Ring til os Åbent nu 70 22 66 00
Banff National Park, Canada - Risskov Rejser

Kom tættere på drømmen Down Under eller Over There

Går du og drømmer om at holde ferie Down Under eller tage turen over Atlanten til USA eller Canada?

Så har vi lige noget for dig! I september afholder vi nemlig en storstilet rejsedag, hvor du kan komme meget tættere på at udleve rejsedrømmen. Vi har stykket et super spændende og inspirerende program sammen, og uanset om du er mest til kør-selv-ferie i bil, autocamper-ferie eller en helt anden rejseform, så har vi noget for dig.

Vores dygtige rejseeksperter vil på dagen afholde flere foredrag om at rejse i de fire lande, som du kan tilmelde dig herunder. Derudover står de selvfølgelig klar til at besvare alle dine spørgsmål, og de deler gladeligt ud af deres egne erfaringer og brugbare rejsetips.

Sidst, men bestemt ikke mindst: Til rejsedagen kommer vi kørende i to forskellige autocampere. Disse modeller er to af de mest populære Down Under og i Nordamerika, så ønsker du at prøve kræfter med denne rejseform, er det oplagt at lægge vejen forbi os, så du kan se en autocamper indefra og selv fornemme den frihed, du får på en ferie i autocamper, hvor eventyret ligger klar lige uden for døren.

VIND EN HEL UGE I AUTOCAMPER!

Er du stadig usikker på, hvorvidt du skal besøge vores GRATIS arrangement? Her kommer endnu et godt argument: Vi sætter en stor præmie på højkant til alle, som deltager på dagen. Blandt deltagerne trækker vi nemlig lod om en hel uges gratis autocamper-leje i Nordamerika.

Så tag familien, vennerne eller naboen under armen og få en hyggelig dag i samvær med os! Vi laver bl.a. et hyggeligt børnehjørne, hvor familiens mindste vil være underholdt, mens forældrene enten er til foredrag, snakker med rejseeksperter eller kigger nærmere på vores autocampere.

Arrangementet er gratis, og du kan tilmelde dig alle de foredrag du ønsker, men tilmelding er nødvendig. Vi sørger til gengæld for, at der er kaffe og te på kanden hele dagen.

VI AFHOLDER 20 FOREDRAG PÅ 2 DAGE
VI HAR TO AUTOCAMPERE MED TIL REJSEDAGENE – FÅ ET INDBLIK I EN POPULÆR REJSEFORM
ARRANGEMENTET ER GRATIS – OG DU HAR ENDDA MULIGHED FOR AT VINDE EN AUTOCAMPER I EN UGE

Vi kommer kørende til arrangementerne i vores autocampere om

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vidste du, at 96 % af dem som deltog sidste år fandt arrangementet så interessant, at de gerne vil deltage igen i år?

    Trustpilot