Firma – og grupperejser

Waterfalls, Rockies & Bears

En rejse med oplevelser i både øst og vest

18-dages rejse fra kr. 40.895

Vi sidder klar på

70 22 66 00

I det østlige Canada koncentrerer rejsen sig om Toronto, der er Canadas største by, og Niagara Falls, der iscenesætter en flot naturoplevelse, samt hyggelige vingårde og Niaga-on-the-Lake, hvor du overnatter en nat. Oplevelserne i vest begynder i Calgary, hvor den lejede bil står klar, så du kan køre igennem The Rockies. Du oplever både Banff og Jasper Nationalpark, men der er også tid til at se den flotte Lake Louisse eller en afstikker til den mindre besøgte Yoho Nationalpark. Turen ud af Rocky Mountains foregår på en togtur fra Jasper til Vancouver, hvor du bare skal læne dig tilbage og nyde naturen.

Der er også tid til at udforske Vancouver, eller den omkringliggende natur. Din rejse slutter på bedste Canadiske stil – et ophold på Farewell Harbour Lodge, hvor bjørne, delfiner og spækhuggere står for underholdningen.

 

Højdepunkter på dette kør-selv-forslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Canada

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Kør-selv-forslagets rute

 • Udsigt over Torontos skyline

  Toronto går for at være verdens mest multikulturelle by. Gadebilledet er en regnbue af hudfarver, der afspejler de mange forskellige kulturer, der er repræsenteret i byen.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Chelsea Hotel

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Til tops i CN Tower

  Torontos vartegn er det 553 m høje udsigtstårn CN Tower. På 58 sekunder kommer du op til en 360 graders panoramaudsigt og kan i klart vejr se helt til Niagara Falls. Du kan også nyde udsigten fra etagen, hvor udsigtsplatformen har glasgulv, eller fra den roterende restaurant ( bestil gerne

  Fra =328 kr. pr. person    A
 • Downtown Toronto, Canada

  Du oplever det bedste af Toronto på en guidet tur. Senere kan du udforske et af de farverige etniske kvarterer, og havnefronten kunne være et godt sted at nyde aftenen.

  Tilkøb flere oplevelser

  Cykeltur i downtown Toronto

  Denne cykeltur er en perfekt introduktion til den multikulturelle storby som Toronto er. Du cykler med en lokal, og får en god fornemmelse af byens forskellige kvarterer og kulturelle og historiske seværdigheder. Highlights er CN Tower, Union Station, Kensington Market, Eaton’s Center,

  Fra =819 kr. pr. person    A
  Cykeltur på Toronto Islands

  En cykeltur på Toronto Islands, der er bilfri, er en dejlig måde at opleve en af storbyens fredfyldte steder på. Turen begynder, når skumringen melder sig, og Torontos Skyline oplyses mere og mere. Turen foregår i et roligt tempo, og der er mange stop undervejs, hvor guiden fort.

  Fra =1.163 kr. pr. person    A
 • Udsigt over Niagara Falls

  Naturligvis skal du opleve Niagara Falls, og det bliver på en guidet tur. Der overnattes i den lille by Niagara Falls, hvorfra der er en storslået udsigt til det 670 m brede Horseshoe Falls. Glæd dig til at opleve vandfaldene om aftenen, når de ligger badet i lys. Inkluderet i prisen er et Niagara Falls Adventure Pass så du kan kommer ud at sejle tæt på vandfalden med Hornblower cruise og en tur bag ved vandfaldet.

  Dagens distance: 128 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Hilton Fallsview Niagara Falls

  Læs om hotellet

 • Parkbænk med udsigt over Calgary

  Turen går tilbage til Toronto, og du flyver fra Toronto til Calgary i provinsen Alberta. Bilen udleveres i lufthavnen. Der bliver sikkert tid til en tur op i Calgary Tower – til en flot udsigt over den flade prærie og til bjergene i det fjerne.

  Dagens distance 128 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Sandman Signature Calgary Downtown Hotel

  Læs om hotellet

 • Bow River i Banff National Park

  De næste dage skal du tilbringe i Banff National Park. Turens måske flotteste udsigt får du, hvis du tager med svævebanen til toppen af Sulphur Mountain, hvorfra der er en storslået udsigt over Bow Valley.

