eller i en krystalklar bæk.

  Inkl. vandretur: Coromandel Coastal Walkway, 3-4 timer. Sværhedsgrad 2

 • Dag 4 "Natur-spa" på Hot Water Beach, Opoutere Beach og vandring i Wentworth Valley ved Whangamata

  Kryds Coromandel-halvøen og nyd de mange smukke strande. På Hot Water Beach kan du grave din egen termiske spa ved lavvande eller gå den korte tur fra Hahei Beach til maleriske Cathedral Cove. Fortsæt køreturen langs østkysten og stop f.eks. ved den langstrakte Opoutere Beach, som er et imponerende fuglereservat. Tæt på Whangamata ligger Wentworth Valley, hvor du kan finde flere gode vandreruter mellem 1 og 6 timer. Den mest populære – hvilket er velfortjent – er den, som varer ca. 2,5 timer, hvor man går i en løkke til de smukke Wentworth-vandfald. Du overnatter på et skønt bed & breakfast nær Whangamata.

  Dagens distance: 110 km

 • Dag 5 Gennem kiwiplantager i Te Puke og maori-kultur i Rotorua

  Du kører langs østkysten og igennem Te Puke, hvor landets nationalfrugt, kiwi, dyrkes i stor stil. I Te Puke kan du gøre holdt ved besøgscentret og lære alt om kiwiens historie. Senere ankommer du i Rotorua, hvor det dramatiske landskab og den traditionelle maori-kultur stortrives. Området har koncentreret termisk aktivitet med springende gejsere, kogende mudderhuller og søer med skrappe farver i alle regnbuens farver. Selv inde i Rotoruas finansdistrikt kan man se dampen stige op af kloakkerne.

  Dagens distance: 175 km

  Tilkøbsmuligheder

  Hobbiton Movie Set Tour

  Er du fan af Ringenes Herre eller Hobbitten?Her har du muligheden for at opleve en del af det fantastiske univers fra de verdensberømte filmatiseringer af J.R.R. Tolkiens elskede bøger. Du kører selv hen til adressen The Shire's Rest, 501 Buckland Road, Matamata, hvor du parkerer bilen og kan gøre dig klar til et fantastisk kig "behind the scenes" i Hobbitrup. Turen starter med en kort køretur gennem en 1.250 hektar stor fårefarms grønne arealer. Herefter er der mulighed for at se diverse kulisser, bl.a. Bilbo Sækkers hobbitbo, Sækkedyb, og kroen Den Grønne Drage. Guiden følger dig rundt i landskabet, og fortæller undervejs fascinerende detaljer om, hvordan kulisserne bag trilogierne blev skabt. Som afslutning på turen kan du nyde enten hjemmebrygget mjød eller cider på Den Grønne Drage, alt imens du slapper af i håndlavede læderstole foran pejsen, hvor der selvfølgelig hænger fire kapper i hobbitstørrelse, og med udsigt over søen og de smukke omgivelser.

  435 kr. pr. voksen
  220 kr. pr. barn

  * Den guidede tur varer cirka 2 timer. Der starter en tur hvert 45. minut fra kl. 9.30-kl. 15.30.

  En aften i maori-kulturens tegn

  Gå ikke glip af en maori-festaften hos Te Puia i Whakarewarewa-dalen – en både interessant og underholdende oplevelse. Du bliver budt velkommen ”the maori way” og oplever ceremonien, der udspiller sig, når to grupper møder hinanden for første gang. De karakteristiske danse og sange, der tager udgangspunkt i maori-legender, er også en del af programmet. Du får serveret en hangi – et traditionelt maori-måltid tilberedt i en jordovn.

  615 kr. pr. voksen
  335 kr. pr. barn

  * Afgang: Hver dag. Varighed: Kl. 18.00 – 21.00. Prisen er inkl. transport og hangi.

  Rotorua Diamond Pass

  Med dette pas får du meget forskellige oplevelser i Rotorua. Du kan se det hele på en dag eller strække oplevelserne over flere dage. Du oplever TePuia, hvor gejseren Pohutu springer regelmæssigt, og det er også her, du kan se, hvordan maori-træskærerne arbejder på Maori Arts & Crafts Institute. Du kommer til Rainbow Springs, der giver indsigt i new zealandsk flora og fauna og bliver tilskuer til det underholdende Agrodome Sheep Show. En tur med svævebanen til en flot udsigt over Rotorua er også inkluderet, og det samme gælder et besøg i Polynesian Spa, hvor det mineralholdige vand fra de varme kilder er en lise for krop og sjæl. Et perfekt valg til din kør-selv-ferie.

