Firma – og grupperejser
Mdina Malta

Langtidsferie i Europa

Drømmer du også om at rejse væk fra den lange, danske vinter? Sætte den kedelige, grå hverdag på pause og i stedet stå op til nye fantastiske oplevelser hver eneste dag? Nyde sydens lune himmelstrøg og fylde depoterne med solskin, god nattesøvn og lækre gastronomiske smagsoplevelser? Ja, så er du absolut ikke den eneste. Derfor kan du hvert år rejse med os på langtidsferie sydpå, hvor du sammen med en gruppe og en inspirerende rejseleder oplever alt det bedste, dit rejsemål har at byde på.

Dette år kan du rejse med os til den solrige Middelhavsø Malta, skønne Sicilien eller opleve en af verdens smukkeste kyststrækninger på Sorrentohalvøen, nemlig Amalfikysten. Og er du til 5-stjernet langtidsferie (uden at det går ud over pengepungen) med fokus på kultur og natur, så er vores langtidsferie i Tyrkiet oplagt til dig!

Solrige Malta

Malta skinner solen 300 dage om året, og midt på den danske vinter lokker Malta allerede med lunt og lækkert forårsvejr. I løbet af 22 skønne dage kan du glæde dig til at dykke ned i Maltas flere tusindårige kulturhistorie, der byder på alt fra korsriddere til kolonihistorie. Du oplever også hovedstaden Valletta, gamle fæstningsbyer, den afslappede ø Gozo og lækre maltesiske delikatesser.

Billedskønne Sorrento og Amalfi

Sorrentohalvøen og Amalfikysten i Italien kan du pakke kufferten til opdagelser langs den fortryllende smukke kyststrækning, der er kendt for sine maleriske byer, der kravler op ad de stejle klipper. Nyd det italienske køkken, oplev den flotte natur med alt fra stille vand i bugten til høje vulkaner, bliv grebet af den dramatiske historie ved Vesuv og Pompeji og kom på byvandring i Napoli.

Med 22 dages langtidsferie kan du roligt se frem til den danske vinter. Du kan læse mere om vores langtidsferier i Europa nedenfor.

Vores udvalg af langtidsferier

Vores udvalg af langtidsferier

Alle rejser
Foto
Kort

Se alle rejser her

Se alle rejser

Inspiration til din langtidsferie