  Dagens distance: 109 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Brewster’s Mountain Lodge

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Banff Gondola til toppen af Sulphur Mountain

  Tag med svævebanen til toppen af Sulphur Mountain, og du bliver præsenteret for en 360 grades udsigt over bjerglandskabet, som Bow River snor sig igennem. På toppen er der restauranter og adskillige afmærkede vandrestier. Sulphur Mountain ligger 4,5 km fra.

  370 kr. pr voksen     Fra 190 kr. pr barn
 • Moraine Lake

  Der findes mange afmærkede vandrestier i nationalparken, og der er rig mulighed for at få en fredfyldt naturoplevelse ved en af de smukke søer, og det kunne f.eks. være ved Moraine Lake. Hvis du er interesseret i en aktiv dag, er der mulighed for at komme på rafting- og rideture, og du kan leje kano eller cykel.

  Tilkøb flere oplevelser

  Banff National Park fra hesteryg inkl. BBQ-frokost

  Oplev det naturskønne område i Banff National Park fra hesteryg. Turen tager dig med rundt på hyggelige stier ved foden Sulphur Mountain. Der er tid til afslapning ved 3 Mile Cabin mens turguiderne forbereder en skøn BBQ-frokost. Du kan f.eks. træne dine lasso-evner eller tage et slag.

  Fra =1.193 kr. pr. person    A
  Rafting i Rocky Mountains

  En halvdags tur for de eventyrlystne. Horseshoe Canyon har spetakulær natur, store bølger og op til Grade 4 whitewater rafting. Du bevæger dig igennem  smalle passager med bjerge på begge sider, og der er også tid til at hoppe i vandet fra klipperne. Grade 3-4.

  Fra =1.936 kr. pr. person    A
  Kanotur i Canadian Rockies i en Voyageur kano

  En tur for hele familien – sejl i en Voyageur kano og opleve den majestætiske natur i et dette transportmiddel der blev brugt i 1800-tallet til at transportere b.la. skind. Turen går langs Bow River i Banff National.

  Fra =1.166 kr. pr. person    A
 • Rocky Mountains nær Lake Louise

  Blandt de mange søer i de canadiske Rocky Mountains er Lake Louise en af perlerne. Søen lyser op med sin eventyrlige farve mellem skovklædte og sneklædte bjerge, og også her er der et par gode vandremuligheder, f.eks. til Lake Agnes Teahouse.

  Dagens distance: 57 km

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Lake Louise Inn

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  Emerald Lake Lodge

  Har du lyst til at opgradere din overnatning? Denne historiske lodge er smukt placeret ved bredden af Emerald Lake i Yoho National Park, og her bor du i hyggelige hytter, der mest af alt minder om en hyggelige stue. Stilen er dejlig rustik med en flot åben pejs, der er et dejligt badeværelse og

  Fra 750 kr. pr voksen
 • Sortbjørn gemmer sig i græsset

  Dagen koncentrerer sig om Icefields Parkway – en rute med de mest storslåede naturscenerier og med gode chancer for at spotte en bjørn eller to i vejkanten. Cirka halvvejs mellem Banff og Jasper kommer du til Columbia Icefields, der er det største gletsjerområde i Nordamerika, og fra Columbia Icefield Discovery Centre går der ”snocoach” til Athasbasca-gletsjeren, hvor du kan komme til at stå på sne, der faldt for 400 år siden.

  Dagens distance: 233 km

  Tilkøb flere oplevelser

  Helikoptertur i the Rockies

  En tur på 20 min. med de mest eventyrlige bjerglandskaber. Der flyves over Cline Pass (2.900 m) til gletsjerne Cline, Lion og Lioness, og du kommer langt ”ind” i the Rockies. Helikopterturen begynder hos Rockies Heli 45 km fra Columbia.

  Fra =0 kr. pr. person    A
  Tur til Athabasca-gletsjeren

  Hvad siger du til at stå på sne, der faldt for 400 år siden? Athabasca-gletsjeren er en af de mange gletsjere, der udgør Columbia Icefield, der er Nordamerikas største gletsjerområde. Turen med den terrængående bus – “en snocoach” – til gletsjerlandskabet er en enestående oplevelse. Turen

  Fra =1.904 kr. pr. person    A
 • Spirit Island i Maligne Lake

  Denne dag har du frihed til at gøre præcist, hvad du vil. Den enorme nationalpark ligger for dine fødder, og det er bestemt en dagstur værd. Du kan også vælge at tage med på den fantastiske sejltur på Maligne Lake.