  1.020 kr. pr. voksen
  750 kr. pr. barn

  * Afgang: Hver dag. Varighed: Hele dagen.

 • Dag 6 Ældgamle træer og sjældne fugle i Whirinaki Forest og naturskønne Te Urewera

  I dag er der tid til at opleve Whirinaki Forest, som dækker et areal større end Bornholm. Skoven er kendt for sine ældgamle og gigantiske træer. På din gåtur gennem skoven vil du ud over de enorme træer også kunne se sjældne fugle som karearea-falken og kaka-papegøjen, som begge er endemiske – det vil altså sige, at de kun findes naturligt på New Zealand. Efter besøget i skoven kan du slappe af i The Polynesian Spa i Rotorua.

  Inkl. vandretur: Whirinaki Waterfall Track, 3-4 timer. Sværhedsgrad 2

 • Dag 7 Waiotapu Thermal Wonderland og vulkanudsigt i Tongariro National Park

  På vejen til nationalparken Tongariro kan du besøge Waiotapu Thermal Wonderland eller Waimangu Volcanic Valley, som begge byder på spektakulær natur. Fra Lake Taupo er der på skyfrie dage en vidunderlig udsigt til vulkanerne. Du overnatter ved foden af Mount Ruapehu.

  Dagens distance: 220 km

 • Dag 8 Vandring ved solopgang i Tongariro National Park

  The Tongariro Alpine Crossing er kendt som en af de bedste dagsvandreture i verden. Vandreturen er afhængig af vejret. På turen kan du bl.a. se South Crater, Emerald Lake, Bluke Lake og Soda Springs, som er det mest populære vandfald i parken. Du kommer på ruten igennem varierede vegetationszoner lige fra alpin bush til tuegræslandskab, og ved afslutningen af vandreturen bliver du hentet og kørt tilbage til hotellet.

  En alternativ – og fysisk mindre krævende – vandrerute er Sunrise Walk, som er en guidet tur. Her kan du nyde solopgangen med en kop kaffe i hånden og derefter gå en let tur på Mount Ruapehu, mens guiden øser ud af sin store viden om geologi, vulkanologi og newzealandsk kulturhistorie.

  Inkl. vandretur: Tongariro Alpine Crossing, 7-9 timer. Sværhedsgrad 4 eller Sunrise Walk, 2 timer. Sværhedsgrad 2

 • Dag 9 Langs Whanganui-floden til nationalmuseet Te Papa i hovedstaden Wellington

  Via Raetihi fortsætter turen til Pipikiri og langs Whanganui-floden, den smukkeste flod på Nordøen. Du følger flodens bred til Whanganui og kører videre til hovedstaden Wellington. Gå f.eks. på opdagelse langs havnefronten og besøg nationalmuseet Te Papa Tongarewa, hvor du kan fordybe dig i landets kultur og historie.

  Dagens distance: 315 km

  Tilkøbsmuligheder

  Lord of the Rings

  Tag med på interessant halvdagstur i Wellington og ”genoplev” filmtrilogien Ringenes Herre. Turen går først til The Embassy Theatre, hvor verdenspremieren fandt sted i 2003, og efter at have nydt udsigten fra Mt Victoria kan du fordybe dig i Tolkiens univers. I Wellington blev der optaget adskillige scener om ”Herredet”, og du ser flere forskellige locations, der blev brugt i begyndelsen af trilogien. Wellington eller ”Wellywood” er base for Peter Jacksons filmstudie og Weta Workshop, og på en rundvisning får du et spændende kig ind filmens digitale verden.

  550 kr. pr. voksen
  275 kr. pr. barn

  * Varighed: Kl. 8.30 – 12.30 & kl. 13.30 – 17.30.

 • Dag 10 Naturskøn færgetur til Sydøen og Queen Charlotte Sound

  Færgeturen gennem maleriske Marlborough Sound er et af højdepunkterne på turen, og det giver en god forsmag på de smukke naturscenerier, du kan vente dig på Sydøen. I Picton lader du bilen stå og tager en vandtaxi for at nå til dit overnatningssted i Queen Charlotte Sound.