  Tilkøb flere oplevelser

  Sejltur på Maligne Lake

  Natursceneriet ved Maligne Lake i nationalparken Jasper er lige så flot i virkeligheden som det, man ser på postkortene. En sejltur på Maligne Lake er en uovertruffen oplevelse, og der er fotostop ved Spirit Island, hvor det er muligt at komme i land. Maligne Lake ligger 48 km syd for.

  Fra =902 kr. pr. person    A
  Guidet vandretur i Jasper National Park

  Oplev den fantastiske natur i Rocky Mountains til fods med en lokal guide. Du kommer forbi bjerge, skov og azurblå søer. Guiden fortæller om Flora & Fauna undervejs, og en sand mester i at spotte dyreliv i omr.

  Fra =865 kr. pr. person    A
 • Naturskøn togtur med VIA Rail, som bl.a. har panoramavinduer

  Bilen afleveres om morgenen, og du kan sætte dig godt til rette i en af VIA Rails komfortable kupéer. Nyd de flotte naturscenerier, der passerer, uden at skulle tænke på trafikken. En del af toget har store panoramavinduer, som giver en fornemmelse af at være midt i naturens herligheder. Du kan glæde dig til udsøgt service og en dejlig atmosfære om bord på toget.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  The Canadian VIA-Rail

  Læs om hotellet

 • Gastown med hyggelige restauranter

  Efter morgenmaden ruller toget ind på stationen i Vancouver. Brug dagen i Vancouver og nyd det pulserende liv i storbyen med den naturskønne beliggenhed ved Stillehavet.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Rosedale on Robson Suite Hotel

  Læs om hotellet

  Tilkøb flere oplevelser

  The Grand Bike tour - Vancouver

  Denne guidede cykeltur starter i den berømte Stanley Park, hvor du cykler med havet på den ene side, og regnskov og vilde blomster på den anden side.
  Så hopper du på den lille færge, der sejler til Granville Island Public Market, hvor der er tid på egen hånd til lidt frokost eller til at

  Fra =944 kr. pr. person    A
  Gourmet-oplevelser i Vancouver

  I selskab med en kulinarisk guide kommer du på en vandring gennem Gastown, Vancouvers nr. 1 kvarter for restauranter. Du får smagsprøver på lokale delikatesser og lokale vine og hører om, hvad der sker på storbyens gourmet-scene. Turen er en fornøjelse for smagsløgene, og alle retter er

  Fra =2.029 kr. pr. person    A
  Grouse Mountain & Capilano Suspension Bridge

  På denne tur oplever du den skønne natur der omringer Vancouver. Du starte med en gårtur igennem verdenskendte Stanley Park og videre forbi Lions Gate Bridge til Vancouvers nordside. Så kommer du til Capilano Suspesion Bridge Park, hvor du oplever First Nations kunst, den gamle Cedar-skov og

  Fra =2.662 kr. pr. person    A
 • Farewell Harbour Lodge

  I dag går turen til det billedskønne Farewell Harbour Lodge. Først flyver du fra Vancouver til Port Hardy. Her venter en vandtaxi, som vil tage dig det sidste stykke til Farewell Harbour Lodge.

 • Det er muligt at se både spækhuggere og hvaler nær Farewell Harbour Lodge

  Langt uden for lands lov og ret ligger Farewell Harbour Lodge på Berry Island. Så det siger sig selv, at der her er tale om en både usædvanlig og uforglemmelig Canada-oplevelse.

  Den ene del af oplevelsen står lodgen for. Farewell Harbour Lodge emmer af atmosfære og gæstfrihed, og det særlige er, at der kun er 12 værelser på lodgen. Den anden del står naturen for – og den er slet og ret ubeskrivelig.

  Forestil dig at være næsten omgivet af vand, mærke den sprøde morgendis og se, at delfinerne allerede har indfundet sig. Det er kun begyndelsen på en dag med unikke naturoplevelser. Du oplever de storslåede omgivelser med en af lodgens naturguider i en lille eksklusiv gruppe. Og du er med til at fastlægge dagens program, når der tidligt om morgenen sejles ud i naturen. Da der maksimum er otte personer i båden, er det muligt at komme tæt på bjørnene, når de leder efter føde i vandkanten. Drømmer du om at se pukkelhvaler og spækhuggere, er du også kommet til det rigtige sted. Efter en dag i naturen er det dejligt at komme tilbage til lodgen og sætte sig til et veldækket bord og nyde kokkens specialiteter.

 • Vancouver, Canada

  Efter et par uforglemmelige dage på Farewell Harbour Lodge går turen igen mod Vancouver. Der venter endnu engang en dejlig tur i vand-taxi til Port Hardy, hvorefter du flyver til Vancouver.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Rosedale on Robson Suite Hotel

  Læs om hotellet

 • Er rejsen for kort til dig? Drømmer du f.eks. om en ekstra overnatning i Banff eller Vancouver? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for en snak.

 • Forlæng rejsen og få mulighed for at spotte endnu flere vilde dyr

  Udforsk Canadas natur og dyreliv yderligere ved at tage på en fler-dags bjørnesafari.

  Tilkøb flere oplevelser

  Algonquin 3-dages guidet kajaktur

  Kun tre timer nord for storbyen Toronto finder du et vildmarksområde af dimensioner. Der er tale om Algonquin Provincial Park. Området er lidt større end Sjælland, og Highway 60 er den eneste større vej, der går gennem provinsparken. Skovområdet er gennemskåret af talrige vandløb, og

  Fra 3655 kr. pr voksen     Fra 3350 kr. pr barn
  Sonora Resort – 3-dages tur

  Sonora Resort er i en klasse for sig. Det er det eneste ultra-luksuriøse resort på den lille ø Sonora i den canadiske vildmark, og du ankommer hertil med helikopter eller vandfly. På et ophold her befinder du dig midt i den vilde, canadiske natur, som omkranser det overdådige resort, og der

  Fra 13.795 kr. pr voksen     Fra 12.795 kr. pr barn
  Sundance Guest Ranch

  Sundance Guest Ranch ligger i nærheden af den lille by Ashcroft og er mere end en almindelig ranch. Her får du ranch-livet ind under huden og får indsigt i livet som cowboy. Ranchen har ikke mindre end 100 heste, og ridning er en af de oplevelser, ranchen især er kendt for. Sundance Guest

  Fra 2150 kr. pr voksen     Fra 1195 kr. pr barn
 • Opgrader en nat eller to, og få en ekstra oplevelse på din rejse

  Forkæl dig selv med en opgradering til et lodge. Der findes alt fra 5 stjernede luksus lodges, til hyggelige små lodges til overkommelige priser.

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Moraine Lake Lodge

  Læs om hotellet

  Singapore Skyline - Risskov Rejser

  Emerald Lake Lodge

  Læs om hotellet

 • Afslut din rejse med manér. Tag på et luksuskrydstogt til en af verdens mest øde egne.

Hvilken bil passer til din ferie?

Intermediate

Hyundai Elantra eller lign.

Bilen der er perfekt, hvis I rejser en lille familie sammen, eller som et par, der foretrækker at køre en mindre bil samtidig med, at der er plads til bagagen. Plads til 2 store kufferter og 1 lille kuffert. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Fullsize

Hyundai Sonata eller lign.

En fullsize-bil er perfekt til dig, hvis I rejser 3-4 voksne og 1 barn. Bilen rummer plads til 2 store samt 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Intermediate SUV

Hyundai Tucson eller lign.

Vores anbefaling, hvis man vil have den bedste køroplevelsen. I SUV’en sidder du højere og har derfor bedre udsigt fra bagsædet. Bilen har plads til 5 voksne samt 2 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.
Inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag

Standard SUV

Hyundai Santa Fe eller lign.

Denne SUV er en tand større end Midsize SUV’en. Den indeholder stadig plads til 5 voksne, men bagagerummet kan indeholde 3 store og 2 små kufferter.
Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

 • Inkluderet i prisen på vores kør-selv-forslag

Minivan

Dodge Grand Caravan eller lign.

Vælger du Minivanen fås en bil med plads til den store familie. Minivanen har plads til 7 voksne passagerer inkl. et bagagerummet, som indeholder plads til 3 store og 2 små kufferter. Inkl. A/C, bluetooth, cruise control og automatgear.