  Færgetid: ca. 3,5 timer

 • Dag 11 Marlborough sound i båd og til fods på Queen Charlotte-stien

  Brug dagen på at udforske Marlborough Sound i båd og til fods. Dagens ekskursion inkluderer vandtaxitransfer såvel som en vandretur på den berømte Queen Charlotte-vandresti og nyde de bjergtagende udsigter fra kystlinjen.

  Inkl. vandretur: Queen Charlotte Walk, 2-3 timer. Sværhedsgrad 2

 • Dag 12 Med båd til Picton, i bil på Queen Charlotte Drive og kunstneriske Nelson

  I dag sejler du tilbage til Picton med båd og henter din lejebil. Kør tilbage langs Queen Charlotte Drive og Marlborough Sounds kyster og strande. Du kan godt glæde dig til at nå byen Nelson, som er kendt for sit solrige klima. Det er Sydøens ældste by og har tradition for at støtte kunstnere – derfor finder du kunstgallerier hvor end, du kigger.

  Dagens distance: 180 km

 • Dag 13 Vandretur gennem regnskov, bush og gyldne sandstrande i Abel Tasman National Park

  Med båd sejler du langs kysten til Abdel Tasman-nationalparken. Gå gennem regnskov, bushlandskab og gyldne sandstrande – hvis du er heldig, ser du sæler helt tæt på. Efter vandreturen samler båden dig op ved en anden kyst, og turen går hjem mod hotellet.

  Inkl. vandretur: Abel Tasman Coast Track, 4 timer. Sværhedsgrad 1-3

 • Dag 14 Via Buller Gorge, sælkolonien ved Cape Foulwind og Pancake Rocks

  Køreturen langs den snoede slugt Buller Gorge fører dig til den vilde West Coast. På en afstikker til Cape Foulwind i Westport kan du se en koloni af sæler, der ligger og varmer deres kroppe i solen. Punakaiki Pancake Rocks er et særsyn: Ved højvande skyder kraftfulde ”blowholes” vand op i heftige dynger med højlydte drøn. Prøv at blive her til solnedgang – det er et betagende syn at se solen gå ned i de smukke omgivelser.

  Dagens distance: 315 km

 • Dag 15 Vandring gennem dale og slugter ved Pororari-floden og Punakaiki

  Glæd dig til dagens vandretur! Den går gennem en floddal og slugt med dramatiske klippeformationer og tætte subtropiske skovområder med sjældne fuglearter. På vejen kan du gøre holdt ved et picnic-område, hvor der er mulighed for en svømmetur. Parken har masser af andre vandreruter for enhver fysisk form – alle varer mellem 4 og 7 timer. De særprægede klippeformationer ved kysten og det subtropiske, solrige klima er skyld i den alsidige, farverige flora.

  Foreslået vandretur: Pororari River Track, 3 timer. Sværhedsgrad 2

 • Dag 16 Jadekunst i Greymouth og Wakitika og action i Westland National Park

  Fortsæt langs West Coast. Greymouth og Wakitika er kendt for deres kunstneriske jade-ornamentik, og du kan besøge et af de mange jade-værksteder. I Westland-nationalparken ligger gletsjere, regnskov og kyst tæt, og der er rig mulighed for at bruge dagen på fysiske aktiviteter. Tag f.eks. på jetboat-tur i Whataroa til en koloni af sølvhejrer, hvor du kan komme helt tæt på de sjældne fugle. Du kan også lægge vejen forbi kystbyen Okarito og sejle i kajak gennem den stille lagune. Det er også muligt at tage på en helikoptertur og lande på enten Fox- eller Franz Joseph-gletsjeren.

  Dagens distance: 225 km

 • Dag 17 Pingviner og delfiner ved Monro Beach, gennem Haast Pass og til toppen af Mount Iron i Wanaka

  På dagens køretur foreslår vi et stop ved Ship Creek Valley og en afstikker til Monro Beach. Mellem oktober og december kan du være heldig og se pingviner og legesyge Hectors delfiner tæt på kysten. Når du kører gennem Haast Pass, er der rigeligt med muligheder for at gøre holdt og nyde de mange spektakulære udsigter. I Wanaka er det nemt at gå til toppen af Mount Iron – men trods den bekvemme indsats belønner toppen af bjerget dig med en formidabel 360-graders udsigt til Southern Alps.