Klik her for at se flere

Vi finder den helt rigtige bil, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Prisen inkluderer

Fly

 • Danmark - Toronto og Vancouver - Danmark inkl. skatter og afgifter
 • Toronto - Calgary inkl. skatter og afgifter
 • Vancouver - Port Hardy t/r inkl. skatter og afgifter

Bil

 • 7 dages leje af bil i kategorien Standard SUV
 • Kasko- og ansvarsforsikring op til CAD 1 mio.
 • Selvrisiko på CAD 500
 • Fri kilometer
 • Én ekstra fører

Vandtaxa

 • Port Hardy til Farewell Harbour Lodge

Tog

 • Via Rail fra Jasper til Vancouver
 • 1 overnatning om bord på VIA Rail i Upper eller Lower bed

Hotel

 • 11 overnatninger på hoteller anbefalet af Risskov Rejser
 • 3 overnatninger på Farewell Harbour Lodge

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så skræddersyer vi rejsen så den passer til dig og dine ønsker.

Rejseperiode
2 voksne
2 voksne / 2 børn
1. maj - 20. juni
53.995 kr.
40.895 kr.
21. juni - 15. august
57.395 kr.
43.495 kr.
16. august - 31. oktober
53.995 kr.
40.895 kr.
2 voksne
1. maj - 20. juni
53.995 kr.
21. juni - 15. august
57.395 kr.
16. august - 31. oktober
53.995 kr.
2 voksne / 2 børn
1. maj - 20. juni
40.895 kr.
21. juni - 15. august
43.495 kr.
16. august - 31. oktober
40.895 kr.
OBS
Børn er 11 år og under.

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Western Canada

  Højdepunkter

  • Enestående dyreliv
  • Nationalparkerne Banff og Jasper
  • Sea-to-the-Sky Highway til Whistler
  • Spektakulære vandfald i Wells Gray Provincial Park
  • Smaragdgrønne Lake Louise i The Rockies

16-dages kør-selv-ferie fra

15.295 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Roadtrip i Canadas maritime provinser

  Højdepunkter

  • En overflod af naturskønne ruter
  • Bay of Fundy, hvor tidevandet sætter rekorder
  • Sejlturen ved Shediac – kendt som ”hummerbyen”
  • The Cabot Trail på Cape Breton Island
  • Kolonihistoriens interessante spor

18-dages kør-selv-ferie fra

15.795 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Totem Peaks – Vancouver & nationalparker i det vestlige Canada

  Højdepunkter

  • Den naturskønne Icefields Parkway
  • Lake Louise, Peyto Lake og Maligne Lake
  • Sejltur gennem Inside Passage
  • Det flotte Tyax lodge i bjergene
  • Vandreture på Quadra Island

18-dages kør-selv-ferie fra

15.795 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Tværs gennem Canada i tog og bil

  Højdepunkter

  • Toronto’s mange kvarterer
  • Dagstur til Niagara Falls
  • 3-dags togtur om bord på VIA Rail
  • Tur på Athabasca-gletsjeren
  • Jasper og Banff nationalpark

13-dages kør-selv-ferie fra

18.895 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Vancouver Island & Rocky Mountains i bil & tog

  Højdepunkter

  • Totempæle og indblik i vestkystindianernes historie i Duncan
  • Naturskøn togtur fra Vancouver til Jasper
  • De varme kilder i nationalparken Banff
  • 230 km med flot natur på Icefields Parkway
  • Flotte naturoplevelser i Whistler

16-dages kør-selv-ferie fra

23.395 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Det vestlige Canada & højdepunkter på Hawaii

  Højdepunkter

  • Nationalparkerne i Rocky Mountains
  • Bjørne langs Icefields Parkway
  • Spektakulære vandfald i Wells Gray Provincial Park
  • Vulkaner og hvide sandstrande på Maui
  • Waimea Canyon og Kokee State Park på Kauai

29-dages kør-selv-ferie fra

28.195 kr.

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Grand Tour of Western Canada

  Højdepunkter

  • Enestående dyreliv
  • Nationalparkerne Banff og Jasper
  • Sea-to-the-Sky Highway til Whistler
  • Spektakulære vandfald i Wells Gray Provincial Park
  • Smaragdgrønne Lake Louise i The Rockies

16-dages kør-selv-ferie fra

15.295 kr. pr. person

Se rejsen
Se kort

Kør-selv-ferie

Tværs gennem Canada i tog og bil

  Højdepunkter

  • Toronto’s mange kvarterer
  • Dagstur til Niagara Falls
  • 3-dags togtur om bord på VIA Rail
  • Tur på Athabasca-gletsjeren
  • Jasper og Banff nationalpark

13-dages kør-selv-ferie fra

18.895 kr. pr. person

Se rejsen