  Dagens distance: 285 km

  Foreslået vandretur: Mount Iron, Wanaka, 1,5 time. Sværhedsgrad 1

 • Dag 18 Vandring i Matukituki Valley i Mount Aspiring National Park

  Dagens vandretur begynder i smukke Matukituki Valley ved en svingbro. Ved at følge vandreruten får du nem adgang til en spektakulær alpin region med snedækkede sletter, gletsjere, stejle klipper og vandfald.

  Foreslået vandretur: Rob Roy Glacier Track, 4-5 timer. Sværhedsgrad 2-3

 • Dag 19 Lake Wakatipu, "verdens vandringshovedstad" Te Anau og Glowworm Caves

  I dag går køreturen bl.a. forbi Lake Wakatipu, som du kører langs på vejen til Te Anau. Den lille by er kendt som ”verdens vandringshovedstad” – og ikke uden grund, for det er den perfekte base for utallige smukke vandreture. En anden attraktion, som byen er kendt for, er Te Anau Glow Worm Caves. Her lyser tusinder af små insektlarver op i mørke grotter – et betagende smukt syn! Du kan opleve grotterne i en båd, som sejler dig over søen og helt ind i grotterne.

  Dagens distance: 230 km

 • Dag 20 Dagstur med sejltur til Milford Sound med lokalguide

  Tag med på en gruppe-dagstur til Milford Sound, hvor du kommer på en bådtur langs hele fjorden til det Tasmanske Hav. Herfra kan du vælge mellem en række kortere vandreture i selskab med en dygtig lokal naturguide eller en 2.5 timers vandretur på egen hånd på den kendte Routeburn Great Walk til Key Summit.

  Inkl. vandretur: Milford Coach, Cruise & Walk Day Tour, 5-6 timer. Sværhedsgrad 2-3

 • Dag 21 Fiordland National Park og til Queenstown

  Der er relativt kort vej tilbage til Queenstown, hvilket giver dig rigelig tid til at udforske mere af Fiordland National Park. Kør langs Lake Wakatipu til Queenstown, hvor du bruger de næste to dage.

  Dagens distance: 175 km

 • Dag 22 Actionbyen Queenstown

  Hvert år tiltrækkes 2 millioner besøgende til Queenstown. Her er der alt, hvad hjertet kan begære, i kategorierne unikke naturscenerier og action-prægede aktiviteter. Regionen er hjemsted for en overflod af vandre- og cykelstier, guidede ture, familieaktiviteter og spa- og wellness-centre. For adrenalin-junkierne er der også rigeligt at tage sig til: Her er der white water rafting, ziplining, 4×4 off road-køreture, paragliding og skydiving.

 • Dag 23 Guldgravning i Central Otago og Mount Cook National Park

  Kør gennem det vidtstrakte Central Otago, hvor guldfeberen rasede i midten af 1800-tallet. Det bærer området nogle steder stadig præg af, og ved Kawarau Gorge kan du selv prøve kræfter med guldgravning, som den foregik i forrige århundrede. Kør videre gennem Lindis Pass til Aoraki Mount Cook, som er New Zealands højeste bjerg. Dagens vandretur begynder i Mount Cook Village og fører dig over to svingbroer til et udsigtspunkt med bjergtagende vue til Mount Cook og gletsjerne. Du kan også tage en afstikker til Omarama og Clay Cliffs. Her skifter de særprægede klippeformationer farve afhængigt af solens bane over himlen.

  Dagens distance: 265 km

  Foreslået vandretur: Hooker Valley Track, 2-4 timer. Sværhedsgrad 2-3

 • Dag 24 Til toppen af Mount John, de uendelige Canterbury Plains og Christchurch

  Du har snart nået rejsens afslutning, men der er heldigvis stadig tid til at forkæle dig selv med storslåede naturoplevelser. Tag f.eks. på en flyvetur over søer og alper eller kør til toppen af Mount John nær Tekapo og nyd den flotte udsigt. Du kan også køre langs det bølgende bakkelandskab og over de uendeligt udseende Canterbury Plains til Garden City Christchurch. Gå også en tur gennem Hagley Park og langs Avon-floden og udnyt den sidste mulighed for at få et par souvenirs fra Aotearoa med hjem.

  Dagens distance: 335 km

  Tilkøbsmuligheder

  Middag i unikke omgivelser

  Sæt dig til bords i en af Christchurchs stemningsfulde gamle sporvogne, der er flot restaureret, og få serveret en dejlig middag, mens du nyder byens centrum. Der er kun plads til 36 gæster, så det er en god ide at bestille bord inden afrejsen for at være sikker på denne unikke oplevelse, som kun Christchurch kan byde på. 

  600 kr. pr. person

  * Afgang: kl. 19.30. Varighed: 2 1/2 time. Inkl. 4 retters middag, velkomst drink og the/kaffe.

 • Dag 25 Afrejse fra Christchurch

  Bilen afleveres på biludlejningskontoret i Christchurch, og turen går hjem mod Danmark.

 • Ekstra Forlæng rejsen

  Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer du om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøbsmuligheder

  Stopover i Sydney

  Sydney-pakke inkl. 3 nætter på Cambridge Hotel med morgenmad, 2 timers havnerundfart, rundvisning i Sydney Opera House og transfer fra/til Sydney lufthavn.

  4.195 kr. pr. person

  Forlæng rejsen i Singapore

  Pakken inkluderer 2 nætter på Peninsular Excelsior inkl. morgenmad, transfer til/fra lufthavnen og giver desuden adgang til en række rabatter og fribilletter på byens turistattraktioner og spisesteder – spørg din rejsekonsulent for yderligere information.

  1.315 kr. pr. person

  Ekstra dage i Hong Kong

  Tilføj en spændende storby til rejsen! Pakken indeholder 2 nætter på Harbour Plaza Metropolis Hotel (ekskl. morgenmad) og 3 timers guidet rundtur til fods.

  1.370 kr. pr. person

  5-stjernet ophold på Fiji

  Glæd dig til en 5-stjernet "bounty-oplevelse" på det 5-stjernede Sheraton Fiji, der ligger på hovedøen Viti Levu. Du bor her 5 nætter og der er tale om et fantastisk hotel i meget eksotiske omgivelser, og samtidig ligger resortet tæt på både hovedstaden Nadi og lufthavnen. Her kan du dyrke alle former for vandsport, deltage i forskellige aktiviteter og – ikke mindst – nyde livet ved poolen eller på stranden. Inkl. transfer fra lufthavnen og retur.

  5.420 kr. pr. person

  * Prisen kan varierer da Fiji er sæson betonet

  Nyd livet på Bali

  Forlæng din rejse med et dejligt ophold på den skønne ø Bali. Bo 5 nætter i Sanur på 4-stjernet hotel i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad og transfer fra lufthavnen og retur.

  3.285 kr. pr. person

  Forlæng i 2-personers værelse | Hike & Drive

  Du kan forlænge rejsen med alle de dage, du ønsker. Skriv blot i kommentarfeltet i bestillingsformularen, hvor du ønsker at forlænge rejsen og hvor mange dage, det drejer sig om. NB: Du kan kun forlænge rejsen med ekstra dage på de hoteller, som du i forvejen opholder dig på undervejs. Nedenstående pris gælder pr. person pr. ekstra nat.

  1.200 kr. pr. person

  Forlæng i 2 dobbelt værelser | Hike & Drive

  Du kan forlænge rejsen med alle de dage, du ønsker. Skriv blot i kommentarfeltet i bestillingsformularen, hvor du ønsker at forlænge rejsen og hvor mange dage, det drejer sig om. NB: Du kan kun forlænge rejsen med ekstra dage på de hoteller, som du i forvejen opholder dig på undervejs. Nedenstående pris gælder pr. person pr. ekstra nat.

  1.075 kr. pr. person

 • Dag 1-25 Opgradér hotel

  Ønsker du at opgradere hotellerne på rejsen? Det hjælper vi dig gerne med. Du kan her se, hvilke hoteller du opgraderer til.

  Dag 1: The Heritage Auckland

  Dag 2 & 3: Anchor Lodge

  Dag 4: Copsefieldd B&B

  Dag 5 & 6: 124 On Brunswick B&B

  Dag 7 & 8: Ruapehu Country Lodge B&B

  Dag 9: Distinction Wellington

  Dag 10 & 11: Punga Cove Resort

  Dag 12 & 13: Abel Tasman Ocean View Chalets

  Dag 14 & 15: Punakaiki Resort

  Dag 16: Rainforest Retreat

  Dag 17 & 18: Te Wanaka Lodge B&B

  Dag 19 & 20: Blue Ridge Boutique B&B

  Dag 21 & 22: Peppers Beacon

  Dag 23: The Hermitage

  Dag 24: Eliza’s Manor on Bealey B&B

  Pris pr. person kr. 3.725 i dobbeltværelse og kr. 4.745 i 2 dobbeltværelser (lægges oven i prisen i skemaet).

  OBS! Hvis du ønsker at opgradere på enkelte hoteller/dage, så kontakt en af vores rejseeksperter på 70 22 66 00 eller på verden@risskov.com.

Priser

Prisen inkluderer

 • 24 dages leje af bil i kategorien Intermediate 4x4 ved to personer og Large 4x4 ved 4 personer
 • Fri km og alle forsikringer med selrisiko på 0 kr.
 • Envejsleje
 • 23 overnatninger i dobbeltværelse
 • Transport mellem lufthavn og hotel
 • Færge mellem Nordøen og Sydøen
 • Tongariro Crossing-vandretur
 • Transport til Queen Charlotte Track
 • Bådtransfer til Abel Tasman National Park
 • Milford Track-dagscruise og vandretur
 • Kørselsvejledning inkl. dag til dag-program, vejatlas og GPS
DatoerPris pr. person
16. september 2019 - 31. marts 2020Fra 26020 kr.
01. januar 1970 - 01. januar 1970Fra kr.
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud
DatoerPris pr. person
16. september 2019 - 31. marts 2020Fra 30670 kr.
01. januar 1970 - 01. januar 1970Fra kr.
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud
Prisen er en fra-pris. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen.

Bemærk venligst! Prisen inkluderer ikke flybilletten. Kontakt os og vi finder en flybillet til den bedst mulige pris.

Alt det praktiske

 • Inden du rejser til New Zealand

  Hvad er reglerne om visum og pas til New Zealand?

  Dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder efter hjemrejse. Opbevar altid passet et sikkert sted på rejsen. Det anbefales desuden, at du altid har en kopi af dit pas med dig – enten i papirform eller på telefonen.

  Ved ud- og hjemrejse til New Zealand inden den 1. oktober 2019 skal danske statsborgere ikke have visum, hvis der er tale om en turistmæssig rejse, der varer mindre end tre måneder. Ikke-danske statsborgere skal selv undersøge gældende pas- og visumregler.

  Ved indrejse i New Zealand fra 1. oktober 2019 og frem kræves ETA-godkendelse. ETA-ansøgningen skal udfyldes online og koster omkring 45 newzealandske dollars pr. person.
  Lav din ETA-ansøgning her 

  Hvordan er toldreglerne i New Zealand?

  For aktuelle regler om hvad der må medbringes til/fra New Zealand – se Skats hjemmeside: www.skat.dk

  Det er f.eks. strengt forbudt at indføre animalske produkter, frø og planter, og overtrædelse kan medføre fængselsstraf. Hvis man medbringer vandrestøvler skal disse være renset for jord, da de vil blive undersøgt ved ankomst til New Zealand. Bemærk, at ved flyskifte kan væsker (drikkevarer, parfume, toiletartikler) blive konfiskeret, selv om de er blevet plomberet ved indkøb i foregående lufthavne. Derfor anbefaler vi, at man venter med toldfrie indkøb til den sidste lufthavn inden ankomstlufthavnen.

  Skal jeg have en rejseforsikring inden rejsen til New Zealand?

  Den offentlige sygesikring dækker ikke uden for Europa og dermed heller ikke i New Zealand. Det er derfor vigtigt at tegne en rejseforsikring, der f.eks. dækker omkostninger ved sygdomsbehandling og hjemtransport og i forbindelse med stjålne og ødelagte ejendele, da Risskov Rejser ikke påtager sig noget ansvar i den forbindelse. Vi samarbejder med Europæiske ERV, fordi dækningen på deres produkter hører til markedets bedste. Kontakt vores rejsekonsulenter – de kan rådgive dig, så du får en forsikring, der passer til dit behov.

  Vær opmærksom på, at der kan være særlige betingelser for personer over 70 år.

  Det anbefales at medbringe en kopi af pas, vaccinationskort og forsikringspapirer, evt. både i papirform og tilgængeligt på telefon.

  Medicin og vaccinationer inden rejsen til New Zealand

  Der er ingen krav om vaccinationer, når rejsen går til New Zealand. Vi gør opmærksom på, at vaccinationer altid bør drøftes med egen læge. Det er en god idé at informere rejselederen om specielle sygdomme – en information som naturligvis bliver behandlet fortroligt. Tager du livsvigtig medicin, anbefaler vi, at du medbringer en beskrivelse af indholdet på engelsk. Denne kan fås hos egen læge eller på apoteket. Husk at pakke medicinen i håndbagagen.

  Hvad er valutaen i New Zealand?

  Møntfoden hedder New Zealandske dollars. Man behøver ikke at veksle til new zealandske dollars hjemmefra, da alle de kendte betalings- og kreditkort kan anvendes i New Zealand. Der kan ved ankomsten hæves kontanter i pengeautomaterne – de såkaldte ATMs (Automatic Teller Machines), som findes overalt også i lufthavnene. Da der betales et gebyr pr. hævning, er det bedst at undgå for mange små hævninger. I butikkerne kan der kun hæves det beløb, som varen koster. Undervejs er det en god idé altid at have kontanter med til mindre indkøb og til drikkepenge. Det er en god ide at medbringe mere end ét kreditkort. På den måde er du på den sikre side, hvis der skulle opstå problemer med det ene kort. Husk de nødvendige informationer, hvis du får brug for at spærre dit kreditkort.

 • Lokale forhold

  Hvad er tidsforskellen i New Zealand?

  Der er kun en tidszone i New Zealand. I princippet er New Zealand 11 timer foran dansk tid, men da New Zealand har sommertid fra oktober til marts, er forskellen 12 timer. I deres vinter mellem april og september er forskellen til gengæld 10 timer på grund af den danske sommertid.

  Hvad er reglerne med drikkepenge i New Zealand?

  Det er kutyme at give drikkepenge i New Zealand. Lønningerne i servicebranchen er generelt lave, så for mange, der arbejder i branchen, er det vigtigt, at man er opmærksom på denne skik. På restauranter og i taxa’er er drikkepenge inkluderet i priserne, men det er ikke ualmindeligt, at give 10 % ekstra, hvis man har været tilfreds med maden eller servicen. Stuepigerne på hotellerne sætter også pris på drikkepenge (1$ pr nat pr. rejsedeltager). På rundrejsen vil der være tale om drikkepenge til buschauffører, lokalguider og hotelpersonale. Det beløber sig ca. til 75$ pr. rejsedeltager, men det er naturligvis helt op til den enkelte, hvor meget man ønsker at give. Af denne grund har vi derfor ikke inkluderet drikkepenge i rejsens pris.

  Hvordan er hotellerne i New Zealand?

  Vi har valgt dejlige 3-stjernede hoteller med god beliggenhed, men da hotellerne i New Zealand ikke tildeles stjerner efter dansk standard, kan der være hoteller, hvor man vil opleve en lavere standard. Der er desuden områder f.eks. på Sydøen, hvor udvalget af hoteller er begrænset. Vi gør opmærksom på, at der i sjældne tilfælde kan forekomme hotelændringer undervejs på rejsen. Eventuelle ændringer vil tilstræbes at være af tilsvarende standard.

  Hvordan er sikkerheden i New Zealand?

  New Zealand er et af de lande i verden med mindst kriminalitet. Trods det skal man udvise forsigtighed med hensyn til penge og værdigenstande og f.eks. undlade at medbringe værdifulde smykker. Opbevar penge, pas og kreditkort tæt på kroppen og vær ekstra opmærksom, når du handler.

  Skal jeg bringe en adapter med til New Zealand?

  Husk opladeren til f.eks. kamera og mobiltelefon. Vær opmærksom på, at stikkene i New Zealand er anderledes, og det er nødvendigt med en adapter. Denne kan købes i el-forretninger, hos isenkræmmere og i lufthavnen.

  Hvad koster det at ringe fra New Zealand?

  Det er dyrt at ringe til Danmark fra hotellerne i New Zealand, og det kan også blive en dyr fornøjelse at bruge sin mobiltelefon i New Zealand. Har du brug for at tale meget i telefon på rejsen, så benyt internettelefoni. Der er adgang til internettet på de fleste hoteller, der ofte har et ”business center”, og en del hoteller tilbyder helt eller delvist gratis WiFi. Internetcafeer er udbredt i de fleste byer.

  Skal du ringe fra Danmark til New Zealand: tast 0064 + tlf. nr.
  Skal du ringe fra New Zealand til Danmark: tast 0045 + tlf.nr.

  Hvordan er maden og vandet i New Zealand?

  Det new zealandske køkken forener det bedste fra Asien, Europa og Stillehavsøerne. Udbuddet af friske kvalitetsråvarer er stort, og fisk, skaldyr og kød fra lam og kvæg er ofte på menukortet. Nationalretten er lammekølle med mintsauce, og marengsdesserten “Pavlova” med kiwifrugter er også en typisk new zealandsk ret. De new nealandske vine har i løbet af få år taget verden med storm, og den new zealandske Sauvignon Blanc har især vundet mange internationale priser. Vinområderne ligger primært i de tørre, solrige regioner på østkysten, men også omkring Auckland, Nelson og Queenstown dyrkes der vin. New zealænderne er også gode til at brygge øl. De mest populære ølmærker er Steinlager og Kiwi Lager, men der findes også mange mindre bryggerier, der laver udmærket øl. Drikkevand fra hanen er lige så godt som i Danmark og kan drikkes uden betænkelighed.

  Hvordan er reglerne for rygning i New Zealand?

  Al rygning på offentlige steder er forbudt. New zealænderne værner meget om deres natur, og man skal undlade at efterlade cigaretskodder i naturen.

 • Gode råd

  Hvad skal jeg medbringe til New Zealand?

  New zealænderne har en meget afslappet livsstil og klæder sig derefter, så det vil være en god retningslinje. Der kan være meget svingende temperaturer i løbet af rejsen, da vi både opholder os ved kysten og i bjergene. Medbring derfor tøj til alle vejrforhold. Man kan om sommeren forvente temperaturer på ned til 10-12 grader om morgenen, og senere på dagen op mod 25-28 grader. På sejlturene har man brug for en varm jakke. Har du ikke har fået det helt rigtige med, producerer new zealænderne ”outdoor wear” af god kvalitet. Skulle der blive behov for myggespray, kan det med fordel købes i New Zealand, og det gælder også solcreme med høj faktor.

  Ved evt. bagageforsinkelse er det en fordel at have de vigtigste ting med i håndbagagen f.eks. medicin, kontaktlinsevæske, tandbørste og et ekstra sæt tøj. I Østen er det vigtigt, at man klæder sig passende, når vi besøger helligdomme.

 • Fakta

  Fakta om New Zealand

  • Statsform: Konstitutionelt monarki
  • Hovedstad: Wellington med 412.500 indbyggere.
  • Største by: Auckland med 1,5 mio. indbyggere.
  • Befolkning: 4,5 mio. indbyggere. 80 % er af europæisk afstamning, 15 % er maorier, 5 % er polynesiere og asiater.
  • Sprog: Engelsk og maori.
  • Areal: 269.057 km² – ca. 6 gange større end Danmark
  • Fra nord til syd: Der er 1.600 km fra toppen af Nordøen til sydspidsen af Sydøen.
  • Højeste punkt: Mount Cook – 3.765 m.
  • Længste flod: Waikato – 425 km.
  • Nationaldag: Waitangi Day 6. februar – den dag i 1840, hvor Treaty of Waitangi blev underskrevet.
  • Nationalfugle: Kiwi og tui.
  • Nationaltræ: Pohutukawa – det new zealandske juletræ.
  • Nationalsymbol: Et bregneblad.
  • Klima: New Zealands beliggenhed på den sydlige halvdel af jordkloden betyder, at det er sommer i New Zealand, når vi har vinter i Danmark og omvendt. Landet strækker sig over flere klimabælter – fra subtropisk i nord til næsten subarktisk i syd. Det karakteristiske ved det new zealandske vejr er, at det veksler meget inden for små afstande. På Sydøens vestkyst falder der næsten syv meter regn om året, hvorimod der på den østlige side af Southern Alps kun falder 30 cm regn om året. Det gennemsnitlige antal solskinstimer er på 2.400 og er langt højere end Danmarks 1.700.

Trustpilot

Har du brug for hjælp?
Ring til os på
70 22 66